Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-28@19:45:13 GMT

ایجاد ۸۰۰۰ شغل در سیستان و بلوچستان

تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۲۶۲۶۷۸

ایجاد ۸۰۰۰ شغل در سیستان و بلوچستان

رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) گفت: با انعقاد تفاهم‌نامه‌ ۸۰۰ میلیارد تومانی برای محرومیت‌زدایی و ایجاد ۸۰۰۰ شغل در استان سیستان و بلوچستان، میزان سرمایه‌گذاری ستاد در این استان به ۱۰۰۰ میلیارد تومان می‌رسد.

به گزارش ایسنا، دکتر محمد مخبر صبح امروز در نشست مشترک با استاندار سیستان و بلوچستان و مراسم امضای تفاهم‌نامه‌ توانمندسازی اقتصادی، اجتماعی و کمک به محرومیت‌زدایی و قراردادهای مشارکت با جوامع محلی و روستایی اظهار کرد: استان سیستان و بلوچستان نقطه‌ وحدت و نمونه‌ هم‌زیستی اقوام مختلف است و ارتباط و علاقه‌مندی بسیار خوبی بین مردم سیستان و بلوچستان و رهبری وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مخبر تاکید کرد: با وجود ظرفیت‌های بالقوه‌ای که در کشور وجود دارد پسندیده نیست که حتی یک نفر بیکار و فقیر داشته باشیم.

وی افزود: ایران در زمینه تولید صنایع دستی رتبه‌ هشتم و در زمینه تنوع صنایع دستی رتبه‌ اول را دارد و باید از این ظرفیت‌ها به شکل مطلوب استفاده شود. در زمینه‌ی سامان‌دهی صنایع دستی استان سیستان و بلوچستان نیز ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) اقدامات لازم را انجام خواهد داد.

رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) افزود: تکیه بر بنگاه‌های خرد و متوسط و آموزش نیروی انسانی از راه‌های پیشرفت کشورهای توسعه‌یافته است و در این استان با این ظرفیت باید اشتغال مبتنی بر تولیدات و مزیت‌های صادرات‌محور را ایجاد کنیم. مردم باید ثمره‌ شیرین محصولات خود را بچشند.

رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) در ادامه اظهارکرد: ساخت کارخانه‌ فرآوری خرما در سراوان، کارخانه فرآوری پسته در بخش کورین زاهدان، اعطای تسهیلات اشتغال‌زایی و اختصاص اعتبار برای کودکان بازمانده از تحصیل از جمله طرح‌های بنیاد برکت در این استان است که امروز مورد موافقت قرار گرفت. کارخانه‌ فرآوری خرما در سراوان با سرمایه‌گذاری ۱۸۰ میلیارد ریال و کارخانه‌ فرآوری پسته در بخش کورین شهرستان زاهدان با سرمایه‌گذاری ۱۳۰ میلیارد ریال توسط بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) ساخته می‌شود.

مخبر تأکید کرد: پرورش شتر ظرفیت بسیار خوبی در استان سیستان و بلوچستان است که باید طرحی جامع در زمینه‌ پرورش و سامان‌دهی آن با مدل اجتماع‌محور در استان نوشته شود و ما آمادگی داریم که به افراد متقاضی خرید شتر، وام قرض‌الحسنه دهیم. بنیاد برکت به ۲۰۰۰ نفر در سیستان و بلوچستان تسهیلات قرض‌الحسنه‌ ۵۰ میلیون ریالی برای ایجاد طرح‌های اشتغال‌زایی از جمله خرید شتر اعطا می‌کند.

رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) در ادامه گفت: ۱۵۰ میلیارد ریال برای جذب ۷۰ هزار کودک بازمانده از تحصیل در سیستان و بلوچستان اختصاص‌ می‌یابد. با اختصاص این میزان اعتبار، تمام ۷۰ هزار کودک بازمانده از تحصیل در سیستان و بلوچستان مهر ماه امسال سر کلاس درس حاضر خواهند شد.

وی افزود: مهارت‌آموزی نیروی انسانی برای توسعه‌ کشور و سیستان و بلوچستان از اهمیت خاصی برخوردار است که بنیاد برکت در این زمینه فعالیت می‌کند. بنیاد برکت در سیستان و بلوچستان پنج هنرستان کار و دانش به منظور مهارت‌آموزی به دانش‌آموزان این استان می‌سازد.

