Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- پس از گفت‌وگو گلایه‌آمیز پرویز فلاحی‌پور مبنی بر برخورد نامناسب بیمارستان محل بستری وی در هنگام ترخیص، روابط عمومی بیمارستان نفت جوابیه خود را در مواجهه با این گفت‌وگو اعلام کرد.

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، پرویز فلاحی‌پور بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون هفته گذشته در هنگام فیلمبرداری دچار سکته قلبی شده و در بیمارستان محل فیلمبرداری یعنی بیمارستان نفت تهران بستری شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای ترخیص از بیمارستان گواهینامه‌ام را گرو گرفتند/در بیمارستان با من مثل یک دزد برخورد کردند

وی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان درخصوص روند ترخیص خود از این بیمارستان گفت: با هزار تماس و تلفن بالاخره راهکاری برای ترخیص من اندیشیده شد. مسئولین بیمارستان تا وصول چک متاسفانه گواهینامه من و مدرکی از تهیه کننده را گرو گرفتند و تا وقتی که گواهینامه را نگرفتند اجازه خروج از بیمارستان را به من ندادند.

برای مشاهده متن کامل این گفت‌و‌گو اینجا کلیک کنید.

پس از گفت‌وگو گلایه‌آمیز پرویز فلاحی‌پور مبنی بر برخورد نامناسب بیمارستان محل بستری وی در هنگام ترخیص، روابط عمومی بیمارستان نفت جوابیه خود را در مواجهه با این گفت‌وگو اعلام کرد که به شرح زیر است:

بیمارستان فوق‌تخصصی مرکزی نفت در چند ماهه اخیر به منظور حمایت از برنامه‌های فرهنگی و هنری بدون هیچ‌گونه چشم‌داشت مالی میزبان حضور گروه فیلمبرداری و دست‌اندرکاران سریال «در جستجوی آرامش» بوده که در تاریخ 96/04/26 ساعت 19:50 آقای پرویز فلاحی‌پور از بازیگران آن فیلم در حین فیلمبرداری با شکایت درد قفسه سینه سریعاً به اورژانس بیمارستان منتقل گردیده و با تشخیص سکته حاد قلبی ساعت 20:45 با توجه به شرایط اورژانس توسط یکی از مجرب‌ترین پزشکان متخصص قلب در آنژیوگرافی تحت درمان عمل جراحی آنژیو و آنژیوپلاستی قرار گرفتند که با توجه به وضعیت بیمار در صورت عدم درمان به موقع عواقب احتمالی چون نارسایی قلبی پیشرفته و حتی مرگ را در پی داشت.

لازم به ذکر است پس از رسیدگی کامل به شرایط اورژانس بیمار و با توجه به قوانین و مقررات شرایط هزینه‌های محتمله ادامه سیر درمان در این بیمارستان مطابق تعرفه‌های درمانی وزارت بهداشت محاسبه و به اطلاع همراه بیمار (پسر ایشان) رسانده شد تا طبق قوانین جاری وزارت بهداشت در صورت تمایل بیمار به انجام ادامه درمان در سایر بیمارستان‌ها با ستاد اعزام دانشگاه هماهنگی‌های لازم صورت پذیرد که ایشان در طی دوره بستری رضایت کامل خود را از سیر درمان بر اساس مصاحبه با روابط عمومی اعلام نموده‌اند.

متأسفانه در روز ترخیص که روز تعطیل نیز بوده است علی‌رغم تذکرات قبل اقدامی جهت پرداخت مالی از جانب خانواده بیمار صورت نگرفت و در روز ترخیص با صورت‌حساب حدودی 170 میلیون ریال بر اساس تعرفه‌های دولتی غیردانشگاهی بدون داشتن ودیعه اولیه بیمار اقدام به ارائه چک (یک‌صد میلیون ریالی شخص و ذکر بدون تاریخ) تقاضای ترخیص کامل نموده‌اند که سیستم مالی هیچ مرکز درمانی نمی‌تواند با شرایط فوق نسبت به ترخیص بیمار اقدام نماید که بنا به احترام به شأن هنری مقرر گردید با اخذ مدرک معتبر یا چک فردی علی‌رغم روند قانونی با ایشان مساعدت و ادامه روند قانونی ترخیص به روز بعد (غیرتعطیل) موکول گردد و با نامبرده در این زمینه مساعدت کامل انجام شد.

علی‌رغم همکاری کامل، ایشان با تهدید رسانه‌ای کردن موضوع و پرخاشگری بیمارستان را ترک نمودند.

