Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، احمد ولی‌پور؛ سرپرست پالایشگاه ششم پارس جنوبی با بیان این مطلب گفت: بیشینه گوگرد محصول گاز مایع پالایشگاه ششم طبق طراحی کمتر از 10 ppm است که در عمل کیفیت بسیار عالی یک ppm به‌دست آمده است.

به گفته وی؛ حد مجاز بیشینه گوگرد محصول گاز مایع صادراتی پالایشگاه ششم در طراحی نسبت به پالایشگاه‌های پیشین پارس جنوبی بیش از 90 درصد بهبود یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ولی‌پور در ادامه به سایر ویژگی‌های فازهای 15 و 16 اشاره کرد و گفت: این پالایشگاه دارای پیشرفته‌ترین واحد بازیافت گوگرد در بین پالایشگاه‌های گاز کشور است.

وی افزود: واحد بازیافت گوگرد پالایشگاه ششم علاوه بر 4 خط تولید موازی فرآیند کلاوس پالایشگاه‌های پیشین، دارای دو خط موازی فرآیند تغلیظ گاز اسیدی (AGE) قبل از فرآیند کلاوس و دو خط موازی فرآیند پیشرفته فرآوری گاز خروجی کلاوس (LTGT) است.

به گفته وی؛در پالایشگاه ششم به کمک فرآیندهای پیشرفته یاد شده، راندمان بازیافت گوگرد 95/99 درصد بوده که این راندمان در پالایشگاه‌های پیشین در طراحی 97 درصد است.

ولی‌پور گفت: هم‌اکنون فرآیندهای AGE و کلاوس با ظرفیت کامل در حال بهره‌برداری بوده و فرآیند LTGT در دست راه‌اندازی توسط طرح و پیمانکار است.

سرپرست پالایشگاه ششم پارس جنوبی در ادامه به خلوص اتان تولید این پالایشگاه اشاره کرد و گفت: محصول اتان این پالایشگاه با خلوص بسیار بالا (بالاتر از 98 درصد) تولید می‌شود و در مورد این محصول نیز دارای خلوص بالاتری نسبت به سایر پالایشگاه‌ها است.

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۲۲۸۹۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کیفیت‌سنجی بیش از ۳۵هزار تُن انواع کود وارده به استان گلستان

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز گلستان؛ سید صمد ضیائی درخصوص نظام کنترل کیفیت کود‌های وارداتی و تولید داخل توسط شرکت خدمات حمایتی کشاورزی کشور گفت: علاوه بر آنکه ثبت کود توسط مؤسسه تحقیقات آب و خاک انجام می‌شود، طرحی در کل کشور ازسوی دفتر مرکزی این شرکت به اجرا گذاشته می‌شود تا کل فرآیند را تحت کنترل درآورد.

وی افزود: پارسال از ۱۹۲ پارت، درمجموع ۳۵ هزار و ۷۲۵ تُن انواع کود‌های ازته، فسفاته و پتاسه توسط تیم نمونه برداری انجام و نمونه پس از پلمپ به مرکز تحقیقات کاربردی نهاده‌های کشاورزی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی کشور ارسال شد.

ضیائی به بیان اهمیت نظام کنترل کیفی نهاده‌های کشاورزی در این شرکت تاکید کرد: با این روش خواهیم فهمید که کودشیمیایی در کجا تولید، توزیع و به چه ترتیبی حمل می‌شود، تا اثرات مثبت آن بتواند به همه بهره‌برداران تعمیم داده شود.

وی خاطرنشان کرد: این نظام همچون گواهی‌های ایزو که کاملاً استاندارد هستند، کمک می‌کند تا محموله‌های کودی، در صحت و سلامت تولید شود و سپس به دست بهره‌برداران برسد.

دیگر خبرها

  • تجلیل از ۵۰۰۰ معلم شاغل و بازنشسته جنوب استان بوشهر
  • تولید گاز در سکوی شماره ۲۳ پارس جنوبی در خلیج فارس
  • تعمیرات اساسی سکوهای تولید گاز پارس جنوبی آغاز شد
  • تصویربرداری ۹۵ درصد از اراضی کل کشور توسط ماهواره پارس
  • برگزاری همزمان مرحله دوم و سوم لیگ آب‌های آرام و مرحله پایانی لیگ کانوپولو
  • تولید ۱۹۶ میلیارد مترمکعب گاز شیرین در پالایشگاه‌های پارس جنوبی
  • تولید بیش از ۱۹۶ میلیارد مترمکعب گاز شیرین در پالایشگاه‌های سیزده‌گانه پارس جنوبی
  • بازدید دستیار و مشاور عالی فرمانده کل قوا از دستاوردهای پالایشگاه ستاره خلیج‌فارس
  • کیفیت‌سنجی بیش از ۳۵هزار تُن انواع کود وارده به استان گلستان
  • کیفیت‌سنجی بیش از ۳۵ هزار تُن انواع کود وارده به استان گلستان