Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست سازمان مدیریت پسماند: این سامانه واقع در مجتمع آبعلی منطقه4 از سال 1392آغاز به کار کرده و توان تولید برق آن با رشد پلکانی، در حال حاضر به حدود یک مگا وات در ساعت رسیده است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما و به نقل از روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان مدیریت پسماند، منصور باقرصاد با بیان این‌که بیوگاز از شکستن میکروارگانیسم‌ها در غیاب اکسیژن به دست می‌آید، توضیح داد: این گاز زیستی از تجزیه مواد آلی نظیر بیوماس، کود حیوانی، فاضلاب و پسماندهای شهری، طی فرآیندی بی‌هوازی یا تخمیر تولید می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیوگاز در قالب یک منبع تجدیدپذیر انرژی، امروزه کاربردهای فراوانی را در سامانه‌های مختلف از جمله تولید حرارت، CHP(تولید همزمان حرارت و توان) و منبع سوخت خودرو داراست.وی افزود: بیوگاز ترکیبی از دی اکسید کربن و متان است که طی فرآیند بی هوازی به وسیله نوع خاصی از باکتری‌ها، از مواد آلی حاصل می‌شود.در این عملیات، مواد آلی به صورت محلول و طی فرآیند شیمیایی به محصول تبدیل می‌گردد. به طوری که کربوهیدرات‌های پیچیده نظیر مواد سلولزی، لیپیدها، فیبر و پروتئین‌ها به ترکیبات ساده‌تر هم‌چون قند، گلیسرین، چربی‌های ساده و آمینو اسیدها تغییر حالت می‌دهند.سرپرست سازمان مدیریت پسماند تصریح کرد: در همین راستا و به دنبال اجرای سیاست‌های زیست محیطی شهرداری تهران، این سازمان در سال 1389 نسبت به انعقاد قرارداد با بخش خصوصی جهت ساخت سامانه تولید انرژی الکتریسیته از پسماندهای شهری به روش هضم بی هوازی اقدام نمود.بدین ترتیب نخستین و عظیم‌ترین سامانه هاضم بی‌هوازی در خاورمیانه در منطقه4 پایتخت و محدوده آبعلی پایه‌گذاری شد.مهندس باقرصاد با اشاره به آغاز عملیات ساخت، نصب و راه‌اندازی توسط بخش خصوصی در سال 1392 و اتمام عملیات راهبری آن در سال 1393، اظهار داشت: با توجه به بدیع و تازه بودن این صنعت در کشور و نیاز به سازگار نمودن آن با شرایط موجود، آنالیز پسماندهای مخلوط شهری و بحث بومی‌سازی در مرحله احداث و راهبری بسیار مهم تلقی شده و از آن‌جا که بخش خصوصی به تنهایی در اجرای این امر موفق نبود؛ لذا با مدیریت سازمان و اعمال نظر کارشناسان در امور فنی، علمی، راهبری، دستورالعمل‌ها در فرآیند تولید بیوگاز اصلاح و به طور کلی بومی‌سازی فرآیند در کلیه بخش‌ها اعم از واحد پردازش و برق صورت گرفت؛ به طوری که کاهش گاز H2S در آنالیز بیوگاز تولیدی را می‌توان از جمله موفقیت‌های سازمان مدیریت پسماند در این حوزه عنوان کرد.وی در همین خصوص ادامه داد: در نهایت به همت بخش خصوصی و همکاری این مجموعه، عملیات تولید برق از این گاز زیستی به صورت پیوسته و مستمر آغاز و هم‌چنان نیز ادامه دارد. قائم مقام حوزه معاونت خدمات شهری و محیط زیست شهرداری تهران به برنامه‌ریزی‌های سازمان مدیریت پسماند برای افزایش توان تولید برق از بیوگاز اشاره و تاکید کرد: در حال حاضر این سامانه با تلاش مستمر کارشناسان مشغول به کار بوده و حدود یک مگاوات ساعت الکتریسیته تولیدی را به شبکه سراسری برق تحویل می‌دهد.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۲۳۶۸۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش بهره‌وری اوقاف یعنی موفقیت در گستراندن خیرات در کشور

وزیر فرهنگ با بیان اینکه افزایش بهره‌وری در سازمان اوقاف یعنی موفقیت در گستراندن هرچه بیشتر خیر و ثواب در کشور، خاطرنشان کرد: هر اندازه گردش این چرخه را بیشتر کنیم، به همان میزان مال مشروعی که در راه رضای خدا خرج می‌شود را در جامعه تقویت می‌کند. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، محمدمهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در مراسم اختتامیه نمایشگاه دستاوردهای نهاد وقف طی سخنانی درباره فلسفه حضور سازمان اوقاف در طرح‌های اقتصادی و علمی گفت: ما در جلسات متعدد و مختلف مرتبط با سازمان بعضا با این پرسش مواجه می‌شویم که فلسفه حضور سازمان اوقاف در طرح‌های اقتصادی و علمی چیست که ناشی از عدم آشنایی با ماموریت های این سازمان است.

