Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار برنا از اهواز، معصومه خنفری در جلسه شورای اداری کارون با اشاره به مصوبات سفر رییس جمهور در سال گذشته به خوزستان و بازدید از شهرستان کارون، اظهار کرد: با نظارت اداره کل روستایی و بنیاد مسکن نسبت به بازنگری طرح های هادی روستاهای مدنظر اقدام لازم به عمل بیاید. روستاهای دو طرف کانال کوت امیر شامل این روستاها هستند که هیچ کار عمرانی در آنها صورت نگرفته و حتی برخی از آنها دهیار هم ندارند که ارزش افزوده ای به آنها اختصاص پیدا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: پیروی آن دستور رئیس جمهور ۲۸ اسفند سال قبل در راستای اجرایی شدن دستور رئیس جمهوری مدیران در فرمانداری جلساتی را تشکیل دادند؛ برخی از مصوبات جلسه اجرایی شده و برخی هم هنوز اجرایی نشده است.

فرماندار کارون تصریح کرد: در پروژه مقابله با ریزگردها و نهال کاری رئیس جمهور به شهرستان کارون آمده و هنگام بازدید از نهال کاری مردم روستاهای مجاور مناطق به رئیس جمهور مشکلات خود را بازگو کردند و رئیس جمهور هم اعلام کرد مشکلات را حل کنند.

خنفری ادامه داد: بند یک مصوبه این جلسه نهر کوت امیر بود که با توجه به اعتبار کمی که در اختیار قرار گرفت امکان اجرایی شدن مصوبه نبود و هیچ کاری نمی توانستیم انجام دهیم. این صورتجلسه خدمت استانداری هم رسیده و پروژه ها تعریف شده و اعلام کردند در صورت افزایش فقط ۲۰ درصد امکان داریم.

وی بیان کرد: قرار بود یکی از روستاها را به صورت مرکزی انتخاب کنند و کلاس های دوره متوسطه اول دختران را در آن ارائه کند؛ فرمادناری نسبت به تحویل ساختمان اقدامات لازم را انجام می دهد فقط از آموزش و پرورش مجوز دایر کردن این دوره اقدام کند.

فرماندار کارون با بیان اینکه روستاهای شریف آباد، خنزیری، عطیش از جمله روستاهایی هستند که در دو طرف کانال کوت امیر قرار دارند، گفت: مقرر شده بود تا توسعه شبکه برق روستاهای مذکور در دستور کار قرار گیرد به شرط اینکه اهالی نسبت به خرید انشعابات اقدام کنند که با همکاری برق این کار انجام شد.

خنفری اضافه کرد: از دیگر مصوبات جلسه این بود که نوسازی مدارس نسبت به بررسی قابلیت نوسازی و مقاوم سازی مدارس و ساخت مدارس جدید از جمله مدارس شبانه روزی متوسطه اول را در دستور کار قرار دهد.

وی گفت: همچنین تا زمان احداث مجتمع شبانه روزی دخترانه متوسطه اول آموزش و پرورش در صورت به حد نصاب رسیدن دانش آموزان نسبت به دایر شدن کلاس های این دوره آموزشی اقدام کنند.

به گفته فرماندار کارون مقرر شده تا دانشگاه علوم پزشکی نسبت به راه اندازی خانه بهداشت حنیفه سه، احداث خانه بهداشت در روستاهای ام البنین و خانه بهداشت خنضیری به شرط اهدای زمین توسط اهالی اقدام کند.

خنفری گفت: در این مصوبه مقرر شده تا تا قبل از ساخت این خانه های بهداشت باید اکیپ های بهداشتی به روستاهای فوق اعزام کند که در حال حاضر این کار انجام می شود. این مصوبه از سوی علوم پزشکی در حال پیگیری برای اجرایی شدن است.

وی اضافه کرد: مصوب شده تا آبفار استان نسبت به حل مشکل افت آب روستاها اقدام کند که انجام شد. با هماهنگی اداره کل راه و شهرسازی و روستایی یک جاده کندرو در سویسه به موازات جاده اصلی بسازد.

فرماندار کارون بیان کرد: در آن جلسه مصوب شده اجرای پروژه احداث مدرسه متوسطه اول در روستای سویسه سه از طریق بنیاد برکت پیگیری شود؛ همچنین مصوب شده تا در روستای سویسه اسلام آباد نسبت به تأمین یک ماشین حمل زباله اقدام شود.

به گفته خنفری لوله گذاری خروجی فاضلاب درویشیه تا نهر ماله نیز جزو مصوبات بود؛ قرار شده تا یک هفته آینده کار آن را شروع کنیم. همچنین مصوب شده تا اداره کل راه و شهرسازی استان مکان سرتیک فاضلاب قلعه چنعان که در مسیر راه قرار گرفته تملک و به اداره آبفا منتقل شود.

