Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون علمی و فناوری رییس‌جمهور گفت: مراکز نوآوری دانشگاه‌ با کمک به شکل گرفتن الگوهای موفق کسب و کارهای نوآور دانشگاهی، زمینه‌ساز ترغیب دیگر دانشگاهیان به این سو باشند و آنان را برای پای گذاردن در مسیر نوآوری و کارآفرینی هدایت کنند.

به گزارش ایسنا،سورنا ستاری در نخستین نشست مدیران مراکز نوآوری دانشگاه‌های کشور که با حضور مدیران 13 دانشگاه‌ از سراسر کشور برگزار شد، این مراکز را الگوساز و هدایت‌کننده‌ی دانشگاهیان به نوآوری و کارآفرینی عنوان کرد و گفت: مراکز نوآوری دانشگاه با کمک به شکل گرفتن الگوهای موفق کسب و کارهای نوآور دانشگاهی، زمینه‌ساز ترغیب دیگر دانشگاهیان به این سو باشند و آنان را برای پای گذاردن در مسیر نوآوری و کارآفرینی هدایت کنند نگاه معاونت به این مقوله حمایتی بوده و دانشگاه‌ها خود نقشی اساسی در رسیدن این مراکز به اهداف خود دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: به واسطه‌ تلاش این مراکز، دانشجویان با مشاهده نمونه‌های موفق، مسیر تازه‌ای را برای کسب و کار خود به عنوان الگو قرار می‌دهند و به جای دنبال کردن مسیر پشت میزنشینی و کارمندی، ایده‌های نوآورانه خود را تحقق می‌بخشند.

رییس بنیاد ملی نخبگان، شکل‌گیری کسب و کارهای نوآور موفق دانشگاهی را زمینه‌ساز برای تحقق اقتصاد دانش‌بنیان به‌واسطه خلاقیت و نوآوری برآمده از دانشگاه‌ها دانست و گفت: رسالت اصلی آموزش عالی و دانشگاه‌های کشورمان از ابتداخلق ثروت از مسیر علم بوده، اما دانشگاه‌ها از این هدف فاصله گرفتند، در شرایط کنونی مراکز نوآوری می‌توانند دانشگاه‌ها را در تربیت جوانانی که قرار است با نوآوری و کارآفرینی، ضمن حل چالش‌های اساسی، ارزش افزوده ایجاد کنند، یاری رسانند. البته این مراکز باید تلاش کنند تبدیل به یک ساختار اداری و سازمانی نشده و چابک باشند.

ستاری تأکید کرد: باید چرخه‌معیوب و دولت‌محور و عاملیت همه کارها در دولت اصلاح شود، زیرا این چرخه معیوب به ساختار نوآوری و کارآفرینی کشور آسیب می‌زند.

معاون علمی و فناوری رییس‌جمهور در ادامه گفت: دانشجویان در دانشگاه‌هایی تحصیل می‌کنند که با سرفصل‌های کپی شده از دانشگاه‌های خارجی راهبری می‌شود. در درجه اول سرفصل‌ها باید با ساختار و فرهنگ کشور و به دست جوانان خلاق و نوآور با سیاست‌های جدید اصلاح شود.

مراکز نوآوری دانشگاهی،آغازگر جنبش تحول‌ساز اجتماعی و فرهنگی

ستاری، شناساندن توانمندی‌های نهفته در جوانان و آشنایی آنان با الگوهای موفق کسب و کار رایکی از زمینه‌های اثرگذاری مراکز نوآوری در تحول فرهنگی برای شکل‌گرفتن زیست بوم کارآفرینی برشمرد و گفت: باید فرهنگ شرکت‌هایی که ارزش آن‌ها به خلاقیت نیروی انسانی آن‌هاست ومبنای ارزش‌گذاری‌های میلیارد دلاری بر خلاف گذشته دارایی‌های مادی و فیزیکی نیست، ترویج شود.

معاون علمی و فناوری رییس‌جمهور فعالیت استارتاپ‌ها در قالب مراکز نوآوری دانشگاهی را آغازگر یک جنبش تحول‌ساز اجتماعی و فرهنگی دانست و گفت: در مراکز نوآوری با شکل‌گیری استارتاپ‌ها، پیمودن نخستین گام‌ برای یک تحول اجتماعی تمرین می‌شود و با هدایت جوانان به این مسیر، زمینه‌های فرهنگی نسل آینده مهیا می‌شود.

وی با بیان این‌که استارتاپ‌ها اعتماد به‌نفس، ایستادگی و پشتکار را به عنوان مبنای موفقیت نسل جوان کشور ترویج می‌کنند، افزود: از هر 10 استارتاپ ممکن است یک یا 2 مورد موفق شوند، اما تجربه علمی نشان داده است استارتاپ‌های شکست خورده از این راه باز نمی‌گردند و با درس گرفتن از تجربه‌های خود، با عزمی راسخ‌تر و نگاهی گسترده با ایده‌ای نو در این مسیر به حرکت ادامه می‌دهند؛ زیرا در منطق استارتاپی یادگیری و کسب تجربه‌های نو مفهومی در برابر شکست است.

فضایی برای کسب تجربه و یادگیری

رییس بنیاد ملی نخبگان، افزود: استارتاپ‌ها مجالی برای یادگیری، کسب تجربه و تعامل‌های اجتماعی هستند و راهبرهای مراکز نوآوری، با ایفای نقش هدایتگر و پشتیبان در این راه به کمک جوانانی می‌آیند که می‌خواهند با اعتماد به‌نفس، جسارت و شجاعت خود ایستادگی در برابر شکست را ممکن کنند.