مخبر در ادامه گفت: بنیاد برکت این آمادگی را دارد تا به واحدهای تولیدی غیرفعال در سیستان و بلوچستان که می‌توانند به چرخه‌ تولید بازگردند تسهیلات ارایه کند و در همین زمینه، گروه ارزیاب مورد نیاز را برای بررسی و تهیه‌ گزارش به منظور تصمیم‌گیری به مناطق اعزام می‌کنیم.

رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) افزود: با توجه به گستردگی سیستان و بلوچستان و نیاز مردم به امکانات بهداشتی، بنیاد برکت شش دستگاه اتوبوس را برای انجام معاینات غربالگری و درمانی به این استان اختصاص می‌دهد. ایجاد پایگاه‌های مشارکت سلامت نیز ضرورتی مهم در استان است که در این زمینه اقدامات لازم انجام می‌پذیرد. بنیاد برکت ۲۵ درصد هزینه‌ ساخت بیمارستان ۵۰۰ تخت‌خوابی در حاشیه‌ زاهدان را نیز تقبل می‌کند.

مخبر در ادامه گفت: در زمینه‌ اجرای طرح آبیاری ۴۶ هزار هکتار از اراضی منطقه‌ سیستان نیز بررسی‌های لازم و حمایت‌های مورد نظر انجام خواهد شد. تاکنون از سوی این ستاد ۲۰۰ میلیارد تومان در استان هزینه شده است و در این سفر نیز تأکید بر بخش سرمایه‌گذاری و اشتغال می‌شود که در رفع بیکاری استان و ارتقای معیشت مردم مؤثر هستند.

وی افزود: سیستان و بلوچستان با وجود قومیت‌ها و مذاهب مختلف، مظهر وحدت بین شیعه و سنی در جهان است. علاقه و محبت متقابلی بین رهبر معظم انقلاب و مردم شیعه و سنی سیستان و بلوچستان وجود دارد.

مخبر در پایان اظهارکرد: سیستان و بلوچستان ظرفیت‌های بسیار زیادی دارد که با برنامه‌ریزی دقیق می‌توان از این پتانسیل‌ها برای تأمین نیاز سایر استان‌های کشور نیز بهره برد.

به گزارش خبرنگار روابط عمومی بنیاد برکت از زاهدان، در نشست امروز تفاهم‌نامه‌ جامع محرومیت‌زدایی و توانمندسازی اقتصادی و اجتماعی استان سیستان و بلوچستان به ارزش ۸۰۰ میلیارد تومان از سوی رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) و استاندار سیستان و بلوچستان امضا شد. ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) از طریق بنیاد برکت پیش از این نیز نزدیک به ۲۰۰ میلیارد تومان در استان سیستان و بلوچستان سرمایه‌گذاری کرده بود که با مبلغ تفاهم‌نامه‌ اخیر این رقم به ۱۰۰۰ میلیارد تومان خواهد رسید. با اجرای بخش‌های مربوط به توانمندسازی اقتصادی تفاهم‌نامه‌ امضا شده، برای ۸۰۰۰ نفر فرصت شغلی ایجاد خواهد سد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۲۶۲۶۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جذب نخبگان در ۳۳ دستگاه اجرایی در دستور کار بنیاد ملی نخبگان

معاون سرآمدان و نخبگان بنیاد ملی نخبگان گفت: در فراخوان جدید جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی علاوه بر ۱۸ دستگاهی که در فراخوان قبلی مشارکت داشتند، ۱۵ دستگاه دیگر پای کار خواهند آمد و در مجموع جذب نخبگان در ۳۳ دستگاه صورت خواهد گرفت.

به گزارش ایسنا، یاسین کیخا با اشاره به ذکر آماری در خصوص جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی، اظهار کرد: طبق مصوبه هیأت وزیران در سال ۱۴۰۰ تاکنون ۳ فراخوان جذب از سوی بنیاد ملی نخبگان اعلام شده است. فراخوان اول و دوم در سال ۱۴۰۱ اعلام شدند که حدود ۷ هزار نفر ثبت نام کردند.

