Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای نهاوند با بیان اینکه امسال بیش از ۶۰ حرفه در مراکز فنی و حرفه‌ای نهاوند آموزش داده می‌شود، گفت: ۵۰ درصد جوانان جویای کار نهاوندی هیچ‌گونه مهارتی ندارند.

احدالله ترکمان در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در نهاوند اظهار داشت: رشته‌های پرورش گیاهان آپارتمانی، سیم‌کشی و عیب‌یابی مدارهای پایه برق ساختمانی، پرورش قارچ دکمه‌ای و طلا و جراهر‌سازی (جوش و ترمیم) در سال 96 به عنوان رشته‌های جدید در دو مرکز ثابت آقایان و بانوان به متقاضیان آموزش داده می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: توانمندسازی نیروی ماهر و نیمه‌ماهر از رسالت‌های اصلی سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای است و اداره‌کل فنی و حرفه‌ای استان همدان با طرح‌ها و پژوهش‌های مختلف، نیاز سنجی لازم را در این حوزه انجام می‌دهد و در تلاش هستیم که دوره‌های آموزشی متناسب با نیاز بازار کار در منطقه باشد.

ترکمان با اشاره به این‌که بر اساس گزارش‌های ارائه شده از مراکز مختلف در شهرستان 50 درصد جوانان جویای کار هیچگونه مهارتی ندارند، افزود: 22 آموزشگاه آزاد فنی و حرفه‌ای در سطح شهرستان نهاوند فعال است و با توجه به شرایط کنونی اشتغال و بیکاری در شهرستان نیازمند جنبش ایجاد کارآفرینی و مهارت در بین جوانان هستیم.

وی عنوان کرد: آموزش مهارت‌های فنی و حرفه‌ای در رشد اقتصادی عدالت محور، افزایش بهره‌وری و تولید، کاهش هزینه‌های تولید، ارتقاء رفاه اجتماعی و افزایش امید به زندگی در جوانان موثر است.

رئیس مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای شهرستان نهاوند بیان کرد: سال گذشته در شهرستان نهاوند 240 هزار نفر ساعت آموزش در 40 رشته آموزشی در مراکز فنی و حرفه‌ایی ارائه شده است که به منظور ارتقاء مهارت افراد بر اساس نیازسنجی به متقاضیان اعم از دانشجویان، کارجویان شهری و روستایی، صنایع و صنوف آموزش‌های فنی و حرفه‌ای ارائه می‌شود.

ترکمان اظهار داشت: در سال 95 این آموزش‌ها در 960 نفر دوره در 40 رشته آموزشی در دو مرکز ثابت برادران و خواهران و 22 آموزشگاه آزاد و سیار شهری و روستایی، زندان، کمپ‌های ترک اعتیاد، بسیج سازندگی و کمیته امداد امام خمینی(ره) آموزش مهارتی ارائه شده است.

وی تصریح کرد: امسال نیز با هدف اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی و به منظور توانمندسازی افراد ساکن در مناطق محروم و حاشیه شهر 240 هزار نفر ساعت تعهد آموزش ایجاد شده است.

ترکمان با اشاره به سهم 55 درصدی زنان و سهم 45 درصدی مردان در آموزش‌های فنی و حرفه‌ای شهرستان، افزود: 192 هزار و 570 نفر ساعت آموزش در کارگاه‌های ثابت شهری، تیم‌های سیار روستا، زندان، کارگاه‌های اصناف، بسیج سازندگی و کمیته امداد امام خمینی(ره) ارائه شده است.

وی عنوان کرد: توانمندسازی جوانان جویای کار و افراد شاغل می‌تواند در تحقق اقتصاد مقاومتی گام مهمی باشد و با تربیت نیروی انسانی توانمند و ماهر می‌توان به افزایش کیفیت تولید دست پیدا کرد.

رئیس مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای شهرستان نهاوند بیان کرد: به منظور بهره‌وری مطلوب در شهرستان باید با استفاده از همه ظرفیت‌های موجود نیروی انسانی ماهر در حوزه‌های کشاورزی‌ خدمات و صنعت تربیت شوند.

ترکمان تاکید کرد: همه دانشجویان و فارغ‌التحصیلان در همه شهرستان‌ها می‌توانند در دوره‌های فنی و حرفه‌ای ثبت نام کنند و دوره‌های کاربردی و تکمیلی سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای برای دانشجویان و فارغ‌التحصیلان مقاطع کاردانی و کارشناسی در همه گرایش‌ها با اعطای گواهی‌نامه معتبر برگزار می‌شود.

وی با اشاره به این‌که 80 درصد کارآموزان فنی و حرفه‌ایی را فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌ها تشکیل می‌دهند، اظهار داشت: اگر بخواهیم جوانان و جویندگان کار در بخش خصوصی به کار گرفته شوند باید آن‌ها را علاوه بر علم به مهارت نیز مجهز کنیم.

ترکمان تصریح کرد: اداره آموزش فنی و حرفه‌ایی استان همدان در بخش آموزش‌ مهارت‌های غیر رسمی بر اساس نیاز جامعه حرکت می‌کند و به نیازهای استان پاسخ می‌دهد که سعی شده است در این مسیر از توان بخش دولتی، خصوصی، آموزشگاه‌ها، دستگاه‌های اجرایی و کارآفرینان نیز بهره گرفت.

