Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست;منصور زینلی افزود: طرح فاضلاب در بیشتر محله های منطقه سه تهران از پیشرفت 85 تا 100 درصدی برخوردار است.
وی افزود: بیش از 325 کیلومتر لوله‌گذاری شبکه جمع‌آوری و انتقال فاضلاب در سطح منطقه سه تهران اجرا شده است.
مدیر اجرایی شرکت فاضلاب تهران گفت: همزمان با اجرای عملیات لوله گذاری شبکه فاضلاب منطقه 3، خطوط اصلی انتقال فاضلاب در خیابان‌های میرداماد، پاسداران، قبا و شریعتی اجرا شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گفته وی، شرایط توپوگرافی (مکان نگاری) منطقه، دریافت مجوزهای حفاری، مشکلات ترافیکی و همچنین وجود اداره ها، سفارتخانه‌ها و تراکم تاسیسات شهری از عوامل تاخیر روند اجرای لوله گذاری این منطقه در برخی مقاطع زمانی بوده است.
شرکت فاضلاب تهران در گزارش خود اضافه کرده است: اجرای طرح فاضلاب تهران در مناطق مختلف شهرداری تهران در بخش احداث شبکه با توجه به شرایط هر منطقه متفاوت است.
بر اساس مطالعات طرح فاضلاب تهران 9 هزار کیلومتر شبکه جمع آوری فاضلاب در تهران اجرا خواهد شد که حدود 70 درصد شبکه معادل 6 هزار و 300 کیلومتر تا امروز در شهر تهران احداث شده است.
اجرای طرح فاضلاب تهران همزمان با آغاز عملیات لوله کشی آب در سال 1327 مطرح شد؛ مطالعات این طرح توسط برنامه عمرانی سازمان ملل متحد و سازمان بهداشت جهانی از سال 1350 آغاز شد و در سال 1374 به تصویب رسید.
مهرماه همان سال فعالیت های اجرایی طرح فاضلاب تهران آغاز و بر حسب اهمیت طرح و حساسیت های مربوط به آن، در یک مناقصه بین المللی بازنگری شد و سرانجام در سال 1390 به تصویب نهایی رسید.
عملیات اجرایی طرح فاضلاب تهران از سال 1374 در گستره ای به مساحت 70 هزار هکتار در مناطق بیست و دوگانه تهران و برای پوشش 11 میلیون نفر جمعیت آغاز به کار کرد.
این طرح بر اساس اولویت های اجرایی به پنج مرحله عملیاتی تقسیم شده است و طبق برنامه حدود 9 هزار کیلومتر ساخت شبکه جمع آوری، 76 کیلومتر تونل فاضلاب رو، نصب بیش از 900 هزار انشعاب فاضلاب و ساخت 22 واحد تصفیه خانه را دربردارد.
به علت هزینه های قابل توجه طرح، مشکلات اجرایی و محدودیت منابع مالی و برای تسریع اجرای طرح، پیگیری دریافت وام از سازمان های جهانی آغاز شد که سرانجام در سال 1384 شرکت فاضلاب تهران موفق به اخذ مرحله نخست تسهیلات بانک جهانی به مبلغ 145 میلیون دلار شد.
حفاظت از محیط زیست، مدیریت منابع آب، ارتقای سطح بهداشت عمومی، جلوگیری از آلودگی منابع آب زیرزمینی به عنوان بخشی از منابع تامین آب، تبدیل هزینه های سنگین درمان به هزینه های اندک پیشگیری، توسعه فضای سبز و تلطیف هوای شهر، جلوگیری از مصرف خام فاضلاب برای آبیاری، بازگشت آب در چرخه چند بار مصرف و همچنین تزریق پساب به آبخوان های اطراف تهران برای تغذیه سفره آبهای زیر زمینی از اهداف کیفی این طرح به شمار می رود.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۲۴۱۹۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌برداری از ۷۹ پروژه نیمه‌تمام به ارزش ۱۶ میلیارد دلار در ۱۴۰۳/ تولید نفت و گاز ایران امسال جهش خواهد داشت

وزیر نفت با بیان اینکه امسال ۷۹ پروژه نیمه‌تمام به ارزش ۱۶ میلیارد دلار با هدف جهش تولید به بهره‌برداری می‌رسد، گفت: ۵۰ پروژه جدید نیز به ارزش ۲۵ میلیارد دلار امسال آغاز می‌شود.

به گزارش خبرنگار شانا، جواد اوجی صبح امروز (سه‌شنبه، ۱۱ اردیبهشت‌) در حاشیه آیین امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعات طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی با سرمایه‌گذاری ۶ میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلاری، با بیان اینکه امروز ریل‌گذاری برای حضور شرکت‌های پتروشیمی و هلدینگ‌های بزرگ کشور در چهار حوزه ذخیره‌سازی گاز، تولید بنزین در واحدهای متانولی، توسعه میدان‌های گازی و جمع‌آوری گازهای همراه نفت انجام شده است، گفت: شرکت‌های پتروشیمی در دو سال اخیر نشان دادند که می‌توانند به‌خوبی پروژه‌های بزرگ نفت و گاز در بخش بالادستی را با کمک شرکت‌های ای‌اندپی مدیریت کنند.

وی با یادآوری اینکه در دولت‌های قبل در مقابل حضور بخش خصوصی در بخش سرمایه‌گذاری بخش‌های بالادستی مقاومت زیادی می‌شد، افزود: امروز شاهد شکسته‌شدن این سد هستیم.

وزیر نفت گفت: امسال ۷۹ پروژه نیمه‌تمام به ارزش ۱۶ میلیارد دلار با هدف جهش تولید به بهره‌برداری خواهد رسید، همچنین ۵۰ پروژه جدید نیز به ارزش ۲۵ میلیارد دلار در سال جاری آغاز می‌شود.

اوجی با بیان اینکه امسال تولید نفت ایران جهش خواهد داشت و در تولید گاز هم با افزایش روبه‌رو خواهیم بود، تصریح کرد: ۶ میلیون تن به ظرفیت تولید سالانه محصولات پتروشیمی و روزانه ۵۰ هزار بشکه به ظرفیت پالایش نفت کشور افزوده می‌شود.

این خبر در حال تکمیل است ...

دیگر خبرها

  • بهره‌برداری از طرح آب‌رسانی به دو شهر و ۱۰ روستا در شهرستان شازند مرکزی
  • ایستگاه مترو اتریش سال آینده بهره برداری می شود | این ایستگاه کجاست؟
  • بهره‌برداری خط دوم کارخانه سیمان رزن در سال آینده
  • بازدید معاونت بهره‌برداری و توسعه فاضلاب از تاسیسات فاضلاب شهرستان سلماس
  • بهره‌برداری از ۷۹ پروژه نیمه‌تمام به ارزش ۱۶ میلیارد دلار در ۱۴۰۳/ تولید نفت و گاز ایران امسال جهش خواهد داشت
  • اجرای طرح بزرگ آبرسانی قلعه مختار اندیمشک نیاز آبی مردم را برطرف می‌کند
  • جهاد آبرسانی در ۶۹ روستای ایلام از ابتدای سال جاری آغاز شده است
  • پروژه آبرسانی به شهر ارکواز ملکشاهی امسال تکمیل می شود
  • ۱۳ حلقه چاه در کرج حفر و وارد مدار بهره برداری شد
  • بهره‌برداری از پروژه خانه وثوق تا پاییز و فروغ تا پایان سال