Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بولتن نیوز»
2024-04-30@20:54:57 GMT

«گمشدگان» به تلویزیون می‌آیند

تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۲۶۱۵۲۰

«گمشدگان» به تلویزیون می‌آیند

به گزارشبولتن نیوز، این سریال 30 قسمتی به تبعات اعتیاد و تاثیرات آن بر خانواده می‌پردازد و ضمن روایت زندگی دختری به نام ترنج که دانشجوی رشته عکاسی است، قصه‌های متعددی از آدم‌های مختلف را نمایش می‌دهد؛ آدم‌هایی که برای مدتی کوتاه وارد زندگی ترنج می‌شوند و بر او تاثیر می‌گذارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

داستان و ساختار فیلمنامه «گمشدگان» ایجاب کرده که تعداد زیادی بازیگر در این سریال به ایفای نقش بپردازند و در لوکیشن‌های زیادی تصویربرداری انجام شود.

25 بازیگر و 80 هنرور

فیلمنامه سریال گمشدگان به قلم احسان جوانمرد و رضا مقصودی نوشته شده است و براساس توضیحات علی حجازی‌مهر، نویسندگان فیلمنامه با همکاری مشاوران و کارشناسانی که در زمینه اعتیاد پژوهش کرده‌اند، نگاهی آسیب‌شناسانه به معضل اعتیاد و شرایط معتادان داشته و داستانی پرکشش و جذاب خلق کرده‌اند.

این تهیه‌کننده با تاکید بر این نکته که از نمایش صحنه‌های تلخ و چرک در این سریال پرهیز شده، درباره روند داستان به جام‌جم می‌گوید: ترنج برای تغییر شرایط زندگی‌اش وارد مسیری می‌شود که اتفاقات پیش‌بینی نشده زیادی برایش به همراه دارد. واقعیت‌ها و حقایق مربوط به معضل اعتیاد در دل قصه‌های پرافت و خیز روایت شده است.

حجازی‌مهر درباره روند تولید این سریال می‌افزاید: تصویربرداری از اسفند سال گذشته آغاز شد. بیشتر از 25 بازیگر در نقش‌های اصلی بازی کرده‌اند و بیش از 100 لوکیشن داشته‌ایم که از آن جمله می‌توانم به گرم‌خانه و برخی خیابان‌های جنوب شهر تهران اشاره کنم.

تهیه‌کننده گمشدگان توضیح می‌دهد که برای تصویربرداری بسیاری از نماهای عمومی و خیابانی از هنروران استفاده شده است. او در این باره اظهار می‌کند: در نماهای خیابانی، عابران و افرادی که در کادر دیده می‌شوند، هنرور هستند. برای تصویربرداری هر صحنه تقریبا نزدیک به 80 هنرور در کنارمان بودند و از حضورشان استفاده می‌کردیم.

انتخاب‌های یک کارگردان

رضا کریمی که سریال‌هایی چون «فاکتور هشت» و «راه طولانی خانه» را در کارنامه دارد، معتقد است سریال فیلمنامه گمشدگان ساختار ویژه‌ای دارد و باید براساس همین ساختار کارگردانی می‌شد.

وی در این باره توضیح می‌دهد: وقتی فیلمنامه‌ای به نظرم جذاب است، سعی می‌کنم در اجرا، انتخاب بازیگران و فضاسازی‌ها جذابیت را توسعه بدهم و نکات مثبت متن را در اجرا تقویت کنم.

در فیلمنامه گمشدگان نوع روایت، ساختار و نگاه به تاثیر اعتیاد بر خانواده متفاوت بود. شخصیت‌پردازی درست انجام شده و فضاسازی‌ها ملموس و قابل باور بود. احساس کردم تماشاگر می‌تواند براحتی ما به ازای شخصیت‌های این سریال را در اطرافش ببیند. این ویژگی مهمی بود که من باید آن را در اجرا و کارگردانی توسعه می‌دادم.

