Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده قائم شهر گفت: معرفی افراد معتدل در کابینه باید به دور از سیاسی کاری جناح‌های سیاسی باشد و انتخاب رئیس جمهور هم براساس مصلحت کشور است و گروه های سیاسی مختلف نباید خود را در جایگاه تصمیم گیری در خصوص کابینه دولت قرار دهند.

عبدالله رضیان، عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با خبرآنلاین، با بیان این مطلب و با اشاره به اینکه هنوز در خصوص قطعیت پیشنهاد آقای رئیس جمهور در کابینه اطلاعی ندارم، افزود: حرف هایی در خصوص آقای نهاوندیان، به عنوان گزینه پیشنهادی دولت برای وزارت اقتصاد وجود دارد، ایشان دارای تجربه زیادی در حوزه اقتصاد هستند البته مجلس نگاه خودش را دارد و گزینه های آقای رئیس جمهور را مورد نقد و بررسی قرار خواهد داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به نظرم چون آقای نهاوندیان در اتاق بازرگانی ایران و بخش خصوصی بوده اند به عنوان گزینه پیشنهادی برای وزارت اقتصاد و دارایی مطرح شده است.

وی ادامه داد: نگاه مجلس این است که وزیر فعلی هم با توجه به تخصص و تجربه خود، خوب عمل کرده است اما در هر شکل انتخاب آقای رئیس جمهور بر اساس مصلحت کشور است.

رضیان در ادامه به سهم خواهی اصلاح طلب‌ها و لیست امیدی‌ها اشاره و تاکید کرد: سهم خواهی ها به اعتقاد من درست نیست و در هر شکل آقای رئیس جمهور مصلحت کشور را بهتر می داند، اگر جناح خاصی مثل اصلاح طلب و امید معتقد است که ما در این میدان برنده شده ایم و باید ما تصمیم‌گیرنده باشیم، قبول ندارم، درست است که باید به نگاه اصلاح طلب ها و لیست امیدی ها احترام گذاشت و در هر شکل از آنها کمک گرفت اما اینکه آنها تعیین کننده باشند، درست نیست. شرایط باید به گونه ای باشد که آدم های متعهد، ولایت مدار و توانمند را انتخاب کنیم تا بتوانند در جهت روند رشد و توسعه کشور موثر باشند.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه معرفی گزینه های معتدل در کابینه به نفع کشور است، گفت: معرفی گزینه معتدل خیلی مهم است، به هر جهت نگاه من این است که نباید گزینه ها سیاسی باشند و اگر سیاست در انتخاب کابینه دخیل شود، کشور قطعا آسیب خواهد دید. شخصی که به عنوان کابینه معرفی می شود باید کاری باشند یعنی شرایط اقتصادی کشور و مشکل جدی مشکل مردم و چالش های پیش رویی که در قبال خدمت درست به مردم داریم؛ برطرف سازد. به نظر اگر آقای رئیس جمهور دنبال کسانی که عملگرا هستند، باشند اصولی تر و منطقی تر است تا سیاسی.

رضیان در ادامه با بیان اینکه به اعتقاد من وزارت اقتصاد باید پالایش بشود، افزود: اجرای اصل 44 به اعتقاد من مشکل وزیر نیست بلکه مشکل از ساختار است، اهتمام و تصمیم جدی که باید برای واگذاری به بخش خصوصی بوجود آید، وجود نداشت و شکی هم که در چهار سال اخیر به اقتصاد وارد شده شاید خیلی بخشی را که به عنوان بخش خصوصی می شناسیم مشتاق به مالکیت شرکت هایی که با مشکلات زیادی مواجه بودند و بدهی های هم زیادی داشتند، نکرده و بدین جهت هم این شرکت ها به صورت خصوصی به بخش های دیگر دولت واگذار شدند.

وی اضافه کرد: به اعتقاد من قسمتی از این موضوع به نقش وزیر اقتصاد بستگی دارد، اول باید بتوانیم بخش خصوصی را به ظرفیت لازم و کشور را به شرایط مناسب اقتصادی برسانیم تا کسی که قصد سرمایه گذاری دارد سود و منافع خود را در آن سرمایه گذاری ببیند. مشکل از ساختار اقتصادی است و با ارتباطاتی که آقای نهاوندیان در بخش خصوصی دارد می تواند در این بخش تاثیر گذار باشد هرچند کوچک، مگر اینکه بخواهد شوکی به بازار سرمایه وارد و بخش خصوصی را متقاعد کند به اینکه در راستای اجرای اصل 44 قانون اساسی به صورت درست عمل نماید.

نماینده قائم شهر موفقیت تغییر مدیریت اقتصادی در کشور را منوط به همکاری همه دستگاه های اقتصادی کشور دانست و افزود: تغییر مدیریت اقتصادی در کشور شاید خیلی موثر نباشد و آن هم به این دلیل که عدم هماهنگی مجموعه های اقتصادی دولت باعث این اشکالات شده وگرنه اگر مجموعه های اقتصادی دولت با هم همخوانی و هماهنگی داشته باشند می توانستیم بگوییم که نتیجه بهتر می شد.

