Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه سیاسی- عبداله رضیان نماینده قائمشهر و سواد کوه در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار افکارنیوز با اشاره به لایحه اصلاح ساختار دولت و تفکیک وزارت صنعت، معدن و تجارت و تشکیل وزارت بازرگانی گفت: کلیت مجلس با این اقدام مخالف است و به همین دلیل به 2 فوریت این لایحه رای نداد و یک فوریت آن در مجلس رای آورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه مخالفان و موافقان این تفکیک هر کدام نظراتی دارند، افزود: مهمترین دغدغه مخالفان تفکیک وزارت صنعت، معدن و تجارت و تشکیل وزارت بازرگانی این است که با تشکیل وزارت بازرگانی، شاهد واردات محصولات بخصوص محصولات کشاورزی به داخل کشور خواهیم بود و این به ضرر تولید کننده و اقتصاد داخل کشور خواهد بود.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با بیان اینکه در حال حاضر بخش واردات محصولات کشاورزی در اختیار وزارت جهاد کشاورزی است که بر اساس نیاز و به تناسب وارد می شود، گفت: با تشکیل وزارت بازرگانی واردات محصولات بر عهده این وزارتخانه خواهد بود و این نگرانی وجود دارد که با تشکیل وزارت بازرگانی، تعارضی بین سیاست های 2 وزارتخانه کشاورزی و بازرگانی برای واردات محصولات کشاورزی بوجود آید.

رضیان تصریح کرد: معمولا هماهنگی بین 2 وزارتخانه بازرگانی و جهاد کشاورزی برای واردات وجود ندارد و همین امر بر نگرانی و دغدغه مخالفان تشکیل این وزارتخانه افزوده است.

وی با اشاره به بار مالی تشکیل وزارت بازرگانی گفت: تفکیک وزارتخانه فعلی صنعت، معدن و تجارت و تشکیل وزارتخانه جدید، بار مالی سنگینی برای دولت خواهد داشت و باید ساختمانهای جدید خریداری و ادارات جدید بازگشایی شود که این خود هزینه های سنگین می خواهد.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با اشاره به دیدگاههای موافقان این تفکیک گفت: موافقان تاکید دارند که در وزارت صنعت، معدن و تجارت، 2 مقوله تجارت و معدن مغفول مانده و بیشتر به موضوع صنعت توجه شده و بخصوص آنکه وزیر هم فرد صنعتی بوده در این زمینه بیشتر تاثیر گذاشته است.

رضیان افزود: موافقان همچنین معتقدند که تنها 9 درصد معدن کشور بهره برداری می شود و در بخش معدن کوتاهی هایی صورت می گیرد که باید با تفکیک وزارتخانه به این مساله بیشتر توجه شود.

وی با بیان اینکه موافقان این لایحه توجه به موضوع صادرات و توسعه بازرگانی را مطرح می کنند، افزود: مخالفان هم می گویند که با تشکیل وزارت بازرگانی، شاهد سیل واردات به داخل خواهیم بود و بجای صادرات، بیشتر به واردات توجه می شود.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با بیان اینکه در مجموع نمایندگان نظر مثبتی بر تفکیک وزارت صنعت، معدن و تجارت و تشکیل وزارت بازرگانی ندارند، گفت: علاوه بر کمیسیون های صنایع و معادن و کشاورزی مجلس، مسئولین وزارت صنعت، معدن و تجارت و حتی شخص وزیر با این تفکیک و تشکیل وزارت بازرگانی مخالف هستند.

رضیان گفت: اعضای کمیسیون صنایع و معادن مجلس چندی پیش در دیداری که با وزیر داشتند، موضوع تفکیک وزارتخانه مطرح شد که وزیر اعلام کرد اینجانب با تفکیک وزارتخانه مخالف هستم.

وی با بیان اینکه ظاهرا تنها شخص رئیس جمهور بر تفکیک وزارتخانه نظر دارد، افزود:احتمالا لایحه اصلاح ساختار دولت مهرماه در صحن مجلس مطرح شود.

