Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرم آباد - مدیر کل دفتر حمل و نقل مسافر سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کشور گفت: صنعت حمل و نقل دچار یک بیماری بسیار مزمن است و مردم به هر علتی از مجموعه قهر کرده‌اند.

به گزارش خبرنگار مهر، حمیدرضا شهرکی عصر چهارشنبه در سفر به لرستان در جمع مسئولان انجمن‌ها و فعالان حوزه حمل و نقل مسافر استان باقدردانی از به روز بودن و تسلط آماری مجموعه راهداری و حمل و نقل جاده ای لرستان بر حوزه مسافر گفت: صنعت حمل و نقل در کشور دچار یک بیماری بسیار مزمن است و مردم به هر علتی از مجموعه قهر کرده‌اند به طوری که در یک وضعیت پایدار ۷ ساله شاهد شیب منفی ۵ درصدی در استفاده از ناوگان حمل و نقل عمومی هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ضرورت اجرای «شبکه سیر» در کشور

وی از خروج ۱۰۰ میلیون تقاضای صندلی از بخش حمل و نقل جاده‌ای خبر داد و افزود: این در حالی است که تعداد سفرها برابر آمار ترددشمارهای جاده‌ای به‌شدت افزایش یافته است.

مدیر کل دفتر حمل و نقل مسافر سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کشور افزود: بیشترین کاهش استفاده از ناوگان حمل و نقل عمومی در سال ۹۴ و کمترین آن در سال ۹۲ به ثبت رسیده که درصد تغییرات آن به طور متوسط ۵ درصد منفی است.

شهرکی با تاکید بر اینکه براساس شاخص «نفر -کیلومتر» باید مبدا و مقصد سفر کاملا مشخص باشد، تصریح کرد: در بحث «نفر -کیلومتر» همواره کاهش مشاهده شده که کمترین کاهش این شاخص سال گذشته با ۱.۲ درصد به ثبت رسیده است. با تغییرات روی جاده ها می شود «نفر- کیلومتر» را جابجا کرد و ایجاد مسیرهای جدید و تقاضای کدگذاری برای مقاصدی که دارای کد نیستند می‌تواند در افزایش «نفر- کیلومتر» موثر واقع شود.

وی با تاکید بر اجرای «شبکه سیر» به عنوان یک ضرورت اجتناب‌ناپذیر در حوزه حمل و نقل مسافر گفت: «شبکه سیر» و ایجاد «نمانام» با سه هدف افزایش ایمنی، ارتقاء کیفیت و ارزیابی خدمات سفر در کشور اجرایی شده است و در واقع «شبکه سیر» بدون ارزیابی خدمات از بین خواهد رفت.

آسیب شناسی وضعیت حوزه حمل و نقل مسافر

مدیرکل دفتر حمل و نقل مسافر سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور اجرای «شبکه سیر» را گامی برای تامین حقوق شهروندی مسافر عنوان کرد و گفت: از مزایای «شبکه سیر»، فروش بلیت صندلی خالی در نمایندگی‌ها است به گونه‌ای که فروش بلیت با برنامه‌ریزی، جایگزین توقف در میادین و معطل شدن مسافران خواهد شد.

شهرکی با قدردانی از شرکت‌های اتوبوسرانی لرستان برای نوسازی ناوگان گفت: با دیدن وضعیت ناوگان اتوبوسرانی استان لرستان بسیار مشعوف شدم و باید به همه فعالان این حوزه دست مریزاد گفت.

وی با بیان اینکه علل کاهش مسافر در ناوگان حمل و نقل عمومی را باید حتما مطالعه کرد، تصریح کرد: همه فاکتورهای حمل و نقل، متغیر است فاکتور ثابتی نداریم و نمی‌شود پیش بینی دقیقی در این رابطه داشت مگر اینکه یک مدل تحلیلی بر اساس پردازش اطلاعات ارائه شود.

مدیر کل دفتر حمل و نقل مسافر سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کشور از عقد قرارداد با یک مجموعه «استارت‌آپ» برای آسیب شناسی و چاره اندیشی وضعیت حوزه حمل و نقل مسافر خبر داد و گفت: بر اساس این قرارداد پاسخ این وضعیت را از نخبه‌های علمی و اجرایی جویا می‌شویم و البته این وضعیت مختص ایران اسلامی نیست و در بسیاری از کشورهای پیشرفته نیز وجود دارد.

