Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری لرستان گفت: در مواقع بحرانی جایی که مقدور است دامنه ریسک انتشار اخبار کاهش داده شود.

به گزارش ایسنا، محمد اصلانی در کارگاه آموزشی اطلاع رسانی و انتشار اخبار در شرایط بحرانی اظهار کرد: خبرنگار شغل سخت و سنگینی است و رسالت آن در مواقع بحرانی، در ایران که چهارمین کشور بحران خیز جهان است، مهم‎تر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی اضافه کرد: سی سال گذشته وقوع حوادث طبیعی مانند سیل و زلزله در کشور اهمیت تخصص در انتشار اخبار را بیشتر کرده است.

اصلانی اضافه کرد: تصمیم‎گیری و اتخاذ تدابیر در شرایط بحرانی از رسالت‎های خبرنگاران است. وقوع جنگ، ترور و بحران اقتصادیدر سایه داشتن علم و تخصص لازم می‎تواند قابل پیش‎بینی باشد و این موضوعمی‌طلبدکه خبرنگاران برای تحلیل وقوع حوادث تخصص لازم را داشته باشند.

این مسئول ادامه داد: با استعمال هر واژه توسط خبرنگاران در شرایط بحرانی بار روانی بر جامعه تحمیل می‌شود، بنابراین نیاز است خبرنگاران در حرفه خود تخصص داشته باشند.امیدواریم خروجی این کارگاه در بین خبرنگاران باعث انتشار اخباری شود که باعث ایجاد امنیت ملی و توسعه پایدار باشد.

وی افزود: قرار نیست که سانسوری صورت گیرد اما بیان هر مطلبی نیزبه صلاح نیست.در عصر انفجار اطلاعات گاهی به دلیل نبود اطلاعات جامع یا تخصص کافی، هر مطلبی که بارگذاری می‌شود بار روانی دارد.برخی از افراد با داشتن یک کانال جو روانی ایجاد می‎کنند و اجازه نمی‌دهند مسئولان درست تصمیم‎گیری کنند. در انتشار اخبار، هر خبری منتشر نشود تا جامعه دچار تنش نشود. در این بینبحث اشرافیت نسبت به موضوع و تخصص خبرنگاران بسیار با اهمیت است و باید مدنظر قرار گیرد.

اصلانی افزود: در انتشار اخبار باید تأمل شود و تحلیل‎ها بر مبنای علم و تخصص باشد. از چند ماه پیش در فضای مجازی مدیرکل و استانداران و وزیر منصوب و تودیع می‌شوند در حالیکه این اخبار صحتی ندارد.

مدیر کل مدیریت بحران لرستان نیز گفت: رسالت رسانه‌ها در شرایط بحران آرام کردن جامعه به وضعیت عادی است.

به گزارش ایسنا،رضا آریایی در کارگاه آموزشی اطلاع رسانی و انتشار اخبار در شرایط بحرانی ویژه خبرنگاران استان اظهار کرد: نقش رسانه ها را در زمان بحران در تنویر افکار عمومی نمی توان نادیده گرفت چراکه اطلاع رسانی در این شرایط حساس است.

وی اضافه کرد: براحتی می‌توان در رسانه، موضوعی را کوچک یا بزرگنمایی کرد.گاهی اوقات انتشار اخبار هیجانی، جامعه را آرام نمی‌کند درحالیکه یکی از رسالتهای رسانه آرام کردن جامعه در شرایط بحرانی است تا به وضعیت عادی برگردد. گاهی اوقات انتشار اخبار نادرست منجر به تشویش اذهان عمومی می شود.از انتشار نادرست اخبار و شایعه سازی در بحران اجتناب کنیم چرا که این مهم در مواقع بحرانی قابل توجه است.
انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۲۰۴۸۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود انسولین در بریتانیا بحرانی شد

کمبود نگران‌کننده انسولین بیماران دیابتی در بریتانیا را به چالش کشیده و موجب افزایش استرس و اضطراب در میان ۴۰۰ هزار مبتلا به دیابت نوع یک در این کشور شده است‌.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، بریتانیا در حال حاضر با کمبود داروهایی از جمله داروهای اختلال نقص‌توجه و بیش‌فعالی، صرع و انسولین مواجه است که این امر به‌ویژه موجب افزایش نگرانی میان بیماران دیابتی نوع یک و خانواده‌های آن‌ها شده است.

