Web Analytics Made Easy - Statcounter

اگر با اکسیر حیات (آب) سروکار دارید٬ پس باید یک گوشی ضد آب هم داشته باشید. موبایلی که در استخر و چشمه‌های آب‌ شیرین خم‌ به‌ ابرو نیاورد و سینه ستبر کند و درمقابل آب بایستد! اما اگر موبایلی بدون مقاومت دربرابر آب داشته باشید٬ حتما تاکنون ازبین رفته است و حلوایش را خورده‌اید.

به گزارش قدس آنلاین، با این حال خرید یک اسمارت‌فون هم یک مشکل اساسی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برندهای مختلف و پرزرق و برق هرکدام با تبلیغات گسترده خود قصد دارند که گوشی خود را دردل شما جای بدهند. کاربر هم در این هیاهوی برندها گیج می‌شود و به احتمال زیاد غش می‌کند. این‌جاست که تکنولوژی و صدالبته اینترنت به کمک‌تان می‌آید. شما باکمی جستجو در فضای مجازی می‌توانید٬ راهنماهای خرید زیادی پیدا کنید که هرکدام بهترین گوشی‌ها را به شما معرفی می‌کنند. ما هم برای یاری شما در خرید یک اسمارت‌فون مقاوم دربرابر آب این مطلب را نوشتیم. اگر می‌خواهید با بهترین گوشی‌های ضد آب بازار در رنج‌های مختلف قیمتی آشنا شوید و بگوبخند کنید٬ پس با آی‌تی‌رسان همراه باشید…

نکته: این لیست براساس قیمت و نزولی است.

۱- سونی اکسپریا XZ Premium

همان‌طور که می‌دانید٬‌ این گوشی چندی پیش به کشورمان وارد شد و در دسترس عموم قرار گرفت. موبایلی قدرتمند و صدالبته جذاب! با قابلیت برداشت سوپراسلوموشن با نرخ ۹۶۰ فریم‌بر‌ثانیه که اولین‌بار است که در یک اسمارت‌فون کار گذاشته شده است. اما این موبایل به‌خاطر این امکاناتش وارد لیست ما نشده. بلکه به‌دلیل مقاومت دربرابر آب در این لیست گنجانده شده است. دیگر همه می‌دانند که گوشی‌های سونی از خیلی وقت پیش در مقابل آب دوام می‌آورند و به‌نظر می‌رسد که کمپانی سونی با گواهینامه IP قرار داد بسته است و (بیش‌تر اوقات) موبایل‌هایش این استاندارد جهانی را دریافت می‌کنند.

پرچمدار ۲۰۱۷ این برند هم گواهینامه IP۶۸ را کسب کرده و با افتخار آن را برسینه خود چسبانده است. فکر کنید که به عمق ۱.۵ متری استخر رفته‌اید و دوست‌دارید که از خود یا دوستان‌تان فیلم و عکس بگیرید اما تاچ گوشی از کار افتاده است! ولی XZ Premium این‌طور نیست و با دکمه‌ای فیزیکی که کناره‌ خود دارد٬ عکس‌های خیره‌کننده‌ای در زیر آب می‌گیرد. خلاصه این موبایل خوراک استخر است. چه‌کسی می‌داند، شاید این اسمارت‌فون سنگین‌وزن حقیقتا یک شاه‌ماهی فلزی زنده باشد!

حدود قیمت: دو میلیون و پانصد هزار تومان

۲- سامسونگ گلکسی S۸

تبلیغات گسترده و میلیارد دلاری سامسونگ سبب شده تا همه دنیا این گوشی خوش‌ساخت را بشناسند و احتمالا عاشق آن شوند. اسمارت‌فونی کم‌حاشیه با طراحی شیشه‌ای-فلزی دررنگ‌های براق و لوکس! همان‌طور که این دیوایس قدرتمند و جذاب است٬ به همان میزان یک ماهی لیز هم هست!

سامسونگ توانسته برای این دستگاه خود گواهینامه IP۶۸ را کسب کند. یعنی شما می‌توانید٬ S۸ خود را در عمق ۱.۵ متری آب‌ شیرین به‌ مدت ۳۰ دقیقه غوطه‌ور کنید. همچنین کاربر قادر است که دکمه‌های ولوم را طوری تنظیم کند تا آن‌ها مانند دکمه شاتر عمل نمایند. با انجام این‌کار می‌توانید در استخر بپرید و از خود پی‌در‌پی عکس‌برداری کنید. S۸ با دریافت این استاندارد خود را تبدیل به پکیجی کامل کرد که نه‌تنها عاشقان تکنولوژی‌های تروتازه را به خود جلب می‌کند٬‌ بلکه نگاه آن‌هایی را که دنبال اسمارت‌فونی مقاوم دربرابر آب هستند٬ نیز خیره می‌نماید.