نوسازی ناوگان مینی بوس رانی کشور آغاز شده است

شهرکی عدم تحقق برنامه ریزی زمانی مسافر را از مهم‌ترین دلایل کاهش رغبت به استفاده از حمل و نقل عمومی دانست و گفت: موضوع رقابت‌پذیری، بازاریابی، هماهنگی با شرکت‌های تبلیغاتی از راهکارهای بسیار مهم در اصلاح روند نزولی مسافر به شمار می‌رود.

وی تصریح کرد: رغبت مردم به وسایل نقلیه شخصی، فقط به دلیل ارزان بودن نیست چراکه در بسته سفر اقامت، تغذیه و کیفیت خدمات حمل و نقل بسیار مهم است و باید همه بسته کامل و کیفیت خدمات متناسب باشد.

مدیر کل دفتر حمل و نقل مسافر سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کشور از ساماندهی سایت‌های فروش اینترنتی بلیت خبر داد و گفت: در حال حاضر پیش‌فروش اینترنتی بلیت توسط ۳۰۰ سایت مختلف انجام می‌شود که مطابق دستورالعمل، همه این سایت‌ها باید مجوز فعالیت بگیرند.

ضرورت فرهنگ‌سازی مسافر و کاهش رفتارهای مزاحم، ارزش گذاری و تفکیک ارزشها و ضد ارزشها، تهیه بسته درآمدهای غیربلیتی، توسعه کیفی منابع انسانی و لزوم حضور کارشناسان رشته‌های مرتبط، نزدیک شدن انجمن ها به اساسنامه، تهیه بسته ارزان سفر برای رانندگان و خانواده آنان، تهیه اطلس کریدورهای حمل و نقل، بازبینی ضوابط سرویس های دربستی، ضوابط کار شرکت‌های داخلی در حمل و نقل بین المللی، پیگیری بیمه مهمانداران، هماهنگی استانها و مرکز، اصلاح تمام خوابگاه‌های رانندگان با کمک شهرداری ها از دیگر موارد مطرح شده توسط مدیرکل دفتر حمل و نقل مسافر سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای بود.

شهرکی گفت: نوسازی ناوگان مینی بوس رانی کشور آغاز شده است که در قالب این طرح، ون، مینی بوس «هیوندا» و سواری کرایه‌ای از طریق پرداخت تسهیلات با نرخ سود ۶ درصد و بازپرداخت ۵ ساله به متقاضیان واجد شرایط واگذار می شود.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۲۵۹۱۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عوارض اختلال افسردگی مزمن چیست؟/ راهکارهای درمان را بشناسید

متخصص اعصاب و روان با تاکید به عوارض اختلال افسردگی گفت: توجه نکردن به این بیماری باعث مزمن شدن بیماری افسردگی شده و کنترل آن نیز دشوارتر می شود، هر چقدر شدت بیماری بیشتر شود، عملکرد فرد در روابط بین فردی، شغل و فعالیت‌های روزمره بیشتر تحت تاثیر قرار می گیرد و فرد باید برای درمان اقدام کند.

ویکتوریا عمرانی فرد در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به بروز اختلال افسردگی در برخی افراد اظهار کرد: فردی که خلق گرفته دارد، علاقه‌ها و لذت‌های قبلی را از دست داده و همراه آن تعدادی از علائم مانند کاهش انرژی، تغییراتی در خواب، اشتها، تغییراتی در انگیزه، احساس گناه و کاهش تمرکز را داشته باشد و اگر این علائم در بیشتر ساعت‌های روز و حداقل دو هفته تداوم پیدا کند، فرد به اختلال افسردگی مبتلا شده است.

وی با بیان اینکه افسردگی می‌تواند سرچشمه بسیاری از مشکلات برای بیمار شود، افزود: بی‌خوابی مداوم فرد افسرده بر ایمنی بدن تأثیر می‌گذارد یا الگوی تغذیه‌ای فرد را تغییر داده و روابط بین فردی بیمار مبتلا به افسردگی در خانواده و بین همکاران دچار مشکل می‌شود.

