Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون طرح و برنامه سازمان غذا و دارو راهکار اساسی و صحیح رفع مشکل داروهای مشمول یارانه مانند داروی بیماران هموفیلی‌ را منطقی‌سازی دوره بازپرداخت بدهی از سوی شرکت‌های بیمه‌گر ارزیابی کرد.

به گزارش ایسنا، دکتر فرزاد پیرویان با اشاره به مطالبی که در خصوص مشکل داروی بیماران هموفیلی‌ مطرح می‌شود، اظهار داشت: طی تفاهم نامه‌ای که از سال ۱۳۹۳ بین وزارتخانه‌های بهداشت و رفاه برای بازه زمانی ۲ساله منعقده شد، مقرر گردید حمایت دولت در اکثر داروهای مشمول یارانه مستقیم در این بخش، مشمول حمایت مالی با واسطه سازمان‌های بیمه‌گر شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه اقدام فوق در راستای واقعی‌سازی قیمت داروهای یارانه‌ای صورت پذیرفت، اهداف دیگر آن تفاهم را منطقی کردن توزیع، عرضه، مصرف و البته حساس کردن ذینفعان عنوان کرد.

وی بیان داشت: فارغ از مزایای فوق این تغییر فرآیند، باعث تغییر الگوی تامین و تدارک دارو در سطح عرضه داروخانه شد؛ بدین صورت که قبل از اجرای طرح جدید، شرکت‌های تامین کننده پس از آنکه با سازمان غذا و دارو عقد قرارداد کرده و یارانه دارویی دریافتی مشخص شد، به همین شیوه دارو را به زنجیره توزیع تحویل می‌دادند، لذا خواب سرمایه و مبادلات بین شرکت پخش و داروخانه‌های توزیع کننده داروهای اینچنینی حداقل درحد ناچیز و قابل تحمل بود.

پیرویان ادامه داد: با واقعی شدن قیمت داروها، این مبادلات مالی به وزن واقعی خود رسید و تامین و توزیع آنها به میزان زیادی به گردش مالی مناسب بین سازمان‌های بیمه‌گر، داروخانه‌ها، شرکت‌های پخش و تامین کننده وابسته شد که گردش مالی زنجیره مذکور در چنین شرایطی علیرغم تاخیر در بازپرداخت بدهی‌ها اگر در حد منطقی و همانند داروهای دیگر می بود باز هم قابل قبول به حساب می‌آمد.

معاون طرح و برنامه سازمان غذا و دارو با ابراز تاسف از اینکه از یکسال گذشته تاکنون همان فرایند نیز از سوی سازمان‌های بیمه‌گر دچار وقفه شد، تصریح کرد: این عدم تسویه بدهی بیمه با داروخانه‌ها و تسلسل‌وار از داروخانه‌ها به پخش و تامین کنندگان حتی در مواردی موجبات انقطاع زنجیره تامین دارو را فراهم آورد؛ به عبارت دیگر علیرغم تامین دارو در کشور، با عدم توزیع برخی داروها به داروخانه‌ها و بیماران مواجه هستیم.

بنابر اعلام روابط عمومی سازمان غذا و دارو، پیرویان با اشاره به حدود ۵۰۰۰ میلیارد تومان بدهی به چرخه تامین و توزیع در بخش دارو و لوازم پزشکی، راهکار اساسی و صحیح رفع مشکل بوجود آمده را منطقی‌سازی دوره بازپرداخت بدهیاز سوی شرکت‌های بیمه‌گر ارزیابی کرد.

وی خاطر نشان کرد: سازمان‌های بیمه‌گر به عنوان راهکار مقطعی باید گردش مالی این قبیل داروها را از سایر مبادلات مستثنی کرده و در جهت جلوگیری از اخلال در زنجیره تامین آنها، مبادلات مالی آنها را در اسرع وقت و بصورت جداگانه انجام دهند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۲۶۲۱۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

داروخانه‌ها برای خرید شیرخشک پول ندارند

عضو هیات مدیره انجمن داروسازان ایران، با اشاره به بدهی بیمه ها به داروخانه‌ها، گفت: داروخانه‌ها برای خرید شیرخشک، پول ندارد.

به گزارش مهر، هادی احمدی افزود: در کل کشور ۱۶ هزار داروخانه فعالیت دارد که با بیمه‌های پایه قرارداد دارند و سازمان‌های بیمه گر هم باید به تعهدات خود عمل کنند.

وی ادامه داد: وضعیت داروخانه‌ها به علت تأخیر در پرداخت مطالبات مناسب نیست هر سه سازمان بیمه گر تأمین اجتماعی، بیمه سلامت و نیروهای مسلح به داروخانه‌ها بدهکار هستند.

احمدی گفت: سازمان‌های بیمه گر باید یک ماه پس از دریافت اسناد مطالبات داروخانه‌ها را پرداخت که تا کنون این مهم اتفاق نیافتاده است.

وی ادامه داد: سازمان تأمین اجتماعی آخرین پرداختی که به داروخانه‌ها داشته مربوط به آذر پارسال بوده آن هم فقط در بخشی از داروخانه‌های کشور و آخرین پرداخت بیمه سلامت هم مربوط دی پارسال است و در بیمه نیروهای مسلح نیز به همین صورت است.

احمدی گفت: در حال حاضر داروخانه‌ها در خرید شیرخشک مشکل دارند و چرخه اقتصادی داروخانه‌ها مشکلات جدی دارد، چون پولی جهت تهیه شیرخشک ندارند.

وی گفت: سازمان هدفمندی یارانه‌ها و بیمه سلامت منابع تهیه شیر خشک را به داروخانه‌ها پرداخت نکرده اند.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: توزیع شیرخشک یارانه ای تا سقف ۱۰ قوطی در هر ماه توزیع شیرخشک یارانه‌ای تا ۱۰ قوطی در هر ماه

دیگر خبرها

  • آیین‌نامه توزیع اینترنتی دارو بر بستر سکوها ابلاغ شد
  • آیین نامه توزیع اینترنتی دارو ابلاغ شد
  • آیین نامه توزیع دارو بر بستر سکو‌های اینترنتی ابلاغ شد
  • حبس و جزای نقدی بیش از ۷۴ میلیارد ریالی دو متهم پرونده اخلال در نظام توزیع دارویی آذربایجان غربی
  • بلای وحشتناکی که یک قرص به ظاهر ساده بر سرتان می‌آورد
  • بلایی که با خوردن ۴ استامینوفن سرتان می‌آید
  • غیر قانونی بودن سبدفروشی دارو توسط شرکت‌های پخش
  • چرا شرکت‌ها مشکل تامین مالی دارند؟
  • داروخانه‌ها برای خرید شیرخشک پول ندارند
  • کمبود‌های دارویی و مشکلات بیماران