Web Analytics Made Easy - Statcounter

زهرا ساعی امروز در گفت وگو با خبرنگار فارس در تبریز در خصوص چینش کابینه دولت دوازدهم اظهار کرد: با توجه به شعار دولت یازدهم و دوازدهم در راستای عقلانیت،تدبیر و امید، انتظار می‌رود در بین کابینه اعتدال‌گرایی پررنگ‌تر باشد.

وی با بیان اینکه گفتمان اعتدال‌گرایی در چهار سال گذشته مشهود بوده، افزود: در دولت جدید باید گفتمان اعتدال‌گرایی بین دولتمردان نهادینه شود؛ زیرا مردم به این گفتمان‌ها اعتماد کرده و رای داده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ریاست جمهوری دقت به کارنامه کابینه خود داشته باشد
نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی با تاکید به اینکه اعتدال‌گرایی و عقلانیت در عملکرد، موضوع اجتناب‌ناپذیر در کشور است، بیان کرد: کابینه‌‌ای که تشکیل می‌یابد باید با اعتقاد قلبی به گفتمان اعتدال‌گرایی وظایف را بر عهده گیرند و رئیس جمهور منتخب نیز باید دقت لازم به کارنامه و عملکرد وزراء و کابینه خود داشته باشد.

وی خاطرنشان کرد: در کنار اعتقادات اعتدال‌گرایی، فرد منتخب باید از بین افراد خداشناس و ولایت‌مدار انتخاب شود و فقط هدف خود را رضای خدا و خدمت به مردم قرار دهد.

سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی اذعان داشت: قانون اساسی کشور به عنوان میثاق‌نامه ملی کشور بوده و همه ملزم به رعایت و تبیین آن در جامعه هستند که شامل کابینه و زیرمجموعه آنها نیز خواهد شد.

زمان عمل به وعده انتخاباتی رئیس‌جمهور در راستای جوان‌سازی کابینه
وی با اشاره به وعده انتخاباتی آقای روحانی مبنی بر جوان‌سازی کابینه خاطرنشان کرد: کابینه دولت دوازدهم باید دید جوان‌‌گرایی به امور مدیریتی کشور داشته باشد و الان وقت عمل به وعده‌های انتخاباتی رئیس جمهور است.

ساعی با تاکید به اینکه سن مدیریتی در تمام کشورهای توسعه یافته و پیشرفته بین 37 تا 45 سال است، ادامه داد: متاسفانه سن مدیریتی ایران از 47 سال شروع می‌شود و این نشانگر پیر بودن سن مدیریتی کشور است.

وی متذکر شد: چرا باید در کشوری که غنی از نیروی جوان متعهد و متخصص است، توانایی استفاده از ظرفیت نیروها را نداشته باشیم.

در انتقال مدیریت به نسل جوان تعلل شده است
نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی با قدردانی از زحمات چند ساله نسل اول و دوم انقلاب در راستای پیشرفت جمهوری اسلامی بیان کرد: دیگر زمان انتقال مدیریت به نسل‌های دیگر است که کشور در انتقال مدیریتی از نسل اول و دوم به نسل‌های بعدی دچار تعلل زیادی شده که ناشی از عدم اعتماد بزرگتران به جوانان است.

وی ادامه داد: باید اعتمادسازی بین بزرگان و جوانان ایجاد شود و نسل جوان با اتکاء به توانایی خود و استفاده از تجربه‌های بزرگان، میزان خطای خود را به صفر رسانده و تلاش برای ارتقای کشور از همه ابعاد داشته باشند.

سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس به پیشرفت زنان ایران در چند دهه اخیر و ورود آنها به عرصه‌های مختلف جامعه اشاره کرد و گفت: متاسفانه نگاه مردسالاری در کشور حاکم بوده و زنان خود را محدود کرده بودند ولی در چند سال اخیر پیشرفت چشمگیری در حوزه زنان ایجاد شده است و باید در دولت اعتدال‌گرا حوزه بانوان نیز مدنظر گرفته شود.

وی با بیان اینکه در عرصه‌های بین‌المللی دیدگاهی که به زنان ایرانی داشتند، به صورت زنان غیرفعال و منزوی بود و همیشه محکوم به این امر بودیم، افزود: با رایزنی در فراکسیون امید و صحبت با وزاری اثرگذار و آذری زبان، موضوع بهره‌مندی از توانایی زنان در عرصه وزارت، معاونان و مدیریت را به رئیس جمهور گوشزد کرده‌ایم.

مجلس دهم به دست نسل سوم رسیده است
ساعی یادآور شد: در این دوره از مجلس شورای اسلامی، سن نمایندگان به شدت کاهش یافته و بالاخره مجلس به دست نسل سوم افتاد که ناشی از حمایت و مطالبات مردمی بوده است که باید دولت روحانی هم به چنین موضوعی دقت کنند.

وی ادامه داد: نگاه مردمی به استفاده از نیروی جوان در کشور ایجاد شده و باید در کابینه و زیرمجموعه آن نیز ایجاد شود.