در متن مصاحبه ایشان ذکر گردیده که اگر کس دیگری به‌ جای من بود و شناخته شده نبود حتماً فوت می‌کرد که روند توضیح فوق موید درمان اورژانسی بدون در نظر گرفتن موقعیت اجتماعی نامبرده صورت گرفته و در جایی نیز ذکر نموده‌اند که گواهینامه ایشان گرو گرفته شد. مطابق قوانین جاری و عرف کشور گواهینامه در هیچ مرکزی نمی‌تواند به‌عنوان وثیقه جایگزین هزینه 170 میلیون ریالی باشد که مبین عدم تمایل نامبرده جهت همکاری به‌عنوان تسویه حساب مالی با بیمارستان و سوء استفاده از موقعیت اجتماعی در بین رسانه‌ها است.

در انتها روند فوق با اصول اخلاقی و حرفه‌ای جامعه هنری منافات داشته و در جهت سوء استفاده از موقعیت اجتماعی و رسانه‌ای بسیار تأسف‌برانگیز و جای تأمل دارد.

رئیس روابط عمومی بیمارستان فوق تخصصی مرکزی صنعت نفت تهران

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۲۲۴۸۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آزمایش اولین «واکسن شخصی» برای نوعی از سرطان روی بیمار انگلیسی

آزمایش مهم اولین «واکسن شخصی» برای نخستین بار در جهان در انگلیس در حال انجام است و این واکسن از نوع پیام‌رسان آر.ان.‌ای (mRNA) است که در مقابل ملانوما، یکی از مرگبارترین انواع سرطان پوست به کار گرفته می‌شود.

به گزارش ایسنا، «استیو یانگ»، ۵۲ ساله از منطقه استیونج در هرتس بریتانیا که در ماه اوت سال گذشته بخشی از پوست سرش برای مقابله با سرطان جراحی شد، از اولین بیمارانی است که تزریق این واکسن را امتحان می‌کنند.

بنابر گزارش شبکه خبری بی‌بی‌سی، این واکسن طوری طراحی شده است که به سیستم ایمنی بدن او کمک می‌کند تا هر سلول‌ سرطانی باقی مانده را تشخیص داده و از بین ببرد.

امید می‌رود که به این ترتیب سرطان او دوباره برنگردد.

در این واکسن که اکنون در مرحله نهایی و سوم آزمایش خود قرار دارد، همان فناوری به کار گرفته شده است که در تولید واکسن‌های فعلی کووید استفاده می‌شود.

پزشکان بیمارستان کالج دانشگاهی لندن در کنار آن داروی دیگری به نام پمبرولیزومب ( Pembrolizumab ) با نام تجاری کیترودا (Keytruda) را به بیمار می‌دهند که همچنین به سیستم ایمنی بدن کمک می‌کند تا سلول‌های سرطانی را از بین ببرد.

نشانگرهای ژنتیک

این درمان ترکیبی، ساخته شده توسط شرکت‌های مدرنا، مرک شارپ و دوهم هنوز به طور عادی از طریق سیستم درمان انگلیس و خارج از رویه آزمایشهای بالینی در دسترس نیست.

متخصصان در برخی از دیگر کشورها از جمله استرالیا، در تلاش هستند تا با امتحان آن بر بیماران، شواهد بیشتری را جمع‌آوری کنند و بسنجند که امکان استفاده گسترده از آن وجود دارد یا نه.

این واکسن «شخصی» است، به این معنا که با کمک سلول‌های خود شخص تولید می‌شود و ترکیب آن متناسب با هر بیمار تغییر می‌کند.

روش کار واکسن طوری است که با نشانگرها و مشخصات ژنتیکی ویژه فرد و تومور او مطابقت داشته باشد و به این ترتیب بدن را هدایت می‌کند تا پروتئین‌ها یا پادتن‌هایی بسازد که تنها به سلول‌های سرطانی با همان نشانگرها یا پادگن‌ها حمله کنند.

«ساخت سفارشی»

دکتر هدرشاو، محقق بیمارستان کالج دانشگاهی لندن گفته است این تزریق قابلیت درمان افراد مبتلا به سرطان پوستی ملانوما را دارد و آزمایش آن روی سرطان‌های ریه، مثانه و کلیه هم شروع شده است.

او این شیوه را یکی از هیجان‌انگیزترین درمان‌هایی دانسته که در مدت طولانی شاهد آن بوده است.

او افزوده اینکه واکسن کاملا به طور سفارشی برای بیمار ساخته شده است، برای بیماردیگری که منتظر دریافت واکسن است، نمی‌تواند کارگر باشد.

