Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از قم مسئولان و اعضای هیأت‌علمی مؤسسه آینده روشن با حضور در دانشگاه باقرالعلوم با مسؤولان این دانشگاه دیدار و گفت‌وگو کردند.حجت‌الاسلام والمسلمین پورسیدآقایی در ابتدای این دیدار درباره همایش بین‌المللی دکترین مهدویت و فعالیت‌های علمی مؤسسه آینده روشن از جمله مجلات علمی‌-پژوهشی، علمی-ترویجی و علمی-تخصصی گزارشی ارائه کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به موضوع سال آینده همایش بین‌المللی دکترین مهدویت یعنی «مهدویت، محور مشترک مذاهب اسلامی» اشاره کرد و خاطرنشان ساخت: می‌خواهیم با ارتباط با بزرگان و اندیشمندان و پژوهشگرانِ‌ کشورهای مسلمان و مراکز علمی و دانشگاهی‌شان، از فرق‌ مختلف اهل سنت، درباره مهدویت برای همایش سال آینده مقاله ارائه کنیم.دبیر علمی همایش بین‌المللی دکترین مهدویت با تأکید بر این‌که برادران اهل سنت با نوشتن مقاله در زمینه مهدویت، درباره کارکردهای اجتماعی این اندیشه دغدغه‌مند می‌شوند، اظهار داشت: به اعتقاد من بزرگان و اندیشمندان اهل سنت به کارکردهای اجتماعی این اندیشه واقفند، ولی دولتمردانشان سعی می‌کنند این اندیشه را بپوشانند.وی افزود: اگر کارکردهای اجتماعی این اندیشه مطرح بشود، می‌تواند افق و چشم‌اندازی نه فقط برای شیعه که برای نظام‌های اسلامی باشد؛ وقتی این اندیشه، افق و چشم‌اندزی شد، برای آن راهبرد طراحی و برنامه‌ریزی می‌کنند.حجت‌الاسلام والمسلمین پورسیدآقایی با اشاره به کارکردهای زیاد اندیشه مهدویت، تصریح کرد: اگر چنین اندیشه‌ای در اهل سنت مطرح بشود، در مجامع اسلامی اقدامات بسیار خوبی انجام خواهد شد.حجت‌الاسلام والمسلمین مریجی، ریاست محترم دانشگاه باقرالعلوم در ادامه ضمن تقدیر و تشکر از مسؤولان مؤسسه آینده روشن به‌خاطر اهتمام به مسأله مهم و راهبردیِ مهدویت، گفت: دانشگاه باقرالعلوم در این بسیج علمی، تمام توان خودش را به عنوان یکی از وظایف اصلی به کار خواهد گرفت.وی با بیان این‌که دانشگاه باقرالعلوم یکی از مجموعه‌های حوزه علمیه است و حوزه هم متعلق به امام زمان است، خاطرنشان کرد: این‌گونه فعالیت‌های علمی از وظایف ماست و از مؤسسه آینده روشن ‌به‌خاطر این‌که این فضا را فراهم کرده است، بسیار سپاسگزاریم.

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۲۴۵۷۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حل مشکلات جامعه با نسخه دانشگاهیان ممکن است

استاندار کرمانشاه گفت: افزایش تاب‌آوری اجتماعی در جامعه نیازمند راهکار علمی همراه با ارائه آموزش بوده و حل مشکلات جامعه با نسخه دانشگاهیان ممکن است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، محمد طیب صحرایی امروز _ شنبه هشتم اردیبهشت _ در نشست شورای هیأت اندیشه‌ورز اجتماعی استان کرمانشاه که با حضور معاون سیاسی و امنیتی و مدیرکل اجتماعی استانداری در سالن جلسات استانداری برگزار شد، طی سخنانی با اشاره به نیاز جامعه به اقدامات پژوهشی، تحقیقاتی و علمی برای حرکت به سمت بالندگی بیشتر، اظهار کرد: هرکدام از اعضای جامعه دانشگاهی استان می‌توانند در برنامه‌های توسعه‌ای استان نقش مؤثری ایفا کنند و این موضوع طی چندین مراسم و نشست‌های مختلف با دانشگاهیان و اساتید علمی برای عینیت بخشیدن به همکاری و مشارکت این عزیزان بیان‌شده است.

وی افزود: همگی باید با همکاری و همدلی تلاش کنیم تا استان به‌صورت عالمانه و مجاهدانه برای رسیدن به پیشرفت و بالندگی روزافزون اداره شود.

استاندار کرمانشاه تصریح کرد: هرکدام از مسائل و آسیب‌های اجتماعی با حضور و مشارکت جامعه دانشگاهی بهتر و دقیق‌تر رفع می‌شود ازاین‌رو برای کمک به استان، اجرای طرح‌های علمی و تحقیقاتی برای ما بسیار مهم و ارزشمند خواهد بود.

وی با تأکید بر ارائه راهکارها و طرح‌های مختلف برای بهره‌وری در اجرای برنامه‌ها با نگاه علمی و دانشگاهی ادامه داد: دانشگاه‌ها می‌توانند کمک مناسبی به بهره‌وری و استفاده بهینه از امکانات و منابع داشته باشند و همچنین می‌توانند به افزایش تاب‌آوری اجتماعی در جامعه نیز با راهکارهای علمی خود کمک کنند.

صحرایی عنوان کرد: افزایش تاب‌آوری اجتماعی در جامعه نیازمند راهکار علمی همراه با ارائه آموزش است.

وی خاطرنشان کرد: برای حل مشکلات جامعه نیازمند نسخه دانشگاهی هستیم و از جامعه دانشگاهی می‌خواهیم که با مشخص کردن چندین اولویت مهم، نظرات و راهکارهای عملیاتی و علمی خود را به دفتر امور اجتماعی استانداری اعلام کنند.

استاندار کرمانشاه افزود: با مشخص کردن چندین اولویت و با همکاری جامعه دانشگاهی می‌توانیم به حل مسئله با نگاه علمی برسیم و قطعاً حرکت در این مسیر اثرگذار و نتیجه‌بخش خواهد بود.

کد خبر 748548

دیگر خبرها

  • همایش علمی تاریخ، فرهنگ و جغرافیای خلیج فارس برگزار شد
  • افزایش تعداد دانشمندان بین المللی ۱ یا ۲ درصد
  • همایش ملی «نماز، دانشگاه، بایسته‌ها و شایسته‌ها» برگزار می‌شود
  • همایش عقیدتی سیاسی سپاه روح‌الله استان مرکزی
  • همایش بین المللی تاریخ، فرهنگ و تمدن خلیج فارس برگزار شد
  • کارکرد‌های مختلف وقف در نمایشگاه دستاورد‌های این نهاد
  • همایش حکمت مطهر ۱۱ اردیبهشت برگزار می‌شود/رونمایی از ۵ کتاب و برپایی بیش از ۱۲۰ برنامه ملی
  • همایش بین المللی اندیشه‌های قرآنی حضرت آیت الله خامنه‌ای در قم برگزار می شود
  • حل مشکلات جامعه با نسخه دانشگاهیان ممکن است
  • برگزاری همایش هوش مصنوعی و طلا و جواهر در یزد