Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-30@07:57:37 GMT

عدم وجود خلاء قانونی در حوزه عشایر

تاریخ انتشار: ۹ مرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۲۳۳۲۳۴

عدم وجود خلاء قانونی در حوزه عشایر

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان؛ جعفر رودری رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کرمان در دیدار استاندار و مجمع نمایندگان استان با سران عشایر استان در منطقه هنزاء گفت: در برنامه ششم توسعه کشور در حوزه عشایر خلاء قانونی نداریم و مشکل اساسی، تلفیق زندگی روستایی با عشایر است که با برگزاری نشست هماهنگی، تفکیک این دو حوزه انجام می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: پیگیری ماده 10 و 12 موجب می شود که بخشی از مشکلات آب عشایر از این محل رفع شود.


وی خاطرنشان کرد: جاده های ارتباطی آبرسانی سیار نیاز به تامین اعتبار دارد که در سال 96 بخشی از این موارد تامین اعتبار شده اما اختصاص نیافته است و باید در نشست هماهنگی، اولویت اجرای این پروژه ها را تعیین کنیم تا در سال جاری اجرایی شوند.


وی یادآور شد:برای اسکان، ایجاد جاده های ارتباطی و آبرسانی سیار در حوزه تامین زیرساخت ها تلاش می شود که اعتبار تکمیلی اختصاص یابد و این مشکلات برطرف شود.


یکی از نمایندگان عشایر نیز در این نشست با اشاره به اینکه اساس مشکل مردم در منطقه هنزاء تا بندر نبود جاده مناسب است، گفت: وجود حداقل یک جاده روستایی در این منطقه بسیار ضروری است .


حسین سلیمانی افزود: بخش زیادی از اشتغال عشایر در حوزه صنایع دستی است و باید یک کاگروه ویژه با حضور متخصصان شکل گیرد تا هدایت شغلی و کارآفرینی صحیح در این رابطه انجام شود.


وی بیان کرد: بخش زیادی از افراد را می توان در بخش تولیدات عشایری و صنایع دستی ساماندهی کرده و زمینه اشتغال انها را فراهم کرد.


وی بر توسعه زیرساخت های ارتباطی در این منطقه تاکید کرد و ادامه داد: این منطقه با وجود دارا بودن 850 خانوار، فاقد خانه بهداشت است.


یکی دیگر از نمایندگان عشایر استان کرمان نیز با اشاره به اینکه مسائل عشایر، بنیانی است و باید به صورت بنیانی حل شود، گفت: جامعه عشایری رو به اضمحلال است و اگر با تصمیمات قانونی، این جمعیت احیا شود در سطح دنیا مطرح می شود و در تاریخ باقی خواهد ماند.


مرید پورامیری ادامه داد: به دلیل نبود قانون، جامعه عشایری همیشه به حاشیه رانده شده و مورد بی مهری قرارگرفته است.


وی افزود: در برنامه ششم نامی از عشایر برده شده است و با توجه به این موضوع، عشایر انتظار دارند که مانند شهر و روستا مورد توجه قرار گیرند.

انتهای پیام/س

عدم وجود خلاء قانونی در حوزه عشایر

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۲۳۳۲۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت سه پایگاه امدادی اورژانس در کهگیلویه و بویراحمد

سرپرست اورژانس پیش بیمارستانی کهگیلویه و بویراحمد گفت: ساخت سه پایگاه امدادرسانی اورژانس جاده‌ای در شهرستان‌های بویراحمد و گچساران آغاز شد.

به گزارش گروه استان‎ها خبرگزاری دانشجو، امین نیکویی نژاد، افزود: اکنون در مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد، ۵۳ پایگاه اورژانس جاده‌ای زمینی و یک پایگاه اورژانس هوایی خدمات رسانی می‌کنند.

نیکویی نژاد بیان داشت: پایگاه‌های جدید نیز در سه نقطه استان ساخته می‌شود.

سرپرست اورژانس پیش بیمارستانی کهگیلویه و بویراحمد افزود: یکی از این پایگاه‌های جاده‌ای در منطقه لیشتر شهرستان گچساران، یک پایگاه در جاده کمربندی، ورودی شهرک‌های صنعتی شهرستان بویراحمد و یک پایگاه نیز در روستای کوشک یا آب سپید در جاده ارتباطی یاسوج -بابامیدان احداث می‌شود.

نیکویی نژاد مساحت پایگاه اورژانس جاده‌ای منطقه کوشک را ۲۴۰ متر مربع عنوان کرد و گفت: این پایگاه اورژانس جاده‌ای، با ۲۵ میلیارد ریال، ساخته می‌شود.

سرپرست اورژانس پیش بیمارستانی کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: پایگاه اورژانس جاده‌ای کمربندی نیز، در مساحت ۳۶۰ متر مربع و با اعتبار ۳۵ میلیارد ریال احداث می‌شود.

نیکویی نژاد افزود: پایگاه اورژانس جاده‌ای منطقه لیشتر نیز در زمینی به مساحت ۴۵۰ متر مربع و با اعتبار ۳۰ میلیارد ریال احداث می‌شود.

دیگر خبرها

  • این جاده‌های ایران در بهار هم برفی هستند
  • تاکید طالبان بر توسعه ارتباط افغانستان و منطقه
  • طالبان هیچ‌گونه قاعده و قانونی در حوزه مرزبانی ندارد
  • توزیع ۸۰۰ تن آسفالت در مسیر جاده اوغلی و قوناخلارباغی تبریز
  • تلاش معلم شهرکردی برای آموزش دانش آموزان منطقه عشایر نشین
  • دستگیری متخلفین برداشت غیرمجاز شن و ماسه در منطقه حفاظت شده تالاب نوروزلو
  • ساخت سه پایگاه امدادی اورژانس در کهگیلویه و بویراحمد
  • تضمین سلامت و رضایتمندی مردم«معمولان» در حوزه آرد و نان
  • مشاورین املاک و خودرو باید دارای پروانه فعالیت باشند
  • مجلس به دنبال اجرای سند تحول رییس جمهور در حوزه ارز است