Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا به نقل از شرکت فولاد مبارکه ، در این مراسم دکترسبحانی، مدیرعامل فولاد مبارکه، با بیان اینکه این اولین بار است که چنین مراسمی را در ایران برای تأیید چنین گواهینامه‌هایی برگزار می‌کنیم، از چگونگی رفع مشکلات این پروژه، که با همکاری شرکت‌های پیمانکار و تلاش کارکنان انجام و به بهره برداری از این ماشین مهم منجر شد، ابراز خرسندی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تأکید بر اینکه فولاد مبارکه در این قرارداد و اجرای این پروژه از پشتیبانی فنی و مهندسی شرکت شیان رضایت دارد، گفت: با جلساتی که در این خصوص برقرار شد، خوشبختانه خواسته‌های شرکت فولاد مبارکه برآورده شد و این شرکت توانست در زمان مقرر پروژه را به اتمام برساند.

دکتر سبحانی در پایان، ضمن قدردانی از شرکت مذکور و واحد اجرای پروژه های توسعۀ فولادسازی و همچنین با تشکر از شرکتهای پیمانکار داخلی، شرکت فنی - مهندسی و کارکنان بهره برداری ناحیۀ فولادسازی و دیگر واحدهای شرکت که در کسب این موفقیت نقش داشتند، اظهار امیدواری کرد که در آینده نیز این شرکت همچنان حمایت خود را در خدمات فنی و تجهیزات یدکی، به منظور استمرار همکاریهای بیشتر فنی و تجاری ادامه دهد.

در همین رابطه «هان»، معاون مدیرعامل شرکت شیان چین نیز گفت: امروز روز بزرگی است؛ زیرا سند فعالیت ماشین ریخته گری ۵ که پروژهای مهم و بزرگ بود، بعد از ۳۶ ماه، با تلاش مشترک با موفقیت به امضای طرفین رسید.

وی با تأکید بر اینکه همکاری با شرکت فولاد مبارکه، که بزرگترین تولیدکنندۀ فولاد در ایران و خاورمیانه و همچنین بزرگترین تولیدکنندۀ آهن اسفنجی در جهان است، برای شرکت شیان افتخار بزرگی است، افزود: این شرکت به دلیل مدیریت عالی و تولید محصولات باکیفیت از اعتبار خاصی در جهان برخوردار است و نقش بزرگی در اقتصاد و پیشرفت صنعتی ایران ایفا کرده که بسیار تحسین برانگیز است.

معاون مدیرعامل شرکت شیان یادآور شد: این شرکت به عنوان تنها پیمانکار خارجی این پروژه با کسب اعتماد فولاد مبارکه، تجربه و دانش خود را به این شرکت وارد کرد و با اعتماد متقابل و با کمک شرکتهای داخلی، این پروژه را به بهرهبرداری رساند.

در ادامۀ این مراسم احمد سعیدبخش، معاون اجرای پروژه‌های فولاد مبارکه، با قدردانی از همۀ کسانی که در اجرای این طرح همکاری کردند، گفت: با بهره برداری از این ماشین ما امروز شاهد آن هستیم که مرزهای ورود تکنولوژی به ایران برچیده و دربها به روی شرکتهای صاحب تکنولوژی گشوده شده است. شرکت شیان با انجام این پروژه ورود خود را به ثبت رساند و امیدواریم در ادامۀ مسیر توسعۀ صنعت فولاد کشور، همواره این همکاری‌ها تداوم داشته باشد.

در بخـــــــش دیگـــــری از این مــــــــراسم، مهرداد عبدالرحیم زاده، مدیر اجرای پروژه‌های آهن‌سازی و فولادسازی نیز این پروژه را یکی از پروژه‌های موفق در راستای افزایش ظرفیت تولید تا ۷.۲میلیون تن در سال معرفی کرد و گفت: با همکاری خوبی که بین شرکتهای پیمانکار داخلی و خارجی پروژه و دستگاه نظارت و بهره بردار برقرار بود، این پروژه با موفقیت در موعد مقرر اجرا و راه اندازی شد.

وی در توضیح چگونگی دستیابی به رضایتمندی طرفین در اجرای این پروژه افزود: با حضور معاونت اجرای پروژه ها، مدیران شرکت شیان، واحدهای اجرای پروژه های فولادسازی و بهره برداری ناحیۀ فولادسازی و شرکت مهندسی فولاد مبارکه، از تاریخ ۲۹/۴/۹۶ تا ۲/۵/۹۶ جلساتی در فولاد مبارکه مبنی بر رفع باقیماندۀ موارد قرارداد پروژۀ ماشین ۵ ریختهگری برگزار شد و سرانجام با توافقات به عمل آمده صورتجلسۀ تحویل موقت قرارداد (PROVISIONAL ACCEPTANCE CERTIFICATE) به تأیید طرفین رسید و مقرر شد شرکت شیان در دورۀ گارانتی نسبت به رفع اشکالات طرح اقدام کند.

