Web Analytics Made Easy - Statcounter

در نخستین روز از معاملات ثانویه صندوق سرمایه گذاری پشتوانه طلای لوتوس حجمی معادل 114 هزار و 903 واحد در بورس کالای ایران خرید و فروش شد. به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ؛ روز گذشته هر واحد این صندوق کالایی به قیمت 10 هزار و 295 ریال مورد معامله قرار گرفت تا در ابتدای راه و پس از پایان دوره پذیره نویسی اولیه، بازده نزدیک به 3 درصدی را برای سرمایه گذاران خود به ارمغان آورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بدین ترتیب این تعداد واحد از صندوق سرمایه گذاری پشتوانه طلای "لوتوس" در حالی طی 80 دفعه معاملاتی در بورس کالای ایران دادوستد شد که در مجموع ارزشی نزدیک به یک میلیارد و 183 میلیون ریال را رقم زد.
در اولین روز از معاملات ثانویه این صندوق هر واحد آن در پایین ترین سطح به قیمت 10 هزار و 283 ریال معامله شد و در بالاترین سطح نیز به قیمت 10 هزار و 304 ریال رسید.
همکاری شرکت های نرم افزاری برای توسعه صندوق های کالایی
مدیرعامل شرکت تامین سرمایه لوتوس پارسیان بر لزوم توجه به کارایی و عملیاتی بودن ابزارهای جدید معرفی شده به بازار سرمایه تاکید کرد.علی تیموری شندی اظهار داشت: در موارد متعدد، ابزارهای مالی نوین در بازار سرمایه عرضه شد که چندان که باید و شاید عملیات و کارایی لازم را نداشت و مجموعه تامین سرمایه لوتوس پارسیان برای راه اندازی اولین صندوق سرمایه گذاری کالایی به پشتوانه طلا تلاش کرد ابزاری ارایه کند که از کارایی لازم برخوردار باشد.وی ضمن قدردانی از تلاش های به عمل آمده در تیم مدیریتی سازمان بورس و اوراق بهادار و شرکت بورس کالای ایران در حوزه ایجاد زیرساخت ها، تدوین آیین نامه ها، قوانین و مقررات و عملیات اجرایی جهت ارایه ابزارهای جدید گفت: ابزارهایی که بر پایه بورس کالا باشد، برای ما اهمیت بالایی دارد. بعد از بحران مالی 2007 تا8 میلادی نیز ابزارهای بر پایه بازار کالایی اهمیت بیشتری پیدا کرد و این نتیجه به دست آمد که این ابزارها بیش از ابزارهای واسطه ای به رشد اقتصادی کمک می کنند.تیموری شندی افزود: با توجه به راه اندازی اولین صندوق سرمایه گذاری پشتوانه طلای لوتوس مشخص شد در بازار سرمایه این پتانسیل وجود دارد که می توان برای راه اندازی سایر صندوق های سرمایه گذاری کالایی که از ظرفیت رشد برخوردار هستند، اقدام کرد.وی به فرآیند بازاریابی برای آغاز معاملات ثانویه صندوق "طلا" نیز اشاره کرد و گفت: بازاریابی های انجام شده برای شروع معاملات ثانویه این صندوق تنها معطوف به بازار سرمایه بود و برای جذب سرمایه گذار به صورت عمومی اقدامی صورت نپذیرفت. با این حال زیرساخت هایی برای این صندوق در تامین سرمایه لوتوس پارسیان فراهم شده که هر فرد سرمایه گذاری، حتی اگر دارای کارگزار نباشد، به کمک آن می تواند با مراجعه به پرتال موجود در سایت این مجموعه سفارش خرید و فروش خود را ثبت کند که فراهم شدن این قبیل زیرساخت ها به توسعه هر چه بیشتر صندوق ها کمک می کند.وی با بیان اینکه سیاست تامین سرمایه لوتوس پارسیان راه اندازی صندوق های متعدد با اندازه کوچک نیست، اظهار کرد: تلاش داریم ابزارهایی در اندازه مناسب به بازار سرمایه ارایه کنیم و در این زمینه راه اندازی صندوق های کالایی از یک سو کمک شایانی به ایجاد سلف های منجر به تحویل می کند و از سوی دیگر ابزاری برای تامین مالی شرکت های تولیدی به ویژه در شرایط رکودی است تا تولیدکنندگان بتوانند ضمن تأمین منابع مالی مورد نیاز خود، تولیداتشان را نیز بفروشند.مدیرعامل تأمین سرمایه لوتوس پارسیان ضمن تاکید بر اینکه باید ابزارهایی ایجاد کنیم که رونق بازار فیزیکی را به همراه آورند، گفت: در این راستا درصدد هستیم عرضه اوراق سلف طلای منجر به تحویل را دنبال کنیم. زیرا این ابزار هم در کسب بازدهی و نقدشوندگی بالا به صندوق های فعلی کمک می کند و هم به پیشرفت اقتصاد واقعی.تیموری شندی چشم انداز پیش روی صندوق سرمایه گذاری طلای لوتوس را مثبت ارزیابی کرد و گفت: امیدواریم این صندوق در کنار ایفای نقش خود در بازار سرمایه و به ویژه بورس کالا، به توسعه سایر صندوق های کالایی نیز کمک کند.وی افزود: تلاش می کنیم به لحاظ نقدشوندگی، مدیریت پرتفوی و تحقق بازدهی در این صندوق، ابزاری کارا را به بازار سرمایه ارایه کنیم و امیدواریم در این زمینه شرکت های نرم افزاری نیز با ما همکاری کنند.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۲۳۱۸۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرایی تازه برای خریداران طلا/ مالیات جدید در راه است؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، مالیات بر عایدی سرمایه از نقل و انتقال طلا، به معنای سرمایه‌ای بودن طلا از نگاه مصوبه اخیر مجلس است؛ اما به واقع جامعه‌ای که برای حفظ اندک سرمایه‌های خود در مقابل تورمی که دولت در ایجاد آن بی تاثیر نبوده است، با این سوال مواجه شده که چرا باید چنین مالیاتی پرداخت کند؟ برخی در این بین مدعی اند که اجرای این مصوبه اولین ضرر بزرگ را به بازار طلا خواهد زد.

