Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل برنامه‌ریزی و نظارت بر خدمات مسافری راه‌آهن از ورود بیست و یکمین قطار گردشگری خارجی تا پایان شهریور خبر داد. به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران؛ علی کاظمی‌منش گفت: این قطار گردشگری خارجی از مرز ریلی سرخس به کشورمان‌
می‌اید و تا پایان سال سه قطار گردشگری خارجی دیگر هم از مرز سرخس وارد کشور خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


کاظمی منش همچنین از راه‌اندازی ۵ قطار گردشگری در مناطق مختلف کشور خبر داد و گفت: در حال حاضر قطار گردشگردی تهران- سوادکوه فعال است و مطالعات راه اندازی قطار گردشگری در ۵ منطقه آذربایجان، کرمان، بندرعباس، خوزستان و لرستان به اتمام رسیده که در آینده نزدیک راه‌اندازی خواهد شد.
کاظمی‌منش تاکید کرد: راه‌اندازی قطارهای گردشگری توسط بخش خصوصی و حمایت دولت در راه‌آهن جمهوری اسلامی انجام می‌شود.
وی همچنین از افزایش ۲ واحدی شاخص رضایتمندی مسافران در نظرسنجی‌های امسال خبر داد.
کاظمی‌منش با بیان اینکه در چهارماه اول سال جاری شاهد افزایش کیفیت خدمات به مسافران در بخش ریلی بوده‌ایم، اظهار داشت: از ابتدای سال تاکنون ۷۱ واگن مسافری بازسازی و نوسازی شده‌اند تا رضایت مردم از خدمات راه‌آهن افزایش یابد.
وی از افزایش رضایت مردم از حمل‌ونقل ریلی خبر داد و افزود: نوروز سال گذشته شاخص میزان رضایت مردم از خدمات ارائه شده ۶۹ بود که نوروز امسال به ۷۱ ارتقا یافت.
کاظمی منش افزود: با راه اندازی دو سامانه سجا (سامانه جامع آژانسها) و سجم (سامانه جامع مسافری) تمامی اطلاعات حوزه مسافری از جمله اطلاعات قطار‌ها و مامورین، دراین سامانه‌ها ثبت می‌شود و شرکت‌ها بر اساس گزارش‌ها نسبت به رفع مشکلات احتمالی از آن استفاده می‌کنند.
مدیرکل برنامه‌ریزی و نظارت بر خدمات مسافری با بیان اینکه تا نوروز ۹۷ شرکت‌های ریلی مسافری رتبه‌بندی می‌شوند گفت: در حال حاضر دو قطار فدک و زندگی رجاء در ایران ۵ ستاره هستند.

نامزدی میراث صنعتی راه آهن پذیرفته شد

اطلاعات پرونده ثبت جهانی در قالب ۱۰ سرفصل و ۵۵ بخش مورد بررسی قرار گرفت. با پذیرفته شدن "نامزدی میراث صنعتی راه آهن ایران" در اجلاس اخیر یونسکو در لهستان، اطلاعات پرونده ثبت جهانی، با حضور معاون میراث فرهنگی و مدیرکل دفترمهندسی و نظارت تأسیسات زیربنایی شرکت راه آهن و کارشناسان مربوطه در سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری بررسی شد.
محمد حسن طالبیان معاون میراث فرهنگی با اشاره به ضرورت تکمیل پرونده تا آذر سال جاری گفت:: برای این موضوع بایستی پایگاه ثبت جهانی میراث راه آهن در شرکت راه آهن ایجاد شود.
وی تاکید کرد: فعالان این حوزه در شرکت راه آهن بایستی ضمن پایش فعالیت‌ها، ساختار مدیریتی تهیه و تدوین کنند تا ارزیابی‌ها بدون مشکل صورت گیرد.
وحید علی قارداشی مدیرکل دفترمهندسی و نظارت تأسیسات زیربنایی شرکت راه آهن با اشاره به موضوع اقدامات صورت گرفته در خصوص ثبت جهانی میراث راه آهن گفت: پرونده ثبت جهانی پس از مطالعه و بررسی مدارک، نقشه‌ها و اسناد موجود در وزارت امور خارجه توسط تیم کارشناسی راه آهن تهیه و تدوین شده است.
وی افزود: موضوع راه اندازی موزه راه آهن نیز در دستور کار جدی قرار گرفته و خوشبختانه با اقدامات به موقع مناطق جنوب شرق و خراسان اقدام به ایجاد موزه در راه آهن خود کرده اند و به زودی در ناحیه آذربایجان و جنوب کشور نیز این موزه‌ها ایجاد می‌شود.

