Web Analytics Made Easy - Statcounter

تفاهم‌نامه همکاری میان دانشگاه مذاهب اسلامی و دانشگاه آرابایف قرقیزستان جهت همکاری‌های مشترک علمی و آموزشی در جریان سفر رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی به این کشور با حضور رایزن فرهنگی ایران و رئیس این دانشگاه منعقد شد.

به گزارش ایسنا، در ادامه سفر رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی و هیات همراه به قرقیزستان، با حضور رایزن جمهوری اسلامی ایران، تفاهم‌نامه همکاری‌های مشترک علمی و آموزشی میان دانشگاه مذاهب اسلامی و رئیس دانشگاه آرابایف رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این دیدار حجت‌الاسلام والمسلمین مختاری ضمن با معرفی دانشگاه مذاهب اسلامی که به دستور رهبر معظم انقلاب تاسیس شده پرداخت و ویژگی‌ها و امتیازات این دانشگاه را برشمرد و گفت: همه مذاهب اسلامی در این دانشگاه کرسی تدریس دارند و اتباع و پیروان مذاهب مختلف با بهره‌مندی از استادان خودشان منابع مورد تایید مذهب خود را تحصیل و تدریس می‌کنند. این دانشگاه بیش از دو دهه است که فعالیت دارد و دانشجویان بین‌المللی نیز در این دانشگاه حضور دارند و اولویت جذب و پذیرش دانشجو از کشورهای مختلف به ویژه کشورهای اسلامی را در دستور کار داریم و آماده همکاری با دانشگاه‌های کشور دوست و برادر قرقیزستان درهمه جوانب هستیم.

وی ادامه داد: ما آماده همکاری‌های علمی و ‌بین‌المللی و برگزاری نشست‌های مشترک علمی و همایش‌های بین‌المللی با دانشگاه آرابایف در تهران و بیشکک هستیم و به لحاظ اشتراکات دینی و فرهنگی موجود میان دو کشور می‌توانیم فعالیت کنیم.

مختاری اظهار کرد: دانشگاه مذاهب اسلامی آمادگی اعطای بورسیه دانشجویان در مقطع ارشد و دکتری و تبادل استاد و دانشجو نیز دارد و معتقدیم کار بر روی تاریخ و کشورهای مختلف باعث تقویت زمینه‌های همکاری خواهد شد و دانشجویان می‌توانند برای فرصت‌های مطالعاتی و تکمیل پایان نامه‌های خود به کشورهای طرفین سفر کنند و از فرصت‌های مطالعاتی بهرمند شوند.

رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی بیان کرد: تمام هدف ما مبارزه با افراط‌گری و خشونت و ترویج فرهنگ تقریب و نهادینه کردن این فرهنگ و نشان دادن چهره واقعی اسلام عزیز به دنیاست و در این خصوص آمادگی همکاری در همه موضوعات دانشگاهی و علمی را داریم.

طالب بیگ عبدالرحمن اف رئیس دانشگاه آرابایف نیز در این دیدار با ابراز خرسندی از آشنایی با دانشگاه مذاهب اسلامی در ایران با چنین ماموریت و رسالت مهم و ارزشمندی، به معرفی تاریخچه و فعالیت دانشگاه آرابایف پرداخت و آمادگی همه جانبه خود را برای همکاری با دانشگاه مذاهب در قالب تفاهم نامه همکاری اعلام کرد.

وی ادامه داد : ما دارای پیشینه مشترک از لحاظ دینی، تاریخی و زبانی هستیم و ایران دارای منابع غنی علمی است و ما نیز خواستار حضور استادان و دانشجویان خود در ایران جهت استفاده از این منابع هستیم و اگر این امکان برای ما هم فراهم شود تا دوره‌های کوتاه مدت در ایران داشته باشیم و تبادل استاد و دانشجو داشته باشیم بسیار مغتنم است.

در پایان این دیدار مراسم امضای تفاهم نامه مشترک بین دانشگاه مذاهب اسلامی ایران و دانشگاه آرابایف قرقیزستان برگزار شد. در این دیدار «طالب بیگ عبدالرحمن اف» با بیان این که امیدواریم این تفاهم‌نامه سر آغاز همکاری‌های مشترک باشد، گفت: پیشنهاد انتشار مجلات مشترک از سوی هیئت ایرانی برای ما بسیار جالب بود و محققان ما آمادگی کامل جهت ارائه مقاله دارند و علاقه‌مند به انتشار مقالات خود در مجلات علمی ایران هستند.

