Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شانا»
2024-03-29@06:56:16 GMT

ظرفیت سی ان جی کشور به 44 میلیون مترمکعب رسید

تاریخ انتشار: ۱۰ مرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۲۳۸۷۹۲

ظرفیت سی ان جی کشور به 44 میلیون مترمکعب رسید

با راه اندازی 18 جایگاه سی ان جی به ظرفیت 27 هزارو 580 متر مکعب، ظرفیت اسمی سی ان جی کشور به 44 میلیون مترمکعب رسید.

به گزارش شانا، علی مهرابی، مدیر طرح گاز طبیعی فشرده (سی ان جی) شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران گفت: تعداد جایگاه‌های سی ان جی سراسر کشور با احتساب این 18 جایگاه جدید، به 2 هزار و 400 باب رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این تعداد جایگاه در در 18 استان کشور از جمله؛ گیلان، خراسان، تهران، سمنان و ... ایجاد شده است.

مدیر طرح گاز طبیعی فشرده (سی ان جی) شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران تصریح کرد: برخی از این 18 جایگاه در روزهای گذشته به بهره برداری رسیده و مابقی نیز در حال راه اندازی است که تا اخر هفته کرامت، بطور کامل در مدار بهره برداری قرار خواهند گرفت.

مهرابی با بیان این‌که اگر برای هر جایگاه سی ان جی موجود، 16 ساعت فعالیت محاسبه شود، اظهار کرد: هم اکنون 44 میلیون متر مکعب ظرفیت برای سوخت‍‌‌‎گیری سی ان جی ایجاد شده است.

ضرورت افزایش مصرف سی ان جی

مهرابی ادامه داد: البته هم اکنون نیمی از این ظرفیت (21 میلیون مترمکعب) در روز مصرف می شود.

مدیر طرح سی ان جی شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران افزود: از کل جایگاه‌های عرضه سی ان جی، تعداد 2 هزار و 350 جایگاه با کمک و یارانه دولتی (صددرصد تجهیزات و ساختمان) راه اندازی شده است.

وی گفت: البته در یکی دو سال اخیر به گونه ای برنامه‌ریزی کرده ایم که بخش خصوصی وارد راه اندازی جایگاه‌های سی ان جی شود؛ بنابراین در این مدت برای 50 جایگاه مجوز صادر شده است.

مهرابی با بیان این‌که درخواست برای صدور مجوز از سوی مردم و بخش خصوصی وجود دارد، ادامه داد: از هموطنانی که زمین مناسب برای ساخت جایگاه سی ان جی دارند (1000 متر به بالا) درخواست می شود که به شرکت مراجعه کنند.

به گفته وی قرار است دولت به مدت هفت سال به جایگاه داران بخش خصوصی کارمزد ویژه پرداخت کند.

پیگیری برای افزایش کارمزد جایگاه داران

مدیر طرح سی ان جی شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی با بیان این‌که آخرین افزایش کارمزد جایگاه داران در اسفند سال 92 بوده است، تصریح کرد: هم اکنون در حال پیگیری این موضوع هستیم که البته در سازمان هدفمندی یارانه ها مطرح شده و در صورتی که هیئت وزیران تصویت کند، حدود 20 تومان در هر مترمکعب به کارمزدها افزوده خواهد شد.

وی تاکید کرد: در صورت تصویب طرح افزایش کارمزد جایگاه‌داران، این پرداخت از ابتدای سال 96 را در بر خواهد گرفت.

مهرابی با بیان این‌که هم اکنون از کل سوخت (بنزین و سی ان جی) کشور 21.7 درصد آن مربوط به سی ان جی است، اظهار کرد: در صورت استقبال مردم، سی ان جی می تواند به راحتی 40 درصد سبد مصرف سوخت را به خود اختصاص دهد.

وی ادامه داد: البته میانگین مصرف سی ان جی در کل کشور را 21.7 درصد است و این میزان در برخی استان‌های کشور نظیر آذربایجان شرقی (39 درصد)، اردبیل (38 درصد)، آذربایجان غربی (36 درصد)، کرمانشاه (34 درصد) بالا و در نزدیک به 40 درصد بوده است.

به گفته وی بنابراین سخت نیست با کمی برنامه ریزی، و ورود یا ساخت خودروهای سی ان جی سوز با کیفیت بالا در کشور، به هدف 40 درصد مصرف سوخت سی ان جی دست یافت.

مهرابی، میانگین مصرف سوخت سی ان جی در استان تهران را 14 درصد اعلام کرد و گفت: البته این میزان رضایت بخش نیست.



منبع: شانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.shana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۲۳۸۷۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۲ درصد ظرفیت سد‌های کشور پُر آب شد/ کاهش ۱۷درصدی ورود آب به سد‌ها

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، بارش‌های اخیر گرچه هنوز تاثیر مثبتی در حجم آب موجود در سد‌های کشور نداشته است، اما در کل میزان پرشدگی سد‌های کشور را که در پایان سال ۱۴۰۲، ۴۷ درصد بود را افزایش داد و تا روز تا پنجم فروردین سال جاری به ۵۲ درصد رساند.

بر اساس گزارش جدید شرکت مدیریت منابع آب ایران میزان آب ورودی به سد‌های کشور از ابتدای سال آبی جاری (ابتدای مهر ۱۴۰۲) نسبت به مدت مشابه سال آبی گذشته (ابتدای مهر ۱۴۰۱ تا آخر شهریور ۱۴۰۲) با کاهش ۱۷ درصدی همراه شده است.

همچنین از ابتدای سال آبی جاری تا ۵ فروردین ماه ۱۶ میلیارد و ۳۴۰ میلیون متر مکعب آب وارد سد‌ها شده است، در حالی که سال گذشته این عدد ۱۹ میلیارد و ۷۰۰ میلیون متر مکعب بوده است.

میزان خروجی آب از سد‌ها از ابتدای سال آبی جاری تا ۵ فروردین ماه در حالی به ۱۲ میلیارد و ۴۱۰ میلیون متر مکعب رسیده که این رقم در سال آبی گذشته ۱۲ میلیارد و ۵۰ میلیون متر مکعب بوده که ۳ درصد رشد را نشان می‌دهد.

حجم آب موجود در سد‌ها نیز از ابتدای سال آبی جاری تا ۵ فروردین به رقم ۲۵ میلیارد و ۶۴۰ میلیون متر مکعب رسید. این میزان در سال آبی گذشته (ابتدای مهر ۱۴۰۱ تا آخر شهریور ۱۴۰۲) ۲۶ میلیارد و ۷۵۰ میلیون متر مکعب بوده که ۴ درصد کاهش دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تاکید بر لزوم صرفه جویی در مصرف آب
  • تولید آب در بوشهر برای گردشگران نوروزی افزایش یافت
  • ۵۲ درصد ظرفیت سد‌های کشور پر آب شد
  • ۵۲ درصد ظرفیت سد‌های کشور پُر آب شد/ کاهش ۱۷درصدی ورود آب به سد‌ها
  • ۵۲ درصد ظرفیت سد های کشور پُر آب شد
  • ۵۲ درصد ظرفیت سدهای کشور پُر آب شد
  • ۵۲ درصد ظرفیت سد‌های کشور پُر آب شد
  • سالانه ۶۰۰ هزار تن بذر گواهی شده در کشور مصرف می‌شود
  • تولید و تأمین روزانه ۴۴۵ هزار مترمکعب آب در استان بوشهر در نوروز
  • سد کوثر گچساران سرریز کرد