متخصص اعصاب و روان تصریح کرد: این حس ناخوشایند افسردگی باعث بروز تغییراتی در رفتار فرد مبتلا شده و این اتفاق باعث می‌شود که اطرافیان او هم از این موضوع دچار آسیب شوند، اگر این علائم ماندگار باشد و باعث شود که فرد کارهای روزمره خود را انجام ندهد و حوصله انجام هیچ کاری و رفتن به محیط‌های شاد و شلوغ را نداشته باشد، باید به فکر درمان بود.

وی در خصوص شیوع این بیماری در سنین متفاوت اظهار کرد: احتمال بروز بیماری افسردگی در تمام سنین وجود دارد و درمان آن متفاوت بوده و تشخیص این بیماری در سنین زیر دبستان مشکل بوده و از نظر مشاهده رفتار فرد بیمار به ابزارهای ویژه نیاز دارد، اگر فردی در سنین جوانی افسردگی داشته باشد، احتمال بروز این بیماری در دوران سالمندی هم وجود دارد، علاوه بر این برخی افراد بدون سابقه قبلی به دلایلی ممکن است در دوره سالمندی به افسردگی مبتلا شوند.

عامل بروز بیماری افسردگی چند فاکتوری است

عمرانی فرد در مورد علل بروز بیماری افسردگی خاطرنشان کرد: مانند همه اختلالات روانپزشکی عامل بروز بیماری افسردگی هم چند فاکتوری است، عوامل ژنتیکی، زمانی که سیستم عصبی در دوران جنینی شکل می‌گیرد و اتفاق‌هایی که برای مادر رخ می‌دهد، در بروز بیماری افسردگی فرزند بی‌تأثیر نیست، همچنین تغییرات مواد درون بدن، عوامل روانی و اجتماعی مانند استرس‌ها، وقایع ناراحت‌کننده در خانواده و محیط کار مجموعه‌ای از عواملی است که باعث می‌شود، فردی مبتلا به این بیماری شده و اختلال افسردگی در او شدت پیدا کند.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان عنوان کرد: لازم است بدانیم توجه نکردن به افسردگی باعث مزمن شدن این بیماری شده و کنترل آن هم مشکل‌تر می‌شود و هر چقدر شدت بیماری بیشتر شود، عملکرد فرد بیشتر تحت تأثیر قرار می‌گیرد و این عملکرد می‌تواند در روابط بین فردی، شغل، فعالیت‌های روزمره و در مراقبت فرد از خود اتفاق بیفتد.

وی تاکید کرد: علائمی مانند کم‌خوابی، مشکل در تمرکز، پراشتهایی یا کم اشتهایی هر کدام عوارضی را برای فرد افسرده به همراه دارد و در اختلال افسردگی‌های شدیدتر هم فکر کردن به مرگ از جمله عوارض ناگواری است که احتمال دارد برای فرد افسرده رخ دهد و خانواده را درگیر کند.

متخصص روانپزشکی با بیان اینکه توصیه‌های اطرافیان برای مبارزه با این بیماری به فرد مبتلا کمک‌کننده است، گفت: توصیه‌ها نباید جنبه دستوری داشته باشد و اعضای خانواده باید سرزنش کردن بیمار را کنار بگذارند، شرایط و محیط پرتنش را برای بیمار تعدیل کنند تا او بتواند از نظر رفتاری تا اندازه‌ای فعال شود و احساس مفید بودن کرده و حس بی ارزش بودن نکند.

کد خبر 749247

دیگر خبرها

  • تداوم بارندگی در لرستان/ ریزش کوه در محور «پای آستان»
  • شناسایی قطعی ۸۸۷ نقطه حادثه‌خیز در کشور طی یک سال گذشته
  • ۷ میلیون مبتلا به دیابت در کشور/ آمار زخم‌های مزمن در دیابتی‌ها
  • آمار باورنکردنی بیماران مبتلا به دیابت در کشور
  • واگذاری سرویس مدارس شیراز به شهرداری
  • پیشرفت ۷۸ درصدی طرح ساماندهی راه‌های روستایی آذربایجان غربی
  • عوارض اختلال افسردگی مزمن چیست؟/ راهکارهای درمان را بشناسید
  • واگذاری تمامی امور مرتبط با سرویس مدارس به شهرداری شیراز
  • فوت راهدار لرستانی حین انجام‌وظیفه
  • هوشمندسازی و مجازی‌سازی فرآیند حمل و نقل کالا در یزد