سید اصغر مدنی، مدیر ریخته گری مداوم نیز در این خصوص افزود: در راستای سیاست گذاری شرکت فولاد مبارکه برای تولید ۷.۲ میلیون تن در سال و افزایش توان تولید فولاد در کورههای قوس و کورههای پاتیلی، نسبت به ساخت ماشین ۵ ریختهگری با ظرفیت نامی ۲ میلیون تن در سال و با قابلیت ریخته گری اسلب با عرض ۹۰۰ تا ۲۰۰۰ میلیمتر و ضخامت ۲۰۰ ،۲۲۰ و ۲۵۰ میلیمتر و طول اسلب ۴۵۰۰ تا ۱۱۰۰۰ میلیمتر و سرعت ریخته گری۰.۷ تا ۱.۶ متر بر دقیقه تصمیم گیری و بر همین اساس قرارداد اصلی با شرکت شیان منعقد شد.

وی در خصوص زمانبندی و چگونگی اجرای این پروژه افزود: ساخت ماشین ۵ از بهمن ماه ۱۳۹۲ شروع و در تاریخ ۳۱ مردادماه ۱۳۹۵ به دست توانمند کارکنان فولاد مبارکه (واحد ریخته گری و توسعه) و با نظارت شرکت شیان راه اندازی و اولین ذوب آن ریخته شد.

مدیر ریخته گری مداوم درخصوص مزیت این ماشین، تصریح کرد: با توجه به ساختار این ماشین که به صورت عمودی قوسی است، ازنظر کیفیت و کمیت تختال تولیدی بسیار مناسب است؛ ضمن اینکه این ماشین دارای سایت آبی و یک کارگاه تعمیرات سگمنت و قالب مجزاست و عملا هیچگونه وابستگی به سایت قدیم ریخته گری ندارد.

وی در خصوص عملکرد این ماشین و با تأکید بر اینکه با بهره برداری از این ماشین ۳۰ درصد به تولید فولاد مبارکه اضافه شده است، افزود: از زمان راه اندازی (۳۱ مرداد ۱۳۹۵) تا آخر تیرماه ۱۳۹۶ با نظارت و مدیریت واحد ریخته گری ۳۹۶۶ ذوب، معادل ۷۳۳ هزار و ۷۱۰ تن اسلب، ریخته گری شده است که نشان از توانمندی واحد ریخته گری در راه اندازی، کنترل و بهره برداری دارد.

مدنی در ادامه سایر دستاوردهای مربوط به اجرای ماشین ۵ ریخته گری فولاد مبارکه را اینچنین برشمرد:

تمامی مراحل اجرای نصب و قسمتی از ساخت تجهیزات ماشین ریخته گری ۵ به دست توانمند پیمانکاران و نیروهای داخلی انجام شد.

برخلاف دیگر ماشینهای ریخته گری، کنترل و بهره برداری از اولین ذوب ماشین ریخته گری ۵ به دست کارکنان و تحت مدیریت واحد ریخته گری انجام شد که این نیز نشان از قابلیت و تجربۀ فراوان کارکنان فولاد مبارکه دارد.

ساخت تعدادی از قطعات یدکی در قالب بومی سازی طی سال جاری در حال انجام است که این نیز خود تحولی پویا در صنعت کشور است.

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۲۳۱۱۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جت ۷۲ نفره پاسخگوی نیاز صنعت هوایی ایران نیست!

معاون علمی رئیس جمهور گفت: در یک کارگروه تخصصی با دستور رئیس جمهور و بعد از ۸ جلسه تخصصی درباره هواپیمای جت ۷۲ نفره به این نتیجه رسیدیم که این پروژه به دلایل متعدد پروژه‌ای نیست که جوابگوی صنعت هواپیمایی کشور باشد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، نشست خبری سالیانه دکتر روح‌الله دهقانی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رییس‌جمهوری در محل معاونت علمی برگزار شد.

دهقانی در پاسخ به سوال خبرنگار تسنیم در این نشست درباره آخرین وضعیت پروژه ساخت هواپیمای جت 72 نفره ایران گفت: در رابطه با پروژه هواپیمای 72 نفره باید بگویم که ایران یکسری هواپیماهای آی آر 140 یا همان ایران آنتونوف 140 در یک دوره‌ای با اکراین تعریف کرد و این هواپیماها بعضاً در کشور ساخته شدند و 5 فروند نیز وجود داشت و روابط با اکراین و  سوانحی که هواپیما داشت باعث توقف پروژه شد.

دهقانی گفت: یک بحثی مطرح شد که برپایه همان هواپیما یک ارتقایی در بال، بدنه و موتور انجام شود و یک بازطراحی انجام شود باتوجه به اینکه اجزای هواپیما را داریم یعنی 8 تا هواپیمای 140 را داریم یک هواپیمای جت 72 نفره طراحی و ساخته شود.

معاون علمی رئیس ‌جمهور گفت: این پروژه تعریف شد و در دوره قبلی معاونت علمی به عنوان یک پروژه دانشگاهی که 5 تا شرکت دانش‌بنیان نوپا نیز به این پروژه کمک می‌کردند تعریف شد.

