Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جهان نيوز»
2024-04-25@21:14:56 GMT

تبدیل مدارس به هیئت امنایی برای دریافت پول

تاریخ انتشار: ۸ مرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۲۱۱۷۸۵

تبدیل مدارس به هیئت امنایی برای دریافت پول

رئیس سازمان مدارس غیردولتی با اشاره به اینکه مدارس هیئت امنایی باید به صورت خودگردان اداره شوند، گفت:‌ هم‌اکنون تنها محل تأمین منابع این مدارس دریافت پول از خانواده‌هاست که این روش نادرست است. به گزارش جهان نيوز به نقل ازتسنیم، مرضیه گرد در جمع خبرنگاران درباره روند نظارت بر مدارس هیئت امنایی اظهار کرد: از سال گذشته اقدامات جدی به منظور بررسی وضعیت مدارس هیئت‌امنایی شروع شد چرا که هدف تأسیس مدارس هیئت‌ امنایی با آنچه اکنون در برخی مدارس هیئت‌امنایی وجود دارد، فاصله زیادی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: هدف مدارس هیئت‌ امنایی استفاده از مشارکت‌های مردم برای خودگردانی مدارس است، اما متأسفانه این روند به درستی در بسیاری از موارد رعایت نشده است.

رئیس سازمان مدارس غیردولتی گفت: مدارس هیئت امنایی باید فهرست پیشنهادی افرادی که می‌توانند منابع مالی را تأمین کنند معرفی کند و صلاحیت این افراد باید در سطح استانی احراز و تأیید شود. پس از آن باید برای کلاس‌های فوق برنامه‌ مدرسه نیز فضا و منابع مالی درنظر گرفته شود البته در این مورد رضایت انجمن اولیا و مربیان و حضور اختیاری دانش‌آموزان، شرط اصلی است.

گرد بیان کرد: متأسفاته در برخی مدراس به این روال عمل نشده است و برخی مدارس مجوز از شورای آموزش و پرورش نداشتند و تنها محل تأمین منابعشان دریافت پول از اولیا و آموزش و پرورش بود؛ مدرسه هیئت امنایی مدرسه‌ای کاملاً معمولی با مدیریت متفاوت است و افرادی در آنجا حضور دارند که می‌توانند در فرایند تحصیلی و تربیتی دانش‌آموزان نقش‌آفرین باشند و این موضوع به هیچ وجه به معنای آن نیست که گروهی جمع شوند و چون تابلوی مدرسه عوض و عنوان هیئت امنایی در آن ذکر شده است از خانواده‌ها پول بگیرند.

وی با اشاره به اینکه در حال تهیه گزارش‌های دوره‌ای هستیم که این گزارش‌ها تا اواخر آذر در استان‌ها تکمیل می‌شود، گفت: سال گذشته آموزش‌ها و شرایطی را برای مدیران مدارس هیئت امنایی تعیین کردیم اما هنوز تعدادی از آنها شرایط خودگردانی را پیدا نکرده‌اند، یکی از تفاوت‌های مدارس هیئت امنایی با مدارس عادی در این است که هیئت امنا سه مدیر را پیشنهاد می‌کند و مدیر بنا به انتخاب اداره آموزش و پروش و طبق ضوابط تأیید می‌شود و می‌تواند مدرسه را اداره کند.

رئیس سازمان مدارس غیردولتی ادامه داد: به دنبال بازگرداندن این مدارس به جایگاه اصلی‌شان هستیم. متأسفانه مشاهده شده است که برخی از این مدارس حتی از عنوان شهریه هم استفاده کرده‌اند و تا دانش آموز شهریه را ندهد حاضر به ثبت نام نیستند. در اینجا از همه مدیران آموزش و پرورش می‌خواهیم توجه داشته باشند حتماً فرایند صدور مجوز مدارس هیئت امنایی طی شود و عنوان هیئت امنایی از تابلوی سردر مدارس فاقد شرایط، حذف شود. قرار نیست فضایی ایجاد کنیم که خانواده ناگزیر به پرداخت وجه باشد.

