Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان یزد گفت: از ظرفیت ثبت جهانی برای ترویج فرهنگ اصیل اسلامی ایرانی مردم یزد به جهانیان استفاده شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، حجت‌الاسلام محمد فخرالدینی در نشست خبری با اصحاب رسانه یزد که به مناسبت سی و هشتمین سالروز تاسیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی برگزار شد، با اشاره به اینکه ایران پس از پیروزی انقلاب، با دستگاه‌هایی روبرو بود که تلفیقی از حکومت‌های مختلف بود، اظهار داشت: آموزش و پرورش، ارتش و دیگر نهادهای ایران در آن زمان برگرفته از نهادهای طاغوتی بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه امام خمینی(ره) در کنار هر یک از این مجموعه‌ها یک مجموعه اسلامی به وجود آورد، خاطرنشان کرد: در کنار مجموعه آموزش و پرورش بحث امور تربیتی، در کنار ارتش بحث تاسیس سپاه و دیگر نهادها هم به همین صورت به سمت اسلامی شدن حرکت کردند.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان یزد افزود: یکی از تشکل‌هایی که حضرت امام ایجاد کرد و جلوی خروج انقلاب از مسیر اصلیش را می‌گرفت، نهاد شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی است.

فخرالدینی به ثبت جهانی یزد اشاره کرد و ادامه داد: الان که یزد به ثبت جهانی رسیده، لازم است که همه مردم و مسئولان و خبرنگاران یزد جهانی بیاندیشند و خود را اسیر لاک دفاعی نکنند.

وی گفت: یونسکو زمانی که شهری را به عنوان یک شهر جهانی معرفی می‌کند، قوانینی جهانی هم برای آن در نظر می‌گیرد از جمله اینکه در صورتی که جنگی رخ داد، هیچ کشوری حق شلیک حتی یک تیر به یزد را ندارد.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان یزد با اشاره به فرهنگ اصیل اسلامی ایرانی مردم یزد گفت: در گذشته برای حفظ حرمت و رفاه خانواده، درهای خانه‌ها دو کوبه ویژه آقایان و خانم‌ها داشت و محال بود که درب خانه به صورت مستقیم به درون حیاط باز شود.

فخرالدینی به برخی دیگر از فرهنگ‌های مردم یزد اشاره کرد و گفت: زمانی که یزد ثبت جهانی شده، ما باید پیامی برای جهانیان داشته باشیم و بتوانیم این فرهنگ را به همه مردم جهان معرفی نماییم.

وی ‌‌بر ضرورت ایجاد یک تشکیلات منسجم در این زمینه اشاره کرد و گفت: یزد الان جهانی است و باید فرهنگ این شهر هم به عنوان یک شهر جهانی به مردم تمام دنیا معرفی شود.

رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر یزد بر ضرورت توجه خبرنگاران به رعایت اخلاق حرفه‌ای و انسانی تاکید کرد و گفت: تا زمانی که خبرنگاران در قلم زنی خود شئونات اخلاقی و اسلامی را رعایت کنند و حقایق را بنویسند، جامعه آرامش خود را دارد.

فخرالدینی افزود: یکی از مهمترین موضوعاتی که خبرنگاران باید به آن دقت لازم را داشته باشند، رعایت مصالح جامعه است و هیچ یک از فعالیت‌های خبرنگار نباید به گونه‌ای باشد که جامعه را به چالش و ناامنی بکشد.

انتهای پیام/

R41376/P1486/S6,76/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۲۳۸۵۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تهدیدهای فرهنگی دشمن به فرصت تبدیل شود

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله غلامعلی صفایی بوشهری صبح شنبه در دیدار اعضای بنیاد ملی رضوی بوشهر، اظهار داشت: ظرفیت‌های زیادی در اسلام وجود دارد که بسیاری از آنها شناخته شده و برخی نیز ناشناخته مانده است.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر با تاکید بر نهایت استفاده از ظرفیت‌های شناخته شده، افزود: یکی از ظرفیت‌های فوق‌العاده و منحصر به فرد، فرهنگ رضوی است.

