Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساری - مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مازندران از معرفی غذاهای جنگل نشینان حوزه دریای خزر در غرفه مازندران همزمان با برگزاری دومین جشنواره سفره ایرانی در استان گلستان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، دلاور بزرگ نیا پیش ازظهر سه شنبه در گفتگو با خبرنگاران اظهار داشت: در این جشنواره که با حضور استان های قزوین، گلستان و گیلان برگزار می شود چهار رستوران حاج حسن، حاج محسن، اکبر جوجه و میزبان و یک اقامتگاه بوم گردی منوی کاملی از غذاهای مازندرانی را ارایه می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی همچنین از عرضه محصولات صتایع دستی مرتبط با پخت و سرو غذا درغرفه مازندران اشاره کرد و یادآور شد: در سال گذشته سه پیش غذای کچلیک کوکو ،ساک و ماهی شور و انارون و سه غذای ماهی جرزی ،اردک شکم پر و کئی پلا به همراه چند نوشیدنی و دسرجهت ارایه به گردشگران در منوی رستورانهای استان مازندران جای گرفت.

وی از غذا و نوشیدنی به عنوان یکی از بهترین بهانه های سفر برای برخی از گردشگران نام برد و تصریح کرد گردشگری غذا و تجربه غذاهای بومی مناطق مختلف و تمامی ملزومات مربوط به آن از آماده سازی تا سرو و همچنین فرهنگ و باورهای مربوط به غذا یکی از پرجاذبه ترین شاخه های گردشگری در جهان است گه موجب جابه جایی رقم قابل توجهی از گردشگران در دنیا می شود.

مدیر کل میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری مازندران بیان کرد: چهار فصل بودن مازندران و همچنین وجود جنگل، دریا و کوهستان در مازندران موجب شده است که تنوع قابل توجهی از غذاهای بومی داشته باشیم که متاسفانه در زندگی معمول مردم کم رنگ شده و با ذائقه فعلی آنان قدری تفاوت دارد.

وی همچنین ورود غذاهای محلی به منوی رستورانها را منوط به استقبال مردم منطقه به غذاهای سنتی برشمرد و افزود: تجربه موفق گردشگری غذا در برخی مناطق چون جنوب کشور نشان می دهد گردشگران برای انتخاب غذا در منطقه ای به منوی معمول مردم بومی توجه دارند هر چقدر غذاهای محلی در سفره مردم منطقه حضور پر رنگ تری داشته باشد سرو و ارایه غذاهای سنتی در رستورانها برای گردشگران با اقبال بیشتری مواجه می شود.

گفتنی است دومین دوره جشنواره سفره ایرانی از فردا ۱۱ مردادماه جاری به مدت سه روز در دانشگاه آزاد شهرستان گرگان از ساعت ۱۸ لغایت ۲۳ آماده بازدید از علاققمندان به فرهنگ بومی و تغذیه سنتی خواهد بود.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۲۴۰۶۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی مشهد از گردشگران سلامت در ۱۴۰۲

ایسنا/خراسان رضوی مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: دانشگاه علوم پزشکی مشهد از ورود گردشگران سلامت در سال گذشته بیش از ۱۰۰۰ میلیارد تومان درآمد کسب کرده است.

داوود خوش‌شکن در گفت‌وگو با ایسنا، در خصوص وضعیت گردشگری سلامت مشهد در سال ۱۴۰۲ اظهار کرد: در سال گذشته ۸۲ هزار و ۵۲۴ بیمار خارجی در مشهد ویزیت کرده‌ایم که بابت آن‌ها حدود ۱۰۰۰ میلیارد تومان درآمد داشته‌ایم.

وی افزود: بیشترین بیماران را بیمارستان‌های رضوی، چشم‌بینا، امام رضا(ع)، خاتم و قائم ویزیت کرده‌اند. بیماری‌های ارتوپدی و تروما، زنان و زایمان، بیماری‌های چشمی، بیماری‌های قبلی، اورلوژی و جراحی‌های عمومی به ترتیب مورد اولویت گردشگران سلامت در مشهد بوده است.

مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد یادآور شد: البته در مشهد بیماران افغانستانی زیادی داریم که مدرک تبعیت کشور را ندارند، از همین رو این بیماران را گردشگر سلامت محسوب می‌کنیم. به همین دلیل مراجعه به بخش ارتوپدی و تروما بالا است. البته تعرفه‌ای که از این نوع بیماران دریافت می‌کنیم، تعرفه گردشگری است.

خوش‌شکن بیان کرد: در سال گذشته از ۹۵ ملیت در مشهد بیمار داشتیم که نسبت به سال ۱۴۰۱ پیشرفت بیشتری داشته است. بیشترین بیماران ما از کشورهای افغانستان، عراق، ترکمنستان، بحرین، تاجیسکتان، کویت و عربستان سعودی بوده است. رشد بیماران ترکمنستان بسیار چشمگیر بوده است.

وی در خصوص جایگاه دانشگاه علوم پزشکی مشهد در جذب گردشگران سلامت در کشور خاطرنشان کرد: مشهد رتبه نخست جذب بیماران خارجی در سطح کشور را دارد. پس از مشهد شهرهای قم، کرمان، اصفهان و شیراز در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد در خصوص ارزیابی درآمدزایی گردشگری سلامت در مشهد طی سال گذشته گفت: درآمد خوبی در گردشگری سلامت کسب کرده‌ایم، ضمن اینکه درآمد بسیاری که از این طریق وارد کشور می‌شود ثبت نمی‌شود. این رقم ثبت شده، شاید یک‌چهارم یا یک‌پنجم درآمد مشهد از گردشگران سلامت در سال گذشته بوده باشد. پولی که گردشگران سلامت به مطب پزشکان، لیدرها، مراکز تفریحی و گردشگری و... می‌دهند ثبت نمی‌شود. ما فقط عددی که در بیمارستان و سامانه ثبت شده را اعلام می‌کنیم و از سایر هزینه‌های گردشگران به صورت دقیق اطلاعی نداریم.

خوش‌شکن بیان کرد: نسبت به سال ۱۴۰۱ درآمد ما از گردشگری سلامت تقریبا ۲ برابر شده است، این در صورتی است که تعداد بیماران ما ۱۰ درصد افزایش داشته است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی مشهد از گردشگران سلامت در ۱۴۰۲
  • تمایل گردشگران عمانی به حضور در مازندران
  • غذاهای محلی ریشه در آداب‌و رسوم جامعه دارد
  • منطقه جهانی اورامان میزبان آیین سنتی کومسای می‌شود
  • بیماری و بیکاری سهم ۷ میلیون ایرانی از دریای خزر | یک مسئول محیط زیست: برای شنا هم حاضر نیستم به خزر بروم
  • نصب بیش از ٥٠ تابلوی دو زبانه راهنمای گردشگری در روستای پالنگان
  • مراسم آیینی سنتی کومسای در منطقه جهانی هورامان برگزار می‌شود
  • نخستین کاوش محققان ایرانی در عمق ۲ هزار متری دریای عمان
  • رویداد بزرگ دشت غذا در تهران برگزار شد
  • رونمایی از ۲ پلتفرم بومی گردشگری و مرکبات در مازندران