Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جماران؛ عضو شورای مرکزی فراکسیون امید مجلس با تاکید بر کاهش تعداد اصلاح‌طلبان و عدم حضور وزیر زن در کابینه دوازدهم، از خواسته رییس‌جمهوری از گزینه‌های وزارت کشور برای معرفی ۳۱ استاندار خود خبر داد و درباره نقش رییس مجلس در تشکیل کابینه دوازدهم گفت: اگر لاریجانی به‌دنبال ریاست‌جمهوری آینده است، باید عقلانیت را درنظر بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قاسم میرزایی نیکوبا اشاره به آخرین گمانه‌زنی‌ها درباره کابینه و انتشار برخی شایعات درمورد عدم تحقق مطالبات گفتمانی رای‌دهندگان باوجود تشکیل کمیته‌های تعامل متعدد در فراکسیون امید، شورای‌عالی سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان و همچنین ارائه فهرست‌های متعدد از افراد شایسته ازسوی گروه‌ها و تشکل‌های مختلف سیاسی و غیرسیاسی، گفت: اگر این موارد صحیح باشد، جای نگرانی است.

اطمینان‌بخشی مشاور ارشد روحانی به اصلاح‌طلبان درخصوص کابینه دوازدهم

او گفت: با این حال اخیراً‌ با یکی از یکی مشاوران ارشد روحانی در تشکیل کابینه صحبت کرده و این فرد بسیار نزدیک به رییس‌جمهوری به بنده گفت که خیالتان نسبت به وزرای پیشنهادی راحت باشد و مطمئن باشید که کابینه دوازدهم به‌مراتب بهتر از دولت یازدهم خواهد بود و قطعاً جریان اصلاحات و اعتدال در مجموع نسبت به فهرست وزرای پیشنهادی رضایت نسبی خواهند داشت.

شواهد از کاهش تعداد اصلاح‌طلبان و عدم حضور زنان در کابینه حکایت دارد

عضو شورای مرکزی فراکسیون امید در عین حال تصریح کرد: با این همه قرائن و شواهد و همچنین پیگیری‌هایی که از طریق روابط و دسترسی‌های شخصی انجام دادم، حاکی از وضعیتی متفاوت است و نشانی از آن‌چه این مشاور ارشد روحانی گفت، ندارد و برعکس نشان می‌دهد تعداد اصلاح‌طلبان در کابینه کاهش پیدا می‌کند و مهم‌تر از آن، از ظرفیت‌های فراوان زنان نیز استفاده مطلوبی در کابینه صورت نگرفته است.

عضو کمیسیون شورا‌ها و امور داخلی کشور در مجلس شورای اسلامی با اشاره به حضور حداقل یک وزیر زن در دولت احمدی‌نژاد گفت: این‌که هنوز نمی‌توانیم در کابینه یک وزیر زن داشته باشیم از عجایبی است که در دولت روحانی در حال تحقق است.

بجز دغدغه‌های رهبری، سایر محدودیت‌ها در انتخاب کابینه دوازدهم قابل‌قبول نیست

او در واکنش به این پرسش که باتوجه به زمزمه‌های مربوط به تبدیل‌شدن سازمان محیط زیست به وزارتخانه، احتمالاً یک مدیر مرد برای تصدی این سازمان معرفی خواهد شد، آیا می‌توان نتیجه گرفت که روحانی برخلاف ادعای نزدیکانش اعتقادی به وزیر زن ندارد، گفت: به هر حال ممکن است که این‌طور باشد. چرا که بجز گزارشی که دفتر مقام معظم رهبری منتشر کرد و به‌روشنی و صراحت تمام دغدغه‌های ایشان را درباره کابینه مطرح کرد، باقی مواردی که در این رابطه عنوان شده و بعضاً از مخالفت مراجع یا برخی نهاد‌ها با حضور زنان در پست‌های وزارتی صحبت می‌شود، قابل پذیرش نیست و این مسائل نقض صریح قانون است.

میرزایی‌نیکو تصریح کرد: قانون می‌گوید رییس‌جمهوری می‌تواند کابینه را معرفی کند و بنابر این آن‌چه درباره محدودیت‌های روحانی مطرح شده یا عنوان می‌شود که رییس‌جمهوری باید برخی مسائل را درنظر بگیرد، قابل قبول نیست و این مسائل نمی‌توان معیار تصمیم‌گیری باشد.

