Web Analytics Made Easy - Statcounter

محسن اوروجی با اشاره به اقدامات انجام شده در راستای جلوگیری از آلودگی هوا در استان قم، اظهار کرد: هزینه‌های جلوگیری از گسترش بیابان در قم آن‌قدر بالاست که حتی کل اعتبارات استان هم کفاف آن را نمی‌دهد و نیاز به اقدام ملی در این زمینه داریم.

مدیرکل مدیریت بحران استان قم با اشاره به لزوم حرکت ملی در راستای بحران زیست محیطی دریاچه نمک، افزود: باید از سازمان‌های ملی که در این زمینه ذی صلاح هستند پیگیری شده و این نگرانی را در استان‌های اطراف هم به وجود آوریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به داخلی بودن منشأ آلودگی‌های هوای استان اشاره کرد و گفت: عمدتا در این فصل منشأ آلودگی‌های هوای قم از شرق استان و جنوب سمنان است.

بحران دریاچه نمک حاصل قطع حقابه این منطقه در بالادست است

اوروجی با اشاره به اینکه بحران دریاچه نمک حاصل قطع حقابه این منطقه در بالادست بوده است، تأکید کرد: این بحران برای همه استان‌های حوزه دریاچه نمک مشکلاتی را ایجاد خواهد کرد و هزینه مدیریت آن را تنها استان قم نباید بپردازد.

مدیر کل مدیریت بحران استان قم ادامه داد: تا حدودی این حساسیت سازی در همایش ملی دریاچه نمک که در قم برگزار شد ایجاد شد اما باید ادامه پیدا کند، می‌توان با دعوت از ۶ دانشگاه علوم پزشکی استان‌های اطراف عواقب این آلودگی‌ها بر سلامت مردم بررسی شده و این حساسیت بیش از گذشته ایجاد شود.

وی با تأکید بر ضرورت مطالبه مستند و همراه با آمار و ارقام از مسئولان ملی، بیان کرد: برای اینکه از مسئولان کشوری مطالبه‌گری کنیم اعداد و ارقام برای ما تعیین کننده است، تا اعداد و ارقام نداشته باشیم نمی‌توانیم به صورت مستند در سطح ملی چیزی را طلب کنیم.

ضرورت افزایش دستگاه‌های سنجش آنلاین آلودگی هوا

اوروجی در همین رابطه به ضرورت افزایش دستگاه‌های سنجش آنلاین آلودگی هوا اشاره کرد و گفت: درحال حاضر سیستم پل حجتیه آنلاین شده است، دو سیستم دیگر هم در حال فعال شدن هستند اما نیاز به افزایش ایستگاه‌های سنجش هوا وجود دارد.

مدیر کل مدیریت بحران استان قم روند ایجاد حساسیت را رو به رشد ارزیابی کرد و افزود: سازمان محیط زیست کشور تا سال گذشته اصلا منشأ گرد و غبار داخلی را در استان قم قبول نداشت و ریالی به منظور مدیریت این مشکل به استان قم که یکی از منشأهای اصلی گرد و غبارها در کشور است اختصاص داده نشده بود.

اوروجی همت و همراهی دانشگاه علوم پزشکی را هم در ارائه این آمار مستند ضروری ارزیابی و تصریح کرد: اعلام آمار کسانی که در روزهای همراه با گرد و غبار به مراکز درمانی مراجعه می‌کنند می‌تواند بسیار اثرگذار باشد و می‌توانیم به این طریق روزهایی که آلوده است حساسیت‌های بیشتری در مسئولان کشوری ایجاد کنیم.

48

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۲۰۶۰۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت آلودگی هوای تهران امروز جمعه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳+ شاخص به تفکیک مناطق

کیفیت هوا در کلانشهر تهران امروز با قرار گرفتن روی شاخص ۵۴ در وضعیت هوای سالم (زرد) قرار دارد

به گزارش خبرگزاری ایمنا، سنجش کیفیت هوا امروز _جمعه چهاردهم اردیبهشت_ در دستگاه سنجش کیفیت هوای ایستگاه اسلام‌شهر با شاخص ۱۰۹، رباط کریم با شاخص ۱۰۷ و قرچک با شاخص ۱۱۵ در وضعیت هوای ناسالم برای گروه‌های حساس (نارنجی) قرار دارد.

