Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار دولت گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان،شهیندخت مولاوردی معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده در اولین نشست هم اندیشی زنان فعال در عرصه‌های اقتصادی که صبح امروز (سه‌شنبه، 10 مرداد ماه) در محل وزارت کشور برگزار شد، اظهار داشت: بر اساس بررسی‌های انجام شده به چالش‌هایی در شاخصه‌های توسعه اقتصادی رسیدیم که یکی از این چالش‌های توانمندی اقتصادی زنان است لذا باتوجه به پیشرفت‌هایی که در سایر شاخص‌ها از جمله بهداشت و درمان داشتیم متأسفانه نتوانستیم در این شاخص به نتایج مناسبی برسیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه می‌خواهم پاسخ کسانی را بدهم که می‌گویند چرا به بحث توانمندسازی اقتصادی و اشتغال زنان پرداخته می‌شود، اضافه کرد: وضعیت موجود اقتصادی جامعه در سطح کلان خود، در اتخاذ این رویکرد که باید در بحث اقتصادی و اشتغال زنان هم توانمند بشوند، بی‌تأثیر نبوده است، با توجه به ضرورت مشارکت زنان در معاش خانواده هیچ تردیدی نداریم که اکنون کمتر خانواری وجود دارد که متکی به تک نان‌آور باشد.

مولاوردی تصریح کرد: ما طی پروژه‌ای مطالبات و انتظارات زنان را بررسی کردیم، اولین مورد مطالبه آنان اشتغال بود طرح‌های کارشناسی‌ شده‌ای در زمینه اشتغال زنان ارائه شده که در نوبت رسیدگی دبیرخانه شورای عالی اشتغال هستند.

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده گفت: در آغاز دولت دوازدهم اشتغال پایدار که بخش‌هایی از آن هم زنان و دختران را در بر خواهد گرفت در دستور کار است و امیدواریم بتوانیم به مطالبات و انتظارات آنان پاسخ دهیم.

وی با بیان این که سال 95 شاهد بهبود بیش از یک درصدی در شاخص فعالیت اقتصادی زنان بودیم، اظهار داشت: در وضعیت اقتصادی کشور این موضوع برای ما خوشایند بود و نیازمند توجه بیشتر و اقدامات مؤثرتری هستیم.

مولاوردی با بیان این که در چارچوب برنامه ششم تعادل جنسیتی را به تصویب رساندیم، ادامه داد: در برنامه‌ای که رئیس جمهور برای دولت دوازدهم ارائه کرد یکی از محورهایش مربوط به مشارکت اقتصادی زنان است و فقط شامل استخدامی دولتی نیست بلکه مجموعه‌ای از اقدامات مفید برای توسعه مشارکت اقتصادی زنان را شامل می‌شود.

نیازمند بهبود فضای کسب و کار و توانمندی اقتصادی زنان هستیم

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده با بیان این که به شدت نیازمند بهبود فضای کسب و کار برای زنان هستیم، ادامه داد: در این زمینه با فراکسیون زنان مجلس کارگروهی مشترک تشکیل دادیم، خواسته‌های زنان مشخص است و باید به سمت عملیاتی کردن آن خواسته‌ها برویم.

مولاوردی با تأکید بر اینکه باید به توانمندی اقتصادی زنان کمک کنیم، گفت: ما در چارچوب عدالت جنسیتی به تعادل و توازن در کار زندگی زنان هم پرداختیم و از این مسئله غفلت نکردیم.

وی تصریح کرد: موانع اجرایی و اعتباری افزایش مرخصی زایمان زنان را بررسی کردیم و پیشنهادهای جایگزینی ارائه دادیم منتظر پاسخ دستگاه‌های مربوطه در این زمینه هستیم.

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده بیان کرد: کاهش ساعت کاری زنان شاغل دارای وضعیت خاص هم مورد بحث و بررسی قرار گرفته و در این زمینه برنامه‌های مناسبی در نظر گرفته شده است.