هدف مشاور ارشد روحانی از اطمینان‌بخشی به اصلاح‌طلبان کاهش نگرانی‌ها بود

عضو شورای مرکزی فراکسیون امید مجلس در پاسخ به این پرسش که چه‌کسی تشخیص می‌دهد اصلاح‌طلبان باید به‌گفته آن مشاور ارشد روحانی از وضعیت وزرای پیشنهادی راضی باشند، گفت: این گفته فردی است که به‌عنوان یکی از نزدیک‌ترین افراد به آقای روحانی، در تهیه فهرست وزرای پیشنهادی مسئولیت دارد. شاید هدفشان این بوده که نگرانی ما را تاحدودی برطرف کند یا لااقل تاحدودی این نگرانی‌ها را التیام بخشد.

روحانی از شریعتمداری برای وزارت کشور برنامه خواسته است

عضو کمیسیون شورا‌ها و امور داخلی کشور در مجلس همچنین در پاسخ به سوال دیگری درباره مطالبه جدی درخصوص تغییر در وزارت کشور و انتشار شایعاتی مبنی بر عدم تحقق این مطالبات اعلام کرد: اطلاع دارم آقای روحانی حداقل از یک نفر دیگر بجز آقای رحمانی‌فضلی نیز برنامه خواسته است.

نماینده اصلاح‌طلب مردم دماوند در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: آقای روحانی از آقای شریعتمداری هم برای وزارت کشور برنامه خواسته و این برنامه تقدیم رییس‌جمهوری شده است. با این حساب بعید نیست که روحانی درمورد وزارت کشور تجدیدنظر کند.

رییس‌جمهوری از گزینه‌های وزارت کشور خواسته ۳۱ استاندار خود را معرفی کنند

عضو کمیسیون ماده ۱۰ احزاب خاطرنشان کرد: رییس‌جمهوری در بررسی گزینه‌های وزارت کشور باید به نظر این افراد درخصوص استاندارانشان توجه داشته باشد که شنیده‌ام آقای روحانی نیز چنین تمهیدی را درنظر گرفته و از گزینه‌هایی که برای وزارت کشور مطرح شده‌اند، خواسته که فهرست ۳۱ استاندار خود را نیز در اختیار رییس‌جمهوری قرار دهد تا با توجه به افرادی که قرار است به‌عنوان استانداران آینده فعالیت کنند، درمورد این‌که چه کسی وزیر باشد، تصمیم‌گیری کند.

لاریجانی در تشکیل کابینه معقول عمل خواهد کرد

او در واکنش به سوالی درباره نقش رییس مجلس در تشکیل کابینه اعلام کرد: آقای لاریجانی قطعاً معقول عمل خواهد کرد. رییس مجلس به‌خوبی می‌داند برای پیشبرد برنامه‌هایی که تصویب شده، باید در استان‌های مختلف، افرادی کارآمد و فکور به کار گرفته شوند و تحقق این برنامه‌ها، هدف و خواسته لاریجانی هم است.

اگر لاریجانی به‌دنبال ریاست‌جمهوری آینده است، باید عقلانیت را درنظر بگیرد

نماینده اصلاح‌طلب مردم دماوند در مجلس یادآور شد: با این حساب حتی اگر به این فکر کنیم که آقای لاریجانی برنامه‌ای برای انتخابات ریاست‌جمهوری ادوار بعد داشته باشد، قطعاً باید سعی کند عقلانیت را در دستور کار قرار دهد و بعید می‌دانم رییس مجلس پی‌گیری خاصی برای حضور افراد در کابینه داشته باشد اما اگر این‌گونه باشد، اتفاق بدی خواهد افتاد.

فراکسیون امید رسالت تاریخی خود را در جریان رای‌اعتماد ایفا می‌کند

عضو شورای مرکزی فراکسیون امید مجلس در پاسخ به سوال دیگری درباره خطوط قرمز این فراکسیون در جریان رای‌اعتماد به وزرای پیشنهادی اعلام کرد: به نظر می‌رسد فراکسیون در ‌‌نهایت به یک جمع‌بندی منسجم و هماهنگ درباره کابینه برسد و قطعاً این‌طور نخواهد بود که مثلاً هیات رییسه به گونه‌ای عمل کند و بدنه فراکسیون به شکلی دیگر تصمیم بگیرد.

میرزایی نیکو در پایان تصریح کرد: فراکسیون امید باید از هم‌اکنون اقدامات لازم را انجام دهد تا بتواند با عِده و عُده لازم در جریان رای‌اعتماد نقش ویژه و رسالت تاریخی خود را ایفا کند و اگر این اتفاق نیافتد، قطعاً مردم حق خواهند داشت که گلایه کنند.

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۲۳۶۳۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چه کسی بر صندلی ریاست مجلس دوازدهم تکیه می‌زند؟

با مشخص‌شدن نتایج انتخابات مجلس دوازدهم در بیشتر کرسی‌های نمایندگی،‌ رقابت‌ها برای ریاست بر قوه مقننه شدت گرفته است که شنیده‌ها از محافل سیاسی و راهروی مجلس از لابی‌های پشت‌پرده و برگزاری جلسات گوناگون حکایت دارد.

