Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر خارجه الجزایر سفرش به هشت کشور عربی منطقه با هدف بررسی بحران‌های موجود را از عربستان آغاز کرد.

به گزارش ایسنا، به نوشته روزنامه فرامنطقه‌ای القدس العربی، عبدالقادر مساهل، وزیر امور خارجه الجزایر در اولین ایستگاه از سفرش به منطقه خلیج فارس وارد شهر جده شد.

عادل الجبیر، وزیر امور خارجه عربستان در مراسم استقبال از مساهل در فرودگاه بین‌المللی ملک عبدالعزیز حضور داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



مساهل در این سفر چند ساعته درباره تقویت روابط دوجانبه و بحران‌های لیبی، سوریه، یمن و منطقه خلیج فارس بحث و گفت‌وگو کرد.

مسئولان الجزایری پیشتر اعلام کردند که مساهل به دستور عبدالعزیز بوتفلیقه، رئیس‌جمهور این کشور سفر خود به منطقه خلیج فارس را از روز یکشنبه آغاز کرد.

وزارت خارجه الجزایر در بیانیه‌ای اعلام کرد که مساهل روز یکشنبه سفر خود به منطقه خاورمیانه را آغاز کرد و ابتدا به عربستان رفته و از آنجا به ترتیب به کشورهای مصر، عمان، بحرین، قطر، کویت، ‌اردن و عراق سفر خواهد کرد.

طبق بیانیه مذکور مساهل حامل پیام‌هایی از سوی بوتفلیقه برای پادشاهان و روسای این کشورها خواهد شد.

در این بیانیه آمده است، مذاکرات و گفت‌وگوهای مساهل با همتایان خود در کشورهای عربی به شکل اساسی بر بررسی روابط دوجانبه و راه‌های تقویت آنها و نیز مسائل منطقه‌ای و بین‌المللی به ویژه شرایط فعلی کشورهای عربی و بحران‌های لیبی، سوریه، یمن و منطقه خلیج فارس متمرکز خواهد بود.

پیش بینی می‌شود که بحران فعلی منطقه خلیج فارس در صدر مذاکرات و گفت‌وگوهای ساهل و رهبران این کشورها قرار خواهد داشت و مساهل در این سفر حامل پیامی از سوی بوتفلیقه خواهد بود.

گفتنی است مساهل در روزهای پنجم و ششم اوت نیز در دوحه خواهد بود.

همچنین در ادامه بیانیه وزارت خارجه الجزایر آمده است، مبارزه با تروریسم و افراط گرایی و تجربه الجزایر در این زمینه، شرایط خاورمیانه و مساله فلسطین از دیگر موضوعات گفت‌وگوها در این سفر خواهد بود.

برخی منابع دیپلمات در گفت‌وگو با القدس العربی با اشاره به پیام بوتفلیقه برای رهبران کشورهای عربی و ریاست فعلی الجزایر بر شورای اتحادیه عرب احتمال دادند که این کشور تلاش‌هایی را در راستای حمایت از میانجی‌گری‌های کویت جهت حل بحران منطقه در پیش گیرد.

مساهل سه شنبه گذشته در امارات با منصور بن زائد آل نهیان، معاون نخست وزیر این کشور درباره تحولات منطقه و در راس آنها بحران منطقه خلیج فارس گفت‌وگو کرد.

همچنین مساهل میزبان فارس المزروعی، مشاور وزیر امور دولت امارات و سلطان بن سعد سلطان المریخی وزیر مشاور قطر در امور خارجه بود. آنها درباره بحران منطقه با یکدیگر گفت‌وگو کردند.

حزب جبهه آزادسازی ملی الجزایر نیز در بیانیه‌ای خطاب به مسئولان اماراتی و قطری، تاکید کرد که الجزایر همواره بر حفظ وحدت و همبستگی میان کشورهای عربی و حمایت از گفت‌وگوها برای حل بحران‌ها تاکید دارد.

ابراهیم بن عبدالعزیز السهلاوی، سفیر قطر در الجزایر نیز ضمن تقدیر از موضعگیری‌های الجزایر نسبت به بحران منطقه خلیج فارس گفت: این موضعگیری‌ها بسیار شرافتمندانه بوده و با سیاست خارجه ما مبنی بر اولویت داشتن گفت‌وگودر حل اختلافات و پایبندی به اصل عدم دخالت در امور داخلی کشورها و احترام به حاکمیت ملی آنها هماهنگ است و اینها مسائلی هستند که کشورهای تحریم کننده به آنها احترام نمی‌گذارند.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۲۲۷۷۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار؛ احتمال وقوع سیلاب در این نقاط

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور با اعلام آماده بارش در استان‌های غربی، مرکزی و جنوبی؛ آخرین وضعیت جوی در روز‌های آینده را تشریح کرد و نسبت به احتمال سیلابی شدن رودخانه‌های فصلی کشور هشدار داد.