تأمین منظم انسولین در بدن برای زندگی ضروری است و دسترسی قابل‌اعتماد به آن بخشی حیاتی از زندگی مبتلایان به دیابت نوع یک به‌شمار می‌رود که بدن آن‌ها به دلیل یک وضعیت خود ایمنی، نمی‌توانند به‌طور طبیعی انسولین بسازد، بنابراین باید هر روز آن را تزریق و دوز انسولین خود را تنظیم کنند.

کمبود انسولین و افزایش خطر زندگی

اخبار مربوط به هر گونه کمبود این دارو موجب ایجاد اضطراب قابل‌توجهی در افراد مبتلا به دیابت نوع یک می‌شود که برای سلامتی این بیماران به‌شدت مضر است. مبتلایان به دیابت نوع یک در عرض چند روز بدون انسولین جان خود را از دست می‌دهند و استرس ناشی از کمبود آن این امر را تسریع می‌کند.

گفته می‌شود که کمبود دارو در بریتانیا یک امر عادی است که برگزیت به تشدید آن منجر می‌شود، با این حال اداره ملی سلامت بریتانیا درصدد اطمینان‌بخشی به مبتلایان به دیابت نوع یک برآمده است تا بدانند در صورت در دسترس نبودن محصولات انسولین معمولی که استفاده می‌کنند، می‌توانند از فرمول‌های جایگزین بهره ببرند. با این حال تعدادی از افراد به دلیل تزریق «دوز نامناسب» با مشکلاتی مواجه شده و به دلیل کتواسیدوز (یک عارضه جانبی بالقوه تهدید کننده زندگی دیابت نوع یک) در بیمارستان بستری شده‌اند.

بنابراین تأثیر کمبود این دارو بر بیماران و داروخانه‌های جامعه بریتانیا همچنان یک نگرانی عمیق محسوب می‌شود. این قبیل کمبودها نه‌تنها بر توزیع به موقع داروها تأثیر می‌گذارد، بلکه فشار زیادی را از نظر عملیاتی و مالی بر داروخانه‌های جامعه وارد می‌آورد. از سوی دیگر ماهیت نامطمئن عرضه دارو، شرایط تهدید کننده زندگی را برای بیماران سراسر بریتانیا برجسته کرده است و مردم خواستار ساماندهی سیستم شکننده عرضه داروهای بریتانیا توسط دولت شده‌اند.

کمبود نگران‌کننده انسولین به‌عنوان جدیدترین موردی که بریتانیا را تحت‌تأثیر قرار داده است، باعث ایجاد استرس بالایی برای ۴۰۰ هزار فرد مبتلا دیابت در این کشور شده است و گفته می‌شود این محصولات در میان کمبود تولید جهانی تا سال آینده در دسترس نخواهد بود.

کد خبر 749027

دیگر خبرها

  • قدردانی از ۱۰۶ نفر از اعضای شورا‌های شهرستان فریدن
  • «بمب‌های شهری» را برای کاهش ریسک زلزله شناسایی کنیم
  • تخصص بدون تعهد و تعهد بدون تخصص زمینه‌های فساد را ایجاد می‌کند
  • ابتکار وزارت نیرو برای حل بحران خاموشی‌ها؛ راه‌اندازی پویش!
  • داشتن مردمانی آشنا به علوم جدید می‌تواند در دامنه وقف قرار گیرند
  • کمبود انسولین در بریتانیا بحرانی شد
  • دلار آزاد به دامنه ۵۰ هزار تومان سقوط کرد
  • مهجوریت تفتان در سایه بی مهری مسوولان
  • ترک فعل‌ها در سیل اخیر زرند کرمان بررسی می‌شود
  • ابلاغ تعرفه‌های جدید پزشکی