وی با بیان این‌که اکنون زیرساخت‌های لازم در حوزه سرمایه‌گذاری خطرپذیر مانند ارائه تسهیلات، بسترهای کارآفرینی از جمله مراکز رشد و شتاب‌دهنده‌ها ایجاد شده است، اثرگذاری این زیرساخت را مستلزم بازساخت فرهنگی در سطح جامعه دانست و گفت:خوشبختانه این تحول فرهنگی از دل دانشگاه‌ها آغاز شده است ونمونه آن را می‌توان در شکل‌گیری کسب‌وکارهای دانشگاهی و جهت‌گیری دانشگاه‌ها به این سو شاهد بود؛ همچنین سرمایه‌گذاران کلان در حوزه‌های نفتی و پتروشیمی اکنون عرصه کسب و کارهای نوآور را برای سرمایه‌گذاری انتخاب کرده‌اند، زیرا به این درک رسیده‌اند کسب و کاری که رشد چند ده‌برابری را در کوتاه‌ترین زمان ممکن تجربه می‌کند، بهترین فضا برای سرمایه‌گذاری و ایجاد ارزش افزوده است.

راهی که به دست جوانان هموار می‌شود

معاون علمی و فناوری رییس‌جمهور ادامه داد: اگرچه همچنان مشکلات و موانع متعددی فراروی کسب و کارهای نوآور قرار دارد، اما این کسب و کارها با توانمندی خارق‌العاده‌شان در تغییر ساختارهای سنتی که برگرفته از ماهیت پویا و خلاق آن‌هاست، فضای پیرامونی را دست‌خوش تحول می‌کنند. در این راه همواره یک گام جلوتر از قوانین سنتی هستند و نمونه‌موفق این باور را می‌توان در کسب و کارهای موفق خدماتی که این روزها بازارها را در دست گرفته‌اند، مشاهده کرد.

رییس بنیاد ملی نخبگان با بیان این‌که جوانان صرفاً نیازمند فضای مساعد برای انجام فعالیت خود هستند، افزود: مادامی که فضای مساعدی در اختیار داشته باشند، می‌توانند تحول آفرین بوده و با این کسب و کارها، دست سودجویان را کوتاه کرده و رفاه را به جامعه بازگردانند.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۲۵۷۴۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدال طلای ۴۰۰ متر با مانع آسیا به بانوی دونده ایران رسید

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عمومی فدراسیون دوومیدانی، نازنین فاطمه عیدیان لحظاتی قبل موفق شد در جریان برگزاری مرحله نهایی ماده ۴۰۰متر با مانع مسابقات دو و میدانی جوانان قهرمانی آسیا ضمن شکستن رکورد ملی جوانان و بزرگسالان برای اولین بار یک مدال تاریخی به رنگ طلا را کسب نماید.

بر همین اساس، این بانوی جوان و خوش آتیه کشورمان موفق شد با ثبت حد نصاب ۵۸.۸۶ثانیه زودتر از سایر رقبای خود از دیگر کشورهای آسیایی از خط پایان عبور کند و مدال طلا این رقابت‌ها را به دست آورد.

گفتنی است، عیدیان با ثبت این زمان رکورد ملی رده سنی جوانان که با حد نصاب ۵۹.۴۸ثانیه در اخیار خودش بود بهبود ببخشد.
وی همچنین رکورد ملی رده سنی بزرگسالان کشورمان در این ماده را که با حد نصاب۵۹.۱۶(۱۴۰۲/۶/۱۰-تهران)در اخیار شهلا محمودی بود ارتقاء دهد و عنوان رکورد دار جدید ملی کشورمان در این ماده را به خود اختصاص دهد.

نازنین فاطمه عیدیان سال گذشته موفق شده بود مدال نقره را در این رقابت‌ها کسب نماید،اما این برای اولین بار است که دو و میدانی ایران توانسته در بخش بانوان مسابقات قهرمانی جوانان آسیا یک مدال طلا آن هم در دوهای با مانع کسب نماید.

کد خبر 6089298

دیگر خبرها

  • برگزاری نشست هم اندیشی مدیران مراکز مشاوره استان
  • برنامه‌های وزارت صمت در حوزه صنایع خلاق موجب جهش تولید می شود
  • رئیسی: ایران پیشرفته و فناور می‌تواند برای جهان نوآوری داشته باشد
  • یاس و ناامیدی موجب از هم پاشیدگی بنیان خانواده می شود
  • دو و میدانی قهرمانی جوانان آسیا؛ هفت چشمه نقره‌ای شد
  • ایجاد مراکز نوآوری در حوزه اقتصاد دیجیتال/راه‌اندازی اولین مرکز نوآوری تولید بازی‌های رایانه‌ای
  • مدال طلای ۴۰۰ متر با مانع آسیا به دختر دونده ایران رسید
  • کسب مدال طلا ۴۰۰ متر با مانع از سوی فاطمه عیدیان
  • تاریخ‌سازی عیدیان با کسب طلای دوومیدانی جوانان قهرمانی آسیا
  • مدال طلای ۴۰۰ متر با مانع آسیا به بانوی دونده ایران رسید