Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: یکی از الزامات قانونی استقرار پزشک خانواده در طرح نظام ارجاع است و این طرح در انتهای دولت یازدهم در استان گلستان آغاز شده و در سراسر کشور اجرائی می‎شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از علی‌آبادکتول، سیدحسن قاضی‌زاده هاشمی پیش از ظهر امروز در گفت‎وگو با خبرنگاران اظهار داشت: یکی از الزامات قانونی استقرار پزشک خانواده در طرح نظام ارجاع است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این طرح در بهداشت و معاونت سلامت انجام می‎شود و خدماتی که دولت در قالب بیمه‎ها انجام می‎دهد در قالب این طرح نظام ارجاع خواهد بود.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تاکید کرد: در روستاها از طریق بهورز و پزشک عمومی تشخیص داده می‎شود بیمار باید به چه پزشکی ارجاع داده شود. مردم آگاهی و دانش لازم را از برخی مسائل پزشکی و بیماری خود ندارند و یک کارشناس در این مسیر می‎تواند راهنمایی بهتری داشته باشد که بیمار به چه متخصص و پزشکی نیاز دارد.

وی تاکید کرد: پس از مراجعه بیمار به سطح دوم در نظام ارجاع بازخورد آن در سطح دوم تائید و یا رد می‎شود و پزشک و بهورز اولیه از اطلاعات آگاه می‎شود که درست تشخیص داده است یا خیر.با اجرای این طرح مردم بهتر راهنمایی شده و در هزینه‎ها آنها صرف‌جویی می‎شود و این طرح بر اساس یک تجربه بین‌المللی دنبال شده است.

هاشمی خاطرنشان کرد: خرسندیم در انتهای دولت یازدهم توانستیم طرح الکترونیکی نظام ارجاع را در کشور و در استان گلستان آغاز کنیم.در این طرح پرونده برای بیمار تشکیل می‎شود و به صورت الکترونیک به پزشک سطح دو ارجاع داده می‎شود.

انتهای پیام/

R41471/P41362/S6,70/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۲۱۳۲۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشنهادات مهم دیوان محاسبات برای اصلاح نظام بودجه‌ریزی کشور

دیوان محاسبات کشور برخی از موارد پیشنهادی این‌ نهاد نظارتی برای اصلاح ساختار نظام بودجه‌ریزی را منتشر کرد.

به گزارش ایسنا به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور ببن الملل دیوان محاسبات کشور، لزوم شفاف سازی در منابع و مصارف، قابلیت نظارت و منطقی کردن هزینه های دولت، اجرای حسابداری بهای تمام شده و اجرای نظام بودجه ریزی مبتنی بر عملکرد، پوشش کامل احکام پیشنهادی در قوانین بودجه سنواتی، ساماندهی طرح های تملک دارایی سرمایه ای نیمه تمام ملی، کاهش ناترازی بودجه با استفاده از ابزارهای اجرای بودجه نظیر استقرار کامل حساب واحد خزانه، استفاده کامل از ساز و کار پرداخت مستقیم به ذینفع نهایی(اجرای ماده ۶۵ قانون محاسبات عمومی)در خصوص کلیه مصارف دولت، فراهم شدن امکان استفاده از سیستم فاکتورینگ در تامین منابع پروژه های عمرانی برای استقراض مسئولانه با نظارت عملیاتی، عدم انتقال کامل وجوه مصرف نشده عمرانی به سالهای آتی، تفکیک بودجه جاری و ارزی، ارایه گزارش عملکرد بودجه تعهدی در مقایسه با بودجه نقدی از موارد پیشنهادی دیوان محاسبات کشور برای اصلاح ساختار نظام بودجه ریزی است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • شک و تردید سالم است، اما در پزشکی می‌تواند خطرناک باشد!
  • حضور ۸۰ دندان پزشک از سراسر کشور در اردوی جهادی شیراز
  • اعمال مصوبه فوق العاده خاص کارکنان نظام سلامت از امسال
  • پیشنهادات مهم دیوان محاسبات برای اصلاح نظام بودجه ریزی کشور
  • تسریع در اجرای قانون جوانی جمعیت نیازمند همراهی جدی دستگاه‌هاست
  • تجربه تلخ بیماران از نسخه الکترونیکی
  • سالانه ۲ میلیارد آزمایش پزشکی در کشور انجام می شود
  • پیشنهادات دیوان محاسبات برای اصلاح نظام بودجه‌ریزی کشور
  • پیشنهادات مهم دیوان محاسبات برای اصلاح نظام بودجه‌ریزی کشور
  • انجام سالانه ۲ میلیارد آزمایش پزشکی با حداقل خطا در کشور