بر این اساس سنجش کیفیت هوا امروز در ایستگاه‌های امام خمینی با شاخص ۵۱، باغستان شهریار با شاخص ۹۱، پارک رازی با شاخص ۵۸، پاسداران با شاخص ۷۳، پاکدشت با شاخص ۵۷، پیروزی منطقه ۱۳ با شاخص ۵۹، پیشوا با شاخص ۶۲، تهران پارک شکوفه با شاخص ۶۸، چشمه با شاخص ۵۹، دانشگاه تهران با شاخص ۶۶، سلامت با شاخص ۸۸، شادآباد منطقه ۱۸ با شاخص ۶۵، شهرری منطقه ۲۰ با شاخص ۵۶، شهرداری منطقه چهار با شاخص ۵۱، در وضعیت هوای سالم (زرد) قرار دارد.

همچنین ایستگاه‌های شهرداری منطقه ۱۱ با شاخص ۵۳، شهرداری منطقه ۱۹ با شاخص ۶۰، شهریار با شاخص ۶۱، فرمانداری شهرری با شاخص ۷۳، لواسانات با شاخص ۵۵، ملارد با شاخص ۷۹، منطقه ۱۵ با شاخص ۸۲، میدان فتح منطقه ۹ با شاخص ۶۰، ورامین با شاخص ۶۷ وردآورد منطقه ۲۲ با شاخص ۷۲ در موقعیت هوای سالم (زرد) ثبت شدند.

به این ترتیب ایستگاه ۳۹، آتی ساز با شاخص ۳۵، اتوبان محلاتی منطقه ۱۴ با شاخص ۳۵، پردیس با شاخص ۳۹، پونک با شاخص ۴۶، دانشگاه شهید بهشتی با شاخص ۴۰، دماوند با شاخص ۲۶، ژئوفیزیک با شاخص ۴۳، ستاد بحران منطقه هفت با شاخص ۳۹، سرخه حصار با شاخص ۲۴، شهرداری منطقه دو با شاخص ۴۹، شهرداری منطقه ۲۲ با شاخص ۳۸، علم و صنعت با شاخص ۲۰، مسعودیه منطقه ۱۵ با شاخص ۳۶، در موقعیت هوای پاک (سبز) قرار دارد.

شاخص کیفی هوا از صفر تا ۵۰ هوای پاک (سبز)، ۵۱ تا ۱۰۰ هوای سالم (زرد)، ۱۰۱ تا ۱۵۰ ناسالم برای گروه‌های حساس (نارنجی)، ۱۵۱ تا ۲۰۰ ناسالم برای عموم (قرمز)، ۲۰۱ تا ۳۰۰ بسیار ناسالم (بنفش) و ۳۰۱ تا ۵۰۰ بسیار خطرناک (قهوه‌ای) است.

کد خبر 750245

دیگر خبرها

  • هوای تهران در شرایط قابل قبول
  • شاخص آلودگی هوای اصفهان امروز جمعه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ + آخرین وضعیت
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز جمعه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳+ شاخص به تفکیک مناطق
  • اصفهان رکورددار آلودگی هوا/ هوای ۲۰ کلان‌شهر سالم و پاک ثبت شد
  • آلودگی هوای اصفهان، دغدغه مدیریت استان و مدیران ارشد کشور است
  • شاخص آلودگی هوای اصفهان امروز پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ + آخرین وضعیت
  • پاک‌ترین و آلوده‌ترین کشورهای جهان
  • وضعیت آلودگی هوای تهران در روز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • جزئیات آلودگی‌ هوا در شهرهای خوزستان
  • تاکید استاندار لرستان بر اهتمام مدیران در جذب اعتبارات ملی و مدیریت صحیح منابع مالی