Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-30@17:56:30 GMT

ضیائی: ارائه الگوی طرح سلامت‌یار در بسیاری از کشورها

تاریخ انتشار: ۱۱ مرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۲۵۴۱۳۶

ضیائی: ارائه الگوی طرح سلامت‌یار در بسیاری از کشورها

رئیس جمعیت هلال احمر گفت: الگوی طرح سلامت‌یار در بسیاری از کشورهای دنیا ارائه شده و جدای از کادر پرستاری، افرادی هستند که خدمات معنوی و کمک‌های غیرپزشکی را به مراجعه‌کنندگان به بیمارستان‌ها ارائه می‌کنند.

به گزارش ایسنا، دکتر سید امیرمحسن ضیائی در نشست هماهنگی و ارزیابی نقاط ضعف و قوت اجرای طرح سلامت‌یار، گفت: هلال‌احمر سال‌هاست که در بخش‌های مختلف حوزه سلامت خدمات لازم را به هموطنان ارائه می‌کند و در این زمینه به عنوان پشتیبان و حامی نظام سلامت کشور و به‌ منظور اجرای هرچه بهتر ماموریت‌های حوزه بهداشت و درمان کشور برای خدمت‌رسانی به مردم همواره در کنار وزارت بهداشت بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر این‌که هلال‌احمر هیچگاه در اجرای طرح سلامت‌یار به‌دنبال تولی‌گری نبوده است، خاطرنشان کرد: عمده تلاش هلال‌احمر در اجرای طرح سلامت‌یار این است که بتواند از نظر معنوی حمایت‌های لازم را از بیماران داشته باشد و در نتیجه موجبات رضایتمندی مردم از خدمات ارائه شده در بیمارستان‌ها را فراهم آورد. چراکه همانگونه که بارها تاکید شده است این الگو در بسیاری از کشورهای دنیا ارائه شده و جدای از کادر پرستاری، افرادی هستند که خدمات معنوی و کمک‌های غیرپزشکی را به مراجعه‌کنندگان به بیمارستان‌ها ارائه می‌کنند.

وی با اشاره به اجرای مطلوب سلامت‌یار در 10 بیمارستان کشور، اظهار کرد: اکنون زمان آن است تا در جلسه کارشناسی نحوه اجرای طرح بررسی و هماهنگی‌های بیشتر به‌ منظور رفع نقاط ضعف و بهبود عملکردها در اجرای طرح انجام شود.

رئیس جمعیت هلال‌احمر با تاکید بر این‌که روسای بیمارستان‌ها و داوطلبان هلال‌احمر باید در اجرای طرح سلامت‌یار به‌جد وارد عمل شوند، گفت: بر این اساس ضروری است تا به‌ منظور نظارت بیشتر و بهبود اجرای طرح، کارگروهی تخصصی تشکیل شود و در ارتباط مداوم با مجریان اجرای طرح را به سمتی پیش ببرد که بیشترین تمایل را برای اجرا در میان مدیران و کادر بیمارستانی ایجاد کند.

به گفته وی به‌منظور ایجاد انگیزه بیشتر می‌توان حتی نمونه‌های برتر بیمارستانی را که طرح سلامت‌یار در آنها اجرایی شده است معرفی کرد تا از این طریق تمایل برای اجرای طرح در سایر بیمارستان‌ها افزایش یابد و از سویی از بیمارستان‌های برتر مجری طرح سلامت‌یار نیز قدردانی شود.

دکتر محمد آقاجانی، معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز در این جلسه با اشاره به اینکه کار سلامت‌یاران؛ هدایت معنوی بیماران است، گفت: رویکرد ما در بهره‌گیری از توان سلامت‌یاران، کمک به بیماران در انجام امورات غیردرمانی خود در بیمارستان‌ها و دریافت خدماتی چون راهنمایی، نحوه استفاده از برانکارد، ویلچر و سایر خدمات و راهنمایی‌های غیردرمانی است که بسیاری از بیماران دربیمارستان‌ها به آنها نیاز دارند.

وی افزود: در این زمینه باید با ارزیابی جزئیات اجرای طرح در کمیته کارشناسی، زمینه بهبود ارائه خدمات در این زمینه را فراهم کرد.