وی افزود: بسیاری از فارغ‌التحصیلان دانشگاهی به مراکز فنی و حرفه‌ای رغبت نشان می‌دهند به همین دلیل ارتقای سطح مهارت و شایستگی دانش‌آموختگان، توانمند‌سازی روستاییان، عشایر، افراد در معرض آسیب‌های اجتماعی، زنان بی‌سرپرست و بدسرپرست، ارتقای همکاری بین بخشی، تدوین استانداردهای شغلی در شهرستان و آموزش مشترک با بخش خصوصی از مهم‌ترین اولویت‌های امسال در مرکز فنی و حرفه‌ای شهرستان نهاوند است.

انتهای پیام/

R41405/P1336/S6,75/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۲۶۱۵۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولد گوساله گوزن زرد ایرانی در مرکز ‌احیاء گوزن زرد کشور در لرستان

ایسنا/لرستان ‌مدیرکل حفاظت محیط زیست لرستان از تولد نخستین گوزن زرد ایرانی در اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۳ در مرکز تکثیر و احیا گوزن زرد ایرانی در مجموعه کشت و صنعت فجر صفا استان لرستان خبر داد.

علی سالاروند گفت: سال ١۴٠١ و ۱۴۰۲ در راستای حفظ و احیاء این گونه ارزشمند و در خطر انقراض هشت رأس گوزن زرد ایرانی از دو سایت تکثیر و پرورش دشت ناز ساری و سایر مراکز تکثیر کشور به لرستان و دامنه‌های زاگرس که زیستگاه و خاستگاه اصلی این گونه در گذشته بوده، انتقال داده شد.

وی افزود: گوزن زرد ایرانی در سایت تکثیر و پرورش فجر صفای کشت و صنعت لرستان واقع در دامنه‌های یافته‌کوه حفاظت و نگهداری می‌شوند که نخستین و بزرگترین سایت خصوصی تکثیر و پرورش گوزن زرد در کشور است که با مشارکت بخش خصوصی و در راستای حفاظت مشارکتی از گونه‌های ارزشمند حیات وحش و ذخایر ژنتیکی ایجاد شده است.

سالاروند از تولد یگ راس گوساله در اردیبهشت ماه سال جاری خبر داد و گفت؛ گوساله تازه متولد شده در شرایط مناسب و پایداری می‌باشد و توسط مسئولین سایت و دامپزشک مربوطه به همراه مادر تحت مراقبت است و شرایط زیستی و بستر مناسب برای زادآوری و رشد گوساله‌ توسط کارشناسان زحمتکش این اداره کل و مجموعه کشت و صنعت فجر صفا لرستان‌ فراهم شده است.

وی خاطر ژنشان کرد: در سال گذشته هم یک رأس گوزن زرد در این سایت متولد شده است که هم اکنون در سلامت کامل می‌باشد که نشان از موفقیت این سایت جدید در احیاء گونه‌های ارزشمند و در خطر انقراض حیات‌وحش دارد.

وی افزود: در حال حاضر گوزن زرد ایرانی در چند استان کشور نگهداری می‌شود و همچنان تلاش برای حفظ این گونه ارزشمند ادامه دارد و با سیاست‌های سازمان حفاظت محیط زیست و معرفی آن به مناطق مختلف، روند حفظ این گونه ارزشمند در سال‌های اخیر روند خوبی گرفته است و امیدها برای احیاء آن در خاستگاه اصلی آن یعنی استان لرستان با موفقیت زاد و ولد طی دو سال اخیر نیز دو چندان شده است.

سالاروند، موفقیت احیاء این گونه ارزشمند در استان لرستان را به همه طبیعت دوستان و علاقمندان به حیات وحش و محیط زیست تبریک گفت و از در دست بررسی بودن چند سایت خصوصی برای ایجاد مراکز نگهداری گونه‌های شاخص حیات وحش در استان لرستان خبر داد و اظهار کرد: استان لرستان در ایجاد مراکز حفاظت مشارکتی حیات وحش با کمک بخش خصوصی و در راستای شعار سال یعنی «جهش تولید با مشارکت مردم» در کشور پیشگام است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • احداث شهرک‌های شیلاتی نهاوند در مرحله مکان یابی
  • رسالت فنی‌وحرفه‌ای، ترویج مهارت‌آموزی است
  • بیش از ۵ هزار نفر در خوزستان آموزش‌های مهارتی را در محیط کار واقعی فرا گرفتند
  • تولد گوساله گوزن زرد ایرانی در مرکز ‌احیاء گوزن زرد کشور در لرستان
  • مصونیت از آسیب‌های اجتماعی با ویدئو کتاب‌های مهارتی برای کودکان
  • برداشت جلبک‌های دارویی از سواحل صخره ایی منطقه رمین چابهار
  • آزمون استخدامی آموزش و پرورش توسط جهاددانشگاهی در اردبیل
  • برگزاری آزمون استخدامی مشاغل کیفیت‌بخشی وزارت آموزش و پرورش
  • برگزاری آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش توسط جهاددانشگاهی
  • برگزاری آزمون استخدامی مشاغل کیفیت‌بخشی وزارت آموزش و پرورش توسط جهاددانشگاهی