انتهای پیام/و

منبع: فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۲۲۲۷۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دبیران احزاب در رقابت انتخاباتی کمیسیون ماده ۱۰ حضور دارند

مدیرکل سیاسی وزارت کشور گفت: دبیران کل احزاب سیاسی کشور در رقابت انتخاباتی جهت کمیسیون ماده ۱۰ قرار دارند. - اخبار سیاسی -

عبدالله مرادی مدیرکل دفتر امور سیاسی وزارت کشور در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری تسنیم، با اشاره به قانون فعالیت احزاب و گروه‌های سیاسی که در ماده 10 آن اعضای کمیسیون فرا قوه‌ای احزاب جهت رسیدگی به درخواست‌های تأسیس، پروانه فعالیت، انحلال و غیره حضور دارند، عنوان کرد: در این کمیسیون دو نفر از نمایندگان احزاب سیاسی عضویت دارند که طبق قانون از طریق انتخابات مشخص می‌شوند.

زمان بندی انتخابات عضویت در کمیسیون فراقوه‌ای احزاب اعلام شد وی ادامه داد: با توجه به مصوبات قبلی کمیسیون در خصوص انتخابات دبیران کل احزاب سیاسی برای تعیین نماینده احزاب در کمیسیون ماده 10، کمیسیون هیات نظارت بر این انتخابات متشکل از 3 عضو کمیسیون جناب آقای دکتر امیری اصفهانی به‌عنوان نماینده دادستان کل کشور و جناب آقای دکتر شریعتی نیاسر به عنوان نماینده قوه مقننه  به همراه دبیر کمیسیون خواهند بود.

مدیرکل دفتر امور سیاسی وزارت کشور افزود: با توجه به مصوبه جلسه 28/1/1403 کمیسیون احزاب تاریخ برگزاری انتخابات (10/3/1403) تعیین گردیده و برنامه زمان‌بندی انتخابات مذکور مستند به بند 3 ماده 10 قانون نحوه فعالیت احزاب و گروه‌های سیاسی و دستورالعمل مربوط و رویه حقوقی تنظیم شده است.

مرادی اظهار داشت: بر اساس دستورالعمل مربوط فقط احزابی که مجامع عمومی را در مهلت مقرر قانونی برگزار کرده و به تایید کمیسیون احزاب رسیده باشد می‌توانند در انتخابات شرکت کنند که با توجه به تعداد اندک احزاب واجد شرایط (37حزب، 25 حزب ملی و 12حزب استانی)، کمیسیون تسهیلاتی را برای احزاب قائل شد و لذا همه احزابی که صرفاً مجامع خود را در برگزار کرده‌اند (107حزب) می‌توانند در این انتخابات مشارکت کنند.

وی ادامه داد: فراخوان برگزاری انتخابات روز یکشنبه 16/2/1403 در سکوی اطلاع‌رسانی وزارت کشور منتشر شد و دعوتنامه برای دبیران کل احزاب ارسال شد و تاکنون تعداد 3 دبیرکل احزاب ملی و 4دبیرکل احزاب استانی داوطلب نمایندگی احزاب شده و نام‌نویسی کرده‌اند.

دبیر کمیسیون ماده 10 احزاب و عضو هیات نظارت بر انتخابات تاکید کرد: انتخابات روز پنج شنبه 10/3/1403، انتخابات احزاب ملی رأس ساعت 09:00 صبح و انتخابات احزاب استانی رأس ساعت 14:00 بعدازظهر در محل وزارت کشور برگزار خواهد شد.

مرادی در پایان بیان کرد: براساس بند 3 ماده 10 قانون احزاب، مدت قانونی حضور  نمایندگان دبیران کل احزاب در کمیسیون دو سال انتخابات است اما نمایندگان فعلی از تاریخ 6/9/1398 به بعد (4 سال و پنج‌ ماه) در جلسات کمیسیون حضور داشته‌اند بنابراین اجرای قانون و برگزاری انتخابات اجتناب‌ناپذیر است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مردمی‌سازی منابع طبیعی با توجه به طبیعت، اقتصاد و امور اجتماعی
  • دبیران احزاب در رقابت انتخاباتی کمیسیون ماده ۱۰ حضور دارند
  • وعده سخنگوی صنعت آب برای سیستان و بلوچستان/سدها لبریز شدند
  • آنچه دربارۀ دیکتاتوری گفتم جدی نبود- ترامپ
  • رئیسی: عملیات «وعده صادق» ما را در باشگاه قدرت های منطقه ای در بالاترین رده ها قرار داد
  • مجلس دوازدهم باید به بهبود معیشت مردم بپردازد
  • طرحی برای اخذ مالیات از دلالی‌های مخرب در بازارهای مختلف
  • آغاز نشست خبری سخنگوی شورای نگهبان/ زمان متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تعیین شد/ دلایل متعددی برای رد صلاحیت حسن روحانی وجود دارد
  • دلایل ردصلاحیت روحانی علنی می‌شود/ سخنگوی حزب اعتدال و توسعه: رئیس دولت دوازدهم برای حفظ شأن شورای نگهبان این کار را می‌کند
  • جلوگیری از واردات واکسن‌های دامی دارای مشابه داخلی