Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بولتن نیوز»
2024-05-06@20:37:58 GMT

الشرق الاوسط دست به دامان عماد مغنیه شد

تاریخ انتشار: ۱۰ مرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۲۴۲۷۶۵

به گزارش بولتن نیوز، اخیرا کمیته ملی حقوق بشر قطر رسما از مانع‌تراشی‌های عربستان برای حجاج این کشور به مخبر ویژه سازمان ملل فعال در حوزه آزادی دین و عقیده شکایت کرد.

کمیته حقوق بشر قطر در شکایت‌نامه‌ای که برای مخبر ویژه سازمان ملل ارسال کرد، آورده بود، عربستان از زمان آغاز تحریم‌ها علیه قطر در تاریخ پنچم ژوئن گذشته، سلسله اقدامات و طرح‌هایی را در راستای مانع تراشی برای سفر حجاج قطری به این کشور در پیش گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کمیته حقوق بشر قطر در ادامه گفته بود، علاوه بر این مورد عربستان بارها در سفرهای قطری‌ها به این کشور برای حج عمره در طول ماه رمضان گذشته نیز حقوق قطری‌ها را پایمال کرد، در ماه رمضانی که گذشت، مسئولان عربستان حجاج قطری که با خطوط هوایی ممنوعه وارد این کشور شده بودند را به این کشور بازگردانده و حتی شهروندان قطری را مجبور کردند هتل‌های محل اقامت خود را ترک کنند.

حال با این اوصاف شاری الذایدی، روزنامه نگار و نویسنده عربستانی مقاله‌ای را در روزنامه الشرق الاوسط با عنوان "حج و عربستان... قطر و عماد مغنیه" منتشر و در آن چگونگی تعامل عربستان با زائران بیت الله الحرام را به نفع این کشور نشان داده است.

وی مدعی شده است، نایف بن عبدالعزیز، ولیعهد اسبق و وزیر کشور پیشین عربستان با تحویل عماد مغنیه، از فرماندهان حزب الله لبنان آمریکا مخالفت کرده بود.

این نویسنده عربستانی در ادامه مدعی شد، عماد مغنیه در سال ۱۹۹۵ با هواپیمایی از خارطوم وارد جده عربستان شده بود.

وی گفت، عماد مغنیه فرد شماره یک تحت تعقیب در جهان از سوی مسئولان آمریکایی و غیرآمریکایی در آن زمان بود اما با وجود اینکه مسئولان عربستانی از هویت او اطلاع داشتند و می‌دانستند او کیست، اما شاهزاده نایف بسیار اصرار داشت که نباید این مسئول حزب الله را تحویل دهد.

الذایدی ادعا کرد، سازمان اطلاعات آمریکا که از این خبر مطلع شده بود، از عربستان خواست تا مغنیه را به آمریکا تحویل دهد اما عربستان این کار را نکرد و سازمان اطلاعات آمریکا از این امر غافلگیر شد‍!

وی که سعی کرده در این گزارش مواضع عربستان را مثبت نشان دهد، مدعی شد، عربستان در آن زمان در فرود هواپیمای ویژه‌ای که در آن اعضای اف بی آی حضور داشتند تا مغنیه را دستگیر کنند، تعلل ورزید.

الذایدی افزوده است، استدلال عربستان آسان و روشن بود؛ اینکه هر شخصی که می‌خواهد به زیارت بیت‌الله الحرام در موسم‌ حج بیاید مانعی بر سر راه وی وجود ندارد و عربستان به این امر پایبند است و ریاض در کنار پایبندی‌اش به وظایف بین‌المللی‌ و امنیتی‌، اما رویکردهای خاص خود را نیز دارد!

این نویسنده مدعی شد، دشمنان عربستان در ایالات متحده از مساله عماد مغنیه به عنوان دلیلی برای هجمه علیه ریاض استفاده کردند.

منبع: بولتن نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bultannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بولتن نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۲۴۲۷۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرط آمریکا برای توافق امنیتی با عربستان ؛ پای اسرائیل در میان است

به گزارش همشهری آنلاین،‌ سالیوان در مصاحبه خود که روز شنبه منتشر شد، پیشنهادات اخیر را مبنی بر اینکه در صورت امتناع رژیم صهیونیستی از دادن امتیاز به فلسطینیان، توافق دوجانبه بین دولت بایدن و عربستان بررسی خواهد شد، رد کرد.

اظهارات سالیوان در حالی مطرح شده است که دو روز پیش، خبرگزاری بلومبرگ از افزایش سرعت مذاکرات میان آمریکا و عربستان سعودی در دوره اخیر و نزدیک بودن دو کشور به دستیابی به یک «توافق امنیتی» خبر داده بود.