وزیر فرهنگی یکی از مهم‌ترین کارکردهای سازمان اوقاف را افزایش میزان بهره‌وری و رشد محصولات و افزایش ارزش تولیدات وقفی عنوان کرد و اظهار داشت: نکته مهم این است که مجموعه اوقاف وابستگی ویژه‌ای به بودجه دولتی ندارد و در واقع نیات واقفین را نمایندگی می‌کند و مردمی‌ترین بخش متصل به حاکمیت است و مردمی‌ترین وجه حاکمیت را نمایندگی می‌کند.

او ادامه داد: سازمان اوقاف جایی است که مردم با انگیزه کسب ثواب بخشی از بهترین دستاوردهای زندگانی خود را برای یک جریان سازنده عمرانی و بالنده وقف می‌کنند. آن وقت این مجموعه که این اتصال را به حاکمیت دارد و به این مجموعه معظم مردمی که آکنده از ایمان و باورهای الهی است، با این نگاه وظایفش را جلو می‌برد.

 

سازمان اوقاف از جهش اقتصادی و مؤسسات دانش‌بنیان حمایت می‌کند

 

اسماعیلی با بیان اینکه افزایش بهره‌وری در این سازمان یعنی موفقیت در گستراندن هرچه بیشتر خیر و ثواب در کشور، خاطرنشان کرد: هر اندازه گردش این چرخه را بیشتر کنیم، به همان میزان مال مشروعی که در راه رضای خدا خرج می‌شود را در جامعه تقویت می‌کند.

او تصریح کرد: خروجی اصلی این سازمان کمک به حوزه‌های فرهنگ دینی است. این جریان که جریان تولید ثروت است بسیار اهمیت بالایی دارد و حالا این امر در دوره جدید با پیشرفت‌هایی که شکل گرفته می‌تواند به توانی چندین برابر گذشته به نتیجه برسد.

اسماعیلی با اشاره به اینکه حضور در اقتصاد دریا، حضور در عرصه شرکت‌های دانش بنیان امروز یک ضرورت است، ‌یادآوری کرد: رئیس جمهور امروزه در سفرهای خارجی دیگر میراث فرهنگی و فرش هدیه نمی‌دهند بلکه از محصولات تولیدی علم و فناوری هدیه می‌دهند. امروز ما در این حوزه بسیار سربلند هستیم.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تصریح کرد: ما در گذشته به توانمندی‌های ژئوپلتیک و منابع نفتی استناد می‌کردیم اما امروز مهمترین نقطه قوت ما تولیدات علمی است. وقتی امروز دقیق‌ترین موشک‌های نقطه‌زن را داریم دیدید که دنیا شگفت‌زده شد. حرکت پهپادها در آسمان چندین کشور، مانور قدرت فناورانه جمهوری اسلامی بود. آن مانور اقتدار چهل‌وپنج ساله‌ای بود که امام خمینی و رهبر معظم انقلاب به مردم عرضه کردند. همان شب بیش از 70 درصد مردم در نظرسنجی های مختلف گفتند که حس غرور به آن‌ها دست داده است.

او با اشاره به دستور رئیس جمهور مبنی بر ایجاد شهر جهانی صنایع خلاق،‌ گفت: پس از ابلاغ چندین استاندار کلانشهرها اعلام آمادگی کردند و اگر مدیریت به همین شکل جلو برود بسیاری از مشکلات ما برطرف خواهد شد.

وزیر فرهنگ سیاست مقاومت را افتخارزا ارزیابی کرد و اظهار داشت: این افتخار در همه زمینه‌های نظامی، اقتصادی و اجتماعی وجود دارد. همه می‌گفتند یک موشک به سمت اسرائیل رها شود کل اقتصاد از دست شما خارج می‌شود. ده‌ها موشک و پهپاد پرتاب شد و امروز شاهد هستیم وضعیت اقتصادی هم در مسیر آرامش قرار دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اشتغال فارغ التحصیلان، افزایش بهره‌وری و جهش تولید
  • ۵۰۰۰ سامانه خورشیدی در فارس بهره‌برداری می‌شود
  • خط سوم تولید کمپوست در تبریز راه‌اندازی می‌شود
  • موضوع شیرابه در مجموعه آرادکوه واقعیت ندارد/ حقوق پاکبانان افزایش یافته است
  • توضیح مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران درباره قیمت خرید زباله در «نوماند»
  • افزایش توان صادراتی زنجیره مرغ مازندران
  • برگزاری کارگاه آموزشی مدیریت پسماند به مناسبت گرامیداشت هفته زمین پاک
  • مدیرعامل سازمان پسماند: شکایت تهرانی‌ها در حوزه پسماند ۶۵ درصد کاهش یافت/ تهران از پاریس تمیزتر است
  • افزایش بهره‌وری اوقاف یعنی موفقیت در گستراندن خیرات در کشور
  • سالانه یک میلیون تن پسماند صنعتی در استان مرکزی تولید می شود