وی گفت: رشته بنده و تخصص بنده هوا و فضا است و ما از این پروژه بازدید کردیم که پروژه بسیار خوبی بوده و از نظر تحقیقاتی تیم بسیار خوبی دارد و کمک کرده است تا تعدادی از فارغ‌التحصیلان دانشگاهی کنار یکدیگر جمع شوند و کارهایی انجام دهند.

دهقانی تأکید کرد: پروژه از لحاظ حجم فنی و حجم کارهای انجام شده و از نظر زیرساخت‌های موجود در کشور اصلاً زیرساخت نداریم. فرض کنید که زیرساخت داشته باشد اگر یک هواپیمای ارتقایافته را به میدان بیاوریم آیا کسی سوار آن خواهد شد؟

پرداخت 3 همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها

معاون علمی رئیس ‌جمهور خاطرنشان کرد: بررسی‌های ما نشان می‌دهد که مجموعه وزارت دفاع یک برنامه بسیار خوبی دارد تا این هواپیماها را با یک تغییر طراحی تحت هواپیمای ترابری سیمرغ استفاده کند و یک فروند از آن نیز پرواز کرد.

وی ادامه داد: امروز خود سیمرغ نیز برای تأمین قطعات اولیه و بدنه‌ةای اولیه مشکل دارد چه برسد که بدنه آن تأمین شده و به سراغ هواپیمای 72 نفره برود. 

وی تأکید کرد: لذا مطلقاً در یک کارگروه تخصصی که با دستور رئیس جمهور شکل گرفت و بعد از 8 جلسه تخصصی درباره بحث هواپیما به این نتیجه رسیدیم که پروژه هواپیمای 72 نفره به دلایل متعدد از جمله نبود هواپیماهای پایه که می‌خواهد ارتقا پیدا کند و دلایل دیگر، پروژه‌ای نیست که جوابگوی صنعت هواپیمایی کشور باشد.

دهقانی گفت: تصمیم کارگروه این بود که ما در هواپیماسازی شرکت‌های دانش‌بنیان ویژه ای داریم که این شرکت‌ها توانمندی‌های زیادی دارند. به جای اینکه مثل خودروسازی از قسمت‌های آسان‌تر مثل بال و بدنه شروع کنیم به سراغ قسمت‌های کم‌حجم‌تر و ارزشمندتر برویم که اصطلاحاً به آن LVHV می‌گویند. مثل‌های سیستم‌های ناوبری، سیستم‌های هدایت، ابزارهای موتور، تجهیزات موتور،‌ ارابه فرود و ... از جمله این قسمت‌ها است.

معاون علمی رئیس‌جمهور گفت: ساخت هواپیماسازی کار ساختی نیست بحث گرفتن استانداردهای جهانی نیز بسیار مهم است و بایستی با کشورهایی که روابط خوب داریم کنسرسیوم تشکیل بدهیم و در دنیا نیز همه هواپیماسازهای اصلی کنسرسیوم تشکیل می‌دهند.

وی گفت:‌ جمع‌بندی کارگروه این است که به عنوان عضوی از کنسرسیومی بزرگ که بخش بسیار خوبی از آن هواپیماسازی روسیه است بتوانیم در یک هواپیمای جدید روسیه و مشغول کار است در یک بخشی از آن مشارکت کنیم.

دهقانی تأکید کرد: هر زمانی توانستیم در زمینه‌های مختلف فنی، تهیه تجهیزات و زیرساخت‌ها به یک ایده‌ال مناسب برسیم یک کنسرسیوم تشکیل خواهیم داد.

معاون علمی رئیس جمهور گفت: تیم ساخت هواپیمای 72 نفره بسیار تیم خوب و ارزشمند بود و کارهای خوبی کرده بود. مجموعه صنایع هوایی پذیرفت که از این تیم در پروژه‌های هواپیمایی حمایت کند و مجموعه معاونت علمی نیز تاکنون کمک‌های بسیار زیادی را به این مجموعه کرده است.

وی تأکید کرد: از نظر ارزش دلاری به پول امروز نزدیک به 500 تا 1 میلیون دلار هزینه‌ای بوده که برای پروژه‌ در سال‌های اخیر شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اجرای ۲۰۰۰ پروژه با پیشرفت ۹۰ درصدی در شهرداری قم
  • برد پرگل هندبال سپاهان در مصاف با پلیمر خرم آباد
  • اعلام جزئیات پذیرش‌های جدید در بورس کالا
  • انتصاب مدیرعامل جدید گروه ملی فولاد ایران
  • حمل ریلی محصولات مجتمع فولاد مبارکه تا ۱۰ میلیون تن در سال
  • مشکل کم‌آبی ۶۹ روستای استان ایلام در سال جاری برطرف می‌شود
  • اعلام برنامه ۴ هفته پایانی لیگ برتر
  • ماجرای دعوای هند و شرکت مهندسی توسعه گاز چه بود؟
  • پتروشیمی و فولاد ارزآورترین شرکتها در ۱۴۰۲/صادرات گاز نصف شد
  • جت ۷۲ نفره پاسخگوی نیاز صنعت هوایی ایران نیست!