Web Analytics Made Easy - Statcounter

زمانی که آب شیرین می نوشید خیلی مطمئن نباشید که یک آب سالم را می نوشید چرا که وجود بسیاری از مواد شیمیایی بسیار مضر در آب های تصفیه شده به اثبات رسیده است. نوشیدن آب به خصوص در فصل گرما کمک بسیاری به بهبود کیفیت کارکرد بدن می کند و از بروز چندین بیماری پیشگیری به عمل می آورد. اما وقتی بدانید آبی که می نوشید آنچنان که باید سالم و بهداشتی نیست قضیه کمی متفاوت تر از قبل خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به گزارش نامه نیوز ، مراحل تصفیه آب و تبدیل آن به یک نوشیدنی گوارا در بیشتر کشورها یکسان است ولی باز هم با این همه آب شیرین مملو از مواد شیمیایی بسیاری است که برای بدن مضرات فوق العاده خطرناک و بدی دارد.

دانشمندان با تحقیقاتی که به تازگی داشته‌اند دریافته‌اند، بعد از تصفیه آب موادی مضر مانند کروم همچنان در آب آشامیدنی بسیاری از کشورها باقی خواهد ماند که این می تواند از تهدیدات نوشیدن آب باشد.

کروم تنها عنصری نیست که پس از بررسی‌های آژانس حفاظت از محیط زیست کشف شده است. بیش از نیمی از آب های تصفیه شده روی کره زمین دچار آلودگی های مختلفی هستند که در روند تصفیه از محدودیت های قانونی سرپیچی داشته‌اند.
آلاینده های آب تصفیه شده

طی تحقیقات به عمل آمده مواد سمی و شیمیایی که پس از تصفیه آب حاصل شد، موادی بودند که مشکلاتی در عملکرد تیروئید، بروز سرطان و ایجاد اختلال و آسیب به رشد و نمو جنین خواهند شد.

آرسنیک، سرب، پرکلرات تنها تعداد انگشت شماری از صدها آلاینده ای هستند که سازمان حفاظت از محیط زیست در سیستم های آب شیرین کشف کرده است.

بیش از ۹۰ درصد از سیستم های آب آشامیدنی کشورهای جهان منطبق با استانداردهای آب آشامیدنی مبنی بر سلامت سازمان حفاظت از محیط زیست نیستند و این خود یکی از دلایل بسیار مهم و بزرگ تولید آب نوشیدنی ناسالم است.

میکرو ارگانیسم‌ها، ضد عفونی کننده‌ها، مواد غیر آلی و ارگانیک و رادیونوکلئیدهای لازم و صحیح در این واحدها به طور استاندارد و صحیح استفاده نمی شود و این سبب بروز این مشکل بزرگ می شود.
محافظت از خود در برابر آبهای آلوده

فیلترهای آب که چند سالی است در بیشتر منازل و محل کارها مورد استفاده قرار می گیرد تا حدی می تواند نگرانی شما نسبت به آلاینده‌ها را کاهش دهد.

استفاده از فیلترهای استاندارد و مورد تائید که دارای گواهی نامه‌های معتبر می باشد در تصفیه آب از این مواد شیمیایی بسیار کارآمد است.

آب های معدنی نیز به شما کمک می کند تا از مضرات آب شیرین در امان بمانید. هر چند که هزینه خرید این آبها کمی برای شما گران تمام خواهد شد ولی در صورتی که از فیلتر های آب استفاده نمی کنید این گزینه نیز به شما کمک خواهد کرد.


نسل های آینده بی شک استفاده از آب نوشیدنی برایشان بسیار پر درد سر و مشکل خواهد بود. امیدواریم سازمان‌های مربوطه به خصوص سازمان حفاظت از محیط زیست جهانی با بررسی و یافتن راه کارهایی مناسب نوشیدن آب گوارای کاملا بی ضرر را برای بشر فراهم کند.

منبع : نت نوش

منبع: نامه نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namehnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نامه نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۲۲۸۷۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیوان محاسبات: محیط زیست تکلیف قانونی خود را انجام نداده

به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل دیوان محاسبات کشور، گزارش‌های این نهاد نظارتی نشان می‌دهد که سازمان حفاظت محیط زیست از سال ۱۳۸۶ تا ۱۴۰۰ صرفاً نسبت به ارزش گذاری ۲۰ منطقه از ۳۰۹ منطقه تحت مدیریت خود و از سال ۱۴۰۰ به بعد نسبت به ارزش گذاری اقتصادی خدمات اکوسیستم ۵ استان کشور (کردستان، قزوین، خراسان جنوبی، لرستان و کرمان) اقدام نموده است.

این در حالی است که این سازمان مکلف بوده ارزش اقتصادی منابع زیست محیطی و جداول و حساب‌های مربوطه را محاسبه و در حساب‌های ملی لحاظ نماید.

در ماده ۱۹۲ قانون برنامه پنجم، دولت (سازمان حفاظت محیط زیست) مکلف شده بود ارزش اقتصادی منابع زیست محیطی و جداول و حساب‌های مربوط را در حساب‌های ملی محاسبه و لحاظ کند.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

دیگر خبرها

  • هشت شکارچی متخلف حیات وحش گچساران دستگیر شدند
  • سازمان محیط زیست عزم خود را برای تحقق شعار سال جزم کرده است
  • راه‌اندازی بازارهای روز، راهکار ساماندهی سد معبر و مشاغل مزاحم شهری در ارومیه
  • رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست: رهاسازی چاه‌های نفت آب و خاک خوزستان را آلوده می‌کند
  • انتقال مجموعه آرادکوه نیازمند عزم جدی متولیان امور است
  • مزارع کشاورزی که با فاضلاب خام و پساب آبیاری شوند، معدوم خواهند شد/چرخه تصفیه خانه‌ها باید تکمیل شود
  • تعمیر و تعویض لوله‌های آب آشامیدنی روستای مرزانک
  • دیوان محاسبات: محیط زیست تکلیف قانونی خود را انجام نداده است
  • دیوان محاسبات: محیط زیست تکلیف قانونی خود را انجام نداده
  • باتری‌های لیتیومی از پسماندهای خطرناک شیمیایی فلز لیتیوم تولید شد