حدود قیمت: دو میلیون و سیصد هزار تومان

۳- ال‌جی G۶

پرچمدار ۲۰۱۷ کمپانی پرآوازه ال‌جی حالا خیلی‌وقت است که در کشورمان مهمان است. اما این موبایل هنوز نتوانسته فروش خوبی را برای شرکت ال‌جی رقم بزند. البته این یک امر طبیعی به‌حساب می‌آید و معلوم است که G۶ درمقابل رقبایی چون گلکسی S۸ و کمپین تبلیغاتی عظیم آن کم می‌آورد و حرفی برای گفتن ندارد. اما این موبایل در قسمتی که ما در این مطلب با آن کار داریم٬ بهتر از رقیبان عمل می‌کند.

این گوشی توانسته گواهینامه IP۶۸ را دریافت کند. موضوع به این‌جا ختم نمی‌شود. مدیران شرکت ال‌جی مدعی هستند که این دستگاه دربرابر آب شور هم مقاوم است و هیچ مشکلی برایش پیش نمی‌آید. این گفته را تاحدودی می‌توان صحیح تلقی کرد. چراکه در سابقه برند مذکور خانواده V را دیده‌ایم و همان‌طور که می‌‌دانید٬ این سری جدا از کیفیت بالای تصویر و صوت‌شان٬ گواهینامه‌ای از ارتش ایالات متحده آمریکا کسب کرده‌اند. پس ناخودآگاه درستی این ادعا را تایید می‌کنیم و کلاه‌مان را برای این کمپانی کره‌ای از سر برمی‌داریم. ناگفته نماند که دوربین این موبایل دارای Wide-Angle است. پس با آن می‌توانید٬ عکس‌های چندنفره در زیرآب بگیرد.

حدود قیمت: یک میلیون و هشتصد هزار تومان

۴- سونی اکسپریا Z۵

دوباره سری به سرزمین سامورایی‌ها می‌زنیم. با این‌که Z۵ پرچمداری بازنشسته است٬ اما هنوز هم ارزش خرید بالایی دارد. این گوشی به بدنه‌ای فلزی و براق مجهز است و از قلبی قدرتمند به‌ نام اسنپدراگون ۸۱۰ بهره می‌برد. این دستگاه توانسته استاندارد IP۶۸ را کسب کند. یعنی شما می‌توانید با این مدل از شرکت سونی به استخر بروید و باکمک دکمه فیزیکی شاتر پیاپی از خود عکس بگیرید. البته این ویژگی ۲ کارکرد دیگر هم دارد. کاربر قادر است این گوشی را در آب غوطه‌ور کند تا کمی از شدت داغ‌شدن آن بکاهد و به قول معروف «آرامش کند! ».

همچنین شما می‌توانید٬ Z۵ را در استخر بیندازید تا لک‌‌ها و اثرانگشت‌هایی که به بدنه مانند کنه چسبیده٬ پاک شوند و سپس گوشی را تر و تمیز در دست‌تان بگیرید. به همین‌ راحتی! اما متاسفانه سونی به غوطه‌ورکردن این موبایل در آب تاکید زیادی نکرده است و حتی پیشنهاد می‌کند که این‌کار را انجام ندهید.

حدود قیمت: یک میلیون و سیصد هزار تومان

۵- سامسونگ گلکسی (A۵ (۲۰۱۷

به آخرین شاه‌ماهی و ارزان‌قیمت‌ترین آن‌ها در لیست رسیدیم. موبایلی میان‌‌رده از کمپانی خوش‌نام سامسونگ. اسمارت‌فونی که مانند برادران اشرافی خود در سری «S» جذاب و خیره‌کننده است و دراصل زیبایی خود را از «S۷» به ارث برده است. سامسونگ طی اقدامی انتحاری یک قابلیت شگفت‌انگیز و دوست‌داشتنی را به این دستگاه اضافه کرد. امکانی که جای خالی‌اش در میان‌رده‌ها به‌شدت حس می‌شد. مقاومت دربرابر آب. این دیوایس توانسته گواهینامه IP۶۸ را دریافت کند. پس به‌راحتی می‌توانید٬ (A۵ (۲۰۱۷ را به استخر ببرید و در عمق ۱.۵ متری آن‌هم به‌مدت ۳۰ دقیقه شنا کنید!