نخستین گردهمایی ایده‌های نوین در بخش ریلی مسافری برگزار خواهد شد

دبیر انجمن صنفی شرکت‌های حمل و نقل ریلی و خدمات وابسته از برگزاری نخستین گردهمایی ایده‌های نوین در بخش ریلی مسافری ۲۵ مهر خبر داد.
مجید بابایی گفت: جذب ایده‌های جدید جهت ارتقا خدمات مسافری، خلاقیت و نوآوری در بخش مسافری، همچنین تجاری سازی این صنعت از جمله اهداف برگزاری این گردهمایی است.
وی با بیان اینکه این گردهمایی با مشارکت راه آهن برگزار خواهد شد ادامه داد: ایده‌های نوین حول ۶ محور ارتقای کیفی خدمات سفر، ارتباط با مشتریان، بهبود فناوری مورد استفاده، راهکار‌های افزایش درآمد، شیوه‌های فروش و کنترل بلیت و محصولات جدید در حوزه ریلی مسافری خواهد بود.
دبیر انجمن صنفی شرکت‌های حمل و نقل ریلی و خدمات وابسته افزود: بخش مسافری به دلیل اینکه ویترین راه آهن است نسبت به باری از اهمیت بیشتری برخوردار است و با برنامه ریزی هایی که بخش دولتی و خصوصی در تعامل با هم انجام می‌دهند انتظار می‌رود در بخش مسافری شاهد وضعیت بهتری نسیت به گذشته باشیم.
بابایی با اشاره به مزیتهای حمل و نقل ریلی از قبیل: جابجایی انبوه، صرفه جویی سوخت و .. تصریح کرد: توسعه بخش ریلی در برنامه ششم از جمله اولویت‌ها بوده و این امر با مشارکت بخش خصوصی و حمایت دولت در مسیر شکوفایی و پیشرفت قرار خواهد گرفت.
دبیر انجمن صنفی شرکت‌های حمل و نقل ریلی و خدمات وابسته افزود: انجمن صنفی به منظور توسعه این بخش ۶ سیاست ارتقای کیفی خدمات و سطح رضایتمندی مشتریان، اعتلای جایگاه انجمن در مجامع رسمی، افزایش سهم حمل و نقل ریلی از مجموعه حمل و نقل، توجه به شرکت‌های فعال در حوزه، فعال شدن برنامه کلان خدمات ریلی و ارتقا تخصصی بنگاه‌های فعال را در دستور کار خود قرار داده است.
بابایی با اشاره به اینکه ۳۰ درصد لکوموتیو ناوگان ریلی متعلق به بخش خصوصی بوده و ۷۰ درصد باقی مانده متعلق دولت است تصریح کرد: ۲۴ هزار واگن باری و ۲ هزار واگن مسافری در ناوگان ریلی کشور وجود دارد که در سال ۹۵ این تعداد واگن، ۴۰ میلیون تن بار و ۲۵ میلیون مسافر در کشور جابجا کرده اند.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۲۲۵۲۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زاکانی: ورود اولین نمونه قطار چینی در خرداد به تهران | تمام قراردادهای ما ضمانت بانکی دارد | می خواهند قراردادمان با چین را منحل کنند اما نمی توانند

به گزارش خبرنگار همشهری آنلاین، علیرضا زاکانی در گفتگوی ویژه خبری تلویزیون درباره قرارداد شهرداری تهران با چین در حوزه واردات واگن و اتوبوس برای حمل و نقل عمومی تهران توضیحاتی داد که مهمترین بخش های آن را در زیر می ‌خوانید:

* ۶۶ درصد رفت و آمد تهران با حمل و نقل شخصی است و ما در زیر ساخت دچار عقب افتادگی تاریخی هستیم. ما در داخل هر ظرفیتی بود دنبال کردیم و ۳ هزار اتوبوس داخلی قرارداد بستیم از ۱۱ هزار دستگاهی که تهران نیاز داشتیم. ما ۱۸۸۰ اتوبوس تحویل گرفتیم که ۸۶۰ دستگاه آن کار می کرد الان ۲۱۰۰ اتوبوس فعال داریم که در چند روز آینده به ۲۴۰۰ دستگاه می رسد.

