Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بسیج نیوز»
2024-05-06@15:10:19 GMT

خیرین بوکانی پرچم دار عمران و آبادانی

تاریخ انتشار: ۷ مرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۲۰۷۷۵۳

به گزارش خبرگزاری بسیج آذربایجان غربی، هرچند بیش از دو سوم هزینه ساخت اورژانس اجتماعی بوکان توسط خیرینی پرداخت شده که اکنون بار بسیاری از کم کاری ها و کمبود های موجود در شهرستان را بر عهده گرفته و در بخش های همچون مدرسه سازی، سلامت، پلیس و این بار حوزه اجتماعی وارد شدند تا جور تمام ای مسئولیتی ها و کم کاری ها را عروس شهر های منطقه بر دوش بکشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خیرینی که نه دوست دارند سخن رانی های دهن پرکن داشته باشند و نه کارگروه های آنچنانی تشکیل دهند بلکه بی منت با هزینه شخصی خود در پی جبران کمبود های عمیقی هستند که بوکان به واسطه بی مسئولیتی مسئولان شهرستانی و نامهربانی های مدیران منطقه ای سالیان متمادی است از آن رنج می برد.

اکنون بوکان را باید جدای از شهر عروسان که دیگر این نام را به واسطه ضعف های کلان مدیریتی برازنده خود نمی داند شهر خیرانی نام گذاری کرد که آمده اند تا با هزینه شخصی خود بار دیگر بوکان را همان عروسی کنند که شاعران و هنرمندان این سرزمین در نوشته های خود از ان یاد کرده اند.

بی گمان حضور انوشيروان محسنى بندپى، رئيس سازمان بهزيستى کشور و معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به بوکان و افتتاح ساختمان اورژانس اجتماعی این مهم را روشن کرد که اگر حضور پررنگ خیرین نباشد مسئولان بوکانی در طول دوران خدمت خود هیچگاه مفتخر به قیچی کردن روبان قرمز افتتاحها نمی شدند.

هرچند شاید اکنون خیرین بوکانی خود راضی به نوشتن چنین یادداشتی هم نباشند چون آنان کار را برای رضای خدا و خلق خدا انجام می دهند نه ژست گرفتن گفتن من اینم و آنم.

امید است به واسطه حضور طیف گسترده ای از خیرین در بوکان که روز به روز به تعداد آنان و موسسات تحت حمایتشان افزوده می شود شاهد ارتقاء امکانات و همچنین کاهش مشکلات عدیده شهرستان باشیم.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۲۰۷۷۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد تأمین آب شرب پایدار در روستاهای کشور+جدول

میزان جمعیت تحت پوشش آب روستایی که در ابتدای دولت سیزدهم ۸۲.۹۵ درصد بود، در پایان سال ۱۴۰۲ با رشد حدودا ۴درصدی در ۲ سال و نیم گذشته، به ۸۶.۸۴ درصد رسید. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، آبرسانی به روستاها و رفع تنش‌های آبی جمعیت روستایی کشور را می‌توان از جمله دستاوردهای غیرقابل انکار دولت مردمی دانست. در ابتدای دولت 10 هزار روستا شناسایی شد که به آب شرب سالم به صورت پایدار دسترسی نداشتند و طرحی با نام "جهاد آبرسانی" در دولت سیزدهم شکل گرفت تا آبرسانی به این روستاها به صورت پایدار محقق شود.

هاشم امینی، مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور در این خصوص اظهار داشت: طرح جهاد آبرسانی از پروژه‌های ویژه وزارت نیرو و تسریع در اتمام آن از تأکیدات مهم رئیس جمهوری برای تامین پایدار آب شرب و بهداشت روستاهای کشور است که در فاز اول این طرح تا به امروز 10 هزار روستای دارای تنش آبی شناسایی شده و نزدیک به 50 درصد آنها یعنی 5000 روستا از نعمت آب شرب بهره‌مند شده‌اند.

امینی با اشاره به اینکه برای این طرح در فاز اول اعتباری معادل 50 هزار میلیارد تومان در نظر گرفته شده است گفت: اعتباری که تاکنون برای این طرح به تصویب رسیده 22 هزار میلیارد تومان بوده که 16 هزار میلیارد از این اعتبار تخصیص یافته و هزینه شده است.

مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور از پیشرفت فیزیکی 46 درصدی این طرح خبر داد و اضافه کرد: مشارکت خیرین در طرح جهاد آبرسانی قابل توجه بوده، به صورتی که احداث تاسیسات آبرسانی 631 روستا از 5 هزار روستای یادشده توسط خیرین انجام شده است.

امینی با بیان اینکه مجمع خیرین آبرسان در 14 استان ثبت و تشکیل شده است، گفت: انعقاد تفاهم‌نامه با خیرین و صنایع و نهادهای انقلابی برای مشارکت در  طرح آب‌رسانی به 2300 روستا تاکنون انجام شده است.

میزان جمعیت تحت پوشش آب روستایی که در ابتدای دولت سیزدهم 82.95 درصد بود، در پایان سال 1402 با رشد حدودا 4درصدی در 2 سال و نیم گذشته، به 86.84 درصد رسید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • زیرساخت‌های فرهنگی، هنری و اجتماعی شهر جدید مهستان ارتقا می‌یابد
  • آموزش مهارت های کشاورزی به دانش آموزان آبادانی
  • تشکیل مجمع خیرین حرم ساز در کهگیلویه و بویراحمد
  • دریافتی ماهانه ایتام زنجانی به ۲۰ میلیون ریال رسید
  • کمک ۳۴۰ میلیارد ریالی خیرین البرزی در طرح پنجره‌های امید
  • دریافتی ایتام زنجانی به ۲ میلیون تومان رسید
  • کاهش آمار جرایم مختلف در بوکان
  • رشد تأمین آب شرب پایدار در روستاهای کشور+جدول
  • «باغ حاجی» از بیم تخریب تا امید آبادانی
  • پایان رقابت‌های فوتبال جام روستایی در بوکان