Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرمشهر_ نخستین سمینار آموزشی تولید و اشتغال در صنعت زالو با حضور مسئولان استانی در اتاق بازرگانی برای نخستین بار در خرمشهر برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، شامگاه دوشنبه سمینار آموزشی تولید و اشتغال در صنعت زالو باهمکاری سازمان فنی و حرفه استان خوزستان، اتاق بازرگانی صنایع معادن کشاورزی خرمشهر و با همکاری خانه زالو ایران به صورت رایگان در آمفی تئاتر اتاق بازرگانی خرمشهر برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این همایش که با حضور مدیرکل سازمان فنی و حرفه ای خوزستان، مدیر عامل خانه زالو ایران و برخی دیگر از مسئولان محلی برگزار شد، به مواردی همچون معرفی صنعت زالو، روش های و میزان درآمد زایی این صنعت پرداخته شد که علاقمندان از خرمشهر و چند شهرستان دیگر استان در این سمینار شرکت داشتند.
مدیر کل سازمان فنی و حرفه ای خوزستان در این سمینار تخصصی اظهار کرد: این سمینار منجر به ایجاد مزارع پرورش زالو خواهد شد و مشاوران و کارشناسان خانه زالو ایران در طول دوره نقش هدایت کننده را خواهند داشت.

عبدالنبی سواعدی همچنین از تعهد خانه زالو ایران برای خرید تضمینی تولیدات و همچنین تحت پوشش بیمه ای قرار گرفتن مزارع زالو، توسط بیمه آرمان خبر داد.

وی برگزاری سمینار آموزشی صنعت زالو را در راستای سیاست نیازسازی دانست و گفت: از رویکردهای جدی آموزش فنی و حرفه ای نیازسنجی و شناسایی ظرفیت ها و بازار کار است که این امر در کارگروه اشتغال استان بررسی می شود اما از دیگر رویکردهای جدید این سازمان معرفی فرصت های جدید و به عبارتی نیازسازی است.

سواعدی افزود: نیازسازی با شناسایی نیازها و ظرفیت های جدید اتفاق می افتاد که این رویکرد جدید می تواند بازار کار جدید نیز ایجاد کند و شروع جدیدی در حوزه اشتغال باشد.

وی در ادامه بیان کرد: فنی و حرفه ای به دنبال این است که بتواند فرصت های کارآفرینی را شناسایی کرده و به عنوان سیستم تسهیل گر، بخش خصوصی را وارد عرصه کارآرینی و توسعه اشتغال کند.

مدیرکل سازمان فنی و حرفه ای خوزستان با بیان اینکه در فنی و حرفه ای استان خوزستان اصل ۴۴ اجرایی شده است، توضیح داد: در خوزستان ۵۸ مرکز آموزش دولتی و ۷۰۰ مرکز آموزش بخش خصوصی وجود دارد که به عبارتی سه برابر بخش دولتی بخش خصوصی فعالیت می کند.

سواعدی همچنین بر لزوم توسعه فناوری در بخش فضای مجازی تاکید و به افتتاح آموزشگاه مجازی فناوری اطلاعات در آبادان اشاره کرد و افزود: این آموزش ها باید در استان توسعه یافته و به صورت مستمر انجام شود چرا که با توقف آموزش رشد و توسعه نیز متوقف می شود و بر همین اساس باید با تکنولوژی های جدید آشنا شد.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۲۳۵۶۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم توسعه مراکز جوار کارگاهی برای تربیت نیروی متخصص

به گزارش خبرنگار مهر، مهرداد عظیمی صبح سه شنبه در هشتمین همایش سراسری نشست مشترک مدیران سازمان فنی و حرفه‌ای کشور که در استان کردستان برگزار شد، به ظرفیت های بالای استان کردستان اشاره و اظهار کرد: کردستان سرزمین استعدادهای درخشان در حوزه‌های مختلف خدادادی و به ویژه نیروی انسانی است.

وی به اهمیت توجه مطالبات مردم کردستان اشاره کرد وافزود: مطالبات استان کردستان از دولت زیاد است که خوشبختانه بخشی از این مطالبات در این دولت به بهره‌برداری رسیده است و این امر باید به خوبی منعکس شود.

رییس سازمان فنی و حرفه‌ای کشور عنوان کرد: ظرفیت های مهم استان کردستان باید به صورت ویژه در رسانه ملی منعکس شود.

بیش از ۴ هزار کارگاه و واحد آموزشی در سازمان فنی و حرفه ای وجود دارد

وی به تعداد واحد و کارگاه های سازمان فنی و حرفه ای اشاره کرد و ابراز داشت: سازمان فنی حرفه‌ای کشور دارای ۴ هزار و ۱۶۲ کارگاه و واحد آموزشی، ۲۲ هزار آموزشگاه آزاد در کشور دارد.

عظیمی به لزوم توسعه مراکز جوار کارگاهی تاکید کرد و گفت: این اقدام با هدف تربیت نیروی متخصص برای تولید از نیازهای اساسی کشور است.

وی ادامه داد: ارتقاء این مراکز و آموزش و سنجش صلاحیت از جمله اولویت های سازمان فنی و حرفه‌ای کشور طی امسال است.

وی از وجود ۴۰ هزار مربی و ۸ هزار کارگاه در بخش دولتی در کشور خبر داد و بیان کرد: این مهم نشان از تأثیر گذاری و اهمیت سازمان فنی و حرفه‌ای کشور در امر تولید و مهارت دارد.

رییس سازمان فنی و حرفه‌ای کشور با تاکید بر اینکه استان کردستان باید عزم جدی تری برای مهارت آموزی داشته باشد گفت: تحقق شعار سال یکی از مهمترین راهکارهای کاهش بیکاری و افزایش اشتغال است.

وی اضافه کرد: جهش تولید با مشارکت مردم یک انتخاب راهبردی و خادمان کشور باید به برخی موضوعات با نگاه ویژه تری بنگرند.

وی اعلام کرد: با توجه به اینکه اقتصاد مسئله اصلی کشور است و دشمن همواره در حوزه هدف گذاری می‌کند، دولت باید با کار جهادی در حوزه تولید و با نگاه جهشی به تحقق شعار سال کمک کند.

کد خبر 6092953

دیگر خبرها

  • جوی ناپایدار در اروند
  • اشتغال بیش از ۶ هزار نفر در صنعت زنبورداری استان اردبیل
  • برگزاری دوره‌های آموزشی توانمندسازی شاغلان و فعالان صنعت گردشگری در یزد
  • بارش باران در اروند
  • خودکفایی، اشتغال و معیشت با استفاده از پساب‌های کشاورزی
  • آموزش و مهارت‌آموزی به ۲۰۰ هزار دانش‌آموز کشور
  • ۲۰۰ هزار دانش‌آموز در کشور آموزش‌های مهارتی می‌بینند
  • لزوم توسعه مراکز جوار کارگاهی برای تربیت نیروی متخصص
  • تولید ۱۳۶۲ مترمربع فرش توسط مددجویان امداد خراسان جنوبی
  • افت دما در آبادان و خرمشهر