Web Analytics Made Easy - Statcounter

باید افسوس خورد که با وجود مرغوب ترین اراضی کشت چای در شمال کشور دلمان به چای‌های خارجی خوش است که در بسته‌بندی‌های گول‌زنک ایرانی، مهمان خانه‌های‌مان شده‌اند و همچینین تغییر عجیب ذائقه مردمانی که با افتخار رای مثبت به چای صد در صد خارجی می دهند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از پیک دانشجو چای یک محصول مهم و استراتژیک برای کشور به شمار می‌رود در حالی که متأسفانه این محصول در لیست محصولات استراتژیک قرار ندارد و همین امر موجب شده در برخی از سال‌ها حمایت ویژه‌ای از این محصول به عمل نیاید به طوریکه واردات چای ۳۰ برابر صادرات چای است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبق گزارشات به عمل آمده در حال حاضر مرغوبیت چای وارداتی بسیار پایین است و این نوع چای هیچ وقت به کشورهایی نظیر اروپا و آمریکا صادر نمی‌شود زیرا فاقد استانداردهای لازم برای این کشورهاست و تنها برای کشورهای جهان سوم کاربرد دارد و همچنین در صورت عدم کیفیت کافی این نوشیدنی بیماریهای گوارشی زیادی را شاهد خواهیم بود.

این در حالی است که اکثر چای های ایرانی عاری از مواد شیمیایی تولید می شوند و محصولی ارگانیک و بدون سم و ضرر می باشند اما در عوض چای های خارجی با اضافه کردن مواد اسانس دار و شیمیایی توانسته اند جای خود را در بازار داخل ایران باز کنند و باعث شود روز به روز از تولید و صادرات چای ایرانی کاسته شود.

باید افسوس خورد که با وجود مرغوب ترین اراضی کشت چای در شمال کشور دلمان به چای‌های خارجی خوش است که در بسته‌بندی‌های گول‌زنک ایرانی، مهمان خانه‌های‌مان شده‌اند و همچینین تغییر عجیب ذائقه مردمانی که با افتخار رای مثبت به چای صد در صد خارجی می دهند.

افسوس که قوری گل سرخ ، قندان کوچک مسی، عصر پاییزی، ایوان خانه ی یک دوست قدیمی، حوض کوچک فیروزه ای و گلدان های شمعدانی و حس ایرانی بودن را با بو و مزه ادکلن با نوشیدن اولین جرعه چای تکمیل می کنیم.

ما ایرانی‌ ها با دارا بودن یک‌درصد از جمعیت جهان، حدود ۴ درصد از کل مصرف چای جهان را به نام خودمان زده ایم،اما افسوس که ما چای‌خورترین ملت دنیا در مصرف این نوشیدنی کمی عجیب رفتار می کنیم، خودمان حدود ۱۰۰ هزار تن چای تولید می‌کنیم، اما عاشق چای خارجی هستیم. چرا؟ به سه دلیل چون زود دم می کشد، رنگ زیادی دارد، عطر و بویش خیلی بیشتر از چای ایرانی است، اما در واقع چای های خارجی که می خریم، چای نیست! بلکه آب جوش رنگی معطری به نام چای است.

چرا در بزرگ ترین استان تولیدکننده چای کشور حتی کسی چای ایرانی را نمی شناسد؟و به جای چای لاهیجان که به گفته رئیس سازمان چای کشور به قیمت کیلویی حدود یک میلیون تومان به کشورهای آسیایی مانند کشورهای عربی صادر می‌شود با افتخار به دنبال چای صد در صد خارجی هستیم!

اعطای وام های بدون بهره،اعطای یارانه به چایکاران،احیا زمین های چایکاری و کاهش واردات تنها بخشی از حمایت هایی است که میتوان از این نوشیدنی محبوب ایرانی انجام داد ولی نباید مصرف چای کاملا ایرانی و تجدید نظر در راستای مصرف چای خارجی را فراموش کرد چرا که در سال اقتصاد مقاومتی-اقدام و عمل با مصرف چای خارجی صدها کارخانه ورشکست و حجم بالایی از اراضی تغییر کاربری خواهند داد ولی با مصرف چای ایرانی قطعا اوضاع به این صورت نمی ماند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۲۱۷۳۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازدید هیئت‌های تجاری قطر و ترکیه از دستاورد‌های دانش‌بنیان ایرانی

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، همزمان با برگزاری نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی ایران (ایران اکسپو ۲۰۲۴)، معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری، توانمندی‌های صادراتی فناوران فعال در شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی را در معرض دید بازدیدکنندگان خارجی قرار داد.