* ۷۲ هزار تاکسی در تهران داشتیم که فرسوده بود یا ۶ هزار ون داشتیم که برای ۱۵ سال پیش بود. در مترو نیز یک عقب افتادگی جدی داریم لذا موضوع توسعه زیرساختهای شهر از جمله مترو بود.

* ما قراردادی که در دوره قبل راکد مانده بود را زنده کردیم و خرید واگن را آغاز کردیم. در سفرمان به چین با شرکت مربوطه قرارداد را از ۲۴ ماه به ۱۲ ماه تبدیل کردیم که ۱۲ ماه به نفع ما شد. همچنین تکنولوژی بوژی که در ایران نبود را که ۸۸ میلیون دلار خریداری کرده بودند را با ۷ و نیم میلیون یورو به ما دادند و مکلف شدند که توسعه واگن سازی ما را دنبال کنند. با این قرارداد ۲۵ میلیون یورو به صرف ایران عمل کردیم.

* ۷۹۱ واگن قرارداد بستیم و نمونه آن در خرداد ماه در چین تحویل خواهد شد و اواخر سال باید قطار تحویل ایران شود. مردم بدانید اتفاق بزرگی در کشور می افتد و در شهرداری و دولت خدمات بزرگی رخ خواهد داد.

* ۱۱۳ واگن داخلی هم قرارداد بستیم که اولین رام آن در حال تست است و افتخار ماست که داخلی سازی کردیم و ۲۸۰ واگن نیز مجدد قرار داد بستیم که مجموعا ۱۱۸۴ واگن می شود. در کنار افتتاح ایستگاه های بیشتر واگن نیز وارد می شود که مردم معطل نشوند.

* خطوط جدید به غیر از ۷ خط قدیمی فعال هستند و خط ۸ و ۹ و ۰ و ۱۱ در حال ساخت هستند.

* چین دو ویژگی دارد که منبع مالی و تکنولوژی خوبی است و ما می خواستیم از این دو مورد استفاده کنیم. در حوزه حمل و نقل دیدیم که قیمت ها ارزان تر و کیفیت بالاتر است. شما جای ما باشید چه می کنید؟ ما به چین گفتیم که باید با شهرداری تهران شریک شوید و در واردات و تکنولوژی و شراکت با شهرداری تهران همکاری کنید و گفتیم که باید با ما شریک شوید که قبول کرد. در کنار اینکه ۳ هزار اتوبوس از داخل خریدیم که گفتند تحویل آن تا ۳ سال طول می کشد.

* ما ۵۰۰ دستگاه اتوبوس با ۲۷۳ هزار یورو قرارداد بستیم و پیش پرداخت دادیم که ۱۰۰ دستگاه امسال و ۴۰۰ دستگاه سال آینده به ما می‌دهند. ۲ هزار دستگاه دیزل هم داخل خریداری کرده بودم که عمده هزینه را پرداخت کردیم که آنها هم در حال تحویل هستند. ۵۰۰ دستگاه برقی داخل نیز ۱۰۰ دستگاه آن امسال و ۴۰۰ دستگاه سال آینده می آید.

* وقتی ما آنجا رفتیم دیدیم قیمت‌ها بسیار متفاوت است، آمدیم گفتیم ما داخل هرچه تعهد کردیم می خریم اما اعلام کردیم با قیمت قبلی نمی خریم و باید با قیمت به روز به ما تحویل دهند. پذیرفتند که با قیمت پایین تر به ما اتوبوس بدهند. ما نمی توانستیم نیاز مردم کشور را گروگان بگیریم و بگوییم حتما باید از داخل تهیه کنیم.

* ما خودروهایی را از خارج خریدیم که کیفیت عالی داشته باشند. نکته مهم دیگر این بود که اتوبوس های داخلی ما نیز ۴۴ هزار یورو زیر قیمت تهیه شد. در همان رفتن و آمدن ما در ۵۰۰ دستگاه اتوبوس، از ۳۱۶ هزار یورو، قیمت را به ۲۷۳ هزار یورو کاهش دادیم و این سود را برای شهرداری تهران و مردم تهران نگه داشتیم.

