Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر راضیه حنطوش‌زاده، با اشاره به مشکلات ایجاد شده در زمینه تامین دارو و فاکتورهای بیماران هموفیلی و عدم توزیع آنها در داروخانه‌های مربوط به مراکز جامع هموفیلی، گفت: متاسفانه به علت عدم بازپرداخت مطالبات داروخانه‌ها از سوی سازمان‌های بیمه‌گر شاهد بروز چنین مشکلاتی هستیم. طبق تفاهم‌نامه میان وزارتخانه‌های بهداشت و رفاه، مطالبات مربوط به داروهای بیماران خاص و صعب‌العلاج از جمله داروی بیماران هموفیلی، باید طی مدت دو هفته‌ پرداخت شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این درحالیست که علی‌رغم این تفاهم‌نامه می‌بینیم که اخیرا امکان تهیه دارو از جانب داروخانه‌داران محدود شده و در نهایت موجب سختی دریافت دارو برای بیماران شده است.

وی با بیان اینکه این معضل در مورد دارویی مانند فاکتور هفت انعقادی که در حال تولید در داخل کشور است، ایجاد نشده، افزود: اما امروز شاهد تغییر محل پرداخت یارانه داروهای هموفیلی از وزارت بهداشت به وزارت رفاه و سازمان‌های بیمه‌گر هستیم که این موضوع سیاست‌گذاری‌ها در سطح کلان را هم شامل می‌شود. بنابراین به نظر می‌رسد ارائه راهکار برای پرداخت سریع‌تر مطالبات داروهای هموفیلی و حل این مشکل بر عهده سازمان‌های بیمه‌گر است.

کارشناس هموفیلی اداره بیماری‌های خاص وزارت بهداشت با اشاره به عدم بازپرداخت مطالبات داروخانه‌ها از سوی بیمه‌ها در حوزه داروهای بیماران خاص و هموفیلی با وجود تفاهم‌نامه موجود بین وزارت بهداشت و وزارت رفاه مبنی بر پرداخت دو هفته‌ای مبلغ این داروها، تاکید کرد: در این راستا گزارش‌هایی که از بیماران و برخی داروخانه‌های مسئول توزیع دارو می‌رسد، نشان می‌دهد که مشکل عدم پرداخت مطالبات بیمه‌ای برای فاکتورهای انعقادی به خصوص ۹ و ۷ وجود دارد. بر این اساس به نظر می‌رسد با توجه به ماهیت مسئله فوق و تفاهم‌نامه‌های میان نهادهای مرتبط، ارائه راهکار برای پرداخت سریع‌تر مطالبات داروهای هموفیلی و حل این مشکل مستقیما بر عهده سازمان‌های بیمه‌گر است.

ایسنا

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۲۳۷۷۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیین نامه توزیع اینترنتی دارو ابلاغ شد

به گزارش خبرگزاری مهر، سیدرضا مظهری افزود: نسخه پیچی و فروش دارو همچنان تحت کنترل مسئول فنی داروخانه ها است و فقط حمل دارو با ابلاغ این آئین نامه با استفاده از سکوهای اینترنتی انجام می‌شود.

وی ادامه داد: این آئین نامه با رعایت اصول حفظ سلامت بیماران، موجب سهولت دسترسی بیماران به داروهای مورد نیاز می‌شود.

مظهری افزود: توزیع دارو بر بستر اینترنت به زودی به صورت آزمایشی در چند شهر با دستور وزیر بهداشت آغاز می‌شود و بعد از ۶ ماه در سراسر کشور پوشش داده می‌شود.

رئیس مرکز مدیریت آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت گفت: بیماران با استفاده از سکوهای اینترنتی برای انتخاب نزدیک‌ترین داروخانه به محل سکونت می‌توانند داروی خود را سریع‌تر دریافت کنند.

کد خبر 6090389 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • پرداختی بیمه ها به داروخانه ها شفاف سازی شود
  • آیین نامه توزیع اینترنتی دارو ابلاغ شد
  • بلای وحشتناکی که یک قرص به ظاهر ساده بر سرتان می‌آورد
  • بلایی که با خوردن ۴ استامینوفن سرتان می‌آید
  • غیر قانونی بودن سبدفروشی دارو توسط شرکت‌های پخش
  • داروخانه‌ها برای خرید شیر خشک پول ندارند
  • داروخانه‌ها برای خرید شیرخشک پول ندارند
  • داروخانه‌ها برای خرید شیرخشک پول ندارند/ ۲۶ همت بدهی بیمه‌ها
  • بدهی ۲۶ همتی سازمان‌های بیمه گر به داروخانه‌ها
  • کمبود‌های دارویی و مشکلات بیماران