Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام نیوز، ستاره اسکندری بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون که این روزها بازی در سریال گیله‌وا را پشت سر می‌گذارد درخصوص حاشیه‌های متعدد فضای مجازی برای هنرمندان گفت: بسیاری از همکاران من متاسفانه به دنیای مجازی تن می‌دهند و برای قهرمان شدن و جذب مخاطب بیشتر هر کاری می‌کنند اما یادشان می‌رود که ممکن است چندی بعد همین فضای مجازی از آنها یک ضد قهرمان ساخته و گریبان خودشان را بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وقتی یک هنرمند تمام بخش‌های زندگی‌اش مثل ازدواج کردن، بچه‌دار شدن و غیره را در فضای مجازی به اشتراک می‌گذارد چه انتظاری دارد که فردا اتفاق بدی برای او نیفتاده و برخورد بدی با وی نشود.

وی در همین راستا ادامه داد: البته این مشکل و معضل بزرگ فقط و فقط مختص هنرمندان نیست چون در واقع نوع استفاده از شبکه‌های اجتماعی در کل جامعه نادرست بوده و دچار اشکالی جدی شده است. مدت‌ها قبل خیلی از جامعه‌شناسان در مورد خطرات استفاده نا به جا از فضای مجازی هشدار داده بودند اما متاسفانه جدی گرفته نشد.

بازیگر سریال نرگس فضای مجازی را بستری برای خشونت مردم دانست و اذعان کرد: استفاده نادرست از شبکه‌های مجازی بیش از پیش رایج شده و این روزها خشونت، بد اخلاقی و هتاکی برخی به صورت اکانت‌های تقلبی بروز داده می‌شود. این واکنش‌ها به زندگی دیگران از هر قشر سینمایی، تئاتری، ورزشکار و غیره به سرعت افزایش یافته و طی سالهای اخیر در عنوان تجاوز به حریم خصوصی افراد شدت گرفته است.

وی فضای مجازی را مختل کننده زندگی واقعی افراد خواند و تاکید کرد: من شخصاً با دنیای مجازی ارتباط برقرار نمی‌کنم چون معتقدم انسان هر کاری که نمی‌تواند در دنیای واقعی انجام دهد را مبالغه‌آمیز وارد دنیای مجازی می‌کند و در این فضا چیزی از خود ساخته و ارائه می‌دهد که به هیچ وجه او نیست.

بازیگر فیلم سینمایی خانه کاغذی در همین راستا افزود: مردم نسبت به کسانی که بیش از حد خودشان را در دنیای مجازی مطرح می‌کنند و سعی دارند در این فضا جایی داشته باشند واکنش نشان می‌دهند. البته فراموش نکنیم تعداد زیادی از مردم همچنان با مهر، عشق و محبت با یکدیگر و مخصوصاً هنرمندان برخورد می‌کنند و صحبت من در مورد معدود افرادی است که فضای مجازی را آلوده کرده‌اند. من بسیار از وضعیت فعلی متاسفم. ما در این روزها دنیای مجازی را بر دنیای واقعی ترجیح می‌دهیم و همین ترجیح دادن فضای مسموم دنیای مجازی امروز را ایجاد کرده است.

وی قضاوت در مورد زندگی دیگران را کاری ناپسند دانست و تصریح کرد: نه در قبال هنرمند بلکه در مورد تمام آدم‌ها قضاوت‌ در خصوص زندگی شخصی دیگران به هیچ وجه عادلانه نیست. این اتفاق بسیار بدیهی است. مثلاً من عکسی از خودم می‌گذارم و مردم می‌گویند چقدر پیر شدی. انگار که مردم پیر نمی‌شوند. برخی از مردم نسبت به مساله‌ای کوچک و بدیهی مثل گذر سن هم واکنش‌های تحقیرآمیز انجام می‌دهند. ما یک زمانی به مناعت طبع معروف و شهره بودیم اما نمی‌دانم این فضای مجازی چگونه این همه تغییر را در بخشی از مردم بوجود آورده است.

