Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست؛ علیرضا زالی روز سه شنبه در مراسم رونمایی از راهنمای عمومی اخلاق حرفه ای پزشکی و راه اندازی سامانه آنلاین مجوز کمیسیون تبصره هفت ماده 13 در محل سازمان نظام پزشکی افزود: جامعه پزشکی می توانند با صرف زمان کمتری پروانه الکترونیکی مطب خود را دریافت کنند؛ این در حالی است که راه اندازی پروانه مطب پزشکان در گذشته زمانبر بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی تصریح کرد: با مصوبه شورای عالی نظام پزشکی از یکم فروردین 95 این موضوع در دستور کار قرار گرفت و تاکنون 92 هزار پروانه مطب در سال 95 و ابتدای سال 96 صادر که برخی از آنها به صورت الکترونیکی صادر شده است.
زالی تصریح کرد: تاکنون 72 هزار پروانه مطب تحویل پزشکان شده است و اکنون در 180 شهرستان این پروانه های مطب به صورت الکترونیکی صادر می شود.
وی این نکته را نیز یاد آور شد که پس از الکترونیکی شدن پروانه مطب، 24 هزار مولفه اطلاعات جامعه پزشکی از آنجا که با مشکلات متعددی مواجه بود هم اصلاح شد.
وی ادامه داد: در مبنای صدور پروانه مطب که به مصوبه هیات وزیران برمی گردد، تا قبل از سال 1384 کمیسیون تبصره 7 ماده 13 نظام پزشکی در وزارت بهداشت بود و پس از آن به نظام پزشکی داده شده است.
وی خاطرنشان کرد: همچنین ارسال خدمات پروانه مطب آنلاین می شود و صرفه جویی در هزینه و وقت هم صورت می گیرد و با استفاده از این سیستم صدور پروانه الکترونیکی در مدت سه روز انجام پذیر است.
رئیس کل سازمان نظام پزشکی گفت: سالانه 2 تا سه هزار پرونده براساس تبصره هفت ماده 13 صادر می شود.
تبصره 7 ماده 13 نظام پزشکی مربوط به تعیین نیاز پزشکی مناطق موضوع ماده 13 با توجه به تمامی عوامل محلی و امکانات پزشکی و جمعیت ، براساس آمار و اطلاعات رسمی و مکتسبه و نیز اولویت مناطق از لحاظ خدمات پزشکی است. ضوابط تغییر عوامل مطب از شهری به شهری دیگر در خلال مدت موضوع ماده 13 و همچنین ضوابط اولویت انتخاب محل از طرف پزشک با رعایت این آئین نامه، همه ساله از طرف کمیسیونی متشکل از دو نماینده وزارت بهداشت و دو نماینده وزارت علوم به انتخاب شورای عالی نظام پزشکی ، مشخص می شود . تصمیمات کمیسیون با رأی اکثریت لازم الاجراست.

** منشور حقوق پزشکان هم طراحی شده است
زالی در ادامه درباره راهنمای عمومی اخلاق حرفه ای اعضای سازمان نظام پزشکی نیز گفت: این سند دارای 12 فصل کاربردی است و از سال 1348 تاکنون در نظام پزشکی چنین پیوستی نداشتیم و در ساختار اجرایی این موضوع مغفول بوده است.
وی با بیان اینکه تمام متن سند براساس مواد غیرتئوریک و 100 درصد عملی طراحی شده است نیز اظهار کرد: این سند در راستای اهداف نظام پزشکی به صورت حرفه ای تنظیم شده است، چون تلاش در حوزه پزشکی رعایت اخلاق حرفه ای است.
رئیس کل سازمان نظام پزشکی ادامه داد: این سند ماندگار و منطقی درباره اخلاق حرفه ای پزشکان است؛ ما منشور حقوق بیمار را نیز در برنامه های خود داریم که در وزارت بهداشت تدوین و تنظیم می شود
به گفته زالی، همچنین منشور حقوق پزشکان و حرفه مندان نیز طراحی و مقدمات آن انجام شده است و به عنوان یک سند صیانت از جایگاه پزشکی و منشور حقوق صاحبان حرف پزشکی از آن بهره مند خواهند شد.
وی افزود: راهنمای عمومی اخلاق حرفه ای اعضای نظام پزشکی ، الزام آور برای صاحبان حرف پزشکی است و به عنوان ماخذ و مرجع جامعه پزشکی خواهد شد.
راهنمای عمومی اخلاق حرفه ای اعضای نظام پزشکی دارای 12 فصل درباره تکالیف عام، ارائه خدمات استاندارد و با کیفیت، اولویت منافع بیمار، رعایت انصاف و بیطرفی، صداقت و درستکاری، احترام به حق انتخاب دریافت کنندگان خدمات سلامت، رازداری و حریم خصوصی، مدیریت خطاهای پزشکی، ارتباط با سایر همکاران، مسئولیت های اجتماعی و سازمانی حرفه مندان، پوشش حرفه ای در محیط های بالینی و آموزش و پژوهش های پزشکی است.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۲۳۹۵۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات تازه از مسمومیت پزشکان با مشروبات الکلی تقلبی در شیراز