این نمایشگاه، بزرگترین رویداد تجاری در ایران است که به منظور ارتباط با بازار‌های بین‌المللی و معرفی توانمندی‌های صادراتی صنایع ایران برگزار می‌شود و رویداد فرصتی استثنایی برای تولیدکنندگان داخلی فراهم می‌کند تا محصولات خود را به تجار و بازرگانان بین‌المللی معرفی کنند و به این ترتیب، ظرفیت‌های خالی کارخانه‌ها را پر کرده و به سمت افزایش صادرات حرکت کنند.

 خانه نوآوری و فناوری ایران (آی هیت) نیز به عنوان یک پل ارتباطی میان تولیدکنندگان ایرانی و بازرگانان خارجی میزبان بازدیدکنندگان است و امکان برقراری تعاملات تجاری و شبکه‌سازی را فراهم می‌کند.

همچنین طی پنج روز برگزاری این نمایشگاه که از روز شنبه در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران آغاز شده، شاهد جلسات اختصاصی B۲B بین بازدیدکنندگان خارجی و شرکت‌های ایرانی، گردهمایی‌های صنعت محور با بازدیدکنندگان خارجی، تور‌های تخصصی داخل نمایشگاه برای بازدیدکنندگان خارجی، معرفی دسته محصولات منتخب ایران، معرفی محصولات منتخب صنایع پزشکی، ارائه خدمات مشاوره در طول برگزاری نمایشگاه، دسترسی به نرم افزار اختصاصی، دسترسی به مترجم و سایر موارد ارائه نیز خواهیم بود.

امروز، در روز دوم این نمایشگاه هیأت تجاری قطر و ترکیه، با هدف گسترش ارتباطات تجاری و اقتصادی از آی هیت بازدید کردند. هیئت‌های مذکور از محصولات و دستاورد‌های شرکت‌های ایرانی در حوزه‌های مختلف از  ۱۵ گروه کالایی از جمله صنایع غذایی، کشاورزی و شیلات، صنعت، دارو، تجهیزات پزشکی، آزمایشگاهی، محصولات شیمیایی، آرایشی و بهداشتی، صنعت ساختمان و خدمات فنی‌مهندسی، پتروشیمی، صنایع خلاق از جمله انیمیشن، بازی بازدید کردند.

معاون وزیر صنایع قطر طی نشستی در حاشیه این بازدید دستاورد‌های دانش‌بنیان ایرانی را در بالاترین سطح فناوری دانست و آمادگی قطر را جهت انعقاد قرارداد‌های تجاری با ایران اعلام کرد.

رئیس اتاق بازرگانی ترکیه هم حین بازدید از آی‌هیت شگفت‌زدگی خود را از کیفیت محصولات ایرانی بیان کرد و افزود: در حال حاضر کشور ما در حال انجام فعالیت‌هایی در زمینه تولید محصولات دفاعی است ولی ایران این مراحل را به بهترین شکل ممکن به اتمام رسانده است.

وی در پایان اشاره کرد: دوست داریم با ایران در تمام زمینه‌ها تجارت داشته باشیم.

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، حدود ۷۰۰ شرکت دانش بنیان و فناور ایرانی در نمایشگاه  ایران اکسپو ۲۰۲۴ حاضر هستند و دستاورد‌های خود را به بازدیدکنندگان خارجی ارائه می‌دهند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بازدید هیئت‌های تجاری قطر و ترکیه از دستاورد‌های دانش‌بنیان ایرانی
  • برگزاری نشست‌های تخصصی برای تبادل تجربه بین شرکت‌های ایرانی و خارجی در نمایشگاه نفت
  • رعایت توازن تولید و مصرف انرژی به سرمایه گذاری خارجی نیاز دارد
  • ایران آماده تعامل است/ ۱۵۳ میلیارد دلار حجم تجارت خارجی داریم
  • نزول رشد اقتصادی دور از انتظار اولین اقتصاد جهان
  • تیغ شدت مصرف انرژی روی گلوی اقتصاد ایران
  • داروی ایرانی بهتر است یا داروی خارجی؟
  • امیردریادار ایرانی: ایران برای حضور دائمی در قطب جنوب آمادگی دارد/ حرف اول را در جهان می‌زنیم + فیلم
  • آیا کیفیت داروهای ایرانی با خارجی یکسان است؟/ چرایی مشکلات تهیه داروی خارجی برای برخی از بیماران
  • امیردریادار ایرانی : آمادگی کامل ایران برای حضور دائمی در قطب جنوب/ حرف اول را در جهان می‌زنیم + فیلم