به گزارش روزنامه رسالت، حسین ظفری سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور درباره هشدار‌های بارش‌های سیل آسا در کشور اظهار کرد: براساس هشدار سطح نارنجی که صادر شده است، سامانه بارشی جدید از سه شنبه هفته جاری وارد کشور شده و تا پایان روز جمعه چهاردهم اردیبهشت‌ماه فعالیت خود را خواهد داشت.

وی افزود:سطح نارنجی به معنای احتمال بروز مخاطره است و به همین دلیل استان‌های مختلفی که متاثر از این سامانه بارشی هستند در حالت آماده باش قرار دارند. این سامانه بارشی مخاطراتی مانند رگبار شدید باران، رعد وبرق، ورزش باد شدید و در برخی نقاط گرد و خاک و رخداد تگرگ را ممکن است به همراه داشته باشد.

وی ادامه داد: سامانه روز‌های سه شنبه در استان‌های کرمانشاه، شمال خوزستان و غرب لرستان فعال خواهد بود و به همین دلیل مدیریت بحران استان‌های اشاره شده در حالت آماده باش قرار دارند و دستگاه‌ها و تجهیزات نیز فراهم شده است.

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور ادامه داد: روزچهارشنبه سامانه بارشی استان‌های کرمانشاه، ایلام، خوزستان، لرستان، غرب همدان، جنوب مرکزی، کهگیلویه و بویر احمد، چهارمحال بختیاری، جنوب و غرب استان اصفهان، نیمه جنوبی استان فارس و بوشهر را تحت ثاتیر قرار می‌دهد. هم استان‌ها نامبرده شده و استان‌های مجاور و معین این آمادگی را دارند که ماشین آلات تجهیزات را فراهم کرده اند و اطلاع رسانی‌ها از طریق استانداری‌ها و صدا سیما و رسانه‌ها انجام شده است.

ظفری عنوان کرد: روز جمعه استان‌های اردبیل، آذربایجان شرقی و غربی، کردستان، زنجان، کرمانشاه، لرستان، ایلام، خوزستان، همدان، مرکزی، اصفهان، خراسان رضوی و جنوبی و نیمه غربی سمنان، ارتفاعات و دامنه‌های استان‌های البرز و تهران تحت تاثیر قرار می‌گیرند و یک وسعت گسترده تمام کشور را در روز جمعه تحت تاثیر قرار می‌دهد و به همین دلیل احتمال اینکه جاده‌ها لغزنده و معابر دچار آبگرفتگی شوند وجود دارد. همچنین احتمال سیلابی شدن مسیل‌ها و رودخانه‌های فصلی نیز وجود دارد. در ارتفاعات رخداد صاعقه و تگرگ را داریم و متاسفانه این صاعقه می‌تواند خطرناک باشد و هشدار می‌دهیم به افرادی که در بلندی‌ها و ارتفاعات حضور دارند و عشایر که دقت لازم را داشته باشند.

وی اضافه کرد: در مناطقی شاهد باد شدید خواهیم بود احتمال وارد شدن خسارات به سازه‌های موقت و داربست‌ها و تابلو‌های تبلیغاتی وجود دارد و از طرفی هم ممکن است در ناوگان حمل و نقل اختلال به وجود آید.

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور در توصیه‌ای به مردم گفت: سازمان مدیریت بحران کشور و مدیریت بحران استان‌ها درحالت آماده باش قرار دارند و از مردم می‌خواهیم در حاشیه‌های رودخانه‌هایی که احتمال طغیان آن‌ها وجود دارند قرار نگیرند و توقف نکنند و از رفتن به ارتفاعات و کوهنوردی خودداری کنند. همچنین عشایر از چرای دام‌ها در ارتفاعات خوداری کنند. کشاورزان نیز تدابیر لازم را برای محصولات کشاورزی خود داشته باشند تا خسارات احتمالی کمتر شود.

دیگر خبرها

  • (ویدیو) ظریف تحلیل کرد؛ مهمترین کاری که باید پس از بحران غزه انجام می‌دادیم
  • مدیریت بحران زنجان در حالت آماده‌ باش
  • دیدار رهبر اپوزیسیون رژیم صهیونیستی با وزیر خارجه امارات در ابوظبی
  • نقش سازنده سپاه در امنیت پایدار منطقه و مبارزه با تروریسم
  • گفت‌وگوی تلفنی وزیران خارجه ایران و قطر در خصوص تحولات منطقه
  • گفت‌و‌گوی تلفنی امیرعبداللهیان با وزیر امور خارجه قطر
  • ظریف: خیلی‌ها فکر می‌کنند آمریکا ابر قدرت است اما امروز چیزی به نام قدرت هژمون نداریم / اسرائیل هیچ وقت پای کسی نخواهد ایستاد + فیلم
  • ناقوس جنگ را چه کسی به صدا درآورد؟/ زیباکلام: ما باعث حمله‌ی صدام به ایران شدیم/ حبیب احمدزاده: این ساده‌لوحی است صدام کینه‌ی قرارداد الجزایر را داشت
  • مذاکرات دوجانبه صلح جمهوری آذربایجان و ارمنستان در آلماتی
  • هشدار؛ احتمال وقوع سیلاب در این نقاط