Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-04@22:44:22 GMT

بیش از 17 هزار مدرسه کشور فاقد مشاور هستند

تاریخ انتشار: ۹ مرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۲۳۱۸۱۴

بیش از 17 هزار مدرسه کشور فاقد مشاور هستند

معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش گفت: تمامی مدارس بالای 50 نفر دانش آموز کشور باید دارای مشاور باشند.

به گزارش ایسنا، مهدی فیض در همایش پایانی مشاوران وهمیاران مشاور 6 استان قطب 3 کشور در یاسوج افزود: هم اکنون بیش از 50 هزار مدرسه کشور بالای 50 دانش آموز دارند که تنها 33 هزار مدارس دارای مشاور هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: برای جبران کمبود مشاور در مدارس از طرح‌های وجود 30هزار همیار مشاور، مراکز مشاوره و مشاورهایی که در دو یا سه مدرسه فعالیت می‌کنند استفاده می‌شود.

معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: مشاوره در صورتی مطلوب و کارآمد است که به هدایت منجر شود.

فیض تصریح کرد: انسان حقیقت واحدی است که اصالت وجودی او به نفس اوست و در مشاوره باید به این مهم توجه شود.

وی ادامه داد: در مشاوره با مقوله‌های روح ونفس سرکار داریم و برای تغییر مثبت آن عنوانی به نام هدایت شکل می گیرد.

معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش اضافه کرد: باید به جایگاهی برسیم که خداوند لیاقت هدایت شدن را نصیبمان کند.

هادی زارع پور، مدیرکل آموزش وپرورش استان کهگیلویه وبویراحمد نیز گفت: هم اکنون 261مشاور و 229همیار مشاور دانش آموز در مدارس استان فعالیت می کنند. برای معرفی مشاغل به دانش آموزان در 524 آموزشگاه نمایشگاه برپا شد.

وی افزود: در بخش هدایت تحصیلی کهگیلویه و بویراحمد نخستین استان نظر سنجی از اولیاء و دومین استان به لحاظ نظر سنجی مشاوران است. آزمون آنلاین رغبت و توانایی برای 9هزار و 768 دانش آموز پایه نهم برگزار شد.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۲۳۱۸۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش زمان فعالیت معلمان مدارس غیردولتی به ۳۰ ساعت

ایسنا/خوزستان معاون وزیر آموزش و پرورش از کاهش ساعت فعالیت معلمان مدارس غیردولتی به ۳۰ ساعت خبر داد.

احمد محمودزاده در چهارمین همایش معلمان مدارس موسسه راه ایمان که امروز (۱۳ اردیبهشت‌ماه) در اهواز برگزار شد، با اشاره به رمز ماندگاری و الهام‌بخشی معلمان بزرگ اظهار کرد: اینکه امروز از شهیدان مطهری، رجایی و باهنر و دیگر بزرگانی که در جریان معلمی ماندگار و الهام‌بخش هستند نام می‌بریم به دلیل اخلاص و برای خدا کار کردن آن‌ها است و این ویژگی در خیل عظیمی از شهدا وجود دارد. این خصوصیت، راه شهید سلیمانی را هم به مکتب سلیمانی تبدیل کرد و یک سرباز از یکی از روستاهای کرمان، جهانی شد.

به گزارش ایسنا، وی افزود: دیگر ویژگی‌های این افراد تواضع، سخاوت و گشاده‌دستی در تعلیم دانش است و یکی از اصول سلوک، تواضع است. معلم باید به آنچه می‌گوید و آموزش می‌دهد هم ایمان داشته باشد و با شور و ذوق و ایمان حقیقی آموزش‌ها را ارائه دهد.

معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: در محضر استادان و علما بودن نیز در این راه بسیار مهم است و باید ببینیم این موضوع را چقدر مهیا کرده‌ایم. شخصیت، اخلاق و نفوذ کلام معلمان در تربیت دانش‌آموزان بر هیچ کس پوشیده نیست.

وی بیان کرد: معلم در تراز انقلاب اسلامی می‌تواند دانش‌آموز در تراز انقلاب اسلامی تربیت کند و معلم با هویت ملی و اسلامی می ‌تواند دانش‌آموز با هویت ملی و اسلامی تربیت کند. امکان ندارد معلم این ویژگی‌ها را نداشته باشد و انتظار داشته باشیم دانش‌آموز با برجستگی اخلاقی و اسلامی تربیت کند.

محمودزاده گفت: امکان ندارد معلمی خود مسلح به حجاب و عفاف نباشد و انتظار داشته باشد دانش‌آموز محجب تربیت و تقدیم نظام و انقلاب کند. امکان‌پذیر نیست معلم صلاحیت علمی نداشته باشد اما انتظار داشته باشیم دانش‌آموز دارای شاخصه‌های بارز علمی تربیت کند.

وی افزود: باید ببینم چقدر در حوزه خودسازی تلاش کرده‌ایم و بعد به شاگردپروری ورود کنیم. طبق بررسی‌ها اگر امروز از معلمی نام نیک مانده است به دلیل این ویژگی‌های خوبی بوده که ابتدا در خود و بعد در محیط برای دیگران فراهم کرده است.

رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش‌ و پرورش گفت: معلم باید هویت‌ساز باشد. کار در این حوزه، بخشی که مربوط به ما است را از سال گذشته شروع کردیم.

محمودزاده با اشاره تدوین نقشه راه سند تحول بنیادین در شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: آن چیزی که در آموزش و پرورش مهم است محیط کلاس، معلم و دانش‌آموز است و ما پیگیر این هستیم که معلمان حضور ثمربخشی در کلاس‌های درس داشته باشند.

وی افزود: در بازنگری قانون در رویکردهای حمایتی و نظارت بر مدارس غیردولتی، نگاه ویژه‌ای به معلمان مدارس غیردولتی داشته‌ایم. سال‌ها در حق این معلمان اجحاف شده بود و نوعا معلمان در قالب قانون کار، مانند کارگر بودند در حالی که معلم کارگر نیست و بخشی از حضور معلم در کلاس درس و بخشی در محیط‌های یادگیری است.

معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: تلاش کردیم ۴۴ ساعت معلمان کاهش یابد و در مجموع به ۳۰ ساعت رسیدیم و این موضوع ابلاغ شده است. بنابراین از امسال معلمان مدارس غیردولتی ۳۰ ساعت کار می‌کنند و با این ساعات فعالیت نیز بیمه آن‌ها کامل خواهد بود.

عبدالله حبیبی سرپرست اداره‌کل آموزش و پرورش خوزستان نیز در این همایش گفت: مهارت‌های زندگی باید در مدارس تدریس و تعلیم داده شوند. معلمان الگو باید حواسشان باشد که کوچکترین رفتارهای آن‌ها در دانش‌آموزان تاثیر می‌گذارد.

به گزارش ایسنا، وی با اشاره به اهمیت سختکوشی معلمان و تاثیر آن در دانش‌آموزان افزود: سند تحول بنیادین در این دولت با جدیت دنبال می‌شود که در این سند محوریت با مدارس است. اینکه نتیجه آزمون‌های مدارس ۶۰ درصد کنکور را تشکیل می‌دهد به دلیل این است که می‌خواهد محوریت را به مدارس، معلمان و کتاب قرار دهد بنابراین دانش‌آموز باید از فضای بیرون و آموزشگاه‌ها و کتاب‌های غیردرسی فاصله بگیرد و متوجه شود هر آنچه هست در کتاب، معلم و مدرسه است و فضای دیگری نخواهیم داشت.

سرپرست اداره‌کل آموزش و پرورش خوزستان با تقدیر از موسسه راه ایمان بیان کرد: در فقه شیعه کلمه ایمان با شیعه مصادف است. ایمان، راه شیعه است و امیدواریم مدارس راه ایمان در خوزستان پرچم‌دار شیعه و پیشگام ترویج فرهنگ غنی شیعه بین دانش‌آموز باشند.

وی بیان کرد:در آموزش و پرورش آمایش سرزمینی ملاک و معیار خواهد بود. استان‌ها با هم متفاوت هستند و خوزستان نیز با استان‌های دیگر متفاوت است و انتظار می‌رود همه فرهنگ شیعه را بین دانش‌آموزان رواج دهند.

حبیبی عنوان کرد: رهبر معظم انقلاب اسلامی فرمود آموزش و پرورش با همه سازمان‌ها و وزارت‌خانه‌ها متفاوت است زیرا انسان پرورش یافته تولید می‌کند. اگر دانش‌آموز خوب تربیت و وارد جامعه کنیم آینده را ساخته‌ایم.

سرپرست آموزش و پرورش خوزستان گفت: امیدواریم دانش‌آموزان در تراز انقلاب اسلامی با هویت ملی و مذهبی به جامعه تحویل دهیم. آموزش و پرورش خوزستان آمادگی دارد با موسسه راه ایمان همراهی داشته باشد و به صورت کمی و کیفی کنار این موسسه خواهیم بود. 

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • آموزش رشته شنا به شش هزار و ۵۳۶ دانش‌آموز در چهارمحال و بختیاری
  • مدرسه‌ای با یک معلم و یک دانش آموز
  • یک درصد آسیب های اجتماعی رفتارهای «پرخطر» هستند/ غربالگری بیش از ۶.۵ میلیون دانش‌آموز
  • اجبار دانش‌آموز برای تهیه لباس فرم جدید ممنوع است
  • یک درصد آسیب‌های اجتماعی رفتار‌های «پرخطر» هستند/ غربالگری بیش از ۶.۵ میلیون دانش‌آموز
  • هشدار درباره افت درسی و ترک تحصیل دانش‌آموزان
  • یک درصد آسیبهای اجتماعی رفتارهای «پرخطر» هستند/ غربالگری بیش از ۶.۵ میلیون دانش‌آموز
  • سبک بازی‌محور؛ افقی نو در حوزه آموزش دانش‌آموزان
  • آموزش زبان فارسی در ارمنستان موجب تقویت تعاملات دو کشور می‌شود
  • کاهش زمان فعالیت معلمان مدارس غیردولتی به ۳۰ ساعت