حدود قیمت: یک میلیون و صد و پنجاه هزار تومان

منبع: جی اس ام

منبع: قدس آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۲۰۷۰۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود کالا و افزایش قیمت در کمین بازار موبایل و لپ‌تاپ؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین،بازار موبایل هفته دوم اردیبهشت ماه سال جاری را نیز با اخباری از تولید گوشی‌های تقلبی و محدودیت در تخصیص ارز واردات پشت سر گذاشت. البته در این هفته فعالان از احتمال تشدید رکود در بازار موبایل و لپ‌تاپ تحت تاثیر بخشنامه جدید وزارت صمت درباره سهمیه ارزی ابراز نگرانی کردند که به نظر می‌رسد این بخشنامه قرار است بازنگری شود. با این‌حال فعالان بازار کالاهای‌ آی‌تی از جمله موبایل و لپ‌تاپ همچنان از رکود در این بازار می‌گویند؛ تا جایی که به اعتقاد مدیرعامل یک فروشگاه اینترنتی تعمیرات و خرید موبایل، بازار تعمیرات با تاکید بر تولید داخل در نبود زیرساخت‌ها و کمبود کالای روز، رونق گرفته است.
کمبود کالا و افزایش قیمت در کمین بازار موبایل و لپ‌تاپ؟
از رکود در بازار لپ‌تاپ تا رونق تعمیر موبایل
پس از اینکه وزیر ارتباطات پیگیری پرونده تولید گوشی‌های تقلبی در کشور را از وظایف وزارت صمت دانست، هفته جاری سازمان توسعه تجارت ایران در نامه‌ای به وزارت صمت خواستار توضیح این وزارتخانه در خصوص تولید نوکیای تقلبی شد. به همین منظور، عباس علی‌آبادی، وزیر صمت در نشست خبری درباره تولید این گوشی‌ها اظهار کرد: «در صورت محرز شدن تقلبی بودن نوکیا، کالای تقلبی در کشور نهاد مسوول خود را دارد و البته ما هم مسوول هستیم؛ قطعا اگر ثابت شود، لااقل به آن خدمت نمی‌دهیم و به دستگاه‌های مربوطه و تعزیرات معرفی می‌کنیم.» او همچنین به ممنوعیت فروش کالای تقلبی در کشور اشاره کرد و می‌گوید اگر تولید گوشی‌های تقلبی تایید شود، مانع از واردات، تخصیص ارز و ریال به تولیدکننده می‌شویم. حتی آنها را به دستگاه‌های مرتبط معرفی خواهیم کرد. در شرایطی که تولید گوشی‌های تقلبی هنوز تعیین تکلیف نشده است و حمایت‌های مادی و معنوی از تولید داخل همچنان ادامه دارد، بخشنامه جدید وزارت صمت برای سهمیه ارزی و نحوه تخصیص آن منتشر شده و نگرانی واردکنندگان از سخت‌گیری‌های ارزی دولت را تشدید کرده است؛ تا جایی که محمدرضا فرجی، نایب‌رئیس اتاق اصناف تهران در گفت‌وگو با رسانه‌ها هشدار داده در صورتی که تخصیص ارز به واردکنندگان لپ‌تاپ مشروط به فروش ۷۰ درصدی واردات پیشین باشد، بازار لپ‌تاپ در نیمه دوم سال با کمبود کالا روبه‌رو می‌شود. به گفته او بازار در حال حاضر نیز راکد است و متقاضیان بلاتکلیف هستند.

در این وضعیت، آمار گمرک از واردات انواع گوشی در سال جاری نیز اعلام شده که طبق آن در فروردین ماه تعداد ۴۹۴ هزار و ۴۹۵ دستگاه گوشی تلفن همراه به دو شیوه تجاری و مسافری وارد کشور شده است. ارزش این تعداد گوشی تلفن همراه وارد شده به کشور در فروردین امسال ۱۲۲ میلیون و ۸۵۹ هزار دلار است. براین اساس، در فروردین ماه سال ۱۴۰۳ تعداد ۴۶۶ هزار و ۱۹۳ دستگاه گوشی تلفن همراه به ارزش ۱۰۶ میلیون و ۵۵۸ هزار دلار به شیوه تجاری و ۲۸ هزار و ۳۰۲ دستگاه گوشی تلفن همراه به ارزش ۱۶ میلیون و ۳۰۱ هزار دلار به شیوه مسافری وارد شد.