او با شخصی خواندن این واکسن گفته است که این موضوع بسیار فنی است و با دقت برای هر بیمار ساخته می‌شود.

«واقعا هیجان انگیز است»

بخش بریتانیایی این آزمایش بین‌المللی روی ۶۰ تا ۷۰ بیمار در هشت مرکز از جمله در لندن، منچستر، ادینبورگ و لیدز انجام می‌شود.

بیماران مورد آزمایش باید ملانوماهای پرخطرشان را ۱۲ هفته قبل برداشته باشند، تا بهترین نتیجه را بگیرند.

آقای یانگ در حال درمان در لندن است.

او امروز به برنامه رادیو چهار بی‌بی‌سی گفت: این آزمایش فرصتی را به من می‌دهد تا حسی داشته باشم که با یک دشمن بالقوه و نامرئی مبارزه می‌کنم.

به گفته او اسکن‌ها نشان دادند که او از نظر رادیولوژیک بدنش عاری از سرطان است، ولی هنوز این احتمال هم وجود دارد که سلول‌های سرطانی در جایی از بدنش پیدا شوند.

او افزوده است به جای اینکه منتظر بنشینم و آرزو کنم که دوباره سلول‌های سرطانی برنگردند، من این شانس را داشتم که دستکش‌های بوکس را بردارم و به سراغش بروم.

علایم سرطان پوستی ملانوما

این موسیقدان سالها شاهد یک توده روی پوست سرش بود تا اینکه متوجه شد، سرطان است. به گفته او این یک «شوک بزرگ» برایش بود.

او گفته که دوهفته فقط به این فکر می‌کرد که «دیگر تمام شد».

او افزوده است که پدرش در سن ۵۷ سالگی به دلیل ابتلا به بیماری آمفیزم (از بین رفتن ویژگی ارتجاعی ریه) جان داد و بر همین مبنا فکر می‌کرد که جوانتر از پدرش از دنیا خواهد رفت.

علایم شایع سرطان پوست که باید مورد توجه قرار گیرد عبارتند از:

- خال غیرطبیعی جدید

- خال موجود که به نظر می‌رسد در حال رشد یا تغییر است.

- تغییر یک بخش طبیعی پوست

هرچه که ملانوم زودتر تشخیص و برداشته شود، درمانش راحتر است و احتمال موفقیت درمان هم بیشتر است.

داده‌های آزمایش‌های فاز دوم که در دسامبر منتشر شد، نشان داد احتمال مرگ یا بازگشت سرطان بعد از سه سال در افراد مبتلا به ملانوماهای پرخطر که همراه با ایمونوتراپی داروی کیترودا تزریق شده بودند، نسبت به کسانی که تنها دارو دریافت کرده بودند، تقریباً نصف (۴۹ درصد) بود.

دکتر شاو از وجود «امید واقعی» این درمان سخن گفته است که بتواند بازی را عوض کند به خصوص اینکه عوارض جانبی نسبتاً قابل تحملی دارد.

به گفته او این عوارض شامل خستگی و درد بازو هنگام دریافت واکسن است که برای اکثر بیماران بدتر از زدن واکسن آنفلوآنزا یا کووید نیست.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • فیلم کامل ادعاهای جنجالی محسن افشانی علیه توماج صالحی
  • تقسیم عشق در زندگی زوج مبتلا به «ای‌ال‌اس»/بیماری جزیی از زندگیست
  • آغاز عملیات توسعه بخش دیالیز بیمارستان امام خمینی (ره) خاش
  • اظهارات تکان‌دهنده؛ بزرگان ما برای درمان سریع به اروپا می‌روند | چرا دنبال پزشک حزب‌الهی نیستید؟ | فیلم
  • ببینید | اظهارات تکان‌دهنده یک نماینده مجلس؛ بزرگان ما برای درمان مریضی‌شان سریع به اروپا می‌روند اما برای اقتصاد بیمار نه!
  • رشد ۹۰ درصدی رصد کامل دارو‌های استراتژیک در سامانه تیتک
  • بیماران«ای‌ال‌اس» با امانت دادن تجهیزات به یکدیگر زنده‌اند
  • برگزاری پنج دوره تخصصی توانمندسازی مشاغل گردشگری در گلستان
  • اظهارات جنجالی دختر کیومرث پوراحمد: پدرم خودکشی نکرد! / پرونده باز است
  • آزمایش اولین «واکسن شخصی» برای نوعی از سرطان روی بیمار انگلیسی