وی یادآور شد: مصوب شده بود در قلعه چنعان نسبت به اهدای باند کندرو از سوی راه و شهرسازی اقدام شود. همچنین تکمیل فاز دو تصفیه خانه کوت عبداله نیز مصوب شده که تاکنون بالغ بر ۹۵ درصد پیشرفت داشته است.

فرماندار کارون ادامه داد: جمع آوری خطوط فرعی فاضلاب درویشیه و احداث پل مگطوع نیز مصوب شده بود. ساخت کارخانه آجر جیل و جنگیه نیز مصوب شده بود. همچنین ساخت پارک در جنگیه، اسلام آباد و قلعه چنعان هم یکی از مصوبات بود که نقشه های آن نیز تهیه شده است. برای ساخت این پارک ها بخشداری زمین را تأمین می کند.

خنفری گفت: مصوب شده بود تا ۱۲۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان تحت پوشش طرح ۵۵۰ هزار هکتاری قرار بگیرد.

وی تصریح کرد: مردم روستاهای ام البنین و کوی امام حسین با وجود نزدیک بودن به شهر ولی به صورت غیرمجاز از آب حیاط انشعاب گرفتند، لذا از آبفار انتظار داریم که به مشکلات شبکه آب آنها رسیدگی فوری کند.

خبرنگار: مهدی ربیع

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۲۲۷۵۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت تبدیل هر خانه روستایی به یک کارگاه تولیدی

ایسنا/خراسان رضوی مدیرکل دفتر توسعه فعالیت‌های زنان روستایی و عشایری وزارت جهاد کشاورزی تبدیل هر خانه روستایی به یک کارگاه تولیدی را ضروری دانست.

مریم طهماسبی ۵ اردیبهشت در بازدید از اجرای طرح «زنان کارآمد؛ روستای سرآمد» در روستای ایزی شهرستان سبزوار اظهار کرد: هدف وزارت جهاد کشاورزی تبدیل هر خانه‌ روستایی به یک کارگاه تولیدی با هدف کمک به اقتصاد خانوار روستایی است.

وی تبدیل هر خانه روستایی به یک کارگاه تولیدی را ضروری دانست و تصریح کرد: در طرح زنان کارآمد روستای سرآمد تلاش می‌شود با درگیر کردن زنان روستایی برای اجرای پروژه‌های اشتغالزا رونق اقتصادی و توسعه زنجیره ارزش یک محصول خاص را متناسب با ظرفیت هر منطقه امکان‌پذیر نماییم.

علی اصغر امانیان مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سبزوار هم در این بازدید گفت: طرح «زنان کارآمد؛ روستای سرآمد» با هدف بهبود معیشت خانوار روستایی در روستای ایزی از توابع بخش مرکزی این شهرستان اجرا شده است.

علی اصغر امانیان خاطرنشان کرد: زنان عضو صندوق اعتباری خرد زنان روستایی به عنوان زنان کارآمد در این طرح حضور دارند.

مشاور وزیر جهاد کشاورزی به همراه مدیر جهادکشاورزی شهرستان، معاون برنامه ریزی فرمانداری ویژه و مسئولان استانی و شهرستانی از فعالیت‌های زنان روستایی روستای ایزی شهرستان سبزوار در طرح زنان کارآمد، روستای سرآمد بازدید کردند. بازدید از چند پروژه‌ی تولیدی زنان روستایی در روستاهای ایزی و دولت‌آباد از دیگر برنامه های این سفر بود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • گردشگران جشنواره «گیلاس کن»رشد ۵۰ درصدی داشته است
  • بهره‌برداری از اولین تصفیه‌خانه مدرن فاضلاب روستایی در قزوین
  • تصفیه خانه آب بشاگرد تابستان امسال آبگیری می‌شود
  • پیشرفت تصفیه‌خانه بشاگرد به صورت مستمر بررسی می‌شود
  • ضرورت تبدیل هر خانه روستایی به یک کارگاه تولیدی
  • اعتباری برای روستاهای ضرر دیده از طرح «قمرود» پرداخت نشده است
  • ضرورت بازنگری در ضوابط استقرار مراکز دفن نخاله‌های ساختمانی
  • طرح هادی در ۶۰ درصد روستاهای ایجرود اجرا شد
  • افزایش ظرفیت تصفیه‌خانه‌های فاضلاب فارس
  • پیشرفت فیزیکی ۸۶ درصدی تصفیه خانه شرقی بندرانزلی