Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-23@18:08:00 GMT

۷ علامتی که زنگ خطر ابتلا به سرطان پوست هستند

تاریخ انتشار: ۹ مرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۲۳۰۳۷۶

۷ علامتی که زنگ خطر ابتلا به سرطان پوست هستند

سرطان پوست یکی از بیماری های کشنده است که باید با مشاهده برخی علائم بلافاصله به پزشک مراجعه کنید.

به گزارش گروه رسانه های خبرگزاری تسنیم، سرطان پوستشایع‌ترینسرطاندر ایالات متحده و بسیاری کشور‌های جهان است و براساس آمار‌ها تخمین زده می‌شود که از هر پنج آمریکایی یک نفر گرفتار سرطان پوست می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بخش ناخوشایندسرطان پوستاین است که چندین علت مشترک ناشی از عادت‌های غلط در زندگی عامل ابتلا به این سرطان شناخته شده می‌شوند.

به منظور حفظ سلامت بدن و پیشگیری از رشد بایدعلائم سرطان پوسترا شناخت و در صورت عدم اطمینان در صورت مشاهده موارد شک برانگیز به پزشک مراجعه کرد.

آگاهی از بروزلکه‌های جدید پوستییا تغییر در بدن می‌تواند تفاوت بیندرمان سرطان پوستو گسترشسلول‌های سرطانیشدید باشد.

7 علامت هشدار دهنده سرطان پوست

در زیرعلائم هشدار دهنده‌ سرطان پوستذکر شده که هرگز نباید آن‌ها را نادیده بگیرید و با مشاهده آن‌ها باید بلافاصله به پزشک مراجعه کنید.

خال‌های جدید یا متفاوت

در صورتی که خال‌هایی متفاوت یا جدید از سایر خال‌های بدنتان مشاهده کردید نباید آن را نادیده بگیرید وبلافاصله به پزشک مراجعه کنید.

خطوط تیره در ناخن

بسیاری از مردم نمی‌دانند کهسرطان پوستدر هر نقطه از بدن من جمله ناخن‌های انگشت دست و پا علائمی به جا می‌گذارد که یکی از آن‌ها خطوط تیره بر روی ناخن هاست.

مشکلات بینایی

این نشانه‌ای ازملانوم چشماست که در آن نقطه‌ها یا لک‌هایی بر روی پشت چشم شما ظاهر می‌شود.

جوش‌هایی که از بین نمی‌روند

سرطان پوستسلولی می‌تواند مانند یک جوش باشد که از بین نمی‌رود، زخم‌هایی که درد ندارند، پوسته پوسته شدن‌های مکرر می‌تواند نشانه‌هایی از سرطان پوست باشد.

زخم یا لک روی نقاط خاص بدن

بسیاری از مردم عادت دارند که یک پای خود را روی پای دیگرشان بیندازند دارای زخم‌های خوش خیم هستند، اما همیشه باید برای ایمنی و پیشگیری از ابتلا بهسرطاناین زخم‌ها مورد بررسی قرار گیرند.

تغییر رنگ دور اسکارها

اگرمشاهده کردید که اطراف اسکار زخم دچار تغییر رنگ شده بلافاصله به پزشک مراجعه کنید حتی اگر این زخم خوش خیم باشد.

نقاط تیره در محیط های مخاطی بدن

سرطان ملانومادر غشا‌های مخاطی دهان، حفره بینی، ناحیه مقعد و دستگاه تولیدمثلی با ایجاد نقاط تیره بروز می‌کند.

منبع:باشگاه خبرنگاران

انتهای پیام/

بازگشت به صفحه رسانه‌ها

R41383/P41383/S9,1299/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۲۳۰۳۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخصص زیبایی در پزشکی باید به عنوان یک رشته دانشگاهی ایجاد شود/ عمل زیبایی دیگر جنبه مدگرایی دارد

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، مهرناز آجرلو، پزشك پوست و زیبایی در یک گفت‌وگوی رادیویی در مورد آسیب‌شناسی جراحی‌های زیبایی كشور گفت: رواج یك عمل در كشور موجب رشد بُعد مالی آن شده و همین موجب تمایل افراد به این موضوع در صورت نبود نظارت جدی می‌شود. در كشورهای آسیایی نیز شاهد مدگرایی بسیار افراط كارانه در حوزه زیبایی هستیم. در گذشته عمل‌های زیبایی صرفاً جنبه‌های درمانی و جبرانی داشت، اما امروز جنبه تبعیت از مد دارد.