تا اینجا بازار موبایل همچنان با اخبار حمایت از تولید داخل، تعیین تکلیف تولید گوشی تقلبی و محدودیت در تخصیص ارز واردات درگیر است، اما در هفته جاری خبری از الزامات جدید وزارت صمت برای روند تخصیص ارز به کالاهای آی‌تی از جمله موبایل و لپ‌تاپ منتشر شد که با واکنش و نگرانی واردکنندگان مواجه شد. طبق گفته برخی از فعالان به نظر می‌رسد که این بخشنامه قرار است بازنگری شود. حتی از سوی فروشندگان پیش‌بینی می‌شود که قیمت لپ‌تاپ و سایر کالاهای مربوط به حوزه آی‌تی با نوسانات قیمت دلار، افزایش یابد.

نگرانی فعالان از آینده بازار موبایل
به همین منظور، «دنیای اقتصاد» با برخی از فعالان و فروشندگان بازار موبایل درباره وضعیت عرضه و تقاضا و پیش‌بینی آینده این بازار صحبت کرد و آنها از تداوم رکود و نبود عرضه در بازار موبایل و لپ‌تاپ گفتند. یک فروشنده در این زمینه با بیان اینکه تقاضا در بازار موبایل و لپ‌تاپ به‌شدت پایین است، توضیح می‌دهد: «همچنان تقاضا کم است و با اینکه ثبت سفارش و تخصیص ارز به کندی و به میزان کم انجام می‌شود، تاکنون در بازار کمبود کالا نداشته‌ایم.»

طبق گفته او، مصرف فعلی لپ‌تاپ در ماه‌های اخیر حدود هفت تا هشت هزار دستگاه است و تقریبا ۱۰ هزار دستگاه در بازار موجود است. این در حالی است که این میزان در مدت مشابه سال قبل حدود ۲۰ هزار دستگاه بوده است.

همچنین، به اعتقاد علیرضا اسدی، مدیرعامل یک فروشگاه اینترنتی تعمیر موبایل با فشار بر تولید داخل در شرایط نبود زیرساخت‌ها و کمبود کالای روز، بازار تعمیرات رونق گرفته است. او در ادامه صحبت‌های خود با اشاره به کاهش قابل ملاحظه قدرت خرید مردم از کاهش تخصیص ارز موبایل و سایر کالاهای آی‌تی انتقاد می‌کند و به «دنیای اقتصاد» می‌گوید: «در حال حاضر تقاضا به دلیل کاهش قدرت خرید مردم کمتر از قبل شده و عرضه کالاهای آی‌تی از جمله موبایل نیز با محدودیت تخصیص درگیر است.»

با این حساب، به نظر می‌رسد این روزها نگرانی واردکنندگان و فعالان بازار از تشدید محدودیت در تخصیص ارز و واردات به واقعیت پیوسته و آنها پیش‌بینی می‌کنند که اگر وضعیت تخصیص ارز و ثبت سفارش در شرایط فعلی باقی بماند، بازار موبایل و سایر کالاهای آی‌تی در سه تا چهار ماه آینده با کمبود کالا و افزایش قیمت مواجه خواهد شد.

۲۲۰

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902071

دیگر خبرها

  • کمبود کالا و افزایش قیمت در کمین بازار موبایل و لپ‌تاپ؟
  • دلیل آرامش نسبی قیمتها در بازار خودرو
  • بهترین تبلیغات برای لباس فروشی (8 روش رایگان و زود بازده)
  • نیکبخت: نوسانات بازار را با تولید به حداقل می‌رسانیم
  • گوشی شیائومی 14 SE ماه آینده عرضه می‌شود
  • بازار رمزارز‌ها / سقوط بیت‌کوین و اتریوم پیش از رویداد هنگ‌کنگ
  • قیمت پژو پارس در بازار امروز ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت گوشی سامسونگ، شیائومی و آیفون ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳/ آیفون ۱۳ چند؟
  • سفیر چین: روابط پکن و کابل در بهترین حالت قرار دارد
  • ترکش‌های جنگ قیمتی در بزرگترین بازار خودروی جهان