Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان؛ دکتر سید مهدس هاشمی‌نژاد مدیرعامل مؤسسه درمانی آستان قدس رضوی در خصوص بیماری‌های دستگاه شنوایی گفت: ما در خطر کاهش میزان شنوایی و آسیب هستیم چرا که مشاغل پر سر و صدا و دارای آلودگی های صوتی زیاد، آسیب فیزیکی فراوانی به گوش می‌رسانند و عواملی هستند که می توانند باعث کاهش شنوایی شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: محاسبه میزان آسیب‌دیدگی شنوایی با استفاده از دستگاه ادیومتری یا شنوایی‌سنجی به ما کمک می‌کند که بتوانیم درمان را پیش بگیریم یا تقویت کننده صدا (سمعک مناسب) را برای بیمار تدارک ببینیم.

مدیرعامل مؤسسه درمانی آستان قدس رضوی با اشاره به ارائه این خدمات در دارالشفاء امام رضا(ع) گفت: دستگاه ادیومتری با استفاده از سیگنال‌های صوتی با فرکانس‌های خالص آستانه شنوایی فرد یعنی کم‌ترین مقدار انرژی صوتی که فرد بشنود را بررسی می‌کند.

هاشمی‌نژاد افزود: کارگران کارگاه های پر سرو صدا نیاز دارند حداقل سالی یک بار توسط دستگاه ادیومتری یا شنوایی‌سنجی بررسی شنوایی داشته باشند

وی گفت: کم‌شنوایی فقط مختص کهنسالان نیست و متأسفانه کودکان نیز ممکن است کم‌شنوا به دنیا بیایند یا بزرگسالان جوانی که در معرض آلودگی یا ضربه صوتی هستند نیز ممکن است به کم‌شنوایی دچار شوند.

هاشمی‌نژاد افزود: کم‌شنوایی می‌تواند در آینده کودکان (یادگیری گفتار و زبان، رشد اجتماعی و تحصیلی) تأثیر جدی گذاشته و در بزرگسالان نیز با کاهش کیفیت زندگی و محدود کردن ارتباطات اجتماعی فرد را به انزوا کشاند.

انتهای پیام// م.م

کم‌شنوایی فقط مختص کهنسالان نیست

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۲۵۰۷۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیسی: متخلفین حوزه آسیب‌های اجتماعی معرفی شوند

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور در جلسه شورای اجتماعی که عصر روز یکشنبه برگزار شد، با اشاره به فلسفه تشکیل سازمان امور اجتماعی با کار ویژه رصد و دیده‌بانی وضعیت اجتماعی، تطابق مستمر گزارش عملکرد دستگاه‌ها در زمینه رفع آسیب‌های اجتماعی با واقعیت‌های میدانی را از ضروری‌ترین اقدامات برای تحقق اهداف سازمان و شورای اجتماعی برشمرد و از مسئولان سازمان‌ها و نهادهای مربوطه خواست با رصد دقیق و مستمر شاخص‌های کنترل و کاهش معضلات و آسیب‌های اجتماعی، تصمیم‌گیران را در داشتن نگاهی واقع‌گرایانه از شرایط و اتخاذ تصمیمات درست و به‌هنگام یاری کنند.

رئیس جمهور دو طرح «نماد» در آموزش و پرورش و «سراج» در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی را از جمله طرح‌های مؤثر در زمینه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی برشمرد و ضمن تأکید بر اجرای کامل این طرح‌ها از دیگر سازمان‌ها و نهادها خواست به وظایف خود در این زمینه عمل کنند.

رئیسی همچنین در این جلسه بر اهمیت استفاده از ظرفیت‌های تشکل‌های مردمی، مساجد و امنای محلات و نقش مهم مراکز مشاوره در پیشگیری و علاج آسیب‌های اجتماعی تأکید کرد.

رئیس جمهور در ادامه با بیان اینکه تحلیل آماری از علل و چرایی پیدایش آسیب‌ها و احصای راهکارهای رفع آنها، لازمه ارائه نگاه دقیق و صحیح به تصمیم‌گیران و تصمیم‌سازان است، بر بهره‌گیری از ظرفیت کانون‌های فکری، علمی و دانشگاهی در زمینه مقابله با آسیب‌های اجتماعی تاکید کرد.

رئیسی با اشاره به اینکه مشخص شدن نسبت دستگاه‌های مختلف با مسئولیت مقابله با آسیب‌های اجتماعی و پیگیری و رصد مداوم از سوی دستگاه‌های مربوط، در کاهش و حذف آسیب‌های اجتماعی مؤثر است، سازمان امور اجتماعی را مکلف کرد عملکرد همه سازمان‌ها و دستگاه‌های مربوط را به طور مستمر رصد کرده و سازمان‌هایی را که به وظایف خود در این زمینه عمل نمی‌کنند به شورای اجتماعی معرفی نمایند.

در ابتدای این جلسه با حضور رییس جمهور گزارش اجرا، آسیب‌شناسی و ارتقای آئین‌نامه‌های اجرایی طرح نماد (نظام مراقبت اجتماعی دانش‌آموزان) و سراج (سلامت روانی اجتماعی)، مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • افزایش تعداد دستگاه‌های تصویربرداری «ام.آر.آی» در کرمانشاه
  • اجرای طرح برخورد با خودرو‌های شوتی در مراغه
  • آمار طلاق در دو سال اخیر کاهش یافته است
  • راه‌اندازی سیستم پرداخت بدون تماس در حمل‌ونقل عمومی آتن
  • کاهش طلاق در دو سال اخیر/ تدوین دفترچه برای دستگاه‌ها در حوزه آسیب‌های اجتماعی
  • رئیسی: متخلفین حوزه آسیب‌های اجتماعی معرفی شوند
  • راه‌اندازی دستگاه لیزیک برای اولین بار در خراسان جنوبی
  • انجام ۶۰ نظر سنجی در موسسه افکارسنجی ملت
  • راه‌اندازی دستگاه لیزیک برای اولین بار در خراسان جنوبی 
  • بازگشت به دنیای صدا