آفتاب‌‌نیوز :

در این اخبار ادعاشده بود که در این میهمانی تعدادی پزشک، با مصرف مشروبات تقلبی و دست‌ساز دچار مسمومیت شدند و در این بین یکی از پزشکان زن متخصص پوست و مو در شیراز جان باخته است و تعدادی دیگر به دلیل مسمومیت شدید در بیمارستان بستری شده‌اند. 

همچنین در این گزارش اعلام شده که همسر این پزشک که فوق تخصص چشم بوده هر دو کلیه‌اش از کار افتاده و هم اکنون در کما به سر می‌برد.

مهرداد شریفی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز در گفتگو با تسنیم، با اظهار بی‌اطلاعی از جزئیات این دورهمی مرگبار، گفت: ظاهراً این اتفاق در یک میهمانی شخصی رخ داده و پزشکان حاضر در این راسم اکثراً از بخش خصوصی بودند.

وی با اشاره به اینکه تمام حاضران در این میهمانی پزشک نبوده‌اند، گفت: ترجیح می‌دهیم در این مورد صحبتی نشود. برخلاف آنچه که درباره تعداد مراجعه زیاد به بیمارستان پس از این میهمانی مطرح شده، اما ورودی زیادی به بیمارستان نداشته‌ایم.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز خواست که جزئیات بیشتر را از نظام پزشکی جویا شود.

معاون دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان و سرپرست دادسرای جنایی و جرائم امنیتی شیراز نیز از تشکیل پرونده قضایی و ورود قاضی ویژه قتل استان به حا‌دثه مذکور خبر داد.

افشین محمدی دره شوری با بیان اینکه در جریان این پرونده تا کنون سه نفر از عوامل مرتبط با حادثه مسمومیت افراد حاضر در این مهمانی در بازداشت به سر می‌برند، گفت: دیگر عوامل، مسببین و معاونین احتمالی جرم نیز تحت تعقیب قرار خواهند گرفت.

وی افزود در این حادثه در مجموع ۶ نفر دچار مسمومیت شده‌اند و از این تعداد یک نفر فوت شده و سایر افر‌اد پس از اقدامات پزشکی در ساعات اولیه حادثه از بیمارستان مرخص شده‌اند.

وی با کذب خواندن بخشی از اطلاعات و حاشیه‌های غیر موثق انتشار یافته در فضای مجازی تأکید کرد: برخی مطالب منتشر شده گمانه زنی و اطلاعات فاقد اعتبار است و تنها دستگاه‌های متولی و مسئول با در نظر گرفتن حقوق شهروندی افراد و وضعیت تحقیقات پرونده اجازه ارائه اطلاعات را دارند.

دیگر خبرها

  • جزئیاتی از مسمومیت پزشکان با مشروبات الکلی تقلبی در شیراز
  • پشت پرده مسمومیت الکلی پزشکان در شیراز
  • ۳۹ درصد پروانه های کسب کاغذی در لرستان الکترونیکی شد
  • تبدیل ۲۱.۶ درصد مجوز کاغذی به پروانه الکترونیکی در اردبیل
  • جزئیات تازه از مسمومیت پزشکان با مشروبات الکلی تقلبی در شیراز
  • صدور مجوز ۱۸ پروانه ساختمانی در یک ماه
  • لزوم صدور پروانه‌های ساختمانی در کمتر از یک‌ماه
  • خودکشی پزشکان ایرانی در مرز هشدار؛ مشکل کجاست؟
  • آیا زنان پزشکان بهتری هستند؟
  • ابلاغ تعرفه‌های جدید پزشکی