او با اشاره به تغییرات پوست و مو با افزایش سن و نداشتن سبك زندگی صحیح بیان كرد: افراد برای جبران كاستی‌ها به سمت عمل‌های زیبایی سوق می‌یابند تا اعتماد به نفس خود را به دست آورند؛ اما امروز این عمل‌ها نه تنها الگوی پیشگیرانه ندارد بلكه شاهد مراجعین با سن كم به این عمل‌ها هستیم.

این پزشك پوست و زیبایی از تعهد جامعه پزشكان پوست و زیبایی نسبت به عمل‌های خود یاد كرد و افزود: این تعهد در بین آرایشگران وجود ندارد و با وجود آنكه هیچ ورودی به حوزه پزشكی ندارند، اقدام به انجام جراحی زیبایی می‌كنند.

در گذشته تقاضای انجام عمل‌های زیبایی توسط بانوان بیشتر بود اما اخیراً ورود آقایان به این حوزه با بانوان برابری می‌كند. عمل‌های زیبایی امروز صرفاً مدگرایی است و افراد متقاضی بدون توجه به عارضه‌های جراحی قصد تغییر چهره دارند.

او در این باره افزود: اگر سازوکاری تعریف شود كه این عمل‌ها توسط افراد متخصص انجام شود شرایط بهتر خواهد شد. تخصص زیبایی نیز باید در كنار سایر حوزه‌های تخصصی پزشكی قرار بگیرد كه می‌تواند بسیار کمک‌کننده باشد. این حوزه باید به عنوان یك رشته دانشگاهی وجود داشته باشد؛ اما حوزه زیبایی از نظر فرهنگی و فقهی در جامعه مورد بررسی قرار نگرفته در حالی که با این انجام روند، افراد كمتری به سمت آن خواهند رفت.

این پزشك ضمن تأکید بر از بین بردن تبعیت از مد در این حوزه یادآور شد: این موضوع بسیار خطرناك است چرا كه عوارض آن بسیار است.

افراد باید پزشكان متخصص را از طریق سایت نظام پزشكی بشناسند و به مراكز معتبر مراجعه كنند. بدن هر فرد با سایرین متفاوت است بنابراین نباید انتظار داشته باشند شبیه افراد خاصی شوند، نواقص را رفع كنند، تفكیك بندی جراحی را بدانند و زیبایی طبیعی خود را دوست داشته باشند و نیازی نیست برای مطرح شدن در جامعه عمل‌های زیبایی انجام داده و از خودشان چهره‌های جدید بسازند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • چه مردانی بیشتر در معرض ابتلا به سرطان پروستات هستند؟
  • افزایش ابتلا به سرطان در افراد کمتر از پنجاه سال
  • کم‌تحرکی عامل بسیاری از بیماری‌ها
  • تخصص زیبایی در پزشکی به عنوان یک رشته دانشگاهی ایجاد شود/ عمل زیبایی دیگر جنبه مدگرایی دارد
  • تخصص زیبایی در پزشکی باید به عنوان یک رشته دانشگاهی ایجاد شود/ عمل زیبایی دیگر جنبه مدگرایی دارد
  • دانشمندان حلقه‌ مفقوده بین رژیم غذایی نامناسب و سرطان را کشف کردند
  • نقش فندق در کاهش ریسک ابتلا به سرطان
  • مصرف کدام کره از ابتلا به سرطان پیشگیری می‌کند؟
  • تغییر سبک زندگی راه برون رفت از شیوع سرطان
  • این غذاها مهمترین عامل ابتلا به سرطان هستند