وی تأکید کرد: یکی از نظریه‌پردازان توسعه کشور اخیرا اعلام کرد که فرایند رسیدن به توسعه با به کارگیری ظرفیت‌های زنان آغاز خواهد شد؛ ما اگر این وضعیت را نداشته باشیم موتور محرکه توسعه روشن نمی‌شود، البته هنوز مقاومت‌هایی هم وجود دارد اما امیدوارم زمانی که به این باور می‌رسیم، دیر نشده باشد.

مولاوردی در پایان خاطر نشان کرد: هنوز زنان در ستاد اقتصاد مقاومتی جایگاهی ندارد اقتصاد مقاومتی نسخه شفابخش اقتصاد کشور است پس باید مشارکت بیشتر زنان در این مسئله توجه شود.

انتهای پیام /

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۲۳۷۶۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

منشور مشاوره خانواده تدوین و نهایی شد

انسیه خزعلی معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور در همایش روز جهانی مشاوره گفت: یکی از مسئولیت‌های معاونت امور زنان و خانواده در سند مهندسی و فرهنگی، تدوین منشور مشاوره خانواده است که به تدوین نهایی رسیده و پس از طی مراحل قانونی اعلام خواهد شد.

وی افزود:برای برنامه‌ریزی در پیشگیری یا کاهش طلاق، برنامه مدونی در ستاد زن و خانواده در دولت تصویب و پلتفرم همساز برای زوجین نوپا ایجاد شد و مشاوره برای زوجین و مهارت های زندگی به آنها آموزش داده می شود.

وی با اشاره به صفر شدن پشت نوبتی مستمری زنان سرپرست خانوار، گفت: خدمات و حمایت هایی مشاوره ای به هنگام روانشناسی، خدمات حقوقی و توانمندسازی نیز باید صورت گیرد.

معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور با اشاره به نقش روانشناسان در امیدآفرینی، افزود: نقش روانشناسان در شادی آفرینی در زندگی در روح و جان بشر و تلاش برای بهینه بودن و زیبا زندگی کردن افراد بر کسی پوشیده نیست. در درمان بیماری های جسمی توصیه به روان آرام و سالم و روح شاداب می شود و این روح و روان است که می تواند سلامت جسم را تضمین کند یا به او برگرداند.

خزعلی ایجاد انگیزه، امید آفرینی، عشق و نشاط با توجه به شناخت توانمندی ها را مهمترین نقش روانشناس دانست، گفت: نقش روانشناسان برای جلوگیری از ناهنجاری ها و آسیب ها بر کسی پوشیده نیست و روانشناسان در ارتقای بینش، روش، دانش، کنش و واکنش نقش اساسی دارند و این روانشناسی سلامت و روانشناسی کمال است و روانشناسان می توانند توانمندی های فرد را به خوبی شناسایی کنند و قوه ها، داشته ها، ظرفیت ها و استعدادهای فرد را تبدیل به عمل و فعلیت و زندگی اور را متحول کنند.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • اعطای نشان ملی به شرکت آرد هشترود 
  • قطع خرید 4 میلیارد دلار نفت ایران ازسوی آمریکا
  • اعطای نشان ملی اقتصاد مقاومتی به " شرکت آرد هشترود "
  • تولیدات خوزستان در نمایشگاه اکسپو مورد توجه فعالان اقتصادی
  • زراعت چوب نمونه اقتصاد مقاومتی است
  • دستگاه‌های دولتی مکلف به پاسخگویی و اجرای مصوبات ستاد اقتصاد مقاومتی هستند
  • بازگشت ۱۲۰۰ کارگر استان بوشهر به اشتغال
  • منشور مشاوره خانواده تدوین و نهایی شد
  • رفع موانع تولید در مسیر تحقق شعار سال با نگاه مسأله محور
  • اعطای نشان درجه یک اقتصاد مقاومتی به مدیرعامل پاکسان