دکتر اندام، رئیس سازمان داوطلبان جمعیت هلال‌احمر هم در این نشست اظهار کرد: مقرر شده است تا در 2 هفته آینده نشستی با روسای بیمارستان‌های مجری سلامت‌یار و مدیران عامل استان‌های مجری برگزار شده و نقاط قوت و ضعف اجرای طرح بررسی و راه‌کارهای بهبود اجرای طرح تدوین شود.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی جمعیت هلال‌احمر، وی با اشاره به اینکه هدف اصلی از اجرای سلامت‌یار، نه توسعه اجرای طرح در سایر بیمارستان‌ها، بلکه توسعه طرح در بیمارستان‌هایی است که تا کنون مجری بوده‌اند، گفت: باید در این زمینه از ظرفیت و تجربیات سایر کشورها استفاده کرده و در مطالعات تطبیقی خود از تجربیات آنها بهره برد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۲۵۴۱۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه بیش از ۲۳ هزار خدمت روانپزشکی در غرب خراسان رضوی

رییس دانشگاه علوم پزشکی سبزوار گفت:  در حوزه معاونت بهداشتی با توجه به رایگان بودن خدمات در کلیه مراکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی، ۹۰۷ نفر جدید؛ دارای مشکلات روانپزشکی شناسایی شدند که برای این افراد سه هزار و ۴۰۰ خدمت روانشناختی توسط روانشناسان مراکز خدمات جامع سلامت ارائه شده است.

دکتر محمد سالاری افزود: با توجه به اهمیت ارتقای سواد سلامت روان و تاثیر آن بر بهزیستی و کیفیت زندگی انسان ها برای حدود سه هزار و ۵۰۰ نفر آموزش انفرادی و برای بیش از ۱۰ هزار نفر به صورت گروهی جلسات آموزشی مهارت های زندگی، مهارت های فرزندپروری، نوجوان سالم و خودمراقبتی توسط روانشناسان معاونت بهداشتی برگزار شده است.

وی خاطرنشان کرد: همچنین در مرکز مشاوره مبتنی بر سبک اسلامی– ایرانی معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه حدود ۲ هزار خدمت روانشناختی، روانپزشکی، مددکاری، تحصیلی و آموزشی برای هزار و ۶۶۵ دانشجوی مراجعه کننده به این مرکز ارائه شده است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی سبزوار ادامه داد: مرکز آموزشی درمانی واسعی به عنوان تنها بیمارستان دارای بخش روانپزشکی در غرب خراسان رضوی، با ۴۶ تخت فعال شامل ۲ بخش مجزای روانپزشکی زنان و مردان، در زمینه بستری بیماران روانپزشکی خدمت رسانی می کند.

دکتر سالاری افزود: در سال گذشته هزار و ۶۶۰ بیمار در این ۲ بخش بستری و از خدمات روانپزشکی بهره مند شده اند که تمامی این خدمات برای تسریع در روند درمان اختلالات، افزایش مهارتها و کاهش احتمال عود بیماری صورت گرفته است.

به گفته وی در بیمارستان فوق تخصصی حشمتیه سبزوار نیز خدمات روانشناختی و سلامت معنوی به بیماران بستری در بخش‌های مختلف از جمله اطفال و قلب با تشخیص و درخواست پزشک ارائه می شود و در کلینیک ویژه دانشگاه نیز سه هزار و ۳۸۲ بیمار به صورت سرپایی از خدمات روانپزشکی بهره برده اند.

دانشگاه علوم پزشکی سبزوار با ۴۵ مرکز خدمات جامع سلامت فعال، ۳۱ پایگاه شهری و یک پایگاه روستایی، ۱۹۵ خانه بهداشت و ۶ بیمارستان زیر پوشش به بیش از نیم میلیون نفر جمعیت شهرستان‌های جوین، جغتای، خوشاب، داورزن و ششتمد در غرب خراسان رضوی خدمات بهداشتی و درمانی می‌دهد.

سبزوار در ۲۳۰ کیلومتری غرب مشهد واقع است.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • اجرای گام سوم طرح یاس در اردبیل
  • ارائه خدمات درمانی به حجاج توسط تیم پزشکی هلال احمر / نسخه پزشکی خود را همراه داشته باشید
  • ۱۱۰ دندانپزشک آماده ارائه خدمات به نیازمندان زنجانی
  • ۱۱۰ دندانپزشک به نیازمندان زنجانی خدمات ارایه می دهند
  • ۱۱۰ دندانپزشک به نیازمندان زنجانی خدمات ارائه می دهند
  • ارائه بیش از ۲۳ هزار خدمت روانپزشکی در غرب خراسان رضوی
  • بیش از ۲۳ هزار خدمت روانپزشکی در غرب خراسان رضوی ارائه شد
  • اجرای ۲۲ هزار و ۵۰۰ متر شبکه توزیع آب آشامیدنی در شهرستان درمیان
  • اجرای بیش از ۲۲ هزار متر شبکه توزیع آب در شهرستان درمیان
  • استطاعت جسمی ۸۳ هزار زائر حج تمتع ۱۴۰۳ نهایی شد