وی تصریح کرد: چنانچه مدارسی نتوانند این شرایط را احراز کنند آنها را از حالت هیئت امنایی خارج می‌کنیم و اجازه دریافت وجه نخواهیم داد همچنین یک ریال از وجوهی که هیئت امنا می‌پردازد نباید در منطقه و اداره هزینه شود ما بررسی وضعیت مالی اینگونه مدارس را به طور جدی دردستورکار داریم.

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۲۱۱۷۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخبگان مهارتی استان اردبیل تسهیلات کم‌بهره دریافت می‌کنند

رحیم یونسی گفت: طی جلسات و تفاهم‌نامه‌های امضا شده با بانک‌های عامل استان، زمینه دریافت وام کم‌بهره و ارزان قیمت در راستای ایجاد کسب و کار برای نخبگان مهارتی فراهم شده است.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان اردبیل با اشاره به برنامه ریزی برای تجلیل از کارگران مهارت دیده، تشویق و تجلیل از کارگران برتر مهارت دیده را امری ضروری دانست و افزود: اداره کل آموزش فنی و حرفه استان اردبیل برنامه جدی در این زمینه دارد.

او به روزرسانی آموزش‌های مهارتی و توجه بیش از پیش به نیاز بازار کار در این زمینه بر اساس معیارها و داده‌های آماری موجود را از اولویت‌های این اداره کل ذکر و بیان کرد: تحقق این هدف نیازمند برنامه‌ریزی بلند مدت است.

یونسی با اشاره به ضرورت اجرای فصل ۵ قانون کار و مواد ۱۰۸ و ۱۱۱ توسعه و گسترش مراکز جوار و بین کارگاهی در استان اردبیل اظهار کرد: توانمندسازی و به روزرسانی سطح مهارت شاغلان و نیروهای کار و نیز بالا بردن بهره‌وری بنگاه‌ها از مهمترین اهداف راه‌اندازی و توسعه مراکز جوار و بین کارگاهی است.

او افزایش و توسعه سطح همکاری با بنگاه‌‎های اقتصادی و تولیدی و ایجاد مراکز جوار و بین کارگاهی را یکی از برنامه‌های اصلی اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان اردبیل در سال جاری اعلام کرد و گفت: این اداره کل در خصوص تعهد سالانه صدور مجوز مراکز جوار کارگاهی و بین کارگاهی ۱۰۰ درصد تعهد سالانه خود را اجرا کرده است.

یونسی افزود: پارسال، ۲۰ مرکز جوار کارگاهی و بین کارگاهی پس از اخذ مجوز از اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان اردبیل در بنگاه‌های بزرگ مورد بهره‌برداری قرار گرفته است و با برنامه‌‎ریزی صورت گرفته، این تعداد امسال افزایش خواهد یافت.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان اردبیل با تاکید بر اهمیت آموزش‌های مهارتی بر توسعه و گسترش اشتغال پایدار اظهار داشت: جامعه هدف اشتغال متفاوت است و برای هر بخش باید برنامه‌های متناسب با ظرفیت‌های همان جامعه هدف تدوین و اجرا شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

دیگر خبرها

  • اجرای ۱۶ طرح عفاف و حجاب در مدارس
  • مدرسه سازی در سیستان و بلوچستان با مشارکت خیران
  • نخبگان مهارتی استان اردبیل تسهیلات کم‌بهره دریافت می‌کنند
  • تمامی مدارس بهشهر تک نوبته هستند
  • ساخت و افتتاح ۲۷ مدرسه طی ۶ ماه در منطقه تبادکان مشهد
  • احداث مدارس خیر ساز نسبت به مدارس دولتی از سرعت عمل بیشتری برخوردار است
  • براي تقويت و ارتقا جايگاه مدرسه بايد برخي از محدوديت ها را برداشت
  • افزوده شدن۶ کلاس درس به فضا‌های آموزشی شهرستان خواف
  • تلاش برای ارتقای رتبه علمی آموزش در خوزستان
  • مدارس از راه دور چه مدارسی هستند؟ شهریه این مدارس چقدر است؟