معاون سرآمدان و نخبگان بنیاد ملی نخبگان افزود: بعد از بررسی پرونده‌ها، ارزیابی و معرفی به کانون‌های ارزیابی در سال ۱۴۰۲ به صورت تدریجی انجام شد و در نهایت پرونده ۱۳۷۰ نفر در مجموع تأیید شد. در حال حاضر بیش از هزار نفر تعیین تکلیف و به دستگاه‌های اجرایی معرفی شدند و برای تعدادی هم کد استخدامی صادر شده است.

کیخا در ادامه خاطرنشان کرد: بهمن ماه سال ۱۴۰۲ فراخوان سوم بنیاد ملی نخبگان با حدود ۳ هزار و ۲۱ کدشغل از ۱۸ دستگاه اجرایی اعلام شد که ۲۵ هزار نفر موفق به ثبت نام و تأیید نهایی پرونده خود شدند.

وی به نسبت جنسیتی متقاضیان جذب در دستگاه‌های اجرایی اشاره کرد و گفت: در فراخوان اول و دوم حدود ۶۰ درصداز متقاضیان آقا و حدود ۴۰ درصد خانم بودند، ولی در فراخوان سوم نسبت جنسیتی متقاضیان برعکس شد،به طوری که حدود ۶۰ درصد متقاضیان خانم و ۴۰ درصد آقا هستند.

معاون سرآمدان و نخبگان بنیاد ملی نخبگان بیان کرد: در فراخوان اول و دوم میانگین سنی خانم‌ها ۳۵ سال و آقایان ۳۳ سال بود و بیشترین متقاضیان فارغ‌التحصیلان دکتری تخصصی و از استان تهران بودند.

کیخا ضمن اعلام اینکه در فراخوان اول و دوم وزارت جهاد کشاورزی، وزارت نیرو و وزارت راه و شهرسازی در بحث جذب نهایی نخبگان معرفی شده نسبت به سایر دستگاه‌ها موفق‌تر عمل کردند، تصریح کرد: بیشترین ظرفیت جذب و کدشغل‌ها در فراخوان سوم مربوط به وزارت آموزش و پرورش، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، وزارت نیرو وزارت دفاع است. به طور مثال وزارت آموزش و پرورش در فراخوان سوم حدود ۸۰۰ کدشغل اعلام کرده است که نسبت به سایر دستگاه‌ها معنادارتر است.

وی همچنین با اشاره به ذکر آماری در خصوص بیشترین درخواست‌ها نسبت به کدشغل‌های اعلام شده، گفت: به طور مثال سازمان استاندارد ایران فقط ۴ کدشغل اعلام کرده است، ولی مابه ازای هر کدشغل سازمان ۱۳۸ نفر انتخاب اولویت داشتند. بیشترین نسبت انتخاب افراد ما به ازای کدشغل مربوط به سازمان استاندارد ایران و وزارت نفت است.

به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی بنیاد ملی نخبگان، معاون سرآمدان و نخبگان بنیاد ملی نخبگان با اعلام اینکه در حال برنامه‌یزی هستیم که فراخوان چهارم جذب را بزودی و در مناسب‌ترین زمان اعلام کنیم، گفت: قرار است در این فراخوان علاوه بر ۱۸ دستگاهی که در فراخوان قبلی مشارکت داشتند، ۱۵ دستگاه دیگر پای کار بیایند و در مجموع جذب نخبگان در ۳۳ دستگاه صورت خواهد گرفت.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تشکیل کمیته تخصصی «سبز و آبی» در راستای اهمیت امنیت غذایی در کشور
  • تشکیل زنجیره سبز برای تصمیم‌گیری در بخش کشاورزی
  • مردم سیستان و بلوچستان به احدی اجازه تفرقه‌اندازی نمی‌دهند
  • جذب نخبگان در ۳۳ دستگاه اجرایی در دستور کار بنیاد ملی نخبگان
  • پشتیبانی ۲۱ میلیارد تومانی از طرح دیمزارها در سال ۱۴۰۳
  • ۴۲ راه روستایی و یک راه فرعی در بلوچستان همچنان بسته است
  • مرغداری ۲۰ هزار قطعه‌ای در نمین به بهره برداری رسید
  • ایجاد اشتغال برای روستائیان با احداث گلخانه‌های خانگی در سیستان وبلوچستان
  • بازدید مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران از طرح های اقتصادی ایثارگران در سیستان
  • اجرای بیش از ۲ هزار طرح اشتغالزایی بنیاد برکت در خراسان جنوبی