به گزارش ایسنا،‌ بعد از برگزاری دوازدهمین دوره انتخابات مجلس، تکلیف ۲۴۵ کرسی برای ۴ سال آینده مشخص شد و ۴۵ کرسی باقی‌مانده نیز در ۲۱ اردیبهشت تعیین می‌شوند بنابراین اکنون بیش از دو سوم ترکیب مجلس آینده مشخص شده است.

از همان ابتدای اعلام نتایج انتخابات،‌ موضوع اصلی در محافل سیاسی تعیین «رئیس مجلس دوازدهم» بود. موضوعی که هم در رسانه‌ها پیگیری شد، هم چهره‌های سیاسی داخل و خارج مجلس را به واکنش واداشت و هم زمینه جناح‌بندی‌ها در این باب را فراهم کرد؛ این روند در روزهای پس از برگزاری انتخابات مجلس آنقدر سرعت گرفت که به موازات اعلام نتایج در مهمترین حوزه‌های انتخابیه، اسامی چهره‌هایی برای تکیه‌زدن به صندلی ریاست مجلس شنیده می‎شد. با نزدیک‌شدن به شروع کار مجلس آینده اما این رقابت‌ها رنگ‌وبوی بیشتری گرفته و خبرها حکایت از برگزاری جلسات متعدد رسمی و غیررسمی برای تصمیم‌سازی درباره ریاست مجلس آینده دارد.

برمبنای آنچه برخی منتخبان مجلس آینده می‎‌گویند، افرادی چه به صورت مستقیم و چه غیرمستقیم برای ریاست مجلس اعلام آمادگی کردند که از جمله آنان می توان از «محمدباقر قالیباف»، «منوچهر متکی»، «مجتبی ذوالنوری»، «مرتضی آقاتهرانی»، «حمید رسایی» و «حمیدرضا حاجی‌بابایی» نام برد. شنیده‌ها از راهروی مجلس هم نشان می‌دهد این چهره‌ها برای جلب نظر سایر منتخبان، جلساتی برگزار کرده‌اند؛ روندی که در آن، طرح وعده‌هایی برای گرفتن رای از منتخبان مجلس آینده هم دور از ذهن نیست.

باتوجه به رقابت تنگاتنگ جریان‌های مختلف اصولگرایی در انتخابات مجلس دوازدهم و حضور کاندیداهای آنان در بهارستان، ‌انتظار می‌رود صحنه رقابت نه‌تنها برای کسب کرسی ریاست که برای کرسی نایب رئیسی، سایر اعضای هیأت رئیسه مجلس و حتی رؤسای کمیسیون‌های تخصصی مجلس نیز جدی‌تر شود و در نهایت فضای کلی مجلس دوازدهم را به سمت‌وسویی هدایت کند که در آن کمتر شاهد یک‌دستی‌هایی از نوع مجلس یازدهم باشیم.

در چنین شرایطی، اینکه کاندیداهای هر کدام از این کرسی‎های ریاست، گوشه‌چشمی به نتایج دوره دوم انتخابات مجلس داشته باشند تا با رایزنی‌ها بتوانند نظر آنان را به خود جلب کنند، نه‌تنها تصور بعیدی نیست که به نظر می‌رسد تاثیر سرنوشت‌سازی هم بر ترکیب نهایی هیات رئیسه و روسای کمیسیون‌های مجلس دوازدهم برجای بگذارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ستاره‌شناسان قوی‌ترین شواهد برای سیاره نهم را کشف کردند
  • کاندیداتوری عضو شورای نگهبان در انتخابات ریاست جمهوری /صادق زیباکلام برای مصاحبه آمد، زاکانی برای گزارش دادن /خاطرات آیت الله هاشمی
  • اصلاح‌طلبان درباره روند بررسی صلاحیت‌ها چه گفتند؟
  • فاکتور اشتباه و شیطنت آمیز اصلاح طلبان در خصوص شرایط امید در جامعه/ آغاز کنش‌های انتخاباتی رادیکال‌ها پس از عملیات تحریم!
  • مخالفت مجلسی‌ها با کلیات طرح افزایش تعداد نمایندگان به ۳۳۰ نفر
  • مخالفت مجلس با کلیات طرح افزایش تعداد نمایندگان
  • مخالفت نمایندگان با کلیات طرح اصلاح جداول حوزه های انتخابیه
  • جبهه پایداری به دنبال تصاحب هیات رئیسه مجلس است
  • ۵ رقیب قالیباف برای ریاست مجلس مشخص شدند / این ۵ نفر می‌خواهند قالیباف را ناک اوت کنند
  • چه کسی بر صندلی ریاست مجلس دوازدهم تکیه می‌زند؟