Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون بهداشت و درمان سپاه روح‌الله استان مرکزی از ارائه ۲۱۱ هزار مورد خدمات بهداشتی و درمانی در مراکز سپاه به قشر محروم در استان مرکزی خبر داد و گفت: مرکز جراحی‌های محدود امام جواد(ع) سپاه روح الله استان مرکزی افتتاح شد.

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، سرهنگ ابوالفضل غریبی ظهر امروز در افتتاح مرکز جراحی‌های محدود امام جواد(ع) سپاه روح الله استان مرکزی با اشاره به مراکز درمانی استان اظهار داشت: سپاه پنج مرکز درمانی در سطح استان ایجاد کرده که دو مرکز در اراک و سه مرکز دیگر در شهرهای خمین، ساوه و محلات قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: به مرکز درمانگاه ثارالله حدود دوهزار و 300 نفر و در درمانگاه الزهرا حدود یک هزار و 100 نفر روزانه مراجعه می‌کنند.

معاون بهداشت و درمان سپاه روح‌الله استان مرکزی تصریح کرد: در این مرکز 139 نفر نیروی متخصص، فوق تخصص، دندان‌پزشک تخصصی و عمومی، داروساز، پزشک عمومی و علوم آزمایشگاهی در دو مرکز مشغول بکار هستند.

غریبی با بیان اینکهدر این دو مرکز 16 نفر پزشک فوق تخصص، 51 نفر پزشک متخصص، 39 نفر دندان پزشک عمومی، 10 نفر دندان پزشک عمومی، 15 پزشک عمومی، 4 نفر داروساز، 2 نفر در آزمایشگاه و 181 نفر نیروی پشتیبان فعالیت دارند، افزود:تعداد 63 هزار و 572 نفر از خانواده معظم شهدا، ایثارگران و خانواده تیپ فاطمیون در سال 95 به مرکز مراجعه کرده که حدود یک میلیارد و 700 میلیون تومان خدمات به آنها ارائه شده است.

معاون بهداشت و درمان سپاه روح‌الله استان مرکزی ادامه داد: کمک‌های بلاعوض که به این خانواده‌ها به‌ویژه تیپ فاطمیون که در شهرستان‌های ساوه دلیجان و محلات مستقر هستند 786 میلیون تومان بوده است.

غریبی اضافه کرد: خدمات ارائه شده به بسیجیان و رزمندگان اسلام حدود 121 هزار و 52 نفر، خدمات ارائه شده به خانواده محترم کمیته امداد، بهزیستی و اقشار کمدرآمد روستایی 211 هزار و 54 نفر بوده که 550 میلیون تومان خدمات به این عزیزان ارائه شده است.

وی خاطرنشان کرد: خدمات ارائه شده در مناطق محروم در حدود 505 هزار و 200 نفر و مشارکت در راه‌اندازی بیمارستان صحرایی و شرکت فعال در مراسم اربعین حسینی در منطقه مهران را این مرکز انجام داده است.

معاون بهداشت و درمان سپاه روح‌الله استان مرکزی بیان کرد: 18 خدمت را این بخش انجام می‌دهند که بیشتر در بخش‌های دندانپزشکی، آزمایشگاه، سونوگرافی، آندوسکوپی، کلونوسکوپی و در سایر بخش‌ها فعالیت دارند و از دیگر خدمات این مرکز طرح انطباق را میتوان نام برد که در بخش دندان پزشکی و سایر بخش‌ها راه اندازی شده است.

انتهای پیام/

R41371/P1486/S6,73/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۲۱۷۶۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز پویش ملی سلامت دهان و دندان در استان یزد

محسن میرزائی معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد با اشاره به اجرای این پویش به مدت سه روز گفت: گروه هدف این پویش ملی، شامل کودکان زیر ۱۴ سال، زنان باردار و شیرده تا یک سال پس از زایمان هستند.

وی افزود: خدمات پویش ملی سلامت دهان و دندان در مراکز خدمات جامع سلامت و در دو سطح ارائه می‌شود. معاینه، آموزش بهداشت و وارنیش فلوراید به عنوان خدمات سطح یک در پایگاه‌های سلامت شهری و خانه‌های بهداشت روستایی ارائه می‌شود و خدمات سطح دو در مراکز خدمات جامع سلامت تجهیزشده، ارائه می‌شود که شامل ترمیم پالپوتومی (درمان دندان پوسیده و عفونی)، درمان پالپ زنده، جرم‌گیری، حذف دندان عفونی و فیشورسیلنت است.

معاون بهداشتی دانشگاه تصریح کرد: در این راستا و به منظور خدمت رسانی به گروه هدف بر اساس مصوبه هیئت وزیران، ارائه تمامی خدمات دندانپزشکی سطح یک و دو به گروه هدف دارای دفترچه بیمه روستایی ساکن در مناطق روستایی و شهر‌های زیر ۲۰ هزار نفر رایگان است.

وی ادامه داد: خدمات برای این گروه در مراکز شهری توسط وزارت بهداشت تعدیل شده و خدمت ترمیم دندان شش و فیشور سیلنت دندان ۶و۷ تحت پوشش بیمه قرار گرفته است.

میرزائی با اشاره به اینکه پوسیدگی دندان به عنوان شایع‌ترین بیماری عفونی در دنیا شناخته می‌شود، افزود: بدون سلامت دهان و دندان سلامت بدن تامین نمی‌شود

گفتنی است در استان یزد ۷۶ واحد دندانپزشکی ثابت در مراکز خدمات جامع سلامت استان دایر می‌باشد. همچنین در کنار این واحدها، دو موبایل کلینیک سیار هم با کمک‌های دولتی و خیرین آماده ارائه خدمات به همشهریان است.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • هلال احمر در قرن جدید؛ از مرکز ملی مدیریت و رصد حوادث تا ۲.۸ میلیون عضو جدید
  • ۶۲ نوزاد غرب خراسان رضوی از سقط نجات یافتند
  • آغاز پویش ملی سلامت دهان و دندان در استان یزد
  • ارائه خدمات رایگان پزشکی و بهداشتی در لاران
  • قصه زندگی با بودنش آغاز می‌شود + فیلم
  • هدفگذاری تامین اجتماعی برای ارتقاء سلامت و رضایتمندی کارگران
  • دخالت تکنسین‎‌ها در امور جراحی و زیبایی/ چطور باید شکایت کرد؟
  • فعالیت بیش از ۱۷۰ ماما در مراکز بهداشتی استان یزد
  • این مورد جزو خدمات درمان رایگان کودکان نیست | ۲ سامانه برای ثبت شکایت از بیمارستان‌ ها 
  • امحای ۲ تن انواع مواد غذایی غیرقابل‌مصرف در میاندوآب