Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک پژوهشگر فضای مجازی گفت: انتقال CDN‌های تلگرام با محتوای رمز شده بدون اعمال مدیریت قوانین ایران اسلامی، پاک کردن صورت مسئله مشکلات و تهدیدات تروریستی این پیام‌رسان است؛ کشوری که CDN در آن قرار گرفته حق هیچگونه مدیریتی بر روی محتوا ندارد. به گزارش جهان نيوز به نقل از تسنیم،سید علیرضا آل داود با اشاره به خبر انتقال CDN‌های تلگرام به ایران با شرایط خاص از نظر فنی اظهار کرد: طبق صحبتهای مدیر تلگرام، این انتقال تنها برای دسترسی سریعتر مناطق مختلفی است که تلگرام مخاطب زیادی دارد وکشوری که CDN در آن قرار گرفته حق هیچگونه مدیریتی بر روی محتوا ندارد و حتی اگر بر روی محتوای رمز شده این CDN هم اختلالی صورت گیرد، کاربر محتوا را از سرور‌های این پیام‌رسان در انگلستان یا هلند دریافت می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به اینکه پیشتر نیز جریانی در نظام به بهانه مختلف ساماندهی پیام‌رسانها و فضای مجازی کشور را تحت تاثیر فعالیت‌های حزبی سیاسی خود قرار داده و با بهانه‌های مختلف مسدود‌سازی این بدافزار را به تاخیر انداخته بود، تصریح کرد: شاهد بودیم پس از استفاده حداکثری یک جریان خاص در انتخابات مجلس 94 و سوار شدن بر بستر افکار عمومی با انواع بداخلاقی‌ها و تهمت به جریان رقیب از طریق بستر تلگرام و پیروزی و کسب حداکثری صندلی‌های مجلس این جریان هر بار با بهانه‌ها مختلف مانع برخورد با این بستر مملو از مصادیق مجرمانه شد و در انتخابات ریاست‌جمهوری اخیر نیز با همان بداخلاقی‌ها و دوقطبی‌سازیهای دروغین یک هراس کاذب از رقیب با استفاده از بستر این پیام‌رسان ایجاد کرد و به پیروزی رسید.

آل داود ادامه داد: به نظر می‌رسد در چند هفته گذشته پس از حمله تروریستی داعش به تهران و استفاده آنان از تلگرام در این حمله تروریستی(بنابر اعلام رسمی معاون دادستان) این جریان برای مقابله با برخورد با این بستر تروریست‌های داعش و منافقین به بهانه‌ای دیگر متوسل شده و با یک اقدام نمایشی قصد دارد مانع از قانونمند شدن حضور تلگرام در ایران شود و این بستر را هر طور شده برای فعالیت‌های غیرقانونی خود حفظ کنند.

این پژوهشگر فضای مجازی متذکر شد: مدیر تلگرام بارها مقامات کشور ما را در توئیتر دروغگو خطاب کرده و آنان تحقیر کرده است و باعث تعجب است چرا برخی از مسؤلان درصدد توجیه اقدامات و اظهارات مدیر این پیام‌رسان هستند.

وی تصریح کرد: با روندی که در حال طی شدن است در واقع به دست خودمان در حال انتقال بستر براندازی دشمن در تلگرام از لندن به تهران هستیم و از این پس به نوعی دسترسی به کانال‌های معاند نظام، منافقین و تروریست‌های داعش از بستر ایران برای مردم ما فراهم می‌شود.

آل داود یادآور شد: هیچ کسی نمی‌تواند نقش مخرب تلگرام را در بسیاری از ابعاد سیاسی، فرهنگی و اجتماعی منکر شود حتی در کشورهای مدافع لیبرالیسم هم این پیام‌رسان با فضای رمز شده غیر‌قابل کنترل خود مسدود شده است.

وی ادامه داد: تنها در صورتی باید موضوع انتقال سرورهای پیام‌رسان‌های خارجی را قبول کنیم که این انتقال تهدید جدی برای امنیت ملی ما ایجاد نکند و اطلاعات مردم ما فقط داخل کشور هاست شود و حتی بک‌آپ آن نیز به خارج از کشور منتقل نشود.