طبق گزارش فایننشال‌تایمز، پس از آغاز جنگ غزه در هفتم اکتبر (15 مهر ماه) که هفت ماه از آن می‌گذرد، دولت بایدن به دنبال یک توافق سه‌جانبه برای ترغیب ریاض برای برقراری روابط دیپلماتیک با اسرائیل بعنوان بخشی از طرح تضمین صلح پایدار در غرب آسیا بود.

دولت بایدن امیدوار است که از چشم‌انداز عادی‌سازی روابط ریاض و دیگر کشورهای مسلمان با رژیم صهیونیستی برای متقاعد کردن تل‌آویو برای اعطای امتیازاتی به فلسطینیان بهره گیرد.

با این‌حال، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی بنیامین نتانیاهو به طور مکرر هرگونه اقدام به سوی راه‌حل دو کشوری برای درگیری‌های طولانی‌مدت بین فلسطینیان و صهیونیست‌ها را رد کرده است.

سالیوان در مصاحبه خود تصریح کرد «چشم‌انداز یکپارچه در واقع، تفاهم دوجانبه بین ایالات متحده و عربستان سعودی همراه با عادی‌سازی (روابط) بین اسرائیل و عربستان سعودی به همراه اقدامات و گام‌های جدی از طرف مردم فلسطین است. همه اینها در کنار همدیگر است...نمی‌توانید یک بخش را از دیگری جدا کنید».

مشاور امنیت ملی کاخ سفید ادامه داد «انتظار دارم که در ماههای پیش رو، چیزهای زیادی از رئیس‌جمهور و دیگر مقام‌های آمریکایی درباره مسیری که معتقدیم می‌تواند اسرائیل امن‌تر و منطقه‌ای آرام‌تر به وجود آورد، بشنوید».

سالیوان همچون دیگر مقام‌های آمریکایی به دفاع از مواضع رژیم صهیونیستی پرداخت گفت «تنها کاری که می‌توانیم کنیم این است..که هر تعداد از کشورهای منطقه را که می‌توانیم، وارد کنیم و در نهایت به حاکمیت اسرائیل بستگی دارد و صادقانه، در نهایت این مردم اسرائیل هستند که می‌توانند تصمیم بگیرند که آیا می‌خواهند این مسیر را انتخاب کنند یا خیر».

دولت بایدن و قبل از هفتم اکبر، در آستانه رسیدن به خواسته خود برای برقراری توافق بین ریاض و تل‌آویو بود که در نهایت منجر شد تا واشنگتن با یک توافق امنیتی و دفاعی با ریاض و حمایت از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز این کشور در قبال واگذاری یکسری امتیازات از سوی رژیم صهیونیستی به فلسطینیان موافقت کند.

گرچه پس از جنگ غزه این فرایند متوقف شد اما واشنگتن و ریاض به مذاکرات درباره یک توافق احتمالی بعنوان بخشی از طرح‌های پساجنگی به منظور تضمین صلح در منطقه ادامه دادند.

با اینحال، ریاض به وضوح تصریح کرد که چنین توافقی مستلزم واگذاری امتیازات بیشتری از سوی اسرائیل به فلسطینیان است و تل‌آویو موظف است که گامهای غیرقابل بازگشتی به سوی تشکیل کشور فلسطین بردارد.

وزیر خارجه عربستان شاهزاده فیصل بن فرهان هفته گذشته گفته بود که ریاض و واشنگتن به توافق دوجانبه بسیار نزدیک شده‌اند اما «نیاز است که در حقیقت یک مسیری به سوی کشور فلسطین وجود داشته باشد که معتبر و غیرقابل بازگشت باشد».

کد خبر 849286 منبع: فارس برچسب‌ها خبر ویژه عربستان ایالات متحده آمریکا رژيم صهيونيستى

دیگر خبرها

  • سهم ۱۹ درصدی آموزش عالی از کل بودجه عربستان/ دولت به دانشگاه‌ها آزادی عمل می‌دهد
  • پیشنهاد تمدید باشگاه قطری به لژیونر ۳۷ساله ایرانی
  • فیلم| اسرائیل دست به دامان فرانسه شد
  • شرط آمریکا برای توافق امنیتی با عربستان ؛ پای اسرائیل در میان است
  • روایتی از سرگذشت عماد مغنیه + فیلم
  • مغضوب قطری‌ها در دو ماه، ۱۱ کیلو کم کرد!
  • تاکید عربستان بر آتش‌بس فوری در غزه
  • توافق میان حماس و اسرائیل قریب‌الوقوع است
  • رسانه سعودی: توافق آتش‌بس در غزه قریب‌الوقوع است
  • انتقاد تند روزنامه قطری از سرمربی بومی السد