کارگردان سریال گمشدگان با اشاره به این نکته که همیشه سینمای قصه‌گو را دوست داشته، درباره اهمیت جزئیات در آثار نمایشی می‌گوید: فکر می‌کنم چیزی که باعث ماندگاری یک اثر قصه‌گو می‌شود، توجه به جزئیات است. این کاری است که من همیشه در کارهایم کرده‌ام و فکر می‌کنم دلیل این‌که مخاطب چه در سینما و چه در تلویزیون ارتباط خوبی با کارهایم برقرار کرده، به همین دلیل است.

کریمی همچنین به اهمیت ریتم اشاره می‌کند و ضمن تاکید بر تغییر سلیقه و سبک زندگی تماشاگران تلویزیون درباره ریتم سریال گمشدگان می‌گوید: ریتم زندگی امروز تند شده و دسترسی به سریال‌های مهم جهان فراهم است؛ بنابراین باید ریتم درست را پیاده کرد. هرگز نگاهم این نبوده که در تلویزیون می‌توانم پلان‌های طولانی ضبط کنم و قصه را کش بدهم. فیلمنامه تعیین می‌کند برای هر صحنه چه شیوه‌ای پیاده کنم. شاید موقعیتی ایجاب بکند پلان ترکیبی بگیرم یا مثلا پلان تقطیعی.

این کارگردان، انتخاب کردن را مهم ترین وجه کارگردانی توصیف می‌کند و توضیح می‌دهد: کارگردانی یعنی انتخاب؛ انتخاب سوژه، انتخاب بازیگر، انتخاب تکنیک و... من سعی کرده‌ام در سریال گمشدگان مثل همه کارهای دیگرم، بهترین‌ها را انتخاب کنم و امیدوارم نتیجه کار من و همه عوامل یک سریال خوب باشد که مخاطب از آن لذت ببرد.

ایفاگران نقش‌های اصلی

تعداد زیادی از بازیگران مجرب و جوان در گمشدگان بازی کرده‌اند. نقش ترنج را روشنک گرامی به‌عهده داشته که سابقه بازی در سینما و تلویزیون دارد، اما تاکنون نقش اصلی یک سریال نبوده است. بهنام تشکر نقش پدر ترنج را بازی کرده است و کتانه افشارنژاد ایفای نقش مادر ترنج و ادوین راستاد اجرای نقش برادر ترنج را به‌عهده داشته است.مهرداد ضیایی در این سریال ایفای نقش خسرو، دوست پدر ترنج را به‌عهده داشت، آرزو ابی‌زاده و حسن تصویری هم نقش خاله و شوهرخاله ترنج را بازی کردند. ستاره اسکندری در نقش شهین، سعید داخ در نقش همسر شهین و پژمان بازغی در نقش رئیس یک باند توزیع موادمخدر، از جمله بازیگران اصلی این سریال هستند؛ اما تعداد زیادی از بازیگران را به مرور خواهیم دید که از آن جمله می‌توان به شقایق فراهانی، افسانه بایگان، کوروش تهامی، پرویز پورحسینی، مهتاج نجومی، فریبا نادری، محمود جعفری، بهرام ابراهیمی، رامین ناصرنصیر، یاسر جعفری، آتیه جاوید، مینا دلشاد و بهاران بنی‌احمدی اشاره کرد.

محدودیت‌های مسعود

کوروش تهامی، یکی از بازیگرانی است که به اقتضای قصه در چند قسمت از گمشدگان حضور دارد. او نقش مسعود را به عهده دارد که بینایی‌اش مشکل دارد و از ویلچر استفاده می‌کند. تهامی درباره کم‌کاری در تلویزیون اظهار می‌کند: بیشتر از سه سال بود در آثار بلند تلویزیونی بازی نکرده بودم. فقط به این دلیل که من مجموعه‌هایی در تلویزیون بازی کردم که جزو بهترین‌های تلویزیون بوده و دلیلی ندارد بخواهم با یک انتخاب نادرست کارنامه خودم را زیرسوال ببرم.