* در خرید خارجی، گام اول ما کسب رضایت آنها برای تامین مالی بود. آنها پذیرفتند که برای ما یوزانس سه ساله با قیمت بسیار خوب انجام دهند. اولین بار بود که چینی ها با ایرانی تفاهم یوزانس می کردند. یک میلیارد و ۴۰ میلیون یورو یوزانس برای اتوبوس، ون و تاکسی برقی کردند.چین حاضر شد با عددی کمتر از توافق با دولت‌ها با شهرداری تهران یوزانس کند. رئیس کل بانک مرکزی اعلام کرد که این اتفاق برای اولین بار صورت گرفت. در داخل کشور ۲۵ درصد نقد، ۲۵ درصد ملک و ۵۰ درصد تسهیلات می پردازیم.

* بانک شهر بانک عامل ما در این قرارداد بود. بعد از این گروه چینی به ایران آمد. به آنها گفتیم قیمت بیاورند. بر اساس قیمت آنها، میزان یوزانس به یک میلیارد و ۶۷۰ میلیون یورو افزایش یافت. پس از آن تیم کارشناسی برای بررسی و انتخاب بهترین خودروها به چین رفت. پس از آن ما بر اساس نتایج مطالعات تیم کارشناسی به چین رفتیم، آنجا کارخانه های مختلف محصولات خود را آوردند، وارد رقابت شدند و در این رقابت بهترین محصولات با بهترین قیمتها انتخاب شد.

* شرکت ساختمانی که عنوان شده تامین کننده مالی ماست و یوزانس ۳ ساله برای ما می گیرند که همه آن برای مردم ما شیرینی است. آنها ۲۵۰۰ اتوبوس و ۱۰ هزار ون باید تا پایان سال به ما تحویل دهند. ما به ازای ۲۵ سال قبل در سه تا چهار سال آینده، واگن وارد کشور خواهد شد. اورهال واگن ها نیز قابل مقایسه با گذشته نیست.تمام قراردادهای ما ضمانت بانکی دارد.

* ما قرارداد را به آقای چمران، به آقای تشکری و خانم سلیمانی در شورای شهر تهران تحویل دادیم که البته آقای تشکری در صحن شورا گفتند که تحویل نگرفتند و در تماسی که با ایشان گرفته شد گفتند که شاید به دستشان رسیده و یادشان نبوده است و سند آن موجود است. قرارداد را به وزارت اقتصاد، وزارت امور خارجه و بانک مرکزی دادیم. ما به ازای آن را دولت به ما می دهد. امکان ندارد این قرارداد منتشر شود و به صلاح کشور نیست. همه بخش ها در جریان قرارداد هستند.

* قرارداد آن چیزی نیست که بتوان آن را جار زد. ایران هزار و یک دشمن دارد. یک عده نمی‌خواهند اتفاقی بیفتد. مردم بدانند این افتخار برای این دولت و شهرداری است که دست به دست هم دادند تا گره از مشکلات مردم باز کنند.

*عده ای همت کردند که اجازه ندهند، کار انجام شود، این کارها بر ضد امنیت کشور است و می خواهند این قرارداد را منحل کنند اما خوشبختانه نمی توانند. این را به مردم نوید می دهیم.

کد خبر 848550 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها علیرضا زاکانی شهردارى تهران ایران و چین شهردار

دیگر خبرها

  • لزوم ورود دستگاه قضایی به خریدهای خارجی زاکانی
  • بررسی مجدد پروژه توسعه شرقی خط 2 مترو تهران
  • ◄ ایجاد طرح جامع بندر شهید حقانی به عنوان قطب مسافری و تفریحی
  • بررسی مجدد پروژه توسعه شرقی خط ۲ مترو تهران
  • ۶۶۰ هزار مسافر در بنادر شرق هرمزگان جابه‌جا شد
  • زاکانی: ورود اولین نمونه قطار چینی در خرداد به تهران | تمام قراردادهای ما ضمانت بانکی دارد | می خواهند قراردادمان با چین را منحل کنند اما نمی توانند
  • اعلام آمادگی شرکت راه‌آهن جهت حمل بار ترانزیتی افغانستان به ترکیه
  • قطارهای لوکس ایران، سفری شاهانه در انتظار شماست
  • رفع مشکل ورود موقت و تردد وسایل نقلیه گردشگران خارجی
  • ایستگاه شهید سلطانی متروی کرج خرداد افتتاح می‌شود