اسکندری با تاکید بر لزوم برخورد قانونی با ناقصان حریم خصوصی افراد در فضای مجازی خاطرنشان کرد: از نظر من باید با چنین اشخاصی که در فضای مجازی هتاکی کرده و یا فضای شخصی دیگران را منتشر می‌کنند برخورد جدی و قاطع شوند چون مثلاً در مورد کمربند ایمنی تجربه نشان داده نسبت به برخی تخلفات باید به اجبار جریمه‌های قاطع قائل شد تا این قاعده غلط از بین برود.

میزان

115

منبع: جام نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۲۲۴۸۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پلیس علیه تبلیغ‌کنندگان سلاح در فضای مجازی

رییس پلیس فتا فراجا از آغاز طرح عملیات پلیس فتا بر علیه تبلیغ کنندگان فروش سلاح و مهمات و ترویج کنندگان خشونت در فضای مجازی طی سال جاری خبر داد.

به گزارش مهر، سردار وحید مجید رئیس پلیس فتا فراجا گفت: در جهت پاکسازی و ارتقای امنیت فضای مجازی دو طرح عملیاتی ویژه پلیس فتا بر علیه تبلیغ کنندگان و فروشندگان سلاح، مهمات و اقلام ممنوعه و همچنین مقابله با پدیده ترویج خشونت و اراذل و اوباش در فضای سایبر در حال اجرا است.

این مقام ارشد سایبری خبر داد: در این راستا ۳۴ کار گروه ویژه عملیاتی و اطلاعاتی در خصوص رصد تارنما‌های مجرمانه و شناسایی مجرمان این دو حوزه که همواره پاکسازی و امنیت آن مورد درخواست هموطنان است، شروع به اجرای طرح کرده‌اند.

وی ادامه داد: بر اساس تجزیه، تحلیل و رصد‌های صورت گرفته در فضای مجازی بیش از ۹۰ درصد تبلیغات فروش و واگذاری سلاح، مهمات، افشانه و شوکر الکتریکی صرفاً یک ترفند کلاهبردارانه از سوی مجرمان سایبری به جهت کلاهبرداری مالی از متقاضیان محسوب می‌گردد و در حقیقت این افراد کلاهبردار هیچ گونه اقلامی نظیر سلاح، مهمات و ... به درخواست کنندگان واگذار نخواهند کرد.

رئیس پلیس فتا فراجا با تاکید بر عزم جدی پلیس فتا در برخورد با این دو پدیده مخل امنیت و آرامش هموطنان در فضای مجازی؛ از کاربران خواست: ضمن مشارکت با پلیس فتا در پاکسازی فضای مجازی در صورت مشاهده موارد مشکوک و مجرمانه موضوع را از طریق شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ به پلیس فتا گزارش کنند.

دیگر خبرها

  • نقض قوانین از طریق دوستیابی مجازی با هوش مصنوعی
  • انفصال از خدمت شهردار گلستان صحت ندارد
  • فیلم پربـازدید فضای مجازی؛ سخنرانی اقتصادی رئیسی در جنوب تهـران!
  • فیلم پربـازدید فضای مجازی؛ سخنرانی اقتصادی رئیسی در جمع تهرانی‌هـا!
  • سامانه دهک ریاست جمهوری فعال نشده است | مردم از باز کردن لینک ارسالی خودداری کنند
  • حمله سگ ولگرد به پسر بچه ۱۲ ساله در کرج
  • نگاهی به آسیب‌های نوپدید فضای مجازی
  • پلیس علیه تبلیغ‌کنندگان سلاح در فضای مجازی
  • عضو کانال‌های فضای مجازی صداوسیمای گلستان شوید
  • استان‌های برتر اجرای پویش ستاره‌های زمین معرفی شدند