آیت‌الله صفایی بوشهری بیان کرد: فرهنگ رضوی از دیرباز در ایران نهادینه شده است اما ابعاد بسیار زیادی از آن کشف و استفاده نشده است.

وی عنوان کرد: با رویکردی که در یکی دو دهه اخیر در آستان قدس به‌عنوان خورشید منظومه فرهنگی ایران ایجاد شده، استفاده زیادی می‌شود انجام داد.

نماینده ولی فقیه در استان بوشهر با اینکه یکی از ظرفیت‌ها مردم نهاد کردن فرهنگ رضوی است، خاطرنشان کرد: طراحی و برنامه‌ریزی و کشف ظرفیت‌ها نیازمند نخبگان است اما پای کار بودن با مردم است، وقتی مردم پای صحنه باشند قرابت مردم با بارگاه مقدس دوسویه خواهد شد.

وی با بیان اینکه ثامن‌الحجج (ع) در تبدیل تهدید به فرصت بزرگترین خدمت را به اسلام کرد، افزود: ایشان با مناظراتی که انجام داد، فرهنگ شیعه را جهانی کرد.

نماینده ولی فقیه در استان بوشهر با اعلام اینکه جهان اکنون در حال تولید فرصت است، ابراز کرد: ما هم باید تهدیدهای فرهنگی دشمن را به فرصت تبدیل کنیم و از فرصت‌هایی که داریم استفاده کنیم.

وی با تاکید بر اینکه فرهنگ رضوی محدود به ایران نیست بلکه در سراسر جهان گسترش یافته است، گفت: آسیب‌های فرهنگی کشور و عوامل آن را بشناسیم و ببینیم چگونه می‌توانیم آنها را خنثی کنیم.

آیت الله صفایی بوشهری بیان داشت: فرصت سوزی ما در عرصه منظومه فرهنگی خیلی زیاد است و ضررهای آن را مرتب می‌بینیم.

وی با بیان اینکه کار فرهنگی باید مردم نهاد باشد، ادامه داد: نهادهای فرهنگی ما بودجه‌هایشان صرف حقوق و امورات جاری می‌شود و برای کار فرهنگی بودجه‌ای ندارند.

نماینده ولی فقیه در استان بوشهر با بیان اینکه بنیاد امام رضا (ع) متنوع‌ترین نهاد فرهنگی ایران است، ابراز کرد: باید هدف گذاری مردمی و بررسی شود که با این حجم برنامه‌هایی که بنیاد امام رضا (ع) اجرا می‌کند، تأثیرگذاری این برنامه‌ها در عرصه جذب چقدر است.

وی افزود: باید روی اهدافی که داریم دقت و آسیب‌شناسی کنیم که چقدر تأثیر داشته است و آیا مردم اخلاق و سیاست و تقوای رضوی پیدا کرده‌اند.

آیت الله صفایی بوشهری عنوان کرد: بوشهر استان امام رضا (ع) است و اگر بنیاد امام رضا (ع) برنامه‌ای داشته باشد ما همیشه آماده هستیم.

کد خبر 6089689

دیگر خبرها

  • گذشت و بخشش باید در جامعه تبدیل به فرهنگ شود
  • فرهنگ خیر و احسان ایرانی در حوزه برون‌مرزی ترویج می‌شود
  • ایلام میزبان جشن‌های دهه کرامت است
  • لزوم بازنگری مدیران استان قزوین در رفتار و عملکرد خود
  • تشریح اقدامات بسیج ورزشکاران در هفته ترویج فرهنگ پهلوانی
  • ترویج اهدای عضو نیازمند فرهنگ سازی بیشتر است
  • تهدیدهای فرهنگی دشمن به فرصت تبدیل شود
  • حمایت شورای هماهنگی تبلیغات از اعتراضات دانشجویی علیه اسراییل
  • مشارکت در ترویج فرهنگ مدیریت مصرف آب
  • پناهیان: رسالت امروز هیئتی‌ها ترویج فرهنگ زندگی تعاونی است