رضیان معتقد است مشکل اصلی اقتصاد رکود است و تصریح کرد: بانک ها بخش عمده مشکل رکود است و نکته اصلی هماهنگی کامل بانک مرکزی با وزیر اقتصاد است و البته باید بتوانیم ساختار بانک ها و مالیات را اصلاح کنیم تا مالیات روند درستی در پیش بگیرد.

وی با اشاره به اینکه قسمتی از صنعت به وزارت اقتصاد برمی گردد، خاطرنشان ساخت: هم کشاورزی و هم صنعت در اصل به وزارت اقتصاد وابسته است و سیاستگذاری در حوزه اقتصاد می تواند نتیجه بخش باشد. وزارت اقتصاد جایگاه مهمی است که در سیاستگذاری ها می تواند تاثیرات بسزایی در بهبود اقتصاد داشته باشد.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۲۱۰۸۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر کار: جامعه کار و تولید مخاطب اصلی شعار سال

  به گزارش خبرنگار گروه صنعت خبرگزاری صدا و سیما، سید صولت مرتضوی امروز در مراسم اعطای نشان اقتصاد مقاومتی به واحد‌های برتر که با حضور مدیران عامل کارخانه‌ها، فعالان اقتصادی و جمعی از کارگران و کارآفرینان استان تهران برگزار شد، افزود: امسال روز کارگر و معلم با هم عجین شده‌اند، باید بگویم هم کارگران معلم هستند و هم معلم‌ها کارگر. معلم در کسوت تعلیم و تربیت است و کارگر علاوه بر این کسوت‌ها در بخش تولید و رونق نیز فعال است.   وی گفت: موضوع کار و تولید یکی از مولفه‌های بزرگ در تکریم بشریت است. در احکام و آموزه‌های دینی ما به این موضوع اشاره شده آن گوهر گران‌بهایی که جایگاه انسان را رفعت می‌بخشد، سعی، تلاش و کوشش است.    وزیر کار افزود: مقام معظم رهبری امسال به منظور ایجاد استقلال، شعار سال را جهش تولید با مشارکت مردم انتخاب کردند. گرچه مخاطب شعار ایشان آحاد مختلف جامعه مانند مدیران، فرهنگیان و کارفرمایان هستند، اما مخاطب اصلی، جامعه کار و تولید است.   مرتضوی تاکید کرد: کشور‌هایی که به استقلال برسند در تمام مولفه‌های حاکم و رایج بر مدیریت کلان جهان اثرگذار هستند. بعضی از کشور‌ها دارای استقلال سیاسی و برخی دارای وابستگی سیاسی هستند. برخی‌ها استقلال اقتصادی و برخی وابستگی اقتصادی دارند.   وزیر رفاه گفت: اثرگذاری استقلال سیاسی برای هر قومی زمانی در جهان موثرتر خواهد بود که توام با استقلال اقتصادی باشد. در دهه گذشته رهبر انقلاب به موضوع استقلال اقتصادی به مبحث رشد و جهش تولید و اقتصاد مقاومتی پرداخته‌اند. امسال نیز بر جهش تولید نیز تاکید کردند و در ملاقاتی که به مناسبت روز کارگر با ایشان داشتیم فرمودند که جهش از رشد متفاوت است. جهش یعنی چند گام بلند برداشتن و سیر صعودی سپری کردن.   وی افزود: ما در اجرای فرمان رهبر انقلاب باید به این موضوع توجه کنیم. اکنون استقلال سیاسی کشور ما در کره زمین زبانزد است. استقلال فرهنگی ما بی‌نظیر است و در حوزه استقلال اقتصادی هم گام‌های بلندی برداشته‌ایم، زیرا این کشور ۴۰ سال با تحریم‌ها مواجه بوده است. اما اکنون در بخش‌های مختلف حوزه نرم‌افزار و سخت افزار ما پیشرفت‌های بسیار وسیعی را داشته‌ایم.   وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اظهار داشت: البته این پیشرفت‌ها کفایت نمی‌کند و باید هر روز بهتر از روز گذشته باشیم.

دیگر خبرها

  • چرا عمده مردم از دریافت وام بانکی محروم اند؟/سو استفاده بانک ها
  • رسانه عبری: نتانیاهو در محاصره ۳ میدان مین است
  • بهبود اقتصادی؛ از میدان «واقعیت» تا میدان «تصویر»
  • چرا ایران تحریم‌ناپذیر است؟
  • پیشرفت اجتماعی ایران از سال ۲۰۱۹ کم و در سال ۲۰۲۳ منفی شد / در بخش فرصت ها وضعیت ایران خطرناک است / قربانی‌شدنِ پیشرفت اجتماعی در ساحتِ سیاست و اقتصاد
  • آحارونوت: زمان آن رسیده کابینه نتانیاهو کنار برود
  • وزیر اقتصاد به عربستان می‌رود
  • نگاه متفاوت کارشناس اقتصادی بعد از حمله موشکی سپاه: معادلات تغییر کرد | فیلم
  • وزیر کار: جامعه کار و تولید مخاطب اصلی شعار سال
  • دولتی‌ها به جای رقابت، نظارت کنند