او درباره نقش مسعود در سریال گمشدگان توضیح می‌دهد: به نظرم نقش خیلی خاصی است. سریال تعداد زیادی بازیگر مهمان دارد و من هم یکی از آنها هستم. درواقع مسعود یکی از شخصیت‌هایی است که به فراخور داستان از جایی وارد سریال می‌شود و بعد می‌رود. اگرچه نقش خیلی بلندی نیست، اما ارزش آن را داشت که برایش وقت بگذارم. این شخصیت معلولیت دارد و این مسأله برخی امکانات را از بازیگر می‌گیرد. یعنی به عنوان بازیگر باید برای این که کارم را درست انجام بدهم، کارهای متفاوتی کنم.

تهامی در ادامه اضافه می‌کند: بازیگر روی ویلچر نمی‌تواند از پاهایش استفاده کند و باید از مکمل‌های دیگری بهره ببرد. ضمن این‌که مسعود چشم‌هایش مشکل دارد و نمی‌تواند واضح ببیند، بنابراین چنین شخصیتی بازی خاصی می‌طلبد. احساس کردم این نقش جای کار دارد و امیدوارم کاری که انجام داده‌ام به ثمر بنشیند.

منبع: بولتن نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bultannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بولتن نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۲۶۱۵۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هیئت انتخاب رویداد استارت‌آپی فیلمنامه‌نویسی مشخص شدند

اعضای هیئت انتخاب نخستین رویداد استارت‌آپی فیلمنامه نویسی با حکم محمدحسین ایمانی خوشخو منصوب شدند. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، پوران درخشنده، مهدی سجاده‌چی، محمود اربابی، رضا حیدرنژاد، مهدی احمدی، هومان فاضل، علی مؤذنی، مصطفی رستگاری، محمدباقر قهرمانی و حجت‌الاسلام حسین رحیم‌زاده 10 نفر عضو هیئت انتخاب این رویداد استارت آپی‌اند که قرار است آثار منتخب آن را تعیین کنند.

در معرفی فعالیت‌های هنری این افراد چنین آمده است:

پوران درخشنده:

فیلمساز، نویسنده، تهیه ‌کننده و کارگردان ایرانی متولد کرمانشاه است که از سال 1365 فعالیت خود را آغاز نمود و در دانشگاه صداوسیما با گرایش کارگردانی تحصیل کرد. از نمونه آثار او می‌توان به پرنده کوچک خوشبختی، زیر سقف دودی، بچه‌‌های ابدی و شمعی در باد اشاره کرد.

مهدی سجاده‌چی:

فیلمنامه‌نویسِ سینما و تلویزیون، متولد تهران در سال 1340 است. وی کار فیلمنامه‌نویسی در سینما را از سال 1368 با «پاتال و آرزوهای کوچک» با همکاری «مسعود کرامتی» آغاز کرد و در ادامه فیلمنامه آثار دیگری همچون سوفی و دیوانه، روز سوم، قاعده بازی و هفت سنگ را نیز نوشت. سجاده‌چی در حال حاضر رئیس کانون فیلمنامه‌نویسان سینمای ایران است.

مصوبات شورای هنر از زبان ایمانی‌خوشخو/سند سینما زودتر می‌رسد

محمود اربابی:

مدرس دانشگاه و نویسنده سینما و تلویزیون است. از مهم‌ترین آثار او فیلم زندگی با چشمان بسته و فیلم حکایت عاشقی است.

رضا حیدرنژاد:

متولد تبریز در سال 1333 است و فعالیت‌های سینمایی خود را از سال 1352 آغاز کرد. او فارغ‌التحصیل سینما از مجتمع دانشگاهی هنر و همچنین مدرس کارگردانی و فیلمنامه‌نویسی است. نویسندگی فیلم سینمایی روی خط مرگ برعهده او بوده است.

مهدی احمدی:

متولد آذر 1345 در تهران، سینما و تلویزیون است. او فارغ‌التحصیل رشته گرافیک از دانشگاه هنر است. نقاشی را از سال 1363 شروع کرد و تاکنون در بیشتر از سی نمایشگاه نقاشی شرکت داشته‌است.

