Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون تجاری‌سازی، پارک‌ها و مراکز رشد سازمان تجاری‌سازی فناوری و اشتغال دانش‌آموختگان (ستفا) با بیان اینکه سه مرکز رشد تا پایان سال راه‌اندازی خواهد شد، گفت: 500 شرکت در پارک‌های جهاد دانشگاهی فعال هستند که از این تعداد، 100 شرکت مجوز دانش‌بنیان دارند.

به گزارش ایسنا بختیاریامروز در نشست خبری با بیان اینکه جهاد دانشگاهی دارای 22 مرکز رشد در کشور است، اظهار کرد: از این تعداد 6 مرکز در حوزه سلامتو 16 مرکز در حوزه‌هایی همچون فنی مهندسی، کشاورزی، فناوری اطلاعات، فناوری‌های نرم و علوم انسانی فعال هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون تجاری‌سازی، پارک‌ها و مراکز رشد سازمان ستفا افزود: این مراکز رشد در 20 استان کشور مستقر بوده که استان‌های کرمانشاه و تهران دارای بیشترین فراوانی هستند.

وی ادامه داد:‌ سه مرکز رشد نیز در استان‌های کردستان، کرج و زنجان تا پایان سال راه‌اندازی می‌شوند و پس از افتتاح این مراکز توسعه کیفی در دستور کار قرار خواهد گرفت.

بختیاری با بیان اینکه نرخ رشد عملکرد کیفی مراکز رشد در سال گذشته نسبت به سال 94 با 58 درصد رشد مواجه شد، گفت: 500 شرکت در دو پارک علم و فناوری جهاد دانشگاهی مستقر بوده که از این تعداد 100 شرکت دانش‌بنیان هستند.

معاون تجاری‌سازی، پارک‌ها و مراکز رشد سازمان ستفا،اظهار کرد: مراحل اخذ مجوز راه‌اندازی سومین پارک علم و فناوری جهاد در حال طی شدن استو به زودی افتتاح می‌شود.

وی با اشاره به اکوسیستم‌های کارآفرینی گفت: در کنار پارک‌ها و مراکز رشد نیاز به صندوق‌های پژوهش و فناوری داشتیم که مجوز راه‌اندازی این صندوق را در اوخر سال گذشته گرفتیم که به زودی شاهد افتتاح صندوق پژوهش و فناوری جهاد در تهران با گستره ملی خواهیم بود.

به گفته بختیاری، فن‌بازارهای ملی و منطقه‌ای در دستور کار جهاد قرار دارد و تا کنون در استان‌های لرستان و زنجان این فن‌بازارها بازگشایی شده‌اند که تا پایان سال در استان‌های خراسان جنوبی، مازندران، کردستان و یکی از استان‌های اردبیل و یا آذربایجان غربی نیز افتتاح خواهند شد.

معاون تجاری‌سازی، پارک‌ها و مراکز رشد سازمان ستفا با بیان اینکه طبق بررسی‌های انجام شدهکانون خلاقیت، شکوفایی و نوآوری حلقه مفقوده در اکوسیستم کارآفرینی است، افزود: توانسته‌ایم چهار کانون خلاقیت، شکوفایی و نوآوری را در استان‌های تهران، خراسان جنوبی و گلستان راه‌اندازی کنیم. این کانون‌ها اولین گام برای ورود به عرصه کارآفرینی هستند.

وی به ایجاد ساختارهای جدید فناوری اشاره کرد و گفت: شتاب‌دهنده‌هایی در حوزه کسب و کار خواهیم داشت که یکی از این شتاب‌دهنده‌ها در حوزه فرهنگی راه‌اندازی خواهد شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۲۲۹۵۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهم‌ترین گام‌ توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، همایش بین‌المللی فرصت‌های صادراتی شرکت های فناور و دانش بنیان در کشورهای آسیای میانه به‌ویژه ازبکستان به میزبانی پارک علم و فناوری دانشگاه تربیت مدرس و همکاری اتاق بازرگانی ایران و ازبکستان، امروز در سالن جابرحیان دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد.

امید رضایی‌فر، مدیرکل سیاست‌گذاری، برنامه‌ریزی و توسعه فناوری وزارت علوم درباره ظرفیت های نظام دانشگاهی کشور در حوزه فناوری گفت: نظام دانشگاهی ایران به‌عنوان یک حلقه متصل به حوزه صنعت و فناوری، موفق به تربیت نیروی انسانی متخصص بسیاری در جهان فناوری شده است.

وی ادامه داد: اکنون حدود بیش از ۳ میلیون دانشجو، در‌حوزه‌های مختلف درحال تحصیل هستند. از این میان حدود ۱۰۰ هزار نفر دانشجوی خارجی از کشورهای مختلف جهان در‌ ایران تحصیل می‌کنند.

رضایی‌فر به اهمیت پارک‌های علم و فناوری در کشور اشاره کرد ‌و گفت: حدود ۶۰ پارک علم و فناوری در کشور درحال فعالیت هستند که در این پارک‌ها، ۱۲ هزار شرکت فناور در این فضا مستقر شده شده‌اند.

وی درباره گام‌های توسعه‌ای اکوسیستم فناوری در ایران توضیح داد: اکنون به دنبال آن هستیم که بتوانیم تاثیرگذاری دانش در اقتصاد را در فضاهای فناورانه ایران توسعه بدهیم.

رضایی‌فر ادامه داد: منظور از توسعه دانش در حوزه اقتصادی، اتصال هرچه بیشتر شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان ایرانی به بازار و اقتصاد داخلی و بین‌المللی است.

وی اضافه کرد: به‌طور حتم، حضور شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی در کشورهای مختلف با اهداف مشترک بسیار مثمرثمر خواهد بود.

رضایی‌فر گفت: اکنون به‌دنبال تشکیل اتاق مشترک بازرگانی و دبیرخانه‌ای برای اتصال هرچه بیشتر شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی به بازار کشور های آسیای میانه از جمله کشور ازبکستان هستیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نخستین مرکز مانیتورینگ مراکز معاینه فنی شهر اصفهان راه‌اندازی می‌شود
  • حمایت معاونت علمی از صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان پارک علم و فناوری استان سمنان
  • شرکت بیش از ۱۵ هزار داوطلب سیستان و بلوچستان در آزمون استخدامی آموزش و پرورش
  • رقابت ۲۱ هزار و ۱۶۹ داوطلب استان کرمان در آزمون استخدامی آموزش و پرورش
  • انتصاب جدید مرکز جهاد کشاورزی بالانج
  • مرکز البرزپژوهی در کرج راه اندازی می شود
  • شرکت ۱۲۳۵۶ نفر کردستانی در آزمون استخدامی آموزش و پرورش
  • راه‌اندازی پارک علم و فناوری در عراق با استفاده از ظرفیت‌های پارک فناوری تهران
  • مهم‌ترین گام‌ توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • مهم‌ترین گام‌توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است