آل داود تصریح کرد: نکته مهمتر، داشتن مدیریت کامل بر روی محتوا، کانالها و فضای پیام‌رسان‌ها است تا هر آنچیزی که با قوانین داخلی کشور مغایرت دارد، قابل برخورد باشد نه مانند وضعیت فعلی که در پیام‌رسانها اگر اتفاقی یا حادثه‌ای برای شخصی اتفاق بی‌افتد، ماهها روند پیدا کردن مجرم در بستر آنها به‌طول می‌انجامد و البته بستری امنی برای تروریست‌ها و مجرمین فراهم می‌آورند.
این پژوهشگر فضای مجازی متذکر شد: پذیرش انتقال CDN‌های تلگرام با این شرایط تحقیر شدن ایران اسلامی در دنیاست که باید با اقدام انقلابی در برابر آن با صدای بلند ایستاد.

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۲۱۴۰۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلگرام تحت نظارت بلژیک

ایتنا - مقامات بلژیک برای عمل به مقررات جدید اتحادیه اروپا درباره رصد محتوای پلتفرم‌ها، بر اپلیکیشن شبکه اجتماعی تلگرام نظارت خواهند کرد.
سخنگوی نهاد مخابراتی بلژیک (BIPT) به پولیتیکو اعلام کرد تلگرام که در دوبی مستقر است، یک شرکت مستقر در بروکسل را به عنوان نماینده قانونی خود در اتحادیه اروپا معرفی کرده است. این خبر نخستین بار توسط نشریه بلژیکی «دی استاندارد» منتشر شد.

به گزارش ایتنا از ایسنا، پلتفرم‌هایی که در اروپا فعالیت می‌کنند، ملزم هستند تحت قانون خدمات دیجیتال و مقررات جدید نظارت بر محتوا، یک نماینده بومی را منصوب کنند.

تلگرام که توسط پاول دوروف، کارآفرین روسی تاسیس شد، برای قابلیت‌های حریم خصوصی خود، محبوبیت یافت اما در سال‌های اخیر به بستر محبوب برای تئوری‌های توطئه، گروه‌های تبهکار سایبری و افراط گرایان تبدیل شد. این پلتفرم بیش از ۸۰۰ میلیون کاربر ماهانه فعال در سطح جهان دارد.

در حالی که بزرگترین شرکت‌های فناوری دنیا تحت نظارت کمیسیون اروپا قرار دارند و تحت قانون خدمات دیجیتال، مشمول مقررات سخت گیرانه‌ای قرار می‌گیرند، پلتفرم‌های کوچک‌تر در کشوری که نماینده حقوقی دارند، تحت نظارت رگولاتورهای ملی قرار دارند.

تلگرام، شرکت نماینده خدمات دیجیتال اروپایی (EDSR) را که در بروکسل مستقر است، به عنوان نماینده خود معرفی کرده است.

بر اساس گزارش پولیتیکو، رگولاتور بلژیک به عنوان هماهنگ کننده خدمات دیجیتال، تلگرام را تحت نظارت خواهد گرفت.

دیگر خبرها

  • پاول دورف، تلگرام را امن‌تر از واتساپ و سیگنال می‌داند
  • چرا موبایلمان هک می‌شود؟ | تنها راه‌ جلوگیری از هک شدن در اینستاگرام، تلگرام و واتس‌اپ
  • این کشور در اروپا مسئول نظارت بر تلگرام شد!
  • مداخله دوباره مکرون در انتقال امباپه به مادرید!
  • تلگرام تحت نظارت بلژیک
  • لیست سرورهای دی ان اس رایگان و پرسرعت برای بازی
  • برادر همسر رهبری: به لحاظ عقلانی تلگرام باید بسته می‌شد | گفتم از نفسش بیندازید تا بگوید چشم!
  • ایمن‌ترین پیام‌رسان‌های جهان/ چگونه امنیت پیام‌رسان‌ها را بالا ببریم؟
  • آمادگی پیام رسان بله برای ارائه خدمات به مسافران سرزمین وحی
  • کیش دستوری به پیامک بانکی