دانشگاه آرابایف یکی از دانشگاه‌های دولتی کشور قرقیزستان و یکی از قدیمی‌ترین دانشگاه‌های این کشور با ۷۵ سال قدمت است که سابقه زیادی درزمینه شرق شناسی دارد و به زبان‌های مختلفی از جمله زبان فارسی در این دانشگاه تدریس می‌شود. این دانشگاه حدود ۱۰ هزار دانشجو در سطوح مختلف دارد و از ویژگی‌های منحصر به فرد آن داشتن رشته‌های الهیات است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۲۱۶۴۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵ اصفهانی در بین پراستنادترین استادان دانشگاه آزاد اسلامی

از میان ۲۰ تن از اساتید دانشگاه آزاد اسلامی، پنج نفر اصفهانی فعال در این دانشگاه در میان پراستتنادترین استادان معرفی شدند.

به گزارش خبرنگار ایمنا، ارائه مقالات و تحقیقات علمی و پژوهشی از جمله فعالیت‌های استادان و دانشمندان فعال در مراکز دانشگاهی و آموزش عالی است که ذیل همین فعالیت‌ها استناد به مقالات و پژوهش‌های برتر علمی روز جهان از سوی استادان بعنوان یک شاخص شناخته می‌شود.

شاخصی که در کشورهای توسعه یافته و مدرن به نسبت دیگر کشورها بالاترین درصدها را نشان می دهد و کشورهایی از جمله آمریکا، چین، انگلستان، آلمان و استرالیا در این بین سرآمد پراستنادترین‌ها هستند.

در کشورمان نیز دانشگاه آزاد اسلامی نیز ۲۳ هزار عضو هیئت علمی وابسته و پیوسته فعالیت دارند، که با طرح ها و برنامه‌ریزی های مدیران این دانشگاه استادان در حمایت از اساتید فناور، زمینه ارتقا علمی و تحقیقاتی استادان، رشد ۹ برابری به نسبت چهاردهه اخیر رشد نشان می‌دهد.

استان اصفهان با داران بودن مراکز متعدد دانشگاهی، آموزشی و دانش بنیان از جمله مناطقی است که توانسته در بین پراستنادترین استادان جای گرفته و از میان ۲۰ استاد برتر پنج استاد پراستناد را به خود اختصاص دهد.

دکتر «داود طغرایی سمیرمی» از اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی خمینی شهر اصفهان، با ۶۴۹ مقاله و ۲۳ هزار و ۷۶۲ استناد در میان همه استادان دانشگاه‌های آزاد کشور سرآمد است و در جایگاه اول این فهرست جای گرفته است.

دکتر مسعود افرند با ۲۲ هزار و ۴۳۵ استناد از دانشگاه نجف آباد، دکتر آرش کریمی پور با ۱۵ هزار و ۷۶۳ استناد از واحد دانشگاهی نجف آباد، دکتر علی‌رضا نظام زاده اژیه با ۱۲ هزار و ۶۹۱ استناد از دانشگاه شهرضا و دکتر حمیدرضا بخششی راد با شش هزار و ۷۵۶ استناد از دانشگاه آزاد نجف آباد چهار استاد دیگری هستند که نامشان در میان استادان پراستناد جای گرفته است.

سهم این پنج استاد در مجموع ۸۱ هزار و ۴۰۷ مورد استناد به مقالات آنها از سوی محققان و دانش پژوهان بوده است.

کد خبر 749594

دیگر خبرها

  • تعداد دفاتر تقریب به ۳۵ دفتر در دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور رسیده است
  • دانشگاه آزاد اسلامی نخبگان منطقه را در مسئله تقریب مذاهب جمع کند
  • ایران اسلامی؛ الگوی تقریب مذاهب در جهان/علما وحدت را در بین مردم اشاعه دادند
  • فعالیت ۳۵ دفتر تقریب مذاهب در دفاتر تلفیقی دانشگاه آزاد
  • توسعه همکاری‌ها میان جهاد دانشگاهی و مؤسسه ISC
  • قاسمی: استادان در هویت‌سازی و فرهنگ‌سازی اهتمام داشته باشند
  • استادان در هویت‌سازی و فرهنگ‌سازی اهتمام داشته باشند
  • اولویت امروز جهان اسلام غزه است/ بقاء انقلاب و استحکام آن مرهون وحدت و تقریب است
  • دیدار مؤسس جمعیت آموزش و فرهنگ مقدونیه با دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی
  • ۵ اصفهانی در بین پراستنادترین استادان دانشگاه آزاد اسلامی