Web Analytics Made Easy - Statcounter

برخی جریانات اصلاح طلب نه تنها به حذف محسن هاشمی از گزینه های شهرداری تهران راضی نشده اند بلکه به دنبال آن هستند که محسن هاشمی به یک عضو عادی شورای شهر تهران تبدیل بشود گروه سیاسی جهان نيوز: اصلاح طلبان هنگامی که شهردار شدن فرزند آیت الله هاشمی جدی شد با فشار رسانه ای کم سابقه ای هیاهو راه اندختند که کنار رفتن وی سبب باز شدن پای چمران به شورای شهر خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



از سوی دیگر ژاله فرامرزیان دبیر شورای عالی سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان، درباره بحث شهردار تهران شدن محسن هاشمی رفسنجانی، اظهار داشت: کاندیداهایی که با لیست امید آمدند نباید انصراف دهند و از شورا خروج نکنند، به‌دلیل اینکه به‌ هر حال انسان‌های ارزشمندی بودند که می‌خواستند در لیست قرار بگیرند، اما از بین آنها این بزرگواران انتخاب شدند و متعهد به حضور و ادامه فعالیت در طول 4 سال هستند.

ر همین راستا نیز عبدالله رمضان‌زاده، سخنگوی پیشین دولت اصلاحات و استاد علوم سیاسی دانشگاه تهران در توئیتی نوشت: «انتظار این است که همه منتخبین در شورای شهر بمانند و شهردار از خارج از شورا انتخاب شود، به رای مردم احترام بگذاریم.»

و حتی عباس عبدی درباره مطرح شدن محسن هاشمی به عنوان یکی از گزینه‌های شهرداری تهران گفت: شورا با چنین تصمیمی خود را مسلوب الاختیار می کند و این منشا اختلافات زیادی خواهد شد.

این در حالیست که فرزند ارشد هاشمی رفسنجانی درحالی از کاندیداتوری شهرداری تهران کنار گذاشته شد که بیشترین رای را در شهر تهران کسب کرد و با ۱،۷۵۶،۰۸۶ رای به عنوان نفر اول وارد شورای شهر پایتخت شد.

در سوابق محسن هاشمی می‌توان به مدیریت 13 ساله وی به عنوان ریاست هیئت‌مدیره و مدیرعامل شرکت متروی تهران ، رئیس دفتر مجمع تشخیص مصلحت نظام، رئیس بازرسی ویژه ریاست جمهوری و عضو هیئت مدیره سازمان صنایع دفاع اشاره کرد.

اما اخیرا برخی جریانات اصلاح طلب نه تنها به حذف محسن هاشمی از گزینه های شهرداری تهران راضی نشده اند بلکه به دنبال آن هستند که محسن هاشمی به یک عضو عادی شورای شهر تهران تبدیل بشود.

بر اساس طراحی یکی از اتاق فکرهای جریان اصلاح طلب قرار است الویری به عنوان رئیس و مسجد جامعی نیز به عنوان نائب رئیس و نهایتا محسن هاشمی هم مسئول یکی از کمیسون های شورا همانند کمیسیون شهر سازی بشود!

این در حالیست که تاکنون دولتی ها که بخشی از رای دولت تدبیر و امید در انتخابات اخیر ریاست جمهوری را مدیون تایید روحانی توسط آیت الله هاشمی هستند در اینباره سکوت معناداری کرده اند.

در رسانه های حامی دولت نیز درباره محسن هاشمی شاهد مطلب حمایتی از او در برابر طراحی های این روزهای اصلاح طلبان دیده نمی شود!

این در حالیست که قبل از این با مطرح شدن عباس آخوندی به عنوان گزینه مورد حمایت دولت برای شهرداری تهران، رپرتاژهای خبری و رسانه ای متعددی از طرف جریان رسانه ای دولت در مطرح کردن بیشتر وی منتشر شد.

آنچه که به نظر می رسد این است که دولت تمایل چندانی برای حمایت از محسن هاشمی ندارد و هزینه در افتادن در یک میدان درگیری جدید با اصلاح طلبان را به مصلحت خود نمی داند.

در همین حال پیش از این جهان نيوز خبر داده بود که محمد خاتمی اصلی ترین چهره اصلاح طلب مخالف شهردار شدن محسن هاشمی در تهران بوده و مخالفت های گسترده وی نیز سبب شد که فرزند آیت الله هاشمی عملا مجبور به کناره گیری از شهرداری پایتخت بشود.