انتخاب در گزارشی نوشت: محمدولی، کارشناس صنعت طلا، درباره مصوبه اخیر مجلس مبنی بر اخذ مالیات بر عایدی سرمایه از نقل و انتقال طلا گفت: این مصوبه فعالیت بازار را کند می‌کند و مصرف‌کننده دیگر تمایلی ندارد به سمت طلا بیاید. الان هم اگر مردم طلا می‌خرند، خواهان حفظ ارزش پول خود هستند و بعضا این خرید را مورد استفاده شخصی نیز قرار می‌دهند. این اتفاق که بیفتد، دیگر به سمت خرید طلا هم نمی‌آید و رونق بازار بسیار کم می‌شود. مردم به سمت و سوی طلای آبشده و دست دوم می‌روند که در آن صورت تولید طلا در کشور به شدت کاهش پیدا می‌کند.

وی در ادامه درباره ابهام اخذ مالیات از طلا اشاره کرد: مشخص نیست منظور از مالیات بر طلا چیست؛ آیا منظور متقاضیان عادی است؟ یا اینکه مالیات بر همکاران ما در واحدهای صنفی بر روی حجم قابل توجه اخذ می‌شود؟ مالیات مشخص نیست بر چه بخشی اعمال می‌شود. اگر بر واحدهای صنفی باشد، همکاران ما در حوزه شفافیت باید فعال باشند و در مقابل قانون اطاعت کنند، اما همکاران ما بحث مالیات را همین الان هم پرداخت می‌کنند؛ چه مالیات بر مشاغل و چه مالیات بر ارزش افزوده که عموماً پرداخت می‌کنند. ممکن است برخی مالیات واقعی را پرداخت نکنند، اما بیش از نود درصد مالیات پرداخت می‌کنند. اگر مالیات برمصرف‌کننده است، سازمان امورمالیاتی باید به طور شفاف بگوید که مردم در این بین چه کنند؟

ولی درباره راهکار مناسب برای مالیات بر طلا گفت: راهکار حل مشکل دست ما نیست، اما در نهایت ما به عنوان پیشنهاد می‌گوییم که بهتر است خرید و فروش طلا مثل گذشته جریان داشته باشد. حالا اگر یک فرد بخواهد یک گوشواره و انگشتر ۲ گرمی بخرد دیگر قدرت ندارد و تمایلی هم ندارد. رونق هر بازار و شهری، چراغ‌های طلا فروش هاست. مجلس بهتر است شرایط به قبل برگرداند.

۲۲۳۲۲۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899745

دیگر خبرها

  • ورود ۸۵۳ میلیارد تومان نقدینگی به صندوق‌های با درآمد ثابت در هفته‌ای که گذشت
  • ماجرایی تازه برای خریداران طلا/ مالیات جدید در راه است؟
  • آیا رویه واردات در مقابل صادرات خود اصلاح می‌شود؟
  • مزایده اموال متهم پرونده صندوق سرمایه گذاری بهمئی
  • استقبال چشم‌گیر از صندوق سرمایه‌گذاری املاک و مستغلات مالک آتیه مسکن
  • مصوبه جدید مالیاتی مجلس: بورس از مالیات بر عایدی سرمایه معاف شد
  • خودروهای میلیاردی متهم پرونده صندوق سرمایه‌گذاری بهمئی به مزایده گذاشته می‌شود+ جزئیات
  • فرصت طلایی «مشارکت مردم» در توسعه طلای سیاه
  • محرک جدید بورس
  • صندوق‌های املاک و مستغلات بورس، مسیری برای کمک به بانک‌ها جهت رهایی از بنگاهداری