Web Analytics Made Easy - Statcounter

ارومیه – رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی از تولید سالانه بیش از ۷۹ هزار تن گوشت سفید مرغی در استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، اسمعیل کریم زاده صبح سه شنبه در جلسه کارگروه پژوهش و توسعه صنعت طیور استان با بیان اینکه آذربایجان غربی یکی از قطب های مهم تولید گوشت مرغ در کشور به شمار می رود افزود:استان با تولید سالانه بیش از ۷۹ هزار تن گوشت سفید مرغی و تولید ۸۵ میلیون قطعه جوجه یکروزه در سطح مرغداری های استان جزو استانهای مطرح و شاخص در صنعت طیور در کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از وجود پنج زنجیره تولید گوشت مرغ در استان خبر داد و عنوان کرد: حمایت و فراهم کردن بستر رشد و شکوفایی صنعت طیورکه تامین کننده سلامت و امنیت غذایی مردم در جامعه است، جزو وظایف اصلی وزارت جهاد کشاورزی به شمار می رود.

کریم زاده با تاکید بر اینکه برای توسعه صنعت طیور تشکیل تشکلهای استانی لازم و ضروری است عنوان کرد: باید همزمان با فرآیند تولید باید به دنبال دست یابی به بازار های صادراتی و توسعه این صنعت در استان باشیم.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان نیز در این جلسه با اشاره به فعالیتهای انجام گرفته در حوزه صنعت طیور استان طی سالهای اخیر گفت: به دلیل اینکه استان آذربایجان غربی هم از نظر تولید و هم از نظر تعداد زنجیره تولید جزو استانهای شاخص کشور است و به جهت بالا بودن شمار واحدهای تولیدی و صنعتی در این بخش در استان در طی سالهای اخیر به هیچ عنوان مجوز و یا پروانه احداث کشتارگاه، کارخانه خوراک طیور و یا واحد تولیدی مرغ مادر و گوشتی و ... صادر نشده است.

سید فضل اله قریشی ادامه داد: امیدواریم با ایجاد کارگروه پژوهش و توسعه صنعت طیور استان که ممهترین نقش آن تببین چالشهای واحدهای تولیدی و رفع مشکلات موجود آنهاست گامهای مثبتی در جهت افزایش بهره وری و راندمان تولید در صنعت طیور استان برداریم.

وی خاطرنشان کرد: این استان با دارابودن ۷۱۲ واحد مرغداری و زنجیره‌های تولید محصولات طیور از جایگاه خوبی در سطح کشور برخوردار است.

مدیر شرکت پشتیبانی امور دام آذربایجان غربی نیز در این جلسه با اشاره به اهداف و اهمیت تشکیل کارگروه پژوهش و توسعه صنعت طیور استان اظهارداشت: به منظور برنامه ریزی و اتخاذ تدابیر لازم در جهت توسعه متوازن صنعت طیور و ایجاد انسجام در فعالیتهای علمی و پژوهشی این کارگروه تشکیل می شود.

علی محسن پور ابراز امیدواری کرد با ایجاد ارتباط بین صنعت و مراکز علمی و پژوهشی و ترویج یافته های علمی به دست آمده از فعالیتهای علمی و پژوهشی و همچنین تشکیل شرکتهای دانش بنیان در این زمینه، صنعت طیور استان بیش از پیش در رونق اقتصادی استان و تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی مدنظر مقام معظم رهبری تاثیر گذار باشد.

در پایان احکام عضویت اعضای کارگروه پژوهش و توسعه صنعت طیور آذربایجان غربی توسط ریاست سازمان جهاد کشاورزی استان به اعضای حاضر در جلسه اعطا شد.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۲۳۶۳۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۶.۳ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری در صنعت نفت و گاز

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا، محسن خجسته مهر معاون وزیر نفت و رئیس شرکت ملی نفت ایران در مراسم امضای تفاهم نامه‌های مطالعات طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی با هلدینگ ها، شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی گفت: ماموریت شرکت ملی نفت ایران تولید نفت و گاز و صادرات آن و ایجاد ثروت برای کشور است. برای اینکه این تولید محقق بشود و نیازمند سرمایه گذاری هستیم.

وی تصریح کرد: سرمایه گذاری در صنایع بالادستی جزو کار‌های زیر بنایی کشور است که مفتخر به انجام آن هستیم. سابق بر این فقط شرکت‌های اکتشاف و تولید می‌توانستند طرف دوم قرارداد وزارت نفت شوند، اما با پیشنهاد وزیر محترم نفت حالا بخش خصوصی نیز می‌تواند به عنوان طرف دوم شناخته شده و در توسعه میادین ما سرمایه گذاری کند.

معاون وزیر نفت گفت: امسال با لطف خداوند و همکاری بخش خصوصی موفق شده ایم که جهش دوم سرمایه گذاری با کمک پتروشیمی‌ها را رقم بزنیم و طی این تفاهم‌ها با سرمایه گذاری ۷ میلیارد دلاری ۱۳۰ میلیون متر مکعب به تولید گاز کشور افزوده می‌شود. اگر پتروشیمی بخواد زنجیره تامین خود را تکمیل کند و ظرفیت ۳۰ میلیون تنی که در برنامه هفتم پیش بینی سده است که به تولید خود بیافزاید نیاز به خوراک بیشتری دارد و با این قرار داد می‌توانیم بخشی از آن را تامین کنیم. چه انگیزه‌ای بالاتر از اینکه پتروشیمی‌هایی که نیازمند خوراک هستند خود در بخش توسعه تولید خوراک سرمایه گذاری کنند.

وی تاکید کرد: در سال جهش تولید با مشارکت مردم باید گفت که عمده صاحبان پتروشیمی‌ها و بانک‌ها مردم هستند که سهام این شرکت‌ها را در اختیار دارند و ما با وارد کردن بانک‌ها و پتروشیمی به سرمایه گذاری در  صنعت نفت و گاز در جهت تحقق شعار سال برآمده ایم

خجسته مهر گفت: در ۲.۵ سال دولت سیزدهم سالی بیش از ۶.۳ میلیارد دلار سرمایه گذاری انجام شده است و این نزدیک به ۴ برابر دولت قبل است و از ۱۵ میلیارد دلار قراردادی که امضا شده است بخش عمده آن از طریق بخش خصوصی بوده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • لزوم جذب سرمایه گذار برای اجرای طرح‌های راه وشهرسازی آذربایجان غربی
  • کارگران ستون فقرات تولید ملی و اقتصاد ایران اسلامی هستند
  • ابلاغ و اجرای طرح جامع نقش اساسی در رونق ساخت‌وساز و اقتصاد ارومیه دارد
  • کلنگ احداث هتل و تله‌کابین خوشاکو ارومیه به زمین زده شد
  • همه باید در مسیر گره‌گشایی از مشکلات تولید گام بردارند
  • بیش از ۶.۳ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری در صنعت نفت و گاز
  • کشف ۸۵۰ کیلوگرم گوشت و آلایش‌های غیربهداشتی و غیرقابل مصرف دام و طیور
  • بازدید معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان غربی از دو واحد تولیدی در ارومیه
  • ایجاد یک‌هزار شغل با شناسایی ۴۲ فرصت سرمایه‌گذاری در مازندران
  • رتبه سوم مهاباد درتولید گوشت دراستان