دولت در خرداد ماه لایحه 2 فوریتی اصلاح بخشی از ساختار دولت را تقدیم مجلس کرد.

بر اساس این لایحه، وظایف و اختیارات 2 وزارتخانه راه و شهرسازی و صنعت، معدن و تجارت تفکیک شده و به ترتیب وزارتخانه‌های «راه و ترابری» و «مسکن و شهرسازی» و همچنین به منظور توسعه بازرگانی داخلی و خارجی در اقتصاد کشور وظایف مربوط به امور بازرگانی از وزارتخانه‌های صنعت، معدن و تجارت و جهادکشاورزی تفکیک شده و وزارت «بازرگانی» تشکیل می‌شود.

همچنین به منظور ساماندهی امور جوانان و هماهنگ‌سازی اقدامات دستگاه‌های مسئول در حوزه جوانان، سازمان ملی جوانان با شخصیت حقوقی مستقل و وابسته به ریاست‌جمهوری تشکیل می‌شود.

این لایحه در روز یکشنبه 21 خرداد در صحن مجلس مطرح شد که نمایندگان ضمن مخالفت با 2 فوریت، با یک فوریت آن موافقت کردند.

علی راست گفتار

منبع: افکارنيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۲۲۲۷۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهلت مزایده عمومی ۲۸۹ معدن آذربایجان غربی تمدید شد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مهاباد ، جلال دسترنج معاون امور معادن و صنایع معدنی اداره کل صنعت، معدن و تجارت آذربایجان غربی گفت: مهلت مزایده این معادن تا ۲۶ اردیبهشت ‌ماه امسال است، اما بعلت شمار زیاد محدوده‌های معدنی، گستردگی و پراکندگی آنها و همچنین واگذاری حداکثری به واجدان شرایط، تمدید شد.

 جلال دسترنج افزود: این مزایده شامل ۸۷ محدوده اکتشافی، ۱۱۳ محدوده اکتشافی دارای پروانه اکتشافی، ۷۴ معدن دارای پروانه بهره برداری، ۱۳ معدن دارای گواهی نامه کشف و ۲ محدوده دارای مجوز برداشت است که به متقاضیان واجد شرایط واگذار می‌شود.

معاون امور معادن و صنایع معدنی اداره کل صنعت، معدن و تجارت آذربایجان غربی گفت: متقاضیان می‌توانند برای کسب اطلاعات، دریافت اسناد و لیست و نقشه معادن موضوع مزایده، به سامانه تدارکات الکترونیکی دولت (ستاد ایران) به آدرس setadiran.ir مراجعه کنند.

 دسترنج خاطرنشان کرد: متقاضیان می‌بایست حداکثر تا ۹خردادماه نسبت به اخذ مدارک و مستندات لازم از سامانه ستاد اقدام و حداکثر تا ساعت۱۲ نوزدهم خردادماه پیشنهادات قیمت خود را از طریق همان سامانه ارسال و اصل مدارک مربوط به واریزی سپرده شرکت را تحویل دبیرخانه اداره کل صنعت، معدن و تجارت نمایند.

دیگر خبرها

  • مهلت مزایده عمومی ۲۸۹ معدن آذربایجان غربی تمدید شد
  • ثبت بیش از ۲۰۰ هزار شرکت تعاونی در سیستان و بلوچستان
  • وزیر نفت با وزیر تعاون، کار و رفاه‌ اجتماعی دیدار کرد/ مرتضوی: وزرات نفت بخش قابل توجهی از عقب‌ماندگی اقتصادی کشور را رفع کرد 
  • وزیر صنعت معدن و تجارت شامگاه دوشنبه وارد اراک شد
  • وزیر صنعت، معدن و تجارت به استان مرکزی سفر می‌کند
  • مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون‌شهری صادر شد+ سند
  • مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون‌شهری با عمر کمتر از پنج سال صادر شد
  • صدور مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون شهری دست دوم
  • صادرات ۱۰۸ هزار تنی کالا به روسیه در فروردین ماه
  • مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون شهری صادر شد