خاتمی در خصوص شهردار شدن محسن هاشمی نظرشان این بوده که او چند اشکال دارد؛ اول اینکه با تیم قالیباف می‌تواند کار کند و ممکن است حتی تا 80 درصد تیم قالیباف را نگه دارد. اصلاح‌طلبان برای 940 پست مدیریتی در شهر تهران برنامه دارند و قصد دارند همه را عوض کنند و معتقدند اگر محسن هاشمی شهردار تهران میشد، این کار را انجام نمی‌دهد.

دومین موضوعی که مدنظر خاتمی بوده این است که محسن هاشمی فرد تشکیلاتی نیست و از اصلاح طلبان تبعیت نمی کند و کار خودش را انجام می دهد

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۲۴۰۲۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اصلاح طلبان در کدام حوزه های انتخابیه کاندیدا دارند؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، سعید نورمحمدی سخنگوی حزب ندای ایرانیان ، درباره رویکرد حزب ندای ایرانیان برای مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی، اظهارکرد: در انتخابات دور اول که در اسفندماه سال گذشته برگزار شد، حزب ندای ایرانیان در برخی حوزه‌ها وارد انتخابات شد و از کاندیداهای همفکر خود حمایت کرد.

وی در گفتگو با ایسنا، ادامه داد: سه حزب کارگزاران سازندگی، اعتمادملی و اعتدال و توسعه احزابی بودند که همین سیاست حزب ندای ایرانیان را در پیش گرفتند و به همین دلیل هماهنگی‌هایی میان این احزاب طراحی شد و با هماهنگی کامل در برخی حوزه‌ها از کاندیداهایی حمایت کردیم که نتیجه انتخابات برای این ۴ حزب قابل قبول بود و به تشکیل یک فراکسیون تاثیرگذار و اقلیت به نتیجه رسید.

این فعال سیاسی خاطرنشان کرد: در برخی از حوزه‌های انتخابیه مانند قائم‌شهر و خرم آباد انتخابات به دور دوم رفت و کاندیداهای مورد حمایت این ۴ حزب باید در دور دوم به رقابت با رقبا بپردازند. حزب ندای ایرانیان برای حمایت از کاندیداهای مورد حمایت که به دور دوم رفته اند، آماده شده و با تمام توان تلاش می‌کنیم که این نامزدها پیروز شوند. علاوه بر کاندیداها که در دور اول نیز از آنها حمایت کرده بودیم، در برخی حوزه‌ها، برخی چهره‌های مستقل با کاندیداهای اصولگرا به دور دوم رفته‌اند که در لیست اولیه ۴ حزب نبودند. در جلسات مشورتی که بین ستادهای انتخاباتی ۴ حزب در سال جاری برگزار شد، مقرر شد از این افراد مستقل که انگیزه حضور در فراکسیون اقلیت تشکیل شده را دارند، حمایت شود.

نورمحمدی ادامه داد: حال که فراکسیون اقلیت شکل گرفته است، وظیفه خود می‌دانیم در دور دوم تعداد دیگری از نمایندگان همسو با این فراکسیون را وارد مجلس کنیم. در جلسه‌ای که با برخی از نمایندگان منتخب از جمله آقای پزشکیان و نوری قزلجه داشتیم، از آنها خواستیم در ایام تبلیغات انتخابات با ما همراهی کنند و به نفع کاندیداهای مستقل وارد انتخابات شوند و از آن‌ها حمایت کنند که این پیشنهاد مورد حمایت این دوستان قرار گرفت.

وی در پایان گفت: لیست مورد حزب ندای ایرانیان در بیش از ۱۵ حوزه به زودی منتشر خواهد شد و این حزب با تمام توان از کاندیداهای مستقل و کسانی که ما آنها را حمایت خواهیم کرد. متاسفانه در شهر تهران هیچ کاندیدایی برای حمایت باقی نمانده و تمرکز حزب ندای ایرانیان در سایر حوزه ها بر تقویت فراکسیون اقلیت خواهد بود.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901606

دیگر خبرها

  • شهرداری قزوین نگاه سلیقه‌ای نداشته باشد
  • انتقاد محسن هاشمی از شهردار تهران؛ فخر فروشی می‌کند
  • انتقاد محسن هاشمی از زاکانی
  • استیضاح شهردار ارومیه ناکام ماند
  • محسن تویسرکانی، به سمت شهردار کرمان منصوب شد
  • سوالی که گم شد؛ قرارداد خرید اتوبوس از چینی‌ها کجاست؟
  • اصلاح طلبان در کدام حوزه های انتخابیه کاندیدا دارند؟
  • جوان: مهدی نصیری «باطن» اصلاح‌طلبان است که «ظاهر» شده
  • قرارداد خرید اتوبوس از چینی‌ ها کجاست؟
  • قرارداد خرید اتوبوس از چینی‌ها کجاست؟