هومان فاضل:

فارغ التحصیل رشته تئاتر و نویسنده و کارگردان مجموعه‌های رنگین کمان، حرف آخر، ماجراهای قلقلی، ذره بین، جنگ کتاب و نویسنده فیلمنامه مجموعه «نامه‌های بالدار» است. یکی از مهم‌ترین کارهای او فعالیت در سریال آسمان من به کارگردانی محمدرضا آهنج و همکاری در کنار بازیگرانی نظیر سودابه بیضایی، الهام چرخنده، ویدا جوان و حمیدرضا عطایی است.

علی موذنی:

وی متولد تهران سال 1337 است. لیسانس ادبیات نمایشی از دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران دارد و از جمله نویسندگانی است که کار نوشتن را به شکل حرفه‌ای دنبال می‌کند. وی در عرصه داستان کوتاه، رمان، داستان بلند، نمایشنامه و فیلمنامه قلم می‌زند. در حوزه فیلم‌سازی نیز شش تله‌فیلم برای تلویزیون ساخته‌ است.

مصطفی رستگاری:

متولد 1357 تهران و دارای دکترای فلسفه هنر است. از جمله آثار او می‌توان به نویسندگی فیلم سینمایی "چهل سالگی"، "لطفاً بدون گناه"، "به یاد بیاور" و آثار ویدئویی"ما هنوز زنده‌ایم"، "بلند گریه کن"، "تنها خودت مانده‌ای"، "بالا بلند" و سریال "به دنیا بگویید بایستد" و "لیلی کجاست" اشاره کرد.

محمدباقر قهرمانی:

او متولد تهران و کارشناسی فیلمنامه نویسی رادیو تلویزیونی، کارشناسی ارشد رادیو و تلویزیون و دکترای تئاتر و فیلم است.

عضویت در گروه واژه گزینی فرهنگستان زبان و ادب فارسی، شورای سیاستگذاری مرکز تئاتر مولوی، کمیته بررسی رشته تئاتر کودک و نوجوان، معاون روابط بین الملل دانشگاه تهران و سرپرست دانشکده هنرهای نمایشی و موسیقی از جمله سوابق علمی و اجرایی او است.

حسین رحیم‌زاده:

تحصیل در حوزه علمیه قم، مدرس علوم قرآنی و نهج‌البلاغه، دارای سابقه مدیریت و مشاوره و کارشناسی گروه‌های برنامه ساز تلویزیونی و فیلم و سریال در صداوسیما و عضویت در شورای پروانه ساخت و نمایش سازمان سینمایی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از جمله سوابق حجت‌الاسلام حسین رحیم‌زاده است.

گفتنی است رویداد استارت‌آپی فیلمنامه‌نویسی با هدف کمک به ارتقای کمی‌و کیفی فیلمنامه‌نویسی، شناسایی و معرفی ایده‌های خلاقانه در فیلمنامه‌نویسی، معرفی استعدادهای فیلمنامه نویسی در سطح کشور و زمینه سازی برای حضور و تبادل دانش و تجربه نیروهای خلاق و مستعد کشور خرداد ماه سال جاری در تهران و توسط پارک ملی علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی جهاددانشگاهی برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ببینید | سکانس جنجالی سرو مشروبات الکی در سریال خبرساز تلویزیون!
  • بدهکاری سینما و تلویزیون به روز معلم
  • یک درگذشت، خبرهایی از حج و پخش ۳ سریال جدید از تلویزیون
  • فیلم | ماجرای کم شدن لول های تریاک در سریال آینه عبرت | مواد مخدر مصرفی آتقی واقعی بود!
  • بازگشت «افسانه بروسلی» و «پوآرو» به تلویزیون
  • گزارشی از ۳ سریال جدید تلویزیون + زمان پخش
  • تلویزیون «جام‌جم» را تعطیل کرد؟
  • نگاهی به ۳ سریال جدید تلویزیون
  • هیئت انتخاب رویداد استارت‌آپی فیلمنامه‌نویسی مشخص شدند
  • بهترین تلویزیون های ساخت داخل و با گارانتی