Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین‌نیوز |

نماینده مردم ساری و میان‌دورود در مجلس شورای اسلامی، گفت: ۳.۵ کیلومتر از پروژه راه ساری – تاکام به دلیل تملک نشدن اراضی باقی مانده است.

به گزارش خبرنگار مهر ، محمد دامادی صبح چهارشنبه در گفتگو با خبرنگاران بابیان اینکه نمایندگان پیگیری مطالبات مردم و منطقه را جزو وظیفه ذاتی خود تلقی می‌کنند و بر انجام آن واقف هستند، درباره سرانجام پروژه ساری- تاکام و بار تراکمی و ترافیکی که در این محور وجود دارد، گفت: وضعیت محور و اینکه یکی از پرترددترین محورهای کشور است را به اطلاع وزیر راه و شهرسازی رساندم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دامادی در ادامه برخورداری از حداقل استانداردهای جاده‌ای را از ضروریات محور ساری- تاکام دانست و گفت: با پیگیری‌هایی که انجام گرفت اکنون ۸.۵ کیلومتر از فاز یک پروژه ساری -تاکام به اتمام رسید که سه و نیم کیلومتر به علت عدم تملک باقی‌مانده است.

وی اضافه کرد: برای اجرای فاز دو این پروژه (از هولار تا تاکام)، مناقصه برگزار شد تا با تجدید پیمان، پیمانکاری قوی برای اجرای فاز دوبی‌اید تا با این وضعیت اعتباری موجود در حوزه عمرانی پیش پول نخواهد و فاز دو این پروژه را آغاز کند.

دامادی در ادامه تصریح کرد: بنده مسئول پیگیری هستم و تمام تلاش خود را انجام دادم و وضعیت اسفبار محور را هم به گوش رئیس‌جمهور و هم وزیر رساندم و امیدواریم با حضور پیمانکار جدید فاز دو آن به اتمام برسد و محور ساری - تاکام از حداقل استانداردها برخوردار شود.

بابیان اینکه تبدیل منطقه‌ای در مازندران به منطقه آزاد تصمیمی است که باید توسط دولت اتخاذ شود و نیاز به کار کارشناسی دارد، اظهار کرد: امکاناتی همچون دسترسی به فرودگاه، ریل و شاخص‌های دیگر از ویژگی‌های بندر آزاد است که بر اساس این شاخص‌ها اقدام می‌شود ضمن اینکه این وجود منطقه آزاد در مازندران مطالبه‌ای بود که از دوره‌های قبل به دنبال تحقق آن بودیم.

وی افزود: امیدواریم دولت باتدبیر برای تحقق این مطالبه تصمیم کارشناسی بگیرد چراکه تحقق آن تدبیر دولت را می‌رساند.

نماینده مردم ساری و میان‌دورود در مجلس شورای اسلامی، بابیان اینکه مناطق نفت‌خیز سهمی در بودجه دولت دارند، گفت: مازندران جزء مناطق نفت‌خیز است و امیدواریم در حوزه عمرانی از این حیث بهره‌مند شود.

دامادی افزود: میادین نفتی در مازندران وجود دارد که می‌تواند با حضور سرمایه‌گذاران به بهره‌برداری برسد و موجب رونق بیشتر استان شود زیرا وضعیت استان در بخش اشتغال بسیار اسفبار است که افتتاح خط لوله دامغان-کیاسر- ساری - نکاء می‌تواند زمینه توسعه حوزه‌های مختلف صنعت پایین‌دستی و بالادستی پتروشیمی را فراهم کند که امیدواریم این اتفاق بیفتد.

وی درباره نقش نمایندگان در جذب فرصت‌های سرمایه‌گذاری در استان مازندران، گفت: نمایندگان مطالبات را از دولت پیگیری می‌کنند، همین پروژه خط لوله دامغان - کیاسر - ساری مطالبه‌ای بود که پس از 5 سال تلاش و پیگیری ما امروز به نتیجه رسیده است ضمن اینکه برای رفع مشکلاتی همچون تعطیلی کارخانه‌های استان که روزی اشتغال فراوانی داشت دولت باید برنامه‌ریزی کند.

منبع: تین نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۲۴۸۷۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای ۲۰ کیلومتر مسیرگشایی در معابر تبریز

شهردار تبریز از طراحی و اجرای ۳۱ رشته مسیرگشایی به طول ۲۰ هزار و ۴۰۱ متر خبر داد و گفت: اولویت شهرداری تبریز اجرای پروژه‌های مسیرگشایی در بافت‌های حاشیه‌نشین و فرسوده شهر است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌شرقی، یعقوب هوشیار ظهر امروز _سه‌شنبه بیست و هشتم فروردین_ در گفت‌وگو با خبرنگاران با اشاره به بودجه ۳۰ هزار میلیارد تومانی شهرداری تبریز در سال جاری اظهار کرد: ۲۳ هزار میلیارد تومان بودجه عمرانی سال جاری است که از این اعتبار عمرانی، ۳ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان به پروژه‌های مسیرگشایی اختصاص یافته است.

وی با اشاره به اجرای پروژه‌های مسیر گشایی در نقاط مختلف شهر، به خصوص مناطق کم‌برخوردار افزود: در ۲ سال گذشته بیشترین تمرکز شهرداری تبریز احصا و تکمیل پروژه‌های مسیر گشایی مصوب در بودجه سال‌های گذشته بود که در این راستا ۳۱ رشته مسیر گشایی طراحی شده که برخی از این پروژه‌ها به بهره‌برداری رسیده و طرح‌های باقیمانده نیز طبق زمانبندی اجر خواهد شد.

شهردار تبریز خاطرنشان کرد: از ۳۱ پروژه مسیر گشایی شهرداری تبریز در نقاط مختلف شهر ۱۳ پروژه تکمیل و به بهره‌برداری رسیده و ۱۸ پروژه مسیر گشایی نیز در دست اجرا است.

هوشیار با اشاره به اجرای فاز اول بزرگترین مسیر گشایی شهر تحت عنوان نجات تبریز، تصریح کرد: اولویت شهرداری تبریز اجرای پروژه‌های مسیر گشایی در بافت‌های حاشیه‌نشین و فرسوده شهر است.

وی تسهیل تردد شهروندان و ایجاد مسیر دسترسی برای نیروهای امدادی همچون اورژانس و آتش نشانی در بافت فرسوده را بخش دیگری از اهداف اجرای پروژه‌های مسیرگشایی دانست و تاکید کرد: در کنار تسهیل تردد شهروندان و نیروهای امدادی، اجرای پروژه‌های مسیر گشایی ارزش‌افزوده مناطق کم‌برخوردار شهر را بالا می‌برد.

شهردار تبریز گفت: فرایند تملک املاک واقع در مسیر، روند اجرای پروژه‌های مسیر گشایی را طولانی کرده است و همکاری و استقبال شهروندان از طرح‌های مسیر گشایی می‌تواند به تسریع اجرای این پروژه‌ها منجر شود.

مسیر گشایی خیابان عرفان در شهرک تجلایی، دسترسی به ترمینال تبریز ،۱۸ متری والایی، مناف‌زاده، فلسطین جنوبی، اتصال ولیعصر به پل ولایت ،۱۸ متری حمید مرزداران، علیپور، آرامیان، علی بقال، ۲۴ متری و ۳۵ متری صنعتگران جزو پروژه‌های اجرا شده مسیرگشایی در دو سال گذشته بوده است.

بخش دیگری از پروژه‌های مسیر گشایی نیز از پیشرفت فیزیکی قابل توجهی برخوردار بوده و مطابق زمانبندی موجود به بهره‌برداری می‌رسد.

کد خبر 745156

دیگر خبرها

  • نیاز به ۹۰‌ همت اعتبار برای تکمیل پروژه آزادراه حرم تا حرم
  • تکمیل طرح های راهداری مرکزی نیازمند ۸۶۰ میلیارد تومان اعتبار است
  • اجرای طرح بزرگ آبرسانی جدید الاحداث در یزد
  • رفع تصرف اراضی ملی در شهرستان قائم شهر
  • تملک مغازه‌های قبرستان نو در گام نهایی/ ۷۰ مغازه تخریب شد
  • اجرای ۳۱ رشته مسیرگشایی با ۲۰ کیلومتر طول در تبریز
  • آزادسازی ۳ هکتار از اراضی ملی ساری
  • ساخت کارخانه زباله‌سوز ساری مهم‌ترین دغدغه برای رفع معضل زباله است
  • شهرداری ساری نیروی مازاد را از حالت تهدید به یک فرصت کسب درآمد تبدیل کند
  • اجرای ۲۰ کیلومتر مسیرگشایی در معابر تبریز