Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرمانده انتظامی خراسان شمالی با اشاره به میزبانی خراسان شمالی از جشنواره سراسری تئاتر رضوی، اظهار کرد: جشنواره سراسری امام رضا(ع) و جشنواره تئاتر رضوی به عنوان یکی از زیرشاخه‌های آن، نقش مهمی در معرفی فرهنگ رضوی به سراسر دنیا دارد.

سردار علیرضا مظاهری در گفت و گو با ایسنا،اظهار کرد: برگزاری جشنواره تئاتر رضوی یکی از عوامل ارتقای شاخص های فرهنگی استان است و یکی از دستاوردهای آن، معرفی و شناساندن فرهنگ مردم خراسان شمالی و نیز اعتقادات مردم این منطقه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بااشاره به فعال و پویا بودن موسیقی مقامی و محلی در میان مردم این استان و پیوند ناگسستنی تئاتر و موسیقی، ادامه داد: می توان با تلفیق تئاتر و موسیقی در خراسان شمالی، آثار مهم و فاخر فرهنگی تولید کرد.

وی با اشاره به اینکه این جشنواره یکی از اقدامات بزرگ فرهنگی در کشور است که میزبانی آن برای خراسان شمالی افتخاری بزرگ محسوب می شود، خاطرنشان کرد: تئاتر به عنوان یکی از هنرهای نمایشی مانند سینما می تواند یکی از دو جایگاه مهم هنر را در استان ارتقا دهد و علاوه بر پر کردن اوقات فراغت جوانان، نقش خوبی در راستای انتقال مفاهیم فرهنگی و ارزشی در زمینه های رفتاری فراهم آورد.

فرمانده انتظامی خراسان شمالی با تاکید بر اینکه این استان یکی از دو مرکز مهم فرهنگی و قومیتی ایران است، گفت: این استان سابقه دیرینه ای در زمینه هنر، موسیقی مقامی، شعر و ادب در زبان‌های مختلف کردی، ترکی، تاتی، ترکمنی و هنرهای دستی مانند قالیبافی، فرش، گلیم، جاجیم و غیره دارد و می تواند به خوبی در ترویج فرهنگ رضوی بدرخشد.

سردار مظاهری افزود: قطعا حمایت از هنرهای این استان به مناسبت های خاص ملی و مذهبی می تواند در توسعه فرهنگی، اقتصادی و ارتقای سطح آگاهی های عمومی شهروندان نسبت به شناخت بیشتر ارزش ها و هنجارهای اجتماعی مفید واقع شود.

وی یکی از مهم ترین روش های یادگیری را مشاهده توصیف کرد و یادآور شد: از آنجایی که تئاتر یکی از هنرهای نمایشی استو زبان انتقال مفاهیم علاوه بر گویشاز حرکات دست، چشم و سایر اعضای بدن در انتقال مفاهیم نقش بسیار مهمی را ایفا می نماید، لذا اگر اثر تئاتر ماندگار و با مفهوم باشد در اذهان باقی خواهد ماند.

وی اضافه کرد: تقویت هنرهای نمایشی مانند تئاتر که زمینه مستعدی نیز در این استان برای تقویت آن با توجه به فرهنگ و ارزش های قومی، وجود دارد می تواند در کاهش آسیب های اجتماعیبا الگوبرداری فرد از روی سوژه ها و هنرپیشه ها، تاثیرگذار باشد.

فرمانده انتظامی خراسان شمالی تصریح کرد: امروز پند و اندرز جوابگوی رفع نیازهای جوانان و اقشار جامعه نیست و بیان توصیه ها در قالب طنز و تئاتر بسیار اثر بخش است.

سردار مظاهری افزود: معاونت اجتماعی نیروی انتظامی نیز یکی از راه های اثربخش را ارائه مفاهیم در قالب طنز می داند و معتقد است استفاده از هنرهای نمایشی(تئاتر درمانی) یکی از راه های پیشگیری از بروز جرائم و آسیب های اجتماعی است و باید از این هنر فاخر در مناسبت های مختلف برای آگاه سازی شهروندان بهره برد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۲۵۲۷۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پذیرفته شدگان پانزدهمین جشنواره تئاتر بچه‌های مسجد معرفی شدند

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، پانزدهمین جشنواره سراسری تئاتر مردمی بچه‌های مسجد به همت مرکز هنر‌های نمایشی حوزه هنری و با مشارکت شرکت سنگ آهن بافق از ۱۸ تا ۲۱ اردیبهشت ماه در شهرستان بافق استان یزد برگزار می‌شود.

پس از بازبینی آثار تولید شده از استان‌های مختلف کشور، تعداد ۱۴ گروه نمایشی توانستند برای حضور در پانزدهمین جشنواره تئاتر بچه‌های مسجد امتیاز لازم را کسب کنند.

نمایش‌های راه یافته به این دوره جشنواره تئاتر بچه‌های مسجد عبارتند از:- نمایش لیلا به نویسندگی محمد پورجعفری و کارگردانی فاطمه جعفری از فارسان- نمایش به افق محل به نویسندگی و کارگردانی داود رمضان زاده از میناب - نمایش ۱۹۴۸ به نویسندگی و کارگردانی یاسر خالقی از لنده - نمایش کیف پول به نویسندگی احسان عارف و کارگردانی مهدی گودینی از کنگاور- نمایش ایران به نویسندگی احسان فلاحیان و کارگردانی شایان فلاحیان از کرج- نمایش خسوف عشق به نویسندگی سید محمد علی موسوی و کارگردانی ام البنین حیدری از کاشان - نمایش راز به نویسندگی و کارگردانی نرگس اسماعیلی از قم- نمایش زنان مقاوم به نویسندگی احسان فلاحیان و کارگردانی مرضیه ذاکری از کرج- نمایش مرد شامی به نویسندگی و کارگردانی علی اصغر ایمانزاده از قم- نمایش آن سه نفر به نویسندگی پژمان شاهوردی و کارگردانی علی صمصامی از بافق- نمایش ۴۴۴ به نویسندگی و کارگردانی نرجس آخوندی از مشهد- نمایش گیلدا به نویسندگی علی میرزا عمادی و کارگردانی مرضیه نفر سفید دشتی از بروجن- نمایش پیراهن مشکی به نویسندگی سید جواد رحیم زاده و کارگردانی رضا خروجیان از ارومیه- نمایش کجای زندگی هستیم به نویسندگی و کارگردانی سید کاظم عباس زاده از بافق.

پانزدهمین جشنواره سراسری تئاتر مردمی بچه‌های مسجد از ۱۸ تا ۲۱ اردیبهشت ماه در شهرستان بافق استان یزد برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رویداد تئاتر صاحبدلان در شاهین شهر برگزار می‌شود
  • معرفی آثار برتر جشنواره تئاتر و سرود دانش آموزان فیروزه
  • فرهاد قائمیان: رشد کمی و کیفی خاصی را در بخش های مختلف جشنواره امام رضا(ع) شاهدیم/ اعطای جایزه ویژه «غزه» برای نخستین بار
  • پذیرفته شدگان پانزدهمین جشنواره تئاتر بچه‌های مسجد معرفی شدند
  • محتواهای رضوی با یک سامانه در اختیار هنرمندان قرار می‌گیرد
  • فیلمی با موضوع امام رضا در راه جشنواره فجر
  • نمایشگاه خوشنویسی هنرمندان در جهان اسلام برگزار می‌شود/ ساخت فیلمی با موضوع رضوی برای جشنواره فجر
  • رشد ۵۰ درصدی آثار هنری شرکت کننده در جشنواره بین المللی امام رضا
  • آمادگی میزبانی برای رویداد خوشنویسی جهان اسلام/ خبر خوب آقای مدیر
  • انقلابی